סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 6:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2013 1:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=995780

יש לי ספקולציה
הניקס מפעילים אמנסטי על אמרה, אמרה בא להפועל משחק 25 דקות למשחק פעם/פעמיים בשבוע שזה קייטנה לשחקן NBA
בהפועל ירושלים הכוונה, על הזין הנבחרת
הבעיה שבעמדה 4 יש לנו את כדיר, לא יודע איך הוא יסתדר בתור סנטר, נקווה שיהיה בסדר
אהה והכי חשוב הוא לא תופס משבצת של זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2013 7:15 am 
Sophomore

פאנוש כתב:
לא צריך להפריז עם הסגל הישראלי. בסופו של דבר את עיקר הטון בשאלה "מי קבוצה יותר טובה" נותנים הזרים שהם ברוב המקרים אופציה ראשונה-שניה-שלישית בהתקפה. על היכולת להשאיר את דונטה סמית' ולהביא שחקנים בקאליבר שלו תימדד חיפה (וכמובן, מן הסתם, בתפוקה שלהם) ועל היכולת הזו תמדד גם ירושלים.

לא ממש עסקתי בשאלה "מי קבוצה יותר טובה" אלא בעניין שעם כל הכבוד למגדל, יש לפחות 2 קבוצות עם ישראלים טובים יותר, ואנחנו יודעים על לפחות אחת מהקבוצות האלה עם זרים גם טובים יותר מהזרים שמגדל יביאו.
לגבי דונטה סמית', חיפה לא יכולה להביא עוד זרים בקליבר שלו וגם לא מגדל, מדובר בזר יורוליג/נ.ב.א לכל דבר ועניין שאיכשהו התגלגל לאיפה שהוא התגלגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2013 11:17 am 
Junior

לא יודע אם שמתם לב, אבל כללי המשחק קצת השתנו, גם חיפה וגם הפועל מסוגלות להשקיע הרבה יותר כסף מבעבר. לדעתי כל שחקן מתחת לרמת יורוליג גבוהה יכול למצוא את עצמו באחת הקבוצות. להפועל, בניגוד לעבר, יש יכולת לקבל שחקנים ברמה גבוהה יותר וזאת עקב הרכב הבעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2013 2:39 pm 
Hall of Famer

arie כתב:
לא יודע אם שמתם לב, אבל כללי המשחק קצת השתנו, גם חיפה וגם הפועל מסוגלות להשקיע הרבה יותר כסף מבעבר. לדעתי כל שחקן מתחת לרמת יורוליג גבוהה יכול למצוא את עצמו באחת הקבוצות. להפועל, בניגוד לעבר, יש יכולת לקבל שחקנים ברמה גבוהה יותר וזאת עקב הרכב הבעלות.

הכסף הגדול בבירה יהיה רק בעוד שנה ומעלה ,אלון עצמו אמר בריאיון לתשורת שתקציב המועדון ישודרג משמועתית בקיץ הבא(ארינה וכו...) בידיעות ירושלים יש כתבה מעניינת ,אלון טוען שאין להם בעיה להעמיד תקציב של 15-20 מיליון דולר אבל זה יקרה רק בעתיד שבכל שנה התקציב ישודרג משמעותית ,העונה הוא יהיה פחות או יותר כמו בעונה שעברה .
בכל מקרה י-ם תקיים מסיבת עיתונאים עם חלק מהבעלים והשחקנים הישראלים שחתמו ביום שני הקרוב

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך ש' אוגוסט 03, 2013 4:58 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2013 2:41 pm 
Sophomore

יש לי הרגשה שקושרים קצת יותר מידי פוטנציאל מיתי ליכולת של טלם להביא שחקנים מצוינים בחצי מחיר לירושלים.

כלומר, אולי הוא יכול - אבל זה יהיה קצת לא חוקי/מוסרי/אתי וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2013 7:44 pm 
Sophomore

וואט דה פאק.. רונאלד דופרי? לטלם יש מחלקה גריאטרית? בשם כל הנפתלין האבק והפיח, מאיפה הצליחו לעזאזל לשלוף את השם הזה?

בניה לעתיד יה רייט. הבנאדם בן 32 בקושי שיחק בקריירה. פעם אחרונה שהוא נראה כמו שחקן קובי ושאק עוד שיתפו פעולה. ואל תדברו איתי על סטט מהדי ליג, בחייאת. מקווה מאד שהשם הזה יעלם כלעומת שבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2013 7:47 pm 
Junior

במידה ויוחתם נשמע כמו מתכון לכשלון.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2013 8:42 pm 
מנהל פורום

אגב, הוא כבר היה על הכוונת של המועדון בעונת קטש הראשונה.
נמוך מידי בשביל להיות שלוש, בלי קליעה מספיק טובה ובלי כדרור בשביל להיות גארד
איזה שלוש הייתי רוצה לראות בקבוצה?
בטח לא קורטני פלס סטייל, לבקש קלי מקארת'י זה יותר מידי אבל משהו בכיוון שלו, אם ריימר מורגן לא היה פציע הוא היה השחקן שהייתי רוצה לראות אצלנו, שחקן שההגנה בDNA שלו, לא מתבייש ולא מבייש (את עצמו) מהפרימטר, אפשר לוותר על הורדת כדור לרצפה, עם תשוקה לריבאונד

בניגוד לסקולה זה אני לא חושב שגיל 32 הוא בעייתי בטח לא גריאטרי אפילו אם בונים לטווח ארוך, אם הוא שחקן טוב ומתאים ייתן 3 שנים בן 32-35 בלי לפזול לNBA ובלי לחפש את החוזה הבא באירופה.
בקיצור לא שחקן שמרגש אותי אבל לא אסון

מקו? אתה יכול להסביר על איזה אתיקה או מוסר אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2013 8:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
2.01 זה נמוך מדי להיות שלוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2013 8:56 pm 
Sophomore

אולי בNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2013 9:06 pm 
Junior

יוחזר דיג'ון תומפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2013 9:12 pm 
מנהל פורום

סליחה טעות שלי, הוא 201 לא 191
בכל מקרה צריך להיזהר בד-ליג הזאת
מצד אחד היא הביאה את הרכז הכי טוב בדי-ליג להפועל (בליילוק) ואיך זה נגמר כולם יודעים מצד שני טרנס מוריס הגיע משם ואיך זה נגמר כולם יודעים
מה שבטוח הסטטיסטיקה שם זה כמו בדרום אמריקה ובסין, אין שום קשר בין המספרים האלה לבין מה שהם יעמידו בליגה אירופית סבירה עם הגנות וכו

כן ד'יז'ון היה הכי קרוב לסמול פורוורד שאני אוהב מאז קלי כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2013 9:15 pm 
Sophomore

מאדים כתב:
יוחזר דיג'ון תומפסון.

אני בעד. זו עוד חותמת לזה שנעימי לא יעיז לדרוך בהפועל בשנים הקרובות.

אוריאל, עזוב סטט בדי ליג. בנאדם בקושי שיחק במהלך הקריירה. נתן עוד 2 עונות בקבוצות דרג ג' באירופה. אף קבוצה לא יורקת בכיוון שלו, שוב אשאל מאיפה שלפו את השם הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 1:52 am 
Junior

אני לא הבנתי כמה דברים ממסיבת העיתונאים.

א. יניב גרין אומר שחתם כי יש 2 משחקים בשבוע והוא אוהב לשחק (אהה, ולכן ישבת על ספסל כל קבוצה אפשרית ב10 שנים האחרונות)

ב. למה ׳הציגו׳ את אלישי כדיר, הוא לא שיחק שם שנה שעברה? הארכת חוזה נחשבת כ׳רכש׳ כמו הלפרין וגרין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:01 am 
מנהל פורום

לא ראיתי את מסיבת העיתונאים, אבל נראה לי שכדיר הוצג כקפטן. בכל אופן, אם רוצים להגחיך משהו אז תמיד אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:04 am 
Junior

בהתחלה היתה לי שאלה רק על כדיר וזה לא היה מגיחוך (ובאתרים כתוב שהוא הוצג כי הוא חתם לשנתיים), אבל אחרי שראיתי את דבריו של גרין, אז הגחכתי.

מה שאני מנסה להגיד זה שהסתתרה פה שאלה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:10 am 
מנהל פורום

אז כאמור אני מניח שהוא הוצג בעיקר כקפטן אבל בכל מקרה אני לא חושב שיש כאן משהו פורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 10:16 am 
Freshman

הוא לא הוצג כקפטן. הציגו את הישראלים הבכירים לעונה הבאה, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 11:22 am 
Hall of Famer

Luiscola כתב:
מאדים כתב:
יוחזר דיג'ון תומפסון.

אני בעד. זו עוד חותמת לזה שנעימי לא יעיז לדרוך בהפועל בשנים הקרובות.

אוריאל, עזוב סטט בדי ליג. בנאדם בקושי שיחק במהלך הקריירה. נתן עוד 2 עונות בקבוצות דרג ג' באירופה. אף קבוצה לא יורקת בכיוון שלו, שוב אשאל מאיפה שלפו את השם הזה?

בNBA הוא לא שיחק הרבה אבל מ2010 הוא שיחק 3 עונות רצופות(כמעט). זה התחיל בבון הגרמנית עם 30 משחקים ,שיחק ביולב קאפ עם 10 נ'ק ו-5 ריב' למשחק ויחד איתו בון הגיע לגמר הפלייאוף בגרמניה שהוא תורם בזירה המקומית 13 נ'ק ו-5 ריב' פלוס 3 אס' למשחק.בסה'כ מספרים סולידיים. בעונה לאחר מכן חזר לNBDL וב2012 היה פצוע בתחילת העונה ובאמצע העונה עבר לליגה האיטלקית השנייה ונבחר ל5 המצטיינת .
אשקתד כאמור ב20 משחקים בNBDL עם 14 נ'ק,9 ריב' ,3 אס' למשחק ונבחר לשקחן ההגנה המצטיין בקבוצת רינו. אם וכאשר נראה כמו החתמה סבירה ,לא איזה כוכב או משהו כזה. צריך להבין שרוב הזרים העונה יחתמו לשנה אחת בלבד בגלל שהשידרוג המשמעותי בתקציב יהיה בקיץ הבא(מדברים על תקציבים בסדר גודל של העונה הראשונה של גאידמק ב2005) ואז מתכננים להביא שמות גדולים יותר.

דרך אגב פול סטול בדרך הבטוחה למלחה וזה יהיה מעניין................. :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 1:48 pm 
Hall of Famer

לפי האתרים וואלה וספורט 5 , פול סטול "על סף סיכום" בהפועל ירושלים. אני תמיד חיבבתי אותו מאוד , אני גם חושב שהשילוב שלו עם הלפרין בקו האחורי יכול להיות מוצלח מאוד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 1:51 pm 
Hall of Famer

את המעט שראיתי ממנו לא אהבתי, והוא גם לא מה שהייתי מתאר כהתאמה להלפרין. ליד הלפרין צריך סלאשר , רצוי שיודע להזיז מהר רגליים בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 1:54 pm 
Freshman

אורן כתב:
את המעט שראיתי ממנו לא אהבתי, והוא גם לא מה שהייתי מתאר כהתאמה להלפרין. ליד הלפרין צריך סלאשר , רצוי שיודע להזיז מהר רגליים בהגנה.

לסטול רגליים מאוד זריזות והוא שומר לא רע בכלל וחוטף מצויין (3 בליגה בעונה שעברה עם 2.3 חטיפות למשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 1:55 pm 
מנהל פורום

הפועל מתכננים ארבעה או חמישה זרים?

כזר חמישי הוא נשמע אחלה (למרות שלדעתי גם סטיל היה אחלה לתפקיד הזה). כאחד מארבעה זרים, וכאן גם נכנסת הטינה הבסיסית שלי לארבעה זרים בחוק הרוסי, אז נראה שכבר אפשר לתכנן את העונה הבאה ולמרות את ררדדטט לסקאוט של המועדון לקראת האקזיט הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:01 pm 
Hall of Famer

רפאל כתב:
אורן כתב:

לסטול רגליים מאוד זריזות והוא שומר לא רע בכלל וחוטף מצויין (3 בליגה בעונה שעברה עם 2.3 חטיפות למשחק).

אמרתי כבר שראיתי ממנו מעט, וגם לגבי שחקנים שאני רואה הרבה אני נוטה לפספס מה שקשור בהגנה, אבל איכשהו נראה לי שבהתקפה הוא תמיד יבכר השלכת שלשה מתשעה מטרים (שייאמר לזכותו שיש סיכוי לא רע שתיכנס) על פני חדירה. זרק יותר מחמש שלשות במשחק, אבל רק מעט יותר משלוש זריקות לשתיים.

יחס האס'/איב' דווקא מפתיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:05 pm 
Freshman

אורן כתב:
רפאל כתב:
אורן כתב:

אמרתי כבר שראיתי ממנו מעט, וגם לגבי שחקנים שאני רואה הרבה אני נוטה לפספס מה שקשור בהגנה, אבל איכשהו נראה לי שבהתקפה הוא תמיד יבכר השלכת שלשה מתשעה מטרים (שייאמר לזכותו שיש סיכוי לא רע שתיכנס) על פני חדירה. זרק יותר מחמש שלשות במשחק, אבל רק מעט יותר משלוש זריקות לשתיים.

יחס האס'/איב' דווקא מפתיע לטובה.

אחרי עונה בה קליעות השלוש של הפועל הגיעו בעיקר מדאנקן ומפלס בימים שהוא קם על הצד הנכון יהיה נחמד להחליף את הטחת הכדורים של טפירו לימונד וליפשיץ אל עבר הסל ביד קצת יותר יציבה (מעל 40%!) של הלפרין וסטול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: