FLASH כתב:
כיוון שאתה מודה שאתה אווט אוף יור פאקינג מייד, צריך לומר את ההבדלים בין ג'ורדן לקובי, על פי פיל ג'קסון: לג'ורדן היו כתפיים חזקות ורחבות הרבה יותר (זה משהו מאוד בולט), הוא היה באותו גובה אבל פשוט גדול פיזית מקובי, וממש ממש חזק-ראו את זה. ועם ידיים ענקיות שעל פי פיל הוסיפו לו למשחק המון. ואני חוזר שג'ורדן היה פריק אתלטי מטורף, בעיני יותר מלברון-לברון פשוט קופץ מאוד מאוד גבוה בדאנקים שלו כי הריץ' שלו בעמידה עוקף את ג'ורדן משמעותית, אבל כאתלט במובן של ניתור מהמקום, והשחקן שיכל לרחף הכי הרבה זמן מעל הפרקט? ג'ורדן.
ולהמחשה, ה2 דקות הראשונות פה:
http://www.youtube.com/watch?v=UruofXufVuo לא ראיתי את לברון/קובי/וייד/כל אחד אחר מסוגל לקפוץ ככה. כלומר, גם להגיע לגובה כזה בכזה מרחק בין כפות הרגליים לרצפה, וגם לרחף לכ"כ הרבה זמן תוך כדי התקדמות אופקית. לא ראיתי גם מדומיניק/קארטר (שהיו המטביעים הטובים אי פעם, אולי).
הבעיה שלך היא שאתה ילד שמסתמך על יוטיוב ועל דברים שהוא קורא. בעוד שיש כאן אנשים שראו כדורסל ואשכרה מדברים מפרספקטיבה של ידע.
אני לא רואה איפה גו'רדן היה גדול או חזק מקובי. לקובי הייתה שנה שהוא לא יצא מחדר הכושר והוא בוודאות היה באותה עונה יותר גדול פיזית מג'ורדן. הוא גם שיחק יותר סמול מג'ורדן לאורך הקריירה.
קלייד דרקסלר שהיה הכריסטיאנו רונאלדו של ג'ורדן היה יותר גדול וחזק ממנו ובטח שלא פחות אתלטי ממנו.
דומיניק ווילקינס ווינס קרטר היו יותר אתלטיים מג'ורדן לפחות ברמה אחת.
אגב, גם ג'ייסון ריצ'ארדסון, הארולד מיינר ופריקינג דזמונד מייסון היו יותר אתלטיים מג'ורדן. במקרה של שני הראשונים הם גם היו חזקים ממנו פיזית. סו פאקינג וואט? מדד למה זה בדיוק?
האתלטיות של ג'ורדן הייתה מהעילית של הליגה אבל בפעם האלף- זה לא מה שהפך אותו לגדול מכולם. זה עזר לו, אבל בטח שזה לא מה שבידל אותו מאחרים.
לאמארה, בלייק ודווייט יש בהחלט קייס.
וווילט היה בפשטות השאק של דורו. גואטה, אני לא בטוח שכולם הבינו מי נמצאים עם ווילט בתמונה בכדי לקבל פרספקטיבה. בצד ימין זה אנדרה דה ג'יאנט ז"ל (מי שלא ראה אותו מתאבק בוודאי יזכור אותו מהנסיכה הקסומה) ובאמצע זה קרוב לוודאי המתאבק הכי פופולארי שהיה בישראל אי פעם (ובלבנון) - קרי ואן אריק. בחור גדול מאוד בפני עצמו (באפן אישי העדפתי את קווין לבית ואן אריק
)
קטע, שלושתם כבר בר מינן וממזמן...