Super Mario כתב:
שתי שאלות לגבי אינדיאנה:
א. גריינג'ר יפתח את העונה? הפציעה שהיתה לו אמורה להשפיע (לרעה) על תפקודו העונה?
ב. גריינג'ר הסכים (/ווגל טען) לעלות מהספסל?
אם התשובות הן כן, לא וכן, אינדיאנה תהיה מאוד מאוד מסוכנת העונה, ועלולה אפילו לאיים על האליפות אם ג'ורג' ו/או היברט ו/או סטיבנסון יקחו עוד צעד קדימה.
החמישיה שלהם (היל-סטיבנסון-ג'ורג'-ווסט-היברט) היתה החמישיה הטובה ביותר בעונה הסדירה מבחינת +-, החסרון שלהם היה ספסל קצר וחלש להחריד עם 2 באסטים יחסיים (אוגוסטין וגרין).
השנה מחכים על הספסל:
גארדים:
- סי ג'יי ווטסון: אחלה של רכז שני שיספק קליעה מבחוץ והגנה, יכול לשחק גם עם היל
- אורלנדו ג'ונסן: ווינג חזק שאמור לספק במקרה הרע הגנה וקליעה מבחוץ. הראה קצת ניצוצות בכמויות מזעריות של דקות, הבנתי שמאוד בונים עליו באינדיאנה, ומקווים שהוא יתפתח גם לסקורר יעיל.
- דונאלד סלואן: רכז שלישי. ראיתי אותו קצת בסאמר ליג, שחקן מאוד חזק ואינטנסיבי. אחלה של רכז שלישי.
- בן האנסבורו
פורוורדים:
- דני גריינג'ר: אם כשיר, יתחרה (אולי הפייבוריט) לשחקן השישי של העונה. אני מצפה שהוא ישחק המון דקות בעמדה 4 ליד ג'ורג.
- כריס קופלנד: היה מאוד יעיל שנה שעברה בדקות מועטות בניקס (22 נקודות ל36 דקות, 42% משלוש), הגנתית הוא שחקן די הורס. אבל מוסיף אחלה יכולת התקפית בתור סטרטץ' 4.
- ג'ראלד גרין: לפני שנתיים היה אחת מהפתעות העונה בנטס. עדיין ווינג אתלטי מאוד.
- סאם יאנג: עוד ווינג למקרה של פציעה. שחקן הגנה לא רע.
- סולומון היל
סנטרים:
- יאן מהימני: אתלט שמסיים לא רע מתחת לסל. אינדיאנה צריכה לקוות שהיברט לא ייפצע ויוכל להחזיק 35-38 דקות כל משחק. זוהי נקודת התורפה העיקרית שלהם לפי דעתי.
- מיילס פלאמלי: גבוה אתלטי שלא נוראי. לא אמור לתרום יותר מפאולים, אבל לפחות לא יזיק יותר מדי.
אם אני אינדי אני מנסה בכל הכוח להשיג את אשיק, ואם זה לא מצליח - מנסה להחתים את ברנדון רייט, קמבי, קניון מארטין או אודן. אם לא זה, אז לפחות להתחזק באיזה קוואמי בראון או תאביט.
אולי אפילו הייתי הולך על איזה טרייד של גריינג'ר תמורת ווראג'או. תלוי איך גריינג'ר יתחבר לשאר הקבוצה כשהוא כבר לא הכוכב.
כמה אי אילו דיוקים:
שני האחים הנסבורו,טיילר ובן לא ימשיכו בעונה הבאה.
גם סאם יאנג לא.
ג'ונסון והיל אחלה בחלה של פילרים,מאוד חזקים,שומרים טוב ועם יד טובה ולדעתי לשניהם פוטציאל לא רע בכלל.
אני חייב לאמר שמאוד התרשמתי ממה שראיתי מפלאמלי בליגת הקיץ: גבוה סופר אתלטי (דפק איזה דאנק יפה לעילה בליגת הקיץ) וחזק מאוד ודי מהיר.ריבאודר וחוסם טוב. לא עושה מה שהוא לא יודע ומסיים סביר מתחת לסל.
הוא ומהינמי מהווים צמד אתלטי וחוסם שאני חושב שהרבה קבוצות בליגה רוצות כמחליפים.
כ-4 התקפי יש את קופלנד שאמנם חלש פיזית אבל פייטר,גריינג'ר ואפילו ג'ורג' שהוא אמנם לא חזק אבל איזה 2.07 לפי הפרסומים האחרונים.