סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 6:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 5:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ובינתיים, באזל מוכרת שחקנים ושני השחקנים המצרים שלה שוקלים שלא להגיע לישראל לגומלין:

http://sports.walla.co.il/?w=%2F156%2F2664176

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 9:08 pm 
Junior

ואוו
חיפה משחילה שמינייה לרשת של לאנקאראן. 0:10 בסיכום.
שאפו לחיפה שנראו מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 6:44 pm 
Junior

באזל ממשיכים להתעסק בעיקר מחוץ למגרש -
דראגוביץ', בלמה הפותח חתם בדינמו קייב תמורת 9 מיליון יורו.
הבלם הפותח השני, שר, לא ישחק במשחק הראשון עקב הרחקה שספג עוד מהעונה הקודמת.
מוחמאד אל נני, קשר אמצע פותח נפצע נגד גראספורס ועדיין לא ברור אם ישחק. ככל הנראה לא.
דלגאדו, שחקן שהחזירו אותו אחרי מספר שנות גלות, שחקן חשוב ממה שהבנתי, נמצא בארגנטינה עם אשתו הכורעת ללדת.
בובדאיה, החלוץ הארגנטינאי, נתפס כשהוא נוהג בפראות ולא בפעם הראשונה. מדברים על שנת מאסר אחת עד ארבע. נופה מהמשחק ליגת הקרוב מול לוזאן, עוד לא ברור אם יקח חלק מול מכבי.
כמובן שלאלו מצטרף גם מוחמד סלאח והבעיה שיש לו לשחק נגד 'הציונים'.
דיווח ביומיים האחרונים קושרים את שמו של הקשר השמאלי, שטוקר, לרומא. בינתיים אין מעבר.

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך ו' יולי 26, 2013 7:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 7:14 pm 
Junior

וכל זה הקדמה לשלישיה שהיא תתן למכבי.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 7:33 pm 
Junior

מאוד יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 7:14 am 
Freshman

באזל בכוח לא רוצה לעלות לליגת האלופות כשהיא מוכרת את הבלם המצוין שלה רגע לפני המשחק מול מכבי? לא מספיק כל הבעיות עם המצרים והחלוץ שהולך לכלא אולי?
עדיין יותר מדאיג אותי מה שקורה בבית שלי,שמעון הרוש,מרכז השדה האימפוטנטי ופאנדורי הרומנית.
גם ההצהרות הפופוליסטיות של רן בן שמעון אתמול באירוע פתיחת עונה אל מול 1,500 איש,לא מרגיעות אותי.
מזל שעד יום שלישי אפשר להתעסק בבעיות של באזל,שאני מאוד מקווה שהשמחה על זה שהם פוגשים את מכבי לא היתה מוקדמת.
ועדיין עם כל הכאב,אני קונה שאנחנו נעבור וגם מכבי,למרות שאני מאוד מאוד רוצה שהשוויצרים יפתחו להם את התחת כמו שצריך.
המספר 12 מיליון שקל ששוכבים על השולחן וכל ההלוואות של חיים רמון,כל זה מדאיג אותי הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 3:26 pm 
Junior

זה היה בעברית, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 8:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הבדלי הרמות והכשרון הם פשוט תהומיים. העיקר שאנחנו פרובינציאלים.
והמצרים אחלה שחקנים. את סאלח כבר יצא לי לראות, את אלנאני אני רואה פעם ראשונה. אחלה שחקנים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 9:53 pm 
Junior

נו נו, הקורה של פריצה יכלה לשנות את כל ההודעה.

לא מבין את המחשבה (של השדרים וכנראה גם של המאמן) לפיה 1-0 בחוץ היא תוצאה טובה, בשיטת שערי החוץ, שער אחד של השוויצרים בבלומפילד סוגר את הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 9:58 pm 
Hall of Famer

את ההודעה של מי? גם אם מכבי הייתה יוצאת ב-1:1 מקרי, זה לא משנה את העובדה שהבדלי הרמות בין הקבוצות הם תהומיים.
וגם אני חושב ש-1:0 זו לא תוצאה טובה מי יודע מה.

מי שנמצאת בדרך לפלייאוף היא אלופת קזחסטן, זו שהעיפה את באטה בוריסוב בסיבוב הקודם. היום 3:0 על אלופת אלבניה.
גם זניט, ויקטוריה פלזן וסטאווה בוקרסט בדרך עם נצחונות חוץ (במשחק של זניט בדנמרק שפט אלון יפת).

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' יולי 30, 2013 10:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 10:01 pm 
Junior

חבל שהמצרים לא מכירים בנו. דווקא יכול להיות נחמד משחק ידידות מול נבחרת ישראל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 10:03 pm 
Hall of Famer

חוץ מזה שהיינו חוטפים בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 10:06 pm 
Junior

זה מה שהיה נחמד... היינו מקבלים קצת שקט מהכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 12:06 am 
Junior

ברקוביץ הכי מביך שראיתי.
במשחק הראשון שהוא "פרשן"(ממש פרשן, להגיד צריכים שחקנים מהירים על הקו זה חתיכת תגלית) הוא אמר שהוא מתרשם מהאנרגטיות והתזזיתיות שלו על הקווים, היום הוא מעלה טור שאומר שההתרשמות שלו מסוזה לא לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 12:15 am 
Junior

יואב, מה דעתך על המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 12:28 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני צופה במשחק מדקה 60 בערך וזה די מביך. השוויצרים מתמסרים בלי הפרעה וכשהכדור ברגליים של שחקני מכבי הם נתקעים איתו ונראה שהם לא יודעים מה לעשות. אני לא יודע אם זה כי שחקני באזל לוחצים מהר או שחקני מכבי לא משתחררים אבל שחקנים ישראלים לא יודעים לשחק בנגיעה.
היו כמה התקפות נאות בדקות האחרונות ולפי ההתלהבות של שלמה שרף על כמה מכבי יותר טובים במחצית השנייה, אני לא רוצה לחשוב מה הלך במחצית הראשונה...

אני לא רוצה לבאס אבל לאור התחינות של צוות השידור שיסתיים המשחק כבר, לא מתבקש שהם יחטפו את השני בזמן הפציעות?

עריכה: לא חטפו בזמן פציעות ואם רק לבאזל היה שוער ישראלי אולי מכבי היו משווים בבעיטה החופשית בסיום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 12:31 am 
Hall of Famer

אני דווקא זוכר שהוא בעיקר ביקר את סוזה על חוסר השימוש בשחקנים מהירים רוב המשחק, על התפקוד של יצחקי על הקו ועל החילופים המאוחרים. כל זה היה גם היום, אגב.
בכלל, נראה עד עכשיו שסוזה חוזר על אותן טעויות שגרסיה עשה בתחילת העונה שעברה. נראה אם בליגה הוא ינהג אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 12:33 am 
Hall of Famer

הדקות שראית היו עוד הדקות הטובות של מכבי , בהן המשחק היה ( פחות או יותר ) מאוזן , עם מצבים לשני הצדדים .
המחצית הראשונה הייתה די חד צדדית .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 10:29 am 
Junior

המחצית הראשונה הייתה מביכה. מכבי שיחקה על פי כל אמת מידה פרובנציאלית ופחדנית.

במחצית השנייה המשחק היה שקול ולא היה חסר הרבה שהיו יוצאים עם תיקו.

תגיד ראי, אתה באמת חושב שבאזל כזו קבוצה גדולה אחרי המשחק הזה? אם מכבי לא הייתה קבוצה פחדנית היא יכולה הייתה לעשות הרבה יותר.
ואם באזל הייתה קבוצה גדולה באמת היא הייתה גורמת למכבי לשלם. כי זה מה שקבוצות גדולות עושות מול יריב פחדן.

כן, אמרתי אז ואומר גם עכשיו- באזל טובה יותר. אבל לא מדובר על כאלו הפרשי רמות שאי אפשר לעבור אותה. ובכל פעם שקבוצה ישראלית עלתה לצ'מפיונס ליגה היא עשתה זאת מול קבוצה טובה ממנה בהפרש הזה פחות או יותר.

מה שכן זה מאוד מזכיר את ההיסטוריה מול גראסהופרס. אז מכבי הייתה צריכה רק שער. הפעם היא צריכה שניים.

אני לתומי חשבתי שהעידן הזה של לצאת רק עם שער אחד בחוץ ולהעביר את ההכרעה לבית כבר עבר. מסתבר שלא.
לדידי, הדבר הכי חשוב במאצ' אפ כפול זה לכבוש שער חוץ. מצד שני, אם מכבי הייתה כובשת שער חוץ סביר להניח שהיא הייתה פותחת את המשחק בבלומפילד בבונקר.

זו לא תוצאה הרעה ואני מאמין שמכבי יכולה וצריכה להבקיע בבלומפילד. השאלה אם היא יכולה גם לא לספוג.

אם סוסה לא היה משחק כ"כ מבוקר- הייתי מהמר על מכבי. אבל בשיטת המשחק שלו (בדומה לאוסקר בחצי הראשון של העונה מול הגדולות) קשה להכריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 10:54 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני תקשה לראות את מכבי כובשת פעמיים מבלי לספוג. בדקות שמכבי תקפה במחצית השנייה השוויצרים הגיעו להזדמנויות מהצד השני בלי שום בעיה. מכבי כל פעם הגביהו כדורים בלתי אפשריים לחלוץ, השוויצרים פשוט הניעו כדור במסירות על הקרקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 12:49 pm 
Hall of Famer

Mook כתב:
המחצית הראשונה הייתה מביכה. מכבי שיחקה על פי כל אמת מידה פרובנציאלית ופחדנית.

במחצית השנייה המשחק היה שקול ולא היה חסר הרבה שהיו יוצאים עם תיקו.

תגיד ראי, אתה באמת חושב שבאזל כזו קבוצה גדולה אחרי המשחק הזה? אם מכבי לא הייתה קבוצה פחדנית היא יכולה הייתה לעשות הרבה יותר.
ואם באזל הייתה קבוצה גדולה באמת היא הייתה גורמת למכבי לשלם. כי זה מה שקבוצות גדולות עושות מול יריב פחדן.

כן, אמרתי אז ואומר גם עכשיו- באזל טובה יותר. אבל לא מדובר על כאלו הפרשי רמות שאי אפשר לעבור אותה. ובכל פעם שקבוצה ישראלית עלתה לצ'מפיונס ליגה היא עשתה זאת מול קבוצה טובה ממנה בהפרש הזה פחות או יותר.

מה שכן זה מאוד מזכיר את ההיסטוריה מול גראסהופרס. אז מכבי הייתה צריכה רק שער. הפעם היא צריכה שניים.

אני לתומי חשבתי שהעידן הזה של לצאת רק עם שער אחד בחוץ ולהעביר את ההכרעה לבית כבר עבר. מסתבר שלא.
לדידי, הדבר הכי חשוב במאצ' אפ כפול זה לכבוש שער חוץ. מצד שני, אם מכבי הייתה כובשת שער חוץ סביר להניח שהיא הייתה פותחת את המשחק בבלומפילד בבונקר.

זו לא תוצאה הרעה ואני מאמין שמכבי יכולה וצריכה להבקיע בבלומפילד. השאלה אם היא יכולה גם לא לספוג.

אם סוסה לא היה משחק כ"כ מבוקר- הייתי מהמר על מכבי. אבל בשיטת המשחק שלו (בדומה לאוסקר בחצי הראשון של העונה מול הגדולות) קשה להכריע.

לעומת מכבי? כן, באזל נראתה גדולה עליה בכמה דרגות. גם במחצית השנייה ובטח בראשונה. זה שפריצה הגיע למצב מקרי אחד לא עושה את המשחק שקול, כי בכל האספקטים של המשחק - בכוח, במהירות, בדיוק, בתנועה בלי כדור, בקבלת ההחלטות, ובעיקר ביסודות - באזל עלתה על מכבי גם במחצית השנייה, וכמובן בראשונה היא הייתה היחידה על המגרש.
לא אומר שמכבי לא יכולה לעבור, קורות הפתעות לפעמים. אבל זה מה שזה יהיה - הפתעה אדירה.

אתה מדבר על פרובינציאליות, אבל פרובינציאליות יש לה צד שני - לראות בעצמך אימפריה כשאתה קטן ועוד לא עשית כלום. להגיד שקבוצה ישראלית קרובה לקבוצה שניצחה בשנתיים האחרונות את באיירן ומנצ'סטר יונייטד במשחקים רשמיים, ועברה קבוצות כמו טוטנהאם וזניט סנט פטרבורג עד חצי גמר הליגה האירופית - זו פרובינציאליות. להגיד שאתה לא רואה את העדיפות של נבחרת שהגיעה לשני המונדיאלים האחרונים (וקרובה מאד לשלישי) ולשניים מתוך שלושת היורו האחרונים, על נבחרת ישראל - זו פרובינציאליות. פרובינציאליות זה לחשוב שאם זה לא ברצלונה או נבחרת ספרד, זה קטן עלינו או לפחות שווה לנו.

ועם כל הכבוד, אני מסכים עם נדב שהישראליות האחרות בליגת האלופות לא עברו קבוצות ברמה של באזל. על שטורם גראץ כבר דיברו פה, האחרות? את מי הן כבר עברו? אפשר לחשוב. מכבי ת"א בפעם הקודמת עברה קבוצה ברמה של באזל? היא קיבלה את פאוק סלוניקי האנמית, קבוצה הרבה פחות טובה מבאזל, ובנוסף קיבלה פרס של נצחון טכני 3:0 במשחק החוץ שסגר את ההתמודדות עוד לפני משחק הבית.

עם מה אני כן מסכים? ש-1:0 זו לא תוצאה טובה להביא הביתה, ושסוזה טועה בגישה שלו למשחק מלכתחילה כמו גם בניהול המשחק שלו. למעשה אלה אותן טעויות שגרסיה עשה בחלק הראשון של העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 9:36 pm 
Junior

אתה יודע, על הבסיס הזה מכבי חיפה הגיעה לחצי גמר המחזיקות והפועל ת"א הגיעה לחצי גמר גביע אופ"א. כשבדרך הן עוברות קבוצות כמו פ.ס.ז', צ'לסי, פארמה ואפילו לוקומוטיב- כולן קבוצות גדולות מבאזל.

אז מה זה אומר? שמכבי חיפה והפועל ת"א הן קבוצות אירופאיות גדולות? או שאולי אם שנה אחרי הן היו פוגשות קבוצה שוויצרית הן היו פייבוריטיות?

אני אמרתי ואחזור על זה בפעם ה30- באזל פייבוריטית. באזל קבוצה טובה יותר. אבל באזל היא בלבל הקבוצות שצריך לשאוף ולשחק בכדי לעבור. אם לא תשאף לעבור את באזל, האולימפיאקוס והרוזנבורג של העולם- לא תתקדם. אתה מתקדם כשאתה מנצח קבוצות טובות ממך. אני לא שואף לנצח קבוצות כמו ריאל וארסנל. זה לא ריאלי- זה ברמת המקרה. אבל קבוצות מהדרג של באזל- בהחלט כן.

וכן, הליגה שלנו אינה פחות טובה מהשוויצרית (היא מפגרת במתקנים, תרבות ואווירה) אבל כן, אני חושב שגם מבחינת כשרון אנחנו לא נופלים מהשוויצרים. אם אוטמאר היצפלד היה מאמן אותנו, אני מאמין שגם אנחנו יכלנו להגיע רחוק. ראיתי את הנבחרת השוויצרית ולא נפלתי. ראיתי את באזל ולא נפלתי. ואגב, בניגוד לעבר, היום דווקא השחקנים הטובים ביותר של באזל הם לא מקומיים. אין להם היום שחקנים ברמה של שפוייזאט, ספורצה, או אפילו האחים יאקין.

זה היה משחק חוץ באירופה ואני לא חושב שבחצי השני מכבי נפלה מבאזל, עם התייחסות לכך שמדובר במשחק חוץ. אם מכבי תתקוף ותשלוט במשחק בבית, אני בהחלט רואה אותה מסוגלת לעבור את באזל ולא בפוקס, אלא בשיטתיות.
צר לי לומר שאני לא מאמין שזה יקרה כי סוסה משחק זהיר מדי וזה לא יספיק בכדי להבקיע שני שערים. ואני גם מתקשה להאמין שמכבי תצליח לשמור על שער נקי.

פרובנציאליות היא התבטלות בפני כל יריב ואהבה מוגזמת להלקאה עצמית. אם אני פרובנציאלי בגלל שאני שואף ליותר אז כנראה שתחרותיות, שהיא מהות הספורט- זה פרובנציאליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 9:58 pm 
Junior

ההתרשמות שלי מהמשחק היא כזו, סוזה עלה טקטית נכון.
הוא לא נלחם עם השוויצרים על השליטה במרכז המגרש, הוא הבין וידע כי עדיף שהם ישלטו במגרש מאשר שיתנהל קרב באמצע וממנו השוויצרים יוכלו לצאת להתקפות מעבר שלדעתי מדובר באספקט הזה באחת הקבוצות הטובות באירופה. את הניצחונות הגדולים שלהם הם עשו מול קבוצות ששלטו במרכז ולחצו אותם, הם עשו את התקפות המעבר בצורה מושלמת. אני לא יודע מי ראה את חצי גמר גביע אירופה אבל צ'לסי נתנה לבאזל לשלוט במשחק וכמו בהרבה משחקים שבהם באזל שלטה במרכז השדה, היא נותרה בעיקר עם המחמאות. סגנון המשחק העומד לא מניב בעבורה את ההזדמנויות "האהובות" על שחקני הקו הקידמי - המון הגבהות מזוויות לא טובות לאמצע הרחבה וניסיון לכדורי עומק בעייתים על שטח קטן.

בהינתן הגישה הזו, הרכבת אלטמן מתקבלת על חשבון מיכה - כשהוא יודע שיואב זיו הוא החוליה החלשה הגנתית, הוא היה צריך את אלטמן שיסייע במשחק ההגנתי וכך היה, אלטמן עבד מצוין בחלק ההגנתי אבל העומס על הצד של יואב זיו היה כל כך עצום והחורים שהשאיר המגן פשוט גרמו לאלטמן להתנהל כמו כל מכבי, כמעט ועל כסף הרחבה שלו עצמו. אם אני הייתי נוקט בגישה כזו, גישה שסברתי שמכבי הייתה צריכה לקחת, הייתי עולה עם זיו כשחקן כנף ומאנה כמגן וכשמכבי תזכה בכדור עובר לשחק עם שני חלוצים במרכז ומעבה את המרכז בכדי להקשות יציאה כלשהי למתפרצת של באזל.
בכלל, זיו הראה שהשילוב עם קרלוס וטיבי בשילוב שיפור קטן אצלו יכול להגדיר אותו כמגן שמאלי טוב בליגה, אבל באירופה קשה מאוד לשחק בצד בלי רגל חזקה, לוקח לו יותר זמן לקבל את ההחלטות והזוויות שלו למסירה עם בעיקר לכיוון האמצע שם הכל צפוף. מכאן עולה שאלת מאנה, כנראה שבמכבי לא מרוצים מתהליך ההתאקלמות שלו כי כשסוזה מדבר על ניסיון, קשה שלא לחשוב שהוא יכל לתת אבל שעת משחק טובה בהרבה ממה שזיו עשה - קראתי משהו על 19 איבודי כדור.

במחצית השניה כשמכבי התחילה להשתחרר והדמוגרפיה על המגרש הייתה גבוה ומרווחת יותר, באזל עברה לשחק בשיטה שהיא עובדת וזה מסירות מהירות במשחק מעבר תוך העברת כובד המשקל של המשחק מצד לצד. הם פשוט עושים את זה באומנות. טוב שמכבי יצאה מההלם, טוב שמכבי השתחררה כי זה בעיקר פסיכולוגי לגומלין, אבל גם זה היה יכול לעלות לנו בשלושה או ארבעה שערים.

בשורה התחתונה אני חושב שהטקטיקה של סוזה הייתה טובה, הוא לא תיאר לעצמו, כמו כולנו בערך שמכבי יקבלו כזה פיק ברכיים במחצית הראשונה. מה שכן, מכבי לא הצליחו להתנהל מול הלחץ העצום של השיווצרים שהיה ברור שיגיעו לנסות ולסגור את הסיפור במשחק הראשון. ברק יצחקי ופריצה ביחד זו בעיה. יצחקי הוא לא הדריבליסט שהיה עטר, אין לו את המהירות עם הכדור והדריבל על שטח בשביל לתת לפריצה את הזמן להתמקם בעמדה מסוכנת ופריצה עצמו נראה קצת לא בפוקוס.
אני לא רואה את מכבי עוברים אותם כי הקבוצה הזו שווה שער בכל מגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 10:05 pm 
Hall of Famer

תיקונים:
לא חיפה ולא הפו' ת"א הגיעו לחצאי גמר, אלא לרבעי גמר.
ומול גראסהופרס למכבי לא היה נדרש אפילו שער אחד. הם יצאו 1-1 בשוויץ, והיו צריכים סה"כ תיקו 0-0 להעפיל. ספגו גול די פאתטי בדקה החמישית (אלכסנדר קומיסאטי) והפסידו.

מכבי נתנו משחק לא רע בכלל מחצית שנייה. אני חושב שהרבה יהיה תלוי בתחילת המשחק. אם מכבי תצליח תוך 10-15 דקות לתת גול, זה משחק פתוח לחלוטין.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 10:31 pm 
Hall of Famer

אמרתי שלא צריך לשאוף לעבור? צריך. אמרתי שאי אפשר? אפשר. זו תהייה בעיני סנסציה אבל אפשר. אבל שאיפות ותחרותיות זה לא לעשות מעצמך האימפריה שאתה רחוק מלהיות, שאם כבר זה באמת הדבר הכי מקובל בכדורגל הישראלי ואחד הדברים המרכזיים שהופכים אותו לשכונה שהוא.
זה נחמד שאתה לא רואה שנבחרת שווייץ יותר כשרוניים, בינתיים הם הגיעו לארבעה מתוך חמשת הטורנירים הגדולים האחרונים (וברזיל 2014 בדרך) ואנחנו גמרנו אחרי לטביה. ואת הקמפיין שלנו לברזיל 2014 כבר סיימנו מזמן מבחינה מעשית. והיו לך את אותן תוצאות גם כשהביאו לך מאמן שלקח את היורו בהתראה של שבועיים.
ההשוואה בין הליגות זה נחמד, ואפילו אם נניח שהיא נכונה (ואני בספק גדול, תיכף תגיד לי שאנחנו הליגה השישית באירופה) הרי שמול מכבי משחקת קבוצה שכבר כמה שנים היא מעל הליגה שם. כך שההשוואה לא ממש רלוונטית. שוב, זה יפה שאתה לא רואה את הבדל הרמות אפילו במחצית השנייה, אבל אפילו ביסודות הכי קטנים - עצירה, פס, תנועה ללא כדור לשטח ריק - באזל עלתה על מכבי בכמה דרגות גם במחצית השנייה. עוד לפני שנכנסנו לכוח ומהירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 84 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: