סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 4:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 3:27 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
גארנט מוסר מעולה. מה יש לגאסול שאין לגארנט ודאנקן? לעומתםף פאו לא היה מגן אישי ברמתם ובודאי לא מגן קבוצתי שמדגדג אותם (פאו הוא אפס בהגנת פיק-רוך), והוא גם סקורר רמה מתחתם (גם כשהוא היה בשיא והם אחרי השיא), פשוט כי הם הרבה יותר אגרסיביים. ואני מודיע לך קבל עם ועדה שקובי היה מסתדר מצוין עם כל אגו שהיה מגיע ללייקרס, בדיוק כמו שהוא הסתדר בנבחרת ארה"ב, ועם שאקיל-האגו הגדול בליגה, והשניים לקחו ביחד ת'ריפיט, אז בודאי שקובי יכל להסתדר עם עוד שחקנים מלבד גאסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 3:44 pm 
Junior

לגבי דאנקן, גארנט או נוביצקי אני מאמין שהם היו מביאים לפחות כמו פאו ואפילו סביר להניח שיותר... אבל אלו שחקנים שמאז ומתמיד היו במעמד גבוה (בלא מעט) משל גאסול. אני לא רואה סנריו שבו הם היו מגיעים ללייקרס ( אולי אולי גארנט).

לגבי בוש, בוזר, זיבו ובוש אני חייב להסכים עם מוק שהם יושבים פחות טוב מגאסול בלייקרס ההיא. גאסול באמת היה פיט מצוין לקבוצה ההיא.

ולגבי הקטע עם האגו, עושה רושם שמה שגרם לפיצוץ בינהם הוא העובדה שקובי לא הסכים להיות מספר 2 מוצהר ( ובצדק ביכולתו אז) ושאקיל לא היה מוכן להקרא מספר 2. אני לא חושב שהעובדה שהם הסתדרו היא הוכחה לזה שזה יכול להסתדר, כי בתקופה ההיא קובי לא היה עדיין במעמד שאליו הגיע בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 5:26 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
גארנט מוסר מעולה. מה יש לגאסול שאין לגארנט ודאנקן? לעומתםף פאו לא היה מגן אישי ברמתם ובודאי לא מגן קבוצתי שמדגדג אותם (פאו הוא אפס בהגנת פיק-רוך), והוא גם סקורר רמה מתחתם (גם כשהוא היה בשיא והם אחרי השיא), פשוט כי הם הרבה יותר אגרסיביים. ואני מודיע לך קבל עם ועדה שקובי היה מסתדר מצוין עם כל אגו שהיה מגיע ללייקרס, בדיוק כמו שהוא הסתדר בנבחרת ארה"ב, ועם שאקיל-האגו הגדול בליגה, והשניים לקחו ביחד ת'ריפיט, אז בודאי שקובי יכל להסתדר עם עוד שחקנים מלבד גאסול.

חוץ כמובן ממושא הת׳רד הנוכחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 6:09 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא שיש לי ספק שגארנט > מגאסול ושקובי+גארנט היה קרוב לוודאי מתכון לשלוש אליפויות או יותר, אבל דבר אחד כן יש לגאסול שאין לגארנט - גאסול פשוט שחקן פוסט התקפי טוב בהרבה. גארנט מאד מאד בינוני בעניין ומעדיף ללכת לפייד-אווי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 6:41 pm 
Senior

גארנט בשיאו שחקן התקפה טוב מגאסול( גם אם בפוסט הוא טיפה פחות טוב. והפייד אווי שלו היה כלי יעיל להחריד) שלא לדבר על ההגנה העדיפה בהרבה שלו. כמה ניצחונות היו לגאסול בפלייאוף לפני שהוא הגיע ללייקרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 7:27 pm 
Junior

זה שגארנט ודאנקן שחקנים טובים מגאסול- איטס אה גיבן.
אבל יש עניין של פיט. גם גארנט כמוסר נטו הוא מוסר טוב מגאסול, רק שהוא מוסר טוב עם הפנים לסל כשהוא שולט בכדור. גאסול טוב בהרבה מגארנט עם הגב לסל בלואו פוסט בזמן שהשחקנים האחרים בתנועה. טימי מאוד טוב בזה ועושה את זה כל הקריירה. מהבחינה הזו וגם מבחינת האגו הקטן, הוא היחידי שאני רואה אותו כפיט טוב לא פחות מגאסול אבל הוא לא ריאלי.
ולמען הרקורד, הוא מוסר פחות טוב מגאסול. בטח אם מדובר במסירה שהיא מחוץ לסכימה הקבוצתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 11:59 pm 
Hall of Famer

Mook כתב:
לא כל פרנצ'ייז פלייר הוא לברון ג'יימס. ראשיד וואלאס היה בהחלט הפרנצ'ייז פלייר של פורטלנד אפילו בעונת הכוכבים של דאנליבי הוא היה הפאוור הפותח.

כנראה יש פה אי הבנה להגדרה שלי וגם של התקשורת האמריקאית למושג פרנצ'ייז פלייר. פרנצ'ייז פלייר זה כוכב ברמה מעל אולסטאר. אם רוצים, זה שחקן שקבוצה שהוא הכוכב הגדול ביותר בה יכולה לקחת אליפות על הגב שלו. פאו גאסול הוכיח שכשהוא השחקן המוביל הקבוצה יכולה להשיג סוויפים בפלייאוף. כל הכבוד לראשיד שהוא אפילו הצליח להיות בחמישיה, תארו לכם מה היה קורה אם הוא הכוכב? איך הוא היה מוגדר? אול מייטי פלייר?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה