סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 24, 2024 2:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: החירטוט של וגאס
הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2013 10:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כל קיץ אנחנו שומעים על משלחות של קבוצות ישראליות לליגת הקיץ של וגאס. מכבי כמובן כל שנה, עמית גל הראה כמה הוא לא מבין בכדורסל, התרשם במהלך המשחק וניסה להחתים שחקן פצוע שנכשל טוטאלית בשם גרג אודן ועוד אחרים רבים שנסעו לוגאס. הנסיעה חשובה והוכיחה את עצמה פעמים רבות (קירק פני?) או שלא, אנחנו לא באמת יודעים.

מה שעלה לי במוח פתאום אחרי ששמתי לב שליגת הקיץ של אורלנדו מסתיימת מחר, זה שכל שנה אנחנו שומעים על המשלחות לוגאס, אבל לא שמעתי פעם אחת על מישהו מתגאה במציאה מליגת הקיץ של אורלנדו.

אז אחד ועוד אחד התחבר לי ונפלה ההבנה, שהייתה צריכה להיות ברורה מאליה. המשלחות לא ממש נוסעות למצוא שחקני כדורסל, אלא להמר בקזינו. הכדורסל זה כמו ההופעה של זיגפריד ורוי. נחמד ובונוס לדבר האמיתי. פאתטטטטטט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: החירטוט של וגאס
הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2013 12:22 pm 
Junior

אם כבר אתה מזכיר את עמית גל תציין את זה שהוא נעמד מאחורי הספסל של גרג פופוביץ וצעק עליו שהוא הגיע רחוק מישראל כדי לראות את טיילור ווילקרסון ושיכניס אותו כבר.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2013 12:42 pm 
Sophomore

היתי בווגאס שנה שעברה בזמן ליגת הקיץ ואני חייב לציין שהשילוב של העיר הזאת וכדורסל זה אחד הדברים המענגים.
ואכן נראה לי שיותר הולכים שם להנות מאשר באמת למצא שחקני כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2013 2:17 pm 
Sophomore

תכלס סתם חופשה, זאת ליגה שנותנת הרבה דקות לרוקיז ושחקני שנה שניה, אין יותר מדי מה לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 5:32 am 
Junior

beatla כתב:
אם כבר אתה מזכיר את עמית גל תציין את זה שהוא נעמד מאחורי הספסל של גרג פופוביץ וצעק עליו שהוא הגיע רחוק מישראל כדי לראות את טיילור ווילקרסון ושיכניס אותו כבר.

לפי איך שווילקרסון שיחק, אני מבין שבסוף הוא לא הכניס אותו...

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 1:29 pm 
Hall of Famer

האמת היא שלא זכרתי את זה מהשנים שעברו, אבל אחרי צפייה בתקצירים לפחות, ליגת הקיץ של וגאס נראית הרבה יותר רצינית מבחינת האירגון והאולמות, הליגה של אורלנדו נראית כאילו היא משוחקת במגרש של התיכון המקומי, זו של וגאס באולמות נורמליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 1:30 pm 
Junior

ליגת הקיץ של ווגאס תמיד נחשבה למקום הרציני יותר. הרבה מאוד שחקנים, בעיקר בינלאומיים ושחקני עונה 2-3 מגיעים רק לווגאס ולא לראשונה המתחלפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:23 pm 
Hall of Famer

מה זאת אומרת המתחלפת? ליגת הקיץ באורלנדו קיימת כבר כמה שנים טובות. הייתה פעם גם ליגת קיץ ביוטה אבל ב-2008 היא בוטלה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:28 pm 
מנהל פורום

http://www.nbadraft.net/2013-nba-summer ... ay-2-recap

ציטוט:
Point guard Gal Mekel was effective getting his teammates involved for Dallas. He kept his squad organized at both ends and made some smart, slick plays in the second half. He finished with 14 points, four rebounds and four assists.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:35 pm 
מנהל פורום

מעניין אגב מאיפה צץ השחקן הזה שסיים במשחק כקלע המוביל - ג'וש אקוגנון (אקוינון?).
הוא שיחק אחרי הקולג' רק בליגה האסטונית ובאפריל חתם לחוזה קצר בדאלאס.
לפי דוחות סקאוטינג מדובר בגארד נמוך שלא באמת רכז אלא סוג של מכונת חדירות ובכלל סקורר טוב. יכול להתאים לכמה קבוצות בליגה, לא? (בהנחה כמובן שייפלט מה-NBA).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2013 5:50 am 
Freshman

אני יכול לתת פה עוד נקודה בעייתית לגבי ליגת הקיץ בווגאס. באים לראות שם שחקנים, אבל הבעיה שמרבית השחקנים שיכולים לעניין את הקבוצות בארץ (מבחינת רמה ומחיר), לא ממש משחקים ואם כבר משחקים אז לרוב מדובר על חמש דקות. זה לא הכול, בנוסף לקבוצות הנ.ב.א מגיעות לשם גם קבוצות אחרות מהעולם שהן יותר עשירות וגדולות מגלבוע\גליל ואילת, כך שאם נגיד יש שחקן שמפציע פתאום אז יש סיכוי סביר שיתעניינו בו קבוצות בכירות מאירופה. שנה שעברה הייתי בליגת הקיץ (כנציגה של ההתמכרות שלי להימורים ובמימונה המלא) וכבר אז טענתי שאין לי מושג למה קבוצות מתעקשות לשלוח נציגים. גם השנה אני בווגאס בזמן הליגת קיץ (שוב לא נציג של הקבוצה שאני עובד בה, תודה לאל) ומלבד המשחקים של גל, אין סיכוי שאני מתקרב לאזור. אגב, לטעמי, הרבה יותר רלוונטי לשלוח נציגים למחנה הסניורים בפורת'סמות', ורג'יניה, שנערך באפריל. אגב, מי שמצליח לשרוד יותר משלושה ימים מלאים בליגת הקיץ, אני ממש מחזיק ממנו כבן אדם עם יכולת סיבולת סופר גבוהה. גם כי מדובר בהמון משחקים אחד אחרי השני, שבת'כלס משוחקים בשביל כלום וגם כי מפעילים שם את המזגן על טמפ' כל כך נמוכה שאתה קופא. אה כן, והיום אפשר לראות את הכול בשידור ישיר באינטרנט אם זה כזה מעניין.
ובכל זאת למה כן לשלוח נציגים? טוב, ווגאס באמת אחלה של עיר שנחמד מאוד לבלות בה ולשפוך קצת כסף על הימורים ובילויים והאמת שגם אפשר להכיר כל מיני אנשים מהתחום ואולי ככה ליצור קשרים כאלה ואחרים. האם זה מסביר למה קבוצות כמו ראשון וגליל שולחות משלחות של שלושה או ארבעה אנשים, לא, ממש לא.
דבר אחרון, אני לא יודע אם הסיפור עם ווילקרסון ועמית גל הוא נכון, אבל אני כן יודע שהוא עשה את אותו הדבר שנה שעברה עם מינסוטה וליאור אליהו. בכלל, עמית גל הוא חוויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2013 6:29 am 
Junior

ציטוט:
דבר אחרון, אני לא יודע אם הסיפור עם ווילקרסון ועמית גל הוא נכון, אבל אני כן יודע שהוא עשה את אותו הדבר שנה שעברה עם מינסוטה וליאור אליהו. בכלל, עמית גל הוא חוויה.

מה, הוא צעק על המאמן של מינסוטה שיכניס את ליאור כי הוא בא מישראל כדי לראות אותו?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2013 6:35 am 
Freshman

אם אני זוכר נכון זה היה משהו בסגון: "Let Lior play, everybody from Israel came to see him", כמובן שזה חזר על עצמו ובצרחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2013 9:30 am 
Sophomore

היז מאדר איז אין דה סטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 20, 2013 5:14 pm 
Junior

הנה התשובה שלך: http://www.sport5.co.il/
פשוט, כולם שם. לפעמים כנס חוסך לך זמן וכסף, במקום לכתת רגליך על פני שלוש יבשות ועשר בתי מלון אתה פשוט הולך לכנס וכולם כבר שם. אתה סוגר ביום מקבץ פגישות שהיה לוקח לך, במקרה הטוב, שבוע ועולה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 20, 2013 5:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נתת בכוונה לינק לדף הראשי של ערוץ הספורט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3 ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה