סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 2:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בילי קינג
הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אפרופו ג'י אמים, לא יודע לגביכם, אבל אני כבר משחיז את הסכינים ליום שטים דאנקן פורש, אז נוכל לראות גם מאיזה חומר באמת קורץ אר.סי ביופורד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:37 am 
Hall of Famer

לא יודע מה יש לך להשחיז את הסכינים. ביופורד צריך להוכיח משהו למישהו? בנה שושלת מדהימה בשוק קטן ואפור, בלי כוכבים מהפרי אייג'נסי, ונכון שהיה לו את דאנקן אבל זה נכון גם לפופוביץ' וזה לא עושה את פופ למאמן פחות ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:42 am 
Hall of Famer

ראינו מה יצא מג'רי קראוס אחרי שג'ורדן עזב.

ובעוד אנחנו מהגגים, הנאגטס מחתימים לעמדת ה-Assistant GM את לא אחר מאשר ארתוראס קרנישובאס

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:45 am 
Hall of Famer

שמע, אני לא חושב שיש בעולם איזשהו מידאס שכל מה שהוא נוגע בו הופך לזהב טהור. יש נסיבות, יש תנאים, והגדולים ביותר עושים טעויות. אבל "להשחיז סכינים" לביופורד...מה אגיד לך, צריך להיות מאד קטנוני כדי להגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:14 am 
Hall of Famer

אבל ג'רי קראוס עשה בדיוק מהלך אחד מבריק וזה הטרייד על סקוטי פיפן. שאר המהלכים היו פחות מבריקים וכללו טעויות לא קלות, כמו למשל בחירת ג'ייסון קאפי לפני מייקל פינלי. ביופורד ופופוביץ' עשו מספיק מהלכים מעולים בשביל שניתן בהם אמון שלא הכול זאת הבחירה בדאנקן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:18 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה עם ההבאה של הוראס גראנט, או שזה לא נחשב למהלך מרשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:21 am 
Hall of Famer

זה לא רע, אבל לא חושב שזאת הייתה הברקה סטייל נניח לעשות טרייד כדי להשיג את קוואי לאונרד בבחירה 15. את האמת, צריך גם לתת לקראוס קרדיט על ההתעקשות על טוני קוקוץ'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:24 am 
Junior

ומה עם ההבאה של המחליף של גראנט, דניס רודמן, שהבולס הביאו תמורת הסנטר וויל פרדו, שלא תרם 5% ממה שנתן רודמן?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
אבל ג'רי קראוס עשה בדיוק מהלך אחד מבריק וזה הטרייד על סקוטי פיפן. שאר המהלכים היו פחות מבריקים וכללו טעויות לא קלות, כמו למשל בחירת ג'ייסון קאפי לפני מייקל פינלי. ביופורד ופופוביץ' עשו מספיק מהלכים מעולים בשביל שניתן בהם אמון שלא הכול זאת הבחירה בדאנקן.

כאשר שחקן נבחר נמוך מבחירה 20 הקרדיט הולך למי שבחר אותו אבל אי אפשר להאשים יותר מדי את קראוס פה כי כמו שהוא לא בחר את פינלי גם 19 GMים נוספים ויתרו עליו. זה שהוא לא העריך נכונה את הכישרון וחשב שהשחקן הטוב ביותר על הלוח הוא קאפי זה משהו אחר (יש לציין שקאפי ופינלי שניהם הגיעו לאחר 4 שנים בקולג', לפינלי היו סטטיסטיקות יותר טובות בויסקונסין אבל קאפי הגיע ממכללה יותר נחשבת, אלבמה).
על אותו משקל אפשר להאשים בטמטום את כל המנג'רים שדילגו על רונדו ב-2006 (במקרה הזה, האחרון שדילג עליו הוא באמת מטומטם - אייזאה שבחר בבחירה ה-20 את רנלדו בלקמן).
לזכותו של ביופורד יאמר שהוא יודע למצוא מציאות גם בבחירות נמוכות (ג'ינובילי, פארקר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:47 pm 
Junior

מה גם שהבולס היו צריכים פאוור הרבה יותר מסווינגמן וההתחלה של קאפי הייתה לא רעה בכלל... אבל לך תכניס את ה למשוואה היום.

היו המון מהלכים יפים לאורך השנים. מפקסון וקר שהביאו אליפויות ועד גראנט ורודמן שגרזנו את הצבע.

קראוס עשה הרבה יותר מהלכים יפים מרעים. כן, זה עוזר כשיש לך אחד ג'ורדן אבל זה עדיין לא גרנטי מבלי שתבנה סביבו את החבילה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 3:15 pm 
Hall of Famer

החבילה הנכונה היתה רק פיפן, רודמן, קוקוץ, ומוקדם יותר גרנט וקרטרייט. מבחינת ג׳ורדן כל השאר היו יכולים להיות קונוסים ובדרך כלל גם היו, והוא עדיין היה לוקח שש אליפויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 3:38 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ביופורד בסדר. אבל בהחלט היה להם המון מזל בבניית השושלת.

1. טים דאנקן - מזל טהור.
2. טוני פארקר - בחירה טובה, אבל צריך לזכור שהם לא ממש האמינו בו וגם אחרי האליפות דחפו בכל הכוח לשלוח אותו תמורת ג'ייסון קיד. היה להם גם שם מזל מהטעם הפשוט שלא הצליחו להוציא את הטרייד הזה לפועל.
3. מאנו ג'י - הייתי אומר שבערך 50/50 מזל וכשרון בבחירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 3:41 pm 
Hall of Famer

לא זוכר מתי רצו את קיד, אבל אם זה היה אחרי 03, אז הם היו יכולים בכיף למחוק את דטרויט של 04 וכנראה שגם את מיאמי 06 מהפודיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 5:34 pm 
Hall of Famer

אחד הדברים שאני פחות אוהב זה כשמסתכלים על הצלחה מסחררת בדיעבד, ומנסים להסביר כמה מזל היה מעורב בזה. רבאק, ביופורד בנה שושלת מדהימה בשוק קטן שלא מושך שחקנים מהפרי אייג'נסי, ג'יאמים למדו אצלו ומעריצים אותו, וגדולי החכמים בפורום סלניוז מוכנים להפטיר שהוא "בסדר" ולהסביר איפה הוא היה יכול ליפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 5:49 pm 
Hall of Famer

ושוב אתקן את העניין הגיאוגרפי, כי הוא חוזר בכל כך הרבה תגובות לאחרונה בפורום. סן אנטוניו, היא אחת מעשר הערים (וכן, גם השווקים. זה פאקינג טקסס) הגדולות באמריקה. היא אולי לא סקסית כמו הרבה ערים אחרות (ואפשר לחשוב כמה ערים סקסיות כבר יש.. ) אבל היא ענקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 7:35 pm 
Junior

נדב, זה ה"תפקיד" שלנו פה.
מותר להסתכל בעין ביקורתית גם על אנשים שהצליחו בענק ולנסות להבין היכן הם הצליחו בגלל שכל ישר, היכן בגלל המון מזל והיכן נכשלו.

WITH THAT SAID - ביופורד אכן אחד מגדולי המנג'רים בכל הזמנים לדעתי, אבל אי אפשר לנתק את קמצוץ המזל שהיה לו לאורך השנים מההצלחה, ולא צריכים להתעלם מכך שטעה לפעמים בגלל שבשורה התחתונה הוא הצליח בענק.
כמו שאי-אפשר להתעלם מכך שבעוד שפופוביץ' הוא ארגיובלי המאמן הטוב בליגה, ובלעדיו ספק ענק אם הספרס בכלל מגיעים לגמר,
ההחלטות שלו בסיום משחק 6, עם ההוצאה של דאנקן ואי-עשיית פאול, היו מוטעות וכנראה עלו לו באליפות.

ביופורד השנה לטעמי לקח החלטות קלות מדי, החלטות בתוך תבנית. היה לו קאפ ספייס להשתדרג והוא בחר להישאר במקום.
קטונתי, אבל אני ממש לא אוהב את ההחתמה של ספליטר. ראינו אותו מספיק בשנים האחרונות כדי להבין שהוא לא יהיה דיפרנס-מייקר, שהוא כנראה לעולם לא יהווה יתרון לספרס מול יריבים.

-לגבי דריל מורי, אין ספק שהוא צריך לקבל צל"ש על כך שבנה תוכנית (לאגור נכסים) והצליח לממש אותה (להפוך את הנכסים לשני כוכבים) ,
אבל גם במקרה שלו קשה להתעלם מהמזל שהיה בדרך (הרי מספר קבוצות קיבלו פנייה מאוקלהומה לפני יוסטון, אם אחת מהן לא הייתה טועה ולוקחת את הארדן סביר שמורי עדיין היה תקוע עם הילדים +לין ואשיק והיינו מדברים עליהם כאחת המועמדות לטנקפלוזה להשיג את וויגינס בסוף העונה) ,
קשה גם להתעלם ממרקוס מוריס בדראפט 2011 כשאחריו נבחרו לפי הסדר קאווי לאונרד - ניקולה ווצ'ביץ' - אימן שאמפרט (למרות שתיקן בענק בסיבוב השני עם פרסונס),
וקשה להבין את ההתעקשות הנוכחית לשמור על אסיק בטוענה שיחד עם הווארד הם מהווים צמד הגנתי מפחיד, כשברור לכל חובב כדורסל שהשניים לא מתאימים לשחק יחד, והדבר עשוי לפגוע בשווי הטרייד של הטורקי.
הייתי מחכה עם הקביעה הסופית לגבי הצלחת התוכנית של מורי עד שיצליח להשיג גבוה שמתאים לשחק ליד דוויט והארדן, ושיביא שחקנים מתאימים לספסל, שזו עבודה לא פחות קשה מלהשיג את הסופרסטארים, כשאתה בלי כסף והשחקנים המשלימים הטובים בשוק מעטים ובעלי מספר קבוצות מתעניינות.

לגבי קינג - הייתי מחכה עם הצל"ש או טר"ש שלו לרגע בו נבין אם דרון-ג'ו-פירס הצליחו לחלוק כדור אחד בקו האחורי ובאותו זמן לספק מספיק כדורים לגארנט ולופז.
העבודה האמיתית של מנג'ר היא להבין, שלא נאמר לנחש, איך חבורת השחקנים שלו משתלבת יחדיו. ללחוץ על ההדק על טרייד של פירס+גארנט תמורת בחירות דראפט לא משמעותיות וחבורת שחקנים משלימים זה לא חכמה גדולה, כל אחד ואחד מאיתנו היה נותן לדני איינג' תשובה חיובית בשיחת הטלפון ההיא.
את ההחתמה של קירילנקו והמינוי של ג'ייסון קיד חייבים לתת לפרוחורוב.
השאלה לגבי ההצלחה או הכישלון של קינג זה האם הוא זיהה נכון שהחמישייה הזאת יכולה להתקיים ולהצליח יחדיו, או הבין לא נכון והם הולכים להיות איטיים מדי, זקנים מדי, ובעלי פחות כדורים במגרש משצריכים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 7:53 pm 
Hall of Famer

צ'ונסי, הבחירות שהנטס נתנו לסלטיקס דווקא הן העניין המשמעותי בכל הטרייד ויכולות להתברר כהרבה יותר משמעותיות ממה שכולם חושבים. אז נכון שהבחירה בדראפט הקרוב תהיה כנראה סביב המקום ה-25, אבל למיטב הבנתי, הנטס נתנו עוד שתי בחירות לא מוגנות ב-2016 ו-2018. עכשיו, אני לא יודע מה יהיה ב-2016, אבל ב-2018 ברור שכל שחקן משמעותי בסגל הנוכחי של הנטס פרט ללופז יהיה הרבה אחרי השיא (במקרה הטוב) או בפרישה (במקרה הפחות טוב), אני בהחלט יכול לראות תסריט שבו הסלטיקס בעוד 5 שנים (ואולי אפילו בעוד 3 שנים) הם קבוצה טובה שנופלת פתאום על בחירה סופר-גבוהה בדראפט ומשתדרגת אפילו יותר בגלל המהלך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:08 pm 
Hall of Famer

כן, אין ספק. בחירת דראפט בעוד חמש שנים, כאשר מיליון ושניים דברים יכולים לקרות בינתיים, זה הדבר המשמעותי בטרייד הזה.
סליחה, רוני, אבל לדעתי יש סיכוי שההודעה הזאת מנצחת את הההודעה של גואטה בת'רד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 9:03 pm 
Hall of Famer

צ'ונסי, אני האחרון שיש לו בעיה עם הסתכלות ביקורתית וכבר אמרתי שאין "מידאס" בקרב ג'י אמס, מאמנים או אנשים בכלל.

זה עדיין נראה לי קטנוני מאד "להשחיז סכינים" כדי לראות מה יקרה עם ביופורד אחרי שדאנקן יפרוש, או לנתח כמה מזל היה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 9:24 pm 
Junior

״להשחיז סכינים״ אולי הייתה התבטאות מוגזמת מצד המפוברק, אבל אני בהחלט מחכה לראות אותו בונה קבוצה חדשה כשדאנקן יפרוש.
האמת שאישית אני בכלל מקווה לראות אותו עוזב יחד עם דאנקן ולוקח פרוייקט מעניין על איזה פרנצ׳ייז כושל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:31 pm 
Hall of Famer

רק להזכיר שביופורד אמנם הוא הג'י.אם בפועל, אבל כל הפעולות שלו מתואמות לחלוטין עם פופוביץ'. פופ היה הג'י.אם של הספארס מ-94 עד תחילת עונת 97 בה הוא פיטר את המאמן בוב היל ולקח את התפקיד לעצמו. פופ דרך אגב חתום על עסקת רודמן תמורת פרדו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:54 pm 
Senior

רודמן היה די רע בספרס לא? לא חושב שיש מועדון בליגה ששחקן כמו רודמן פחות התאים לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 11:01 pm 
Hall of Famer

על המגרש רודמן היה טוב מאד. בעונה הראשונה שלו הוא הוריד 17.3 ריב', בעונה השניה שלו הוא עזר לספארס להשיג את המאזן הטוב ביותר בליגה והוריד 16.8 ריב'. מה שכן מחוץ למגרש הוא היה הסחת דעת קבועה והצליח כמובן להסתכסך עם ההנהלה ועם דיוויד רובינסון. הספארס היו צריכים להיפרד ממנו, אבל לא בגלל שהוא היה רע על המגרש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 11:05 pm 
Junior

אם אני זוכר נכון הוא גם הבריז מאיזה משחק פלייאוף. אני זוכר איזה ציטוט שאומר "דניס צריך להחליט אם הוא איתנו או לא" תוך כדי הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 11:09 pm 
Senior

השאלה היא מה אתה כבר יכול לקבל עבור שחקן שהוא הד קייס וברור שאתה רוצה להיפטר ממנו? מה בירד קיבל על ארטסט בזמנו? עד כמה שאני זוכר זה היה שום דבר. וארטסט הוא נשמה טובה ואיש מאוד שפוי לעומת רודמן.

הטעות הגדולה של ביופורד בדיעבד היה וויתור על שחקן כמו סקולה בתמורה לכלום, אחרי שסקולה הפך לשחקן של 14 ו-7.5(קריירה) בליגה ויכל להיות השלמה אידיאלית לדאנקן בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3, סאבוניס ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה