סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 12:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:04 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ודים תחזור לחור שלך. שחף: כמה שחקנים ברמה של קובי עברו פציעה כזו?

קובי התבטא מספר פעמים שהפציעה הזאת באופן אירוני גרמה לו לשקול קרירה ארוכה יותר מהתכנון. קריירה ארוכה=סיכוי גבוה לעבור את קארים.

מה גם שאת סיפורי "הנה קובי עוד שניה נגמר ובקושי יקלע 20 נק'" אנחנו שומעים כבר איזה 5 שנים ועדיין השונאים לא רואים את האור בקצה המנהרה... אז תמשיכו תמשיכו, נדבר בפגרת האלסטאר ונבדוק מי שוב (בשנה החמישית ברצף) יצא חומוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:31 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
ודים תחזור לחור שלך. שחף: כמה שחקנים ברמה של קובי עברו פציעה כזו?

קובי התבטא מספר פעמים שהפציעה הזאת באופן אירוני גרמה לו לשקול קרירה ארוכה יותר מהתכנון. קריירה ארוכה=סיכוי גבוה לעבור את קארים.

מה גם שאת סיפורי "הנה קובי עוד שניה נגמר ובקושי יקלע 20 נק'" אנחנו שומעים כבר איזה 5 שנים ועדיין השונאים לא רואים את האור בקצה המנהרה... אז תמשיכו תמשיכו, נדבר בפגרת האלסטאר ונבדוק מי שוב (בשנה החמישית ברצף) יצא חומוס

מה זה?

עריכה: מסתבר שלא טעיתי,ולא נקלעתי בטעות לfxp.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:44 pm 
Junior

אה? אם פספסת זה בתגובה להודעה האוילית הזו
ודים כתב:
דיי, מה אתם עושים לו? אתם רוצים להיות שותפים להתאבדות?
אצלו בראש רצות פנטזיות של גיבור-על, שלא רק שיחזור אלא אפילו יחזור יותר טוב ממה שהיה ושבעצם הפציעה הזאת היא יתרון גדול. אם זה מה שעושה לו טוב בחיים, אז שימשיך להאמין בזה. מה הבעיה?

שיספר את זה לקובי עצמו
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... w_7DcTrVnQ ראיון מלפני שבוע וחצי, הוא אומר שם בסוף:
“I feel pretty damn confident I can be at a high level for at least another three years,” said Bryant. “I feel like how I was playing last year, I know I'll be healthy and I'll be ready to go this year. I know what I can bring. and I think I can easily do that for another three years"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:48 pm 
Junior

אה טוב נו, אם קובי אמר... הרי בדרך כלל הוא מאוד צנוע.

דיסקליימר - אני הפסקתי להספיד את קובי והספרס לפני שנתיים ככה, אני לא מנבא שום דבר כנגדו יותר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:54 pm 
Junior

זה לא נאמר בטון שחצני. כדאי לצפות.
קובי כ"כ שחצן שכשהמראיין ביקש ממנו להרכיב את חמישיית כל הזמנים, קובי השאיר את עצמו בחוץ,
הוא שם בפנים את מג'יק ג'ורדן בירד ראסל וקארים. את עצמו הוא שם בחמישיה השניה עם רוברטסון, לברון, דאנקן ווילט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:57 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אה, הרי אם קובי אמר אז זה בטוח יהיה נכון. יש הצהרה של קובי טרום העונה הנוכחית מה הולך לקרות (כדי לוודא שבאמת מיאמי היא האלופה ולא הלייקרס).

פלאש, עם כל הכבוד ל"אתם כל הזמן אומרים ואני יוצא צודק", הראשון שקפץ להרים גבה הרי נורטון, לגמרי מהמחנה שלך. אבל אני חייב להגיד שמבין התחזיות שלך, אני יותר מפקפק לגבי עניין שבירת השיא של מייקל (כי בשבילו צריך להגיע לפלייאוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 11:13 pm 
Junior

עזוב נקודת מבט של אוהד/שונא, אובייקטיבית, תגיב על זה: קובי, הבנאדם הזה שבניגוד אלינו מכיר את הגוף שלו ומצב הפציעה שלו , מוכן לומר שהוא בקלות רואה את עצמו נותן עוד 3 עונות ברמה הנוכחית, אם הוא אומר שזה יקרה בקלות, איך אלו פנטזיות? אולי הוא צודק ואולי הוא טועה, אבל זה בודאי לא פנטזיות נוסח התגובות של ודים ושחף.

בטח בסיטואציה המושלמת בשבילו, עם דאנטוני, נאש, מלאי בלתי מוגבל של זריקות ואפס אגואים מסביב, תרשה לי להמר שקובי יחזור בלי בעיות לאזור 25-28 נק', ולדעתי הם ישתפרו בלי האוורד לעונה טובה יותר. מנקודת המבט שלך: מי יעקפו את LA? ספרס, OKC, קליפרס, ממפיס בודאות. יוסטון וגולדן סטייט - לא בטוח, רוב הסיכויים שכן. פה נכנסים LA, ואז דנבר וההורנטס. כל השאר קבוצות לוטרי: פורטלנד, פיניקס, דאלאס, מינסוטה סקרמנטו ויוטה. אז KEEP DREAMING :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 11:20 pm 
Junior

על דאלאס עם נוביצקי ואליס אני ממש לא חושב שאפשר לקבוע מראש שהם קבוצת לוטורי. כנל מינסוטה.
כרגע הסגלים של יוסטון וגולדן סטייט נראים טוב יותר מאלו של הלייקרס גם במקרה הלא ברור מאליו שקובי חוזר ליכולת של העונה.

המקרה היותר סביר בעייני כרגע זה שהלייקרס יאבקו עם דאלאס, דנבר ומינוסטה על מקומות 7-8...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 11:21 pm 
Senior

מה הופך את הלייקרס לקבוצה יותר טובה ממינסוטה היום? ואפילו מפורטלנד? אה, שכחתי שמשחקים רק בצד אחד של המגרש, למרות שקובי, נאש וגאסול לא יכולים לשמור על שום דבר שלא יכול לעמוד בשקט יותר מכמה שניות. מזל שהביאו את הסטופר המצויין והשחקן הקבוצתי הנפלא ניק יאנג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 11:26 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
מה הופך את הלייקרס לקבוצה יותר טובה ממינסוטה היום? ואפילו מפורטלנד? .

סטאר פאוור. וצודק, הרי מינסוטה ופורטלנד ממש שומרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 11:30 pm 
Hall of Famer

פלאש, בכנות, אני לא מבין מה אתה רוצה.
נו, ונניח שהלייקרס כן יגיעו איכשהו לפלייאוף. אז מה? זה לא כאילו ששם היא כן תעשה רושם כלשהו. מה זה משנה אם זו עונה של בקושי פלייאוף או קצת מחוצה לו? כך או כך, הלייקרס הם לא קונטנדרים וגם לא קרוב לזה, וברור שלפחות בשנה שנתיים הבאות הם ידשדשו.
אז נכון, זה לוס אנג'לס, ואפשר אולי לקוות שעוד שנתיים, רגע לפני שקובי יפרוש, הם כן יצליחו להביא שם גדול או שניים. זה לא בלתי אפשרי שקובי עוד יזכה באליפות עוד שלוש שנים. אבל אין לזה שום קשר עם מה שיקרה עכשיו. כרגע הלוס אנג'לס לייקרס היא קבוצה לא משמעותית. מה לעשות.

לגבי קובי, נו באמת - מילא הפציעה, למרות שגם היא לא תורמת בכלל, אבל עוד שלוש שנים אתה באמת רואה אותו קולע את מה שאתה חושב שהוא יקלע? אם להיות ריאליים, התחושה שלי היא (ואני מרגיש כאילו אני אופטימי פה) שהשנה הוא יעשה משהו כמו 23-24 נקודות, שנה אחר כך הוא יגרד את ה 20, ובשנה השלישית הוא לא יהיה שווה יותר מ 15 נקודות. הלוואי וזה יהיה לצד כוכב או שניים שיוכלו לסחוב את הקבוצה לאליפות, אבל היום אי אפשר ממש לדעת כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 11:31 pm 
Senior

סטאר פאוור של כוכב בן 35 שאף אחד לא יודע איך הוא הולך לחזור בעונה הבאה? נראה לי מאוד צולע. סטאר פאוור לבד לא מביא קבוצה לפלייאוף. הלייקרס היו רחוקים ניצחון אחד של יוטה מלהישאר מחוץ לפלייאוף השנה מול הסטאר פאוור המפואר של אל ג'פרסון ופול מילסאפ.ב-2005 עם קובי בשיאו הלייקרס ראו את הפלייאוף מהבית.
מה גורם לך בדיוק לחשוב שהשנה זה יראה יותר טוב? המציאו מכונת זמן בסטייפלס סנטר שתחזיר את נאש וגאסול 3 שנים אחורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2013 12:02 am 
Junior

איך אני אוהב את ההספדים הללו, כאילו משאלות הלב "LA לא יהיו בפלייאוף" לא נכתבו מספיק לאורך העונה...

נורטון, היית עוקב - היית רואה שרציתי לפקפק בפקפוק של ראובן בעניין ההגעה של הלייקרס לפלייאוף.
ולגבי הפסקה השניה שלך, ראיתי את זה נכתב כל כך הרבה פעמים בשנים האחרונות שכבר אי אפשר לספור. קובי יפרוש ברגע שהוא יריח את ה20 נק' למשחק, מלמעלה, וזה עדיין לא נראה באופק, אתה אומר שתחזית אופטימית אומרת שהוא יקלע השנה 23-4? אני מהמר שהוא ירד לכיוון ה40%, אבל לא ירד מ25 למשחק העונה, לא בזו שאחריה ולא בעוד שנתיים בגיל 37, באופן דומה לקארל מאלון. כאמור מלאי בלתי מוגבל של זריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2013 12:26 am 
מנהל פורום

פלאש, אני יודע שמבחינתך העזיבה של הווארד ליוסטון משפרת מאוד את הלייקרס ודופקת את יוסטון, אבל כרגע העולם לא חושב ככה. בכל אופן על פניו נראה שהלייקרס עושים מהלכים של לא ממש להשתפר, ומכיוון שהווארד עזב, ארטסט עזב, נאש מזדקן בשנה, קובי יהיה פצוע לפחות בחלק מהעונה והעונה הם בקושי השתחלו לפלייאוף, אז נראה לי שהאפשרות שהם לא ייכנסו לפלייאוף בעונה הבאה נראית סבירה מאוד.

אשר לתחזית של קובי, אשריו וטוב לו שהוא חושב ככה, אבל תרשה לי להגיד שאין אף אדם ביקום שיקבל תחזית כזו של שחקן לגבי העתיד הרחוק שלו כאינדיקציה ברורה לגבי התאוששות מפציעה. כמובן שגם התחזיות האופטימיות וגם התחזיות הפסימיות לא שוות כלום ואף אחד לא יודע מה יקרה באמת, אבל האף אחד הזה כולל גם את קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2013 12:29 am 
Hall of Famer

פלאש, גם בשביל הלגאסי של קובי, עדיף שיקלע 20-22 נקודות ב 48 אחוז עם 7 אסיסטים, כפי שלדעתי הוא מסוגל לעשות עדיין. מאשר שיקלע 25 או 26 בארבעים אחוז, עם 5 אסיסטים. ההיגיון גם אומר שבמקרה הראשון יש סיכוי גבוה יותר ללייקרס להשתחל לפלייאוף, לא להצליח שם חס וחלילה, אבל להשתחל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2013 12:45 am 
מנהל פורום

קובי מעולם לא קלע ב48 אחוז, כך שהעדיין כאן הוא בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2013 11:10 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
איך אני אוהב את ההספדים הללו, כאילו משאלות הלב "LA לא יהיו בפלייאוף" לא נכתבו מספיק לאורך העונה...

נורטון, היית עוקב - היית רואה שרציתי לפקפק בפקפוק של ראובן בעניין ההגעה של הלייקרס לפלייאוף.
ולגבי הפסקה השניה שלך, ראיתי את זה נכתב כל כך הרבה פעמים בשנים האחרונות שכבר אי אפשר לספור. קובי יפרוש ברגע שהוא יריח את ה20 נק' למשחק, מלמעלה, וזה עדיין לא נראה באופק, אתה אומר שתחזית אופטימית אומרת שהוא יקלע השנה 23-4? אני מהמר שהוא ירד לכיוון ה40%, אבל לא ירד מ25 למשחק העונה, לא בזו שאחריה ולא בעוד שנתיים בגיל 37, באופן דומה לקארל מאלון. כאמור מלאי בלתי מוגבל של זריקות.

אמנם משאלת הלב הראשונה (לא יהיו בפלייאוף) התנפצה אבל זו שבאה מיד אחריה (עפים בסוויפ משפיל) התקיימה :D

מלאי בלתי מוגבל של זריקות? המקסימום שמאלון זרק למשחק היו 20.1 זריקות בעונתו השלישית בה קלע 27.7 למשחק. מאלון גם קלע בעונתו האחרונה בגיל 40 ב-48% מהשדה (הרוב מחצי מרחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2013 11:33 am 
Junior

למיטב זכרוני ברגע שקובי נפצע, התוצאה בפלייאוף לא עניינה אף אחד. ולא שמת לב לנקודה אחרי האזכור של מאלון? אמרתי שקובי יקלע 25 לפחות גם בגיל 35-6-7 באופן דומה למאלון, מאחר ואין ליד קובי אגואים, אין סקוררים טובים, מה שיגרום לקובי לקחת הרבה יותר מ20 זריקות למשחק בעונות הקרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2013 12:21 pm 
Junior

פעם אחרונה שקובי לקח הרבה יותר מ20 זריקות למשחק זה נגמר במקום 7 ובהדחה מוקדמת בפלייאוף ( ובעונת שיא מבחינת סקורינג).
אם המטרה היא לקחת את הקבוצה גבוה אז לא הייתי שמח כל כך ממצב שבו קובי זורק הרבה יותר מ20 זריקות למשחק.
אם המטרה היא לעבור את קארים, אז זו בדיוק הדרך ( שוב, בהנחה הלא ברורה מאליו שקובי חוזר לכושר של העונה הקודמת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2013 9:11 pm 
Senior

מעניין איך פלאש יכחיש את זה
http://www.cbssports.com/nba/blog/eye-o ... very-tough

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2013 9:17 pm 
מנהל פורום

אם אתה רוצה, אני יכול לכתוב לך את ההכחשה בשמו, ואפילו בלי להוציא אותו ואת קובי רע במיוחד.

בוא נגיד שאמנם יש לקובי קוף או שניים להוריד מהגב אחרי העונה הזו, אבל הווארד כרגע קבור תחת הגוויה של קינג-קונג וכל המשפחה המאמצת של טרזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2013 9:20 pm 
Junior

איזה משפחה מאמצת הייתה לטרזן? מקסימום אמא אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2013 9:23 pm 
Junior

FLASH כתב:
מה גם שאת סיפורי "הנה קובי עוד שניה נגמר ובקושי יקלע 20 נק'" אנחנו שומעים כבר איזה 5 שנים ועדיין השונאים לא רואים את האור בקצה המנהרה... יצא

מצטער לספר לך אבל אפילו משקפי השמש החדשים שלי לא עוזרים לי מול הסנוור שיוצא מסוף המנהרה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2013 9:25 pm 
Senior

ראובן כתב:
אם אתה רוצה, אני יכול לכתוב לך את ההכחשה בשמו, ואפילו בלי להוציא אותו ואת קובי רע במיוחד.

בוא נגיד שאמנם יש לקובי קוף או שניים להוריד מהגב אחרי העונה הזו, אבל הווארד כרגע קבור תחת הגוויה של קינג-קונג וכל המשפחה המאמצת של טרזן.

ובגלל זה הניסוח היחסית עדין. אני מניח שאם להווארד הייתה טבעת(או שתיים) היינו מקבלים משהו הרבה יותר חריף מזה. אולי גם שיר ראפ חדש אחרי ההוא של שאק ב-2008, בהנחה שדוויט יודע לשיר ראפ
(תזכורת: http://www.youtube.com/watch?v=6lQW-FWMcBo)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2013 9:28 pm 
Junior

קובי? קוף על הגב? פחחחחח....... הוא השיג הכל בקרירה ונתן עונה מגוחכת בשנה ה17 שלו בליגה שהצילה את הלייקרס.

ולא הבנתי, הרי אתה כל הזמן טוען שבגלל קובי האוורד לא נשאר בלייקרס, שהם לא מתסדרים או שונאים אחד את השני או כל קשקוש מצוץ מהאצבע אחר. האוורד אמר כאן את הציטוט הזה:
“Was it tough playing with Kobe? Yeah, it was very tough. But playing along with Kobe didn't have any parts of my decision going to Houston. I just felt like Houston was a better situation for me and my career. Me and Kobe, we had our disagreements, we had our moments. Everybody knows Kobe likes to score and there were times we would get at it getting the ball. And that happens on a team.”
בדיוק היום שמעתי ראיון שהוא אמר שהוא ממש לא רצה שקובי יעזוב-ההפך, הוא רצה לקחת אליפויות איתו, אבל קובי והלייקרס מזדקנים לעומת הרוקטס הצעירים.

רק להזכיר שהאוורד מעולם לא שיחק כאופציה שניה ואני בטוח שהמעבר הזה היה קשה גם לדי וייד, ובוש במיאמי, איך מכאן מגיעים לשנאה - להייטרס הפתרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], sir charles ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: