סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 11:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 12:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תוהה מה דעתכם לגבי מסאי יוג'ירי או יותר מדויק, מה הוא יכול לעשות עם הראפטורס המג'עג'עים והחורבן החלקי שהשאיר מאחוריו קולאנג'לו שהצליח להרכיב שתי קבוצות אלופות (שאינו טורונטו), לאבד את בוש תמורת כלום, לתת חוזים גרועים ולהיפטר מחלקם רק כדי להוסיף עוד כמה חוזים לרשימה של סימונס.

בגלל שאנחנו לקראת דראפט שאמור להיות יוצא דופן, שבראשו כנראה אנדרו וויגינס, כשרון ענק ולא פחות חשוב קנדי, האפשרות להיפטר מכמה נכסים (הפיסטונס הציעו לפני החתמת סמית' חוזים נגמרים תמורת רודי גיי) וללכת על טאנקינג קורצת ולעומתה קיימת האפשרות ללכת על בנייה תוך כדי ריצה (תוך חשש להפוך למילווקי נוספת אבל עם יכולת צבירת נכסים נאה שהראה מסאי בדנבר). נראה שמסאי כרגע מחזיק את הקלפים קרוב לחזה והולך על תחרות על המקומות 6-10 במזרח עם הסגל הנוכחי - אבל אני חושב שהוא פשוט מחכה לרגע הנכון לעשות טרייד על קייל לאורי ודמאר דרוזן/רודי גיי. אני במקומו הייתי שולח בטרייד את לאורי ואת דרוזן, משאיר את גיי והולך אול אאוט לטאנקינג, כדי להשיג את הכוכב השלישי (והמרכזי).

בינתיים מסאי שלח בטרייד את ברניאני לניו-יורק תמורת בחירות דראפט וחוזים גרועים. מה עוד הוא צריך לעשות כדי לחלץ את הראפטורס מהמצב העגום והדי תמידי בו הם נמצאים אל עבר אליפות (היעד הרשמי)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 1:05 pm 
Hall of Famer

להעביר את הקבוצה מטורונטו לעיר חמה בלי מיסים גבוהים. המיאמי רפטורס יכולים להתחרות בשקט על האליפות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 1:41 pm 
Hall of Famer

אתה באמת חושב שזו הבעיה?
בעיניי זה קשקוש. אם הספרס יכולים, גם טורונטו יכולים לבנות קבוצה לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 1:51 pm 
Hall of Famer

קבוצות קנדיות לוקחות כל מיני אליפויות בהוקי, לא? אז כנראה שמיסים זה לא הפיתרון המספק היחידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 2:00 pm 
Junior

כרגע זה נראה שהוא דווקא מנסה לבנות קבוצה תחרותית ולא קבוצת לוטרי.

זה שהוא לא רוצה את לאורי, זה לא סוד. הוא גם לא נופל מדהרוזן ובתמורה למחיר הנכון הוא ילחץ על הכפתור בשמחה ובששון. בטח כשיש לו את רוס כבאק אפ. דווקא את גיי אני לא רואה אותו מעביר בקלות. ברור שאם הוא יקבל חבילה טובה גיי הוא לא אנטאצ'בל, אבל הוא כרגע נראה כמו השחקן היותר בטוח שם.

זה נשמע נחמד על הניר ללכת על עונת "טאנק" אבל כשאתה הGM החדש והרכש הכי נוצץ של הארגון שלך. לא קל להיות חלק מעונה ראשונה מביכה. אתה מנסה להשיג מוב אחד גדול שיהיה חתום על שמך. ואני די משוכנע שהוא עדיין מחפש אותו.
מעבר לכך, טורונטו זה ככל הנראה המקום שהכי קשה לגייס אליו שמות גדולים. מסורתית, השמות הגדולים שלהם הגיעו מהדראפט.
ככה שהפרי אייג'נסי הוא די בעייתי מבחינתו. אבל אתה לא חייב להיות מסריח בכדי להיות חזק בדראפט של שנה הבאה. תמיד אפשר לעשות מהלכים בכדי להתקדם בו. גם כך, אף אחד לא מבטיח לך את המקום הראשון ולא משנה כמה גרוע תהיה. כך שאני באפן אישי מעולם לא אהבתי את הטקטיקה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 2:15 pm 
Hall of Famer

יוג'ירי קיבל את כל הקרדיט לעשות טאנקינג, גם מההנהלה וגם מהאוהדים. זה פשוט כנראה לא הסגנון שלו ואולי גם הימור גדול מדי.
הכוכבים אמורים להגיע לטורונטו מהדראפט והשנה זו ההזדמנות הגדולה לעשות זאת.
הוא צריך לפזר את מעט הנכסים שיש לקבוצה שהופכים אותה לקבוצת שולי פלייאוף אבל כרגע הוא לא עושה זאת. לבנות קבוצה תחרותית ממה שיש שם זו החלטה בעייתית מאוד ולא נכונה בעיניי.

אני לא מסכים, אגב, עם זה שאתה לא חייב להיות מסריח כדי להתקדם בדראפט הבא. ההייפ עליו כל כך גדול שאף אחד לא יעז ליפול כמה מקומות למטה. גם השנה היו מעט מאוד טריידים מהסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 2:31 pm 
Junior

סורי, הסיכוי שלך לזכות במקום הראשון בדראפט גם אם תהיה מסריח הוא לא כזה גבוה. אני לא אוהב את ההימור הזה. אני חושב שהוא צריך לחפש כשרונות צעירים ובחירות דראפט אבל לא לבנות על המקום הראשון בדראפט... זו לא עבודה בעיני, זה הסתמכות על מזל ובשביל זה אתה לא צריך GM מוכשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 3:30 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דבר ראשון לדעתי הוא צריך להציל את סטיב נאש מהספינה השוקעת בLA ולהביא אותו כפנים של הפרנצייז הקנדי. לא משנה כמה שטויות הוא יעשה אח"כ אוהדי הרפטורס ינצרו אותו על כך. דבר שני הוא צריך להשכיר את הבן של גילברט ליום הדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 6:50 pm 
Hall of Famer

אין שום סיבה שבטורונטו ירצו לעשות מהלכים דמויי מכבי תל אביב בכדורסל. הם רוצים אליפות, לא לרצות קהל אוהדים בלבד. להביא את נאש הולך נגד כל הרוחות המנשבות בטורונטו כעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 6:59 pm 
Hall of Famer

אין שום סיבה שבטורונטו ירצו לעשות מהלכים דמויי מכבי תל אביב בכדורסל. הם רוצים אליפות, לא לרצות קהל אוהדים בלבד. להביא את נאש הולך נגד כל הרוחות המנשבות בטורונטו כעת.
Mook כתב:
סורי, הסיכוי שלך לזכות במקום הראשון בדראפט גם אם תהיה מסריח הוא לא כזה גבוה. אני לא אוהב את ההימור הזה. אני חושב שהוא צריך לחפש כשרונות צעירים ובחירות דראפט אבל לא לבנות על המקום הראשון בדראפט... זו לא עבודה בעיני, זה הסתמכות על מזל ובשביל זה אתה לא צריך GM מוכשר.

אתה לא חייב להגיע למקום ראשון כדי להשיג כשרון בדראפט הזה - ואגב בכמעט כל דראפט
טט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 7:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:

יש קצת הבדל בין להביא את נאש, השחקן אולי הגדול בתולדות קנדה, לבין לנסות להחזיר את שאראס, שחקן זר שהדבר הכי קרוב לישראליות שלו זה הקשר למיס עולם לשעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 8:32 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם טורונטו תזכה בויגינס אני חושב שהקרדביליות של תיאוריית הקונספירציה תגיע לשמיים (מצד שני, אם היא לא תזכה, אז מן הסתם נתמלא בטיעוני "אם סטרן היה הקומישיונר זה לא היה קורה").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 10:59 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Att כתב:
אין שום סיבה שבטורונטו ירצו לעשות מהלכים דמויי מכבי תל אביב בכדורסל. הם רוצים
אליפות, לא לרצות קהל אוהדים בלבד. להביא את נאש הולך נגד כל הרוחות המנשבות בטורונטו כעת.

יש קצת הבדל בין להביא את נאש, השחקן אולי הגדול בתולדות קנדה, לבין לנסות להחזיר את שאראס, שחקן זר שהדבר הכי קרוב לישראליות שלו זה הקשר למיס עולם לשעבר.

לא חשבתי על שאראס אלא על מכבי ומהלכים שיווקיים במקום מהלכי כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 11:44 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אתה באמת חושב שזו הבעיה?
בעיניי זה קשקוש. אם הספרס יכולים, גם טורונטו יכולים לבנות קבוצה לאליפות.

אני חושב שזאת בעיה מאד גדולה, לא היחידה, אבל אחת שמעכבת את הפרנצ'ייז. הדוגמא של הספארס, וגם של אוק סיטי לעצם העניין לא ממש תופסות. סן אנטוניו בחרה בבחירה מספר 1 את טים דאנקן, לאוק סיטי נפל המזל לקבל את דוראנט בבחירה מספר 2. הראפטורס קיבלו את בחירה מספר 1 בדראפט די שחון ולקחו את אנדראה בראנייני. ההצלחות של הספארס ושל אוק סיטי קודם כל נבנו על העוגנים הללו. רק אח"כ היו המהלכים הנוספים שהביאו אותם לטופ.

גם אם הג'י.אם של הרפטורס יעשה את כל המהלכים הנכונים, רק עוגן ברמה של דוראנט או דאנקן ייקח את הראפטורס למעלה. זה קרה פעם אחת בהיסטוריה של המועדון, אבל אז וינס קארטר החליט ללכת לטקס סיום הקולג' בדיוק לפני משחק שבע ולהיפצע והחלון נסגר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 11:48 pm 
Hall of Famer

אבל זה נכון לכמעט כל פרנצ'ייז. אתה צריך היום 3 שחקנים ברמה גבוהה מאוד (פרצ'ייז פליירס) או 4 שחקנים ברמה גבוהה (אולסטארים) כדי לקחת אליפות. אתה בד"כ תשיג אותם בדראפט. לכן טאנקינג כל כך מתבקש בימים אלו, בייחוד אחרי שטורונטו הגיעו למסקנה שהם לא רחוקים "מהלך אחד" ממעמד של קונטנדרית כפי שקולאנג'לו טען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 11:57 pm 
Hall of Famer

זה לא נכון לכמעט כל פרנצ'ייז, כי מיאמי הלכו ולקחו בשוק החופשי 2 כוכבים. אל.איי תמיד מצליחים להביא את האיש הגדול הכי טוב בליגה. אותו איש גדול שבה רק בעונה האחרונה לאל.איי עבר ליוסטון לא מעט בגלל המיסים הנמוכים והעיר האטרקטיבית. בוסטון, לא מעט בזכות ההיסטוריה והיותה עיר ספורט מדופלמת גרמה לגארנט להסכים לחתום על הארכת חוזה בסלטיקס ויצירת האלופה של 2008 ואותו גארנט הסכים גם להגיע לתפוח הגדול ולברוקלין. מועדונים בשווקים גדולים או בערים אטרקטיביות יכולים למשוך שחקנים חופשיים אליהם. טורונטו לא יכולה למשוך את השחקנים החופשיים הבאמת משמעותיים ואלו שהיא כן יכולה למשוך, היא צריכה לשלם יותר. זה לא מקרה שבכל ההיסטוריה של הראפטורס לא זכור על שחקן חופשי נחשק אחד שעבר לקנדה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:02 am 
Hall of Famer

אגב, טורונטו, כלומר פרט לעובדה שקפוא שם ממש בחורף (ואני יודע מה זה קפוא, גרתי בשוויץ וניו המפשייר. בטורונטו יותר קפוא), היא עיר לא רעה בכלל. הרבה חיי לילה, הרבה יאנג פרופשונלז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:40 am 
Hall of Famer

הזכרת 4-5 קבוצות מתוך 30. דטרויט לא לקחו אליפות והיו מרחק בחירה אחת נכונה משושלת אפשרית? ומה לגבי הספרס? או בכיוון ההפוך, מצבה של ניו-יורק?
כמובן ששוק גדול ועיר אטרקטיבית הם יתרונות ועניין המיסוי בעייתי אבל אלו נק' פתיחה בלבד במירוץ מורכב - מה שחשוב באמת זה כישוריו ומהלכיו של הג'י-אם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 1:19 am 
Junior

קצת סדר- אמנם קר בטורונטו אבל זו עיר תוססת ועדיפה בהרבה על חצי מהערים המשעממות שיש להן קבוצות NBA.
הבעיה האמיתית היא שטורונטו היא, איך נאמר? ב... פאקינג קנדה!
שחקנים לא רוצים להרחיק עד שם, הסיקור התקשורתי הוא אפסי ביחס לסיקור בארה"ב. הם פשוט לא מעניינים את האמריקאים ואת תחנות השידור מספיק בכדי לשלוח לשם כתבים בכירים עם כח ולתת סיקור נרחב כמו אפילו לקבוצות קטנות בארה"ב. זה רחוק מלהיות הספורט המוביל שם ושחקנים מרגישים מנותקים, שחקן בשיא הקריירה שלו לא רוצה להגיע לשם.
הפעם היחידה בהיסטוריה של הפרנצ'ייז הזה שהם הופיעו בכל שבוע בESPN ודומותיה הייתה כשוינס קרטר נחת שם. אבל כל כמה זמן נוחת שחקן כזה בליגה?

אגב, בארניאני אולי לא נראה היום כבחירה טובה אבל בשעתו הוא בהחלט נראה ככזה. בסה"כ הבחירות של טורונטו בדראפט היו בדר"כ טובות פלוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 4:41 am 
Hall of Famer

הבעיה היא לאו דווקא עם הבחירות (אם כי רוס על פני דראמונד נראה לא טוב, ארז'ואו וג'ואי גרהאם זה לא משהו להתגאות בו וגם הבחירה בברניאני הייתה לא חכמה במיוחד, בייחוד כאשר הוא משחק בעמדה היחידה בה יש לך כוכב והוא לא צפוי היה להיות טוב מהאחרים במידה שמצדיקה בחירה בו, בטח ההיאחזות בו) אלא עם האסטרטגיה הכללית, שלא ממש הייתה קיימת עד כה. קולאנג'לו קיבל את הקבוצה במצב חלומי - בחירה מס' 1, אולסטאר צעיר ומחויב, המון קאפ ספייס - ובנה קבוצה בינונית לשנה-שנתיים במקום לבנות את הקבוצה לטווח הרחוק. גם כאשר הקבוצה הזו התפרקה, קולאנג'לו בנה שוב ושוב כאשר טורונטו נוהגת לצאת למסע נצחונות בדיוק ברגע שקבוצות אחרות יצאו במסע הפסדים לקראת הדראפט. זה עלה להם - ביחד עם החלטות מחרידות בטריידים (מריון, ג'רמיין אוניל) ושחקנים חופשיים (קאפונו, טורקוגלו) - באיבוד של בוש וגם אז הם לא הפנימו שלרדוף אחרי המקום ה-8 לא מוביל לכלום. ההשלכה של חוזה מופרך על פילדס כדי לכאורה לסגור את הנתיב של ניו יורק להשיג את סטיב נאש הקשיש הייתה... צעד פאתטי של ארגון שלא חושב שהוא מסוגל. אז הנה יוג'ירי הגיע ביחד עם שינוי בהנהלה ואמרו שהם הולכים על אליפות, לא על גירוד מקום בפלייאוף. מכאן הציפייה למשהו אחר בטורונטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2013 4:26 am 
Hall of Famer

1.26 מיליון דולר לאוגוסטין לשנה אחת. עוד מהלך לא מתחייב לעתיד או לכיוון כלשהו של מסאי. ערך טוב לעסקה, כמעט כרגיל.
אני מאמין שנראה את לאורי עובר בטרייד בשלב כלשהו. אולי המהלך הזה מאפשר לעשות זאת ביתר קלות, אבל זה לגמרי ספוקלטיבי ווישפול ת'ינקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2013 9:34 am 
Junior

ההודעה הזו הייתה נשמעת נכון לפני שתי עונות. לא היום. אוגוסטין כבר קיבע את עצמו חזק מאוד כבאק אפ ואפילו כאחד לא מוצלח במיוחד. אז לא הייתי בונה על כך שהוא הוחתם בכדי להחליף את לאורי.
הם לא רוצים שם את לאורי זה ברור, אבל לא אוגוסטין הוא רכז העתיד שלהם.
מה שכן, זו שנת מבחן אמיתית לאוגוסטין. הוא נמצא בדיוק במקום בקריירה שלו שהמילה "פוטנציאל" כבר הופכת נדירה כמו סקס לנשוי וותיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2013 9:58 am 
Junior

כל שנה בשנים האחרונות היא מבחן לאוגוסטין וכל שנה הוא נראה בינוני יותר ויותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2013 1:37 pm 
Hall of Famer

מוק, בהחלט לא בונים עליו בטורונטו אבל אני אם הוא יתמנה למפקד הטנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רואה שחורות ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה