סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 11:13 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 8:43 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון, אתה מדבר על סוף הקריירה של באטייה ואלן חודש אחרי שדאנקן בגיל 37 כמעט לקח MVP של סדרת הגמר, לעומת השניים האלה, שבת׳כלס כל מה שהם צריכים לעשות זה לעמוד מחוץ לקשת ולחכות לסוכריות של וויד ולברון? חוץ מזה, חשבתי שהתבלבלתי ומיאמי לקחו אליפות כי משחק שם השחקן הטוב בליגה או משהו כזה. והוא רק הולך ומשתפר כל שנה. לפני שנה הוא הוסיף פוסט אפ. השנה הוא עלה ל-40% משלוש. אם הייתי צריך להמר, הייתי אומר שהוא ישפר עוד אספקט במשחק שלו בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 8:50 am 
Sophomore

גם אני חושב שהוא יהיה פלופר טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 8:52 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אפשר להיות פלופר טוב יותר? ממה שאני קורא כאן בפורום חשבתי שהוא ליטש את האספקט הזה לכדי שלמות.

אני הייתי מציע לו להתחיל לעבוד על האחוזים מהקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 9:48 am 
Sophomore

Super Mario כתב:
שתי שאלות לגבי אינדיאנה:
א. גריינג'ר יפתח את העונה? הפציעה שהיתה לו אמורה להשפיע (לרעה) על תפקודו העונה?
ב. גריינג'ר הסכים (/ווגל טען) לעלות מהספסל?

אם התשובות הן כן, לא וכן, אינדיאנה תהיה מאוד מאוד מסוכנת העונה, ועלולה אפילו לאיים על האליפות אם ג'ורג' ו/או היברט ו/או סטיבנסון יקחו עוד צעד קדימה.

החמישיה שלהם (היל-סטיבנסון-ג'ורג'-ווסט-היברט) היתה החמישיה הטובה ביותר בעונה הסדירה מבחינת +-, החסרון שלהם היה ספסל קצר וחלש להחריד עם 2 באסטים יחסיים (אוגוסטין וגרין).

השנה מחכים על הספסל:
גארדים:
- סי ג'יי ווטסון: אחלה של רכז שני שיספק קליעה מבחוץ והגנה, יכול לשחק גם עם היל
- אורלנדו ג'ונסן: ווינג חזק שאמור לספק במקרה הרע הגנה וקליעה מבחוץ. הראה קצת ניצוצות בכמויות מזעריות של דקות, הבנתי שמאוד בונים עליו באינדיאנה, ומקווים שהוא יתפתח גם לסקורר יעיל.
- דונאלד סלואן: רכז שלישי. ראיתי אותו קצת בסאמר ליג, שחקן מאוד חזק ואינטנסיבי. אחלה של רכז שלישי.
- בן האנסבורו

פורוורדים:
- דני גריינג'ר: אם כשיר, יתחרה (אולי הפייבוריט) לשחקן השישי של העונה. אני מצפה שהוא ישחק המון דקות בעמדה 4 ליד ג'ורג.
- כריס קופלנד: היה מאוד יעיל שנה שעברה בדקות מועטות בניקס (22 נקודות ל36 דקות, 42% משלוש), הגנתית הוא שחקן די הורס. אבל מוסיף אחלה יכולת התקפית בתור סטרטץ' 4.
- ג'ראלד גרין: לפני שנתיים היה אחת מהפתעות העונה בנטס. עדיין ווינג אתלטי מאוד.
- סאם יאנג: עוד ווינג למקרה של פציעה. שחקן הגנה לא רע.
- סולומון היל

סנטרים:
- יאן מהימני: אתלט שמסיים לא רע מתחת לסל. אינדיאנה צריכה לקוות שהיברט לא ייפצע ויוכל להחזיק 35-38 דקות כל משחק. זוהי נקודת התורפה העיקרית שלהם לפי דעתי.
- מיילס פלאמלי: גבוה אתלטי שלא נוראי. לא אמור לתרום יותר מפאולים, אבל לפחות לא יזיק יותר מדי.

אם אני אינדי אני מנסה בכל הכוח להשיג את אשיק, ואם זה לא מצליח - מנסה להחתים את ברנדון רייט, קמבי, קניון מארטין או אודן. אם לא זה, אז לפחות להתחזק באיזה קוואמי בראון או תאביט.

אולי אפילו הייתי הולך על איזה טרייד של גריינג'ר תמורת ווראג'או. תלוי איך גריינג'ר יתחבר לשאר הקבוצה כשהוא כבר לא הכוכב.

כמה אי אילו דיוקים:
שני האחים הנסבורו,טיילר ובן לא ימשיכו בעונה הבאה.
גם סאם יאנג לא.
ג'ונסון והיל אחלה בחלה של פילרים,מאוד חזקים,שומרים טוב ועם יד טובה ולדעתי לשניהם פוטציאל לא רע בכלל.
אני חייב לאמר שמאוד התרשמתי ממה שראיתי מפלאמלי בליגת הקיץ: גבוה סופר אתלטי (דפק איזה דאנק יפה לעילה בליגת הקיץ) וחזק מאוד ודי מהיר.ריבאודר וחוסם טוב. לא עושה מה שהוא לא יודע ומסיים סביר מתחת לסל.

הוא ומהינמי מהווים צמד אתלטי וחוסם שאני חושב שהרבה קבוצות בליגה רוצות כמחליפים.
כ-4 התקפי יש את קופלנד שאמנם חלש פיזית אבל פייטר,גריינג'ר ואפילו ג'ורג' שהוא אמנם לא חזק אבל איזה 2.07 לפי הפרסומים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 10:55 am 
Junior

shachaf78 כתב:
שבת׳כלס כל מה שהם צריכים לעשות זה לעמוד מחוץ לקשת ולחכות לסוכריות של וויד ולברון?

קצת רדוקציה של התפקיד של באטיה. באטיה הוא קודם כל שומר אישי וקבוצתי חרוץ מאוד וחכם מאוד.
זה שיש לו גם חשיבות התקפית זה אחלה, אבל הוא בראש ובראשונה שם לצרכים הגנתיים וקבוצתיים.
המזל של באטייה שהוא שומר לא פחות עם הראש מאשר עם הרגליים, ולכן גם שהרגליים קצת נחלשות הוא עדיין אפקטיבי מאוד בהגנה.

באופן כללי, וזה נכון גם לגבי אלן , מיאמי קבוצה עם הגנה קבוצתית מצוינת, וככזו זה אומר שכל מי שעל המגרש עובד בהגנה. להגיד שאלן ובאטיה לא נשחקים או לא צריכים להיות טריים כי הם קולעים שלשות בלבד בהתקפה ( מה שנכון עבור באטיה, פחות עבור אלן שגם מוריד לא מעט כדור לרצפה) זה להתסכל על חצי מגרש בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 11:52 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לדעתי אינדיאנה צריכה ללכת חזק על גרג אודן. אאל"ט הוא יליד אינדיאנה ויחד עם היברט הם עשויים להוות את עמדת הסנטר המפחידה בליגה (לצד האוורד/אשיק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 2:48 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
יש גם את העניין הקטן הזה:

90% מהשחקנים ברשימה הזו פשוט..אה.... הרבה פחות טובים מבוש. הוא שחקן כדורסל טוב מהם בהרבה. לשנמך את הקבוצה שלך בשם טוהר הסגנון וקדושת עמדת הסנטר זה משהו מטופש לחלוטין. ואת ה-10% שברמה שלו (נניח...נואה, מארק גאסול) אתה לא תקבל בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 3:14 pm 
מנהל פורום

לא מדובר על קדושת עמדת הסנטר. אין שום קדושה בעמדה הזו ואם בוש היה מוכיח שהסמול בול של מיאמי הוא גאוני וכל העונה שעברה היתה נראית כמו הגמר מול אוקלהומה אז לא היה על מה לדבר. בדיעבד מיאמי הפגינה נחיתות עצומה בריבאונד, ובפלייאוף הסנטר היריבים חגגו על בוש והוכיחו שזו הפינה הרכה של מיאמי.

יש למיאמי כבר שני סופרסטארים. אין לה לעומת זאת אף אחד שיכול לשים נקודות באופן עקבי מתחת לסל או לשמור סנטרים יריבים בצורה הולמת. זו צורת חשיבה שאומרת שעדיף שחקן פחות טוב אבל עם תכונות מתאימות יותר.

בכל אופן, מכיוון שהטרייד הזה מן הסתם לא יקרה, יש למיאמי אופציות טרייד נוספות? חוזים נגמרים וכל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 3:30 pm 
Hall of Famer

יש למיאמי אופציות, החוזים של צ'אלמרס, באטייה, אלן, ג'יימס ג'ונס וראשארד לואיס נגמרים בסוף העונה הקרובה, כך שבהחלט אפשרי למצוא איזו מציאה בטרייד מקבוצה שמחפשת לרדת מתחת לתקרה לשנה הבאה. מה שכן, אני לא רואה את מיאמי עושה מהלך לפני שאודן מחליט לאן הוא הולך, אם הוא בא למיאמי אני מניח שהם יקחו את ההימור וישארו עם בוש כשאודן, בתקווה, יוכל לתת להם משהו כמו 20 דק' לערב שבהן הם יתמודדו הרבה יותר טוב עם סנטרים רציניים, זה אולי לא ההימור הכי מושכל בעולם, אבל אני בהחלט אבין אותם אם הם יקחו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 3:58 pm 
Junior

למרות שזה כמעט לעולם לא קורה אני בהחלט לגמרי לצד ראובן.
מיאמי לא צריכה לנוח על זרי הדפנה, במיוחד לאור זה שיש לה יריבות שהתחזקו ויריבות שהיו חזקות מאד והשתפשפו וצברו ניסיון כמו אינדיאנה.
בוש יכול להיות הרבה דברים כי יכולת וכישרון לא חסרים לו. למרות כל ההצהרות הוא לא באמת מוכן ללכלך ידיים 90% מהזמן. כאשר הוא נתן משחק מספר 6 גדול אחד אז הוא חיכה שכולם ישתחוו אליו ויודו לו שכוכב ברמתו הואיל לקחת ריבאונד רציני משחק אחד, אחרי טונה של משחקים עם 5-6 ובריחה ממגע.
בהנחה שלברון לא נעמד לפניו ומגן עליו, בוש הוא בדיוק השחקן שצריך ללכת.
במקום שבו הוא יהיה הכוכב הראשון או השני הוא יכול לפרוח. למעשה, שים אותו עם כרמלו בתור כינור שני והוא יכול לתת מספרים מפלצתיים אם רק תהיה לו מוטיבציה.
מיאמי יכולה לקבל תמורתו או שחקן שווה ערך בקבוצה עם צפיפות בעמדות הפנים שתשמח שבוש ירביץ זריקות רק מחצי מרחק. או אפילו לדפוק ביל וונינגטון/לוק לונגלי(לפני הפריחה) ולקחת תמורתו גארד מעולה ולשים בפנים סתם גופות כבדים שירביצו.
מה שלא יהיה יש למיאמי צורך או בשוטר או גוף גדול בפנים כדי להוות איום ולקחת קצת מהלחץ על לברון ווייד.
אם הם רק יגידו לעצמם אנחנו אלופים שאחרים יעשו שינויים הם עלולים להיות מופתעים.
סאן אנטוניו ואינדיאנה לא היו רחוקים מידי מסנסציה ולקפוא על השמרים זה הדבר הכי גרוע.
אני לא יודע אם יש טרייד טוב בנמצא ואני לא יודע אם לברון ייתן לו ללכת אבל אם ישנים שם במיאמי במקום לקיים דיונים מרתוניים אז לא מגיע להם להיות הנהלה של קבוצה אלופה.

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך ד' יולי 24, 2013 4:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 4:02 pm 
Hall of Famer

אמרתי שלברון הוא לא הגורם המרכזי? אמרתי שהוא גורם הכרחי אך לא מספק לדעתי, בדיוק כפי שקלעי שלשות הם כאלה. גורם הכרחי אך לא מספק.
במילים אחרות - אם לקבוצה בפלייאוף לא יהיו "מסביב" ללברון, אנשים שיתנו משהו כמו 5-6 שלשות במשחק באופן קונסיסטנטי - היא לא תזכה באליפות. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 4:07 pm 
מנהל פורום

טוב, לפחות דבר אחד האליפות האחרונה של מיאמי והזיגזג המרהיב בסדרות מול אינדיאנה והספרס הוכיח - אין שום צורך בקונסיסטנטיות כדי לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 6:45 pm 
Senior

גם הלייקרס ב-2010 והספרס ב-2005 לקחו אליפות במשחק שביעי. זה לא כל כך משמעותי בעיני אם הסדרה הולכת בזיג זג או שקבוצה מנצחת 2 משחקים ואז מפסידה שניים ברצף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 6:56 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
ראובן, בוא תגיד לי בבקשה.
את מי אתה רוצה תמורת בוש ?

את קלינטון.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, oren_80, Y.T ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה