סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 4:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קשת יהונתן
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 6:33 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב אז לפני שצוד ישלם על מחדליו מירח הדבש (אני מניח שהוא ירחיב על זה בת'רד שלו, אם הוא יספיק לפני שיהלי תשים קץ לחייו ב"תאונה"), הגיע הזמן לספר על מעללי שמונת הגיבורים לבית קשת ואני.

בכל שנה, מתקיים טורניר בין ישובי רמת הגולן והשנה פנה אלי יוסף, מייסד קבוצת הכדורסל של קשת, כדי שאאמן אותם. כדי לתת מושג כללי ולהבין מול איזה אתגר ניצבתי, אספר כי כדורסל בקשת הוא בעצם שילוב של UFC, בושידו והקפדה מוזרה על קשת השלוש, מעין "קשת הישרדות" אם תרצו. כאשר ביררתי קצת פרטים על הישגי העבר, גיליתי שקבוצת כדורסל טיפוסית של קשת מורכבת מ15-20 נינג'ות שמתחרים ביניהם מי יצא בחמש עבירות. בקיצור, FINE TUNING ויש קבוצת כדורסל משובחת.

הסכמתי לקחת על עצמי את המשימה והצבתי קריטריון אחד בלבד לקבלה לקבוצה, התמדה. כך נשרו להם 90% מהמועמדים ונותרתי עם 5-6 שחקנים. יוסף, בחור עקשן מאוד, לא ויתר, הציק, הפעיל מניפולציות רגשיות ומה לא והצליח לגרד עוד 2-3 שחקנים.

שאר קבוצות הליגה גילו על הקבוצה הנרקמת בקשת (מדליף מחדר ההלבשה) והחליטו לחבל בהכנות באופן יצירתי: קיבלתי זימון לחודש מילואים. טרם יצאתי לשרת את המדינה, להגן עליכם ולהתעמת עם החברים של צ'ונסי, הצלחתי להעביר כמה אימונים. העדפתי להתמקד בתנועות בסיסיות בהתקפה- תן ולך, פיק נ' רול, וי קאט, ג'ב סטפ וכו' והזנחתי מדעת את ההגנה, כאשר תרגילים היו אמורים להילמד בהמשך.
במהלך כל תקופת המילואים, העברתי אימונים דרך הפלאפון (אתה רואה פיני, גם אני יכול), כאשר בעיקר התמקדתי בוראציות של התרגיל היגוסלבי (יציאה להתקפה מתפרצת).
לאחר שחזרתי מהמילואים, הספקתי להעביר אימון אחד ומתוך מחשבה שיש לי עוד חודש שלם עד לתחילת הטורניר, העדפתי לנצל אותו כדי לבחון את התקדמות השחקנים (היה שיפור). דא עקא, בדיעבד היה זה האימון האחרון לפני הטורניר. מארגני הטורניר, האנטישמיים, החליטו להקדים את הטורניר ובנוסף לכל, לא הצלחנו לקיים אימון בשבועיים שנותרו לפתיחתו.

בשלב זה, אספר לכם קצת על השחקנים (כולם שחקני הגנה טובים אז לא ארחיב על הצד הזה):
יוסף - מוביל כדור טוב, חודר טוב, קולע טוב (המוציא לפועל של הקבוצה).
רחב- חודר טוב, קולע טוב (הפתיע אותי עד כמה) (בצוותא עם יוסף, המוציא לפועל של הקבוצה).
יואל- חיית צבע (אם רודמן היה יהודי ונולד בקשת, אני מניח שהיו קוראים לו יואל).
דניאל - קפיץ אנושי, מאוד דינמי וזז נכון על המגרש.
אליהו - קולע טוב, תמיד נותן איזה משהו לא צפוי- מסוג השחקנים שמכל עירבוביה תמיד יוצאים עם הכדור.
עוז - השם הולם אותו, קולע טוב.
יוני - מאוד זריז, חכם, הפתיע אותי בכמה קליעות (אותו באופן אישי פחות הכרתי, כיוון שהצטרף כשהייתי במילואים).
גולן (האח של צוד, ידוע בכינוי "האח המוצלח שהציל את כל סיירת אגוז")- מוביל כדור טוב, מוסר טוב, קולע טוב, חודר טוב.

טוב... לצערי אני צריך ללכת אז אספר בהמשך על המשחק הראשון.

תודה שקראתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קשת יהונתן
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 6:43 pm 
Hall of Famer

אני רק חייב לציין שמהתיאור שלך את השחקנים, עושה רושם שאתם בכיף יכולים להשתלב כקבוצת צמרת ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 6:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מזכיר לי את סדרת "הכדורגלנים הצעירים האמיצים" או איך שלא קראו לסדרת הספרים הבדיונית הזו בה מיטב בחורינו מנצחים את הגויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 6:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
אני רק חייב לציין שמהתיאור שלך את השחקנים, עושה רושם שאתם בכיף יכולים להשתלב כקבוצת צמרת ביורוליג.

חבל שהספסל שלהם קצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:08 pm 
מנהל פורום

מרתק, כמעט כמו והסיפורים של צוד מירח הדבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 6:18 am 
Junior

היופי הוא שלסלניוז יש חלק לא מבוטל בחיבור בין קובי לקבוצה של קשת.

נ.ב.
רחב (קיצור של רחביה, כן?) הוא אח של יהלי.
נפוטיזם.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2013 2:09 pm 
Sophomore

קודם כל, אני מתנצל על ההפסקה הארוכה...

ראשית, נתפנה לתגובות:
נורטון, ודאי ששחקני קשת האמיצים יכולים להתמודד שווה בשווה מול מיטב קבוצות הצמרת האירופאיות. אני מתקשה להבין את הפליאה.

צ'רלס, לצערי אני לא מכיר את הספרים, אבל אודה לקבלת הפרטים של ה"סופר" והמו"ל כדי שאוכל לתבוע אותם על גניבה ספרותית. בכל אופן, בתבונה רבה, עלית על אחת הבעיות העיקריות שלנו (ספסל).

עוד שני פרטים חשובים:
1. גולן לא היה במשחק הראשון.
2. אף אחד לא שם לב למה שלא רשמתי, והוא שכל נושא המסירות בקבוצה שלנו היה בכי רע.

ולהמשך תיאור המקרה:
אז בנוסף לכל הצרות וההכנה הלקויה לטורניר, ההגרלה הועידה לנו מפגש עם האלופה, קדמת צבי, כבר במחזור הפתיחה. וכדי לאתגר אותנו באמת, יוסף (שאם תסתכלו שוב על מעלות הסגל, הוא היחידי שעוד היה מסוגל להוביל כדור) הודיע לי שהוא בספק למשחק.
זימנתי את כל השחקנים שעתיים לפני המשחק, מתוך תקווה שאצליח ללמד אותם תרגיל בסיסי אחד. שאלתי את יוסף איזו הגנה קדמת צבי שומרים, הוא אמר שהוא לא בטוח, אבל ככלל הליגה מאופיינת בשמירה אזורית (ספויילר, הפעם היחידה שנתקלו בשמירה הזו היתה במשחק האחרון), אז הימרתי על תרגיל נגד אזורית.

התחלתי בלימוד התרגיל ובין לבין יוסף הודיע כי הוא יצליח להגיע למשחק, אבל באיחור. כמובן שלא היו לי ציפיות מיוחדות לגבי ההוצאה לפועל של התרגיל, אבל העדפתי לעשות משהו ולקוות לטוב.

המשחק החל, כאשר על מלאכת הריכוז הפקדתי את רחב. הרבע הראשון נפתח בסערה, ההתלהבות של הקשתים והמלחמה חסרת הפשרות, בתוספת פוקסים לא הגיונים, גרמו לכך שאת הרבע הראשון ניצחנו 13:7 (רבע הוא 8 דקות).
בהפסקה שבין הרבעים, הצטרף אלינו יוסף וכך כמות מובילי הכדור שלי הוכפלה.
קדמת צבי, לאחר שהתאוששו מהפתיחה שלנו, עלו לרבע השני עם שמירת לחץ מטורפת. אני בתגובה, זרקתי את שני מובילי הכדור שלי למגרש, אבל האיבודים המשיכו להצטבר.
לקחתי פסק זמן וארגנתי את כולם. כמות איבודי הכדור פחתה, אבל עדיין הלחץ עשה את שלו והרבע נגמר בתוצאה של 16:2 (או אולי 18:3, כבר לא זוכר) לטובת הגויים.
בהפסקה, התחלתי ליישם שיטות מוכרות מקבוצת הקט סל שלי (שהמוטו לשה היה כל דמיון בינינו לבין ספורטאים, מקרי בהחלט): הצבת יעדים קטנים וראליים כדי שרוח הקבוצה לא תשבר. מה אתה יודעים, זה עבד! את הרבע השלישי הצלחנו לנצח (!!!!) בשתי נקודות.
במהלך כל הרבע האחרון, הצלחנו להישאר קרובים (פער של 6-7 נקודות) ואני הקפדתי לחלק דקות בין כולם. כולם מלבד יואל. במשחק הזה התגלה לי שהבנאדם, כאמור הוא הגירסה הקשתית לרודמן (מבחינת כדורסל בלבד, כן?). הבנאדם סגר את הצבע שלנו בצורה מוחלטת!
עוד הפתעה נעימה במשחק הזה היה רחב. ידעתי שיש לו פטנציאל להיות טופ סקורר, אבל לא ידעתי אם הפונטציאל יתממש. הבנאדם, באופן הירואי, עשה הכל בהתקפה, ניהל, קלע, מסר (ואיבד) וריכז את כל תשומת הלב ההתקפית.

בסופו של דבר הפסדנו ב-16 הפרש (היתה התפרקות קטנה ב-2 הדקות האחרונות), אבל הבנתי שעם קצת שיוף, ניתן לעשות משהו.

המשחק הבא היה כעבור יומיים בלבד נגד אלוני הבשן, הקבוצה השלישית בטיבה בבית. הקבוצה שניצחה אותנו בכל משחק אימון....
(to be continue)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2013 2:54 pm 
Sophomore

הלו? אין איזה מילה על השופט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2013 3:31 pm 
Sophomore

זה אתה ?? :shock:

בטח שיש:
ref you kill me, you absolutely killing me

(זה מה שמרשל (איך פגשתי את אמא) אומר לשופט כדורסל :D )

ואם כבר אנחנו בנושא (באיזשהו שלב גם התפתתי לומר):

There's a Teen wolf! On the court! That can't be legal!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2013 11:04 am 
Hall of Famer

נו, מה קרה מול אלוני הבשן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2013 11:09 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גויאנצ'ו, אתה שופט קבוצה של חבר לסלניוז ואין גילוי נאות? כל הסיפורים נכונים, איגוד השופטים באמת מושחת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2013 5:00 pm 
Sophomore

גיא לא הבנתי, אתה השופט?

אז לבקשת הקהל, ברשותכם אמשיך את הסיפור.

המשחק מול אלוני הבשן (או אלבש, בפי המקומיים) נערך במוצ"ש, יומיים לאחר משחק ההפסד לקדמת צבי.
למשחק הזה קיבלתי חיזוק כפול: גולן הצטרף אלינו ויוסף היה רענן ומורכז. אני לעומת זאת, הייתי בשלבי פירוק מתקדמים (כזכור, בדיוק סיימתי חודש מילואים, ובגילי המופלג, לצאת כל יום למארב, לשכב על סלעים ולטפס על עצים, משאיר חותם). בנוסף לכל הצרות, שכחתי את מגן הקרסול אז בכלל הייתי מחוץ לתמונת ההרכב (מאמן קפדן), ואולי טוב שכך.

בחמישייה פתחו: יוסף (רכז), רחב (קלע), אליהו (קלע), דניאל (גבוה), יואל (גבוה).
על הספסל: גולן (רכז), עוז (קלע), יוני (קלע).
אז איך שאתם מבינים רוטצית הגבוהים שלי היתה בבעיה (השתמשתי ברחב ואליהו כגבוהים).

המשחק נפתח באופן שקול, כשההובלה מחליפה צדדים. לקח לי בערך רבע שלם להבין שיוסף פשוט ביום מטורף ואני צריך לדאוג שהוא יהיה כמה שיותר על המגרש, יחד עם יואל שפשוט טרף ריבאונדים.

מבחינתנו המשחק היה מאוד אמוציונאלי כי, כפי שאמרתי, אלבש ניצחו אותנו בכל הפעמים ששיחקנו מולם (ובפער ניכר). ודווקא במשחק הזה, מה אתם יודעים, הצלחנו לא רק להוביל, אלא את החצי אנחנו מסיים ביתרון (כבר לא זוכר כמה).
לכל אורך הרבע השלישי, אנחנו מצליחים לשמור על יתרון קטן של 5-6 נקודות, אבל לקראת סוף הרבע, אלבש מוחקים את ההפרש. בשלב הזה, אני כמאמן בדילמה לא קטנה. מצד אחד, הכל די נזיל. מצד שני, המשחק הצמוד, לא מאפשר לי לשתף את כולם.
אלבש "פתרו" לי את הדילמה די מהר. אלבש עלו ליתרון ואני עליתי עם ההרכב החזק שלי.
במשך כל המשחק שמרנו אזורית (2-3, כלומר שניים לפנים), אבל היה הבדל עצום אם שני הגארדים שלי הם יוסף וגולן או ציוות אחר. יוסף וגולן פשוט סגרו הרמטית את הקשת וכמעט חיסלו לבדם את ההתקפות. כשאיכשהו אלבש הצליחו לעשות משהו, היה לי את יואל שיקח ריבאונד או יפריע לזריקה.
עם ההרכב החזק, הצלחנו לעלות ליתרון 6 שתי דקות לסוף, אחרי סל גדול של יוסף והמשחק נראה היה גמור, אבל אז התחילה הדרמה.

אלבש הלכו לקו, קלעו את הראשונה והחטיאו את השניה. יוסף, שהתקפה לפני כן, קלע שלשה גדולה, ריחף לשניה וזה הספיק לאחד האלבשים לגנוב את הריבואנד ולדפוק שלשה. כך, במחי התקפה אחת, היתרון הצטמק לשתי נקודות בלבד.

המהלך ההתקפי שהכי עבד לנו היה פיק נ' רול פשוט, לכן אחרי פסק הזמן, הלכתי על המהלך הזה. כמובן ששום דבר לא יצא לפועל וההתקפה התבזבזה. אלבש הלכו לקו, וקלעו נקודה. אנחנו- חושך. העצבים דיברו חזק אצל שתי הקבוצות ו10-12 שניות לסוף, אלבש הולכים לקו (כשהם בפיגור נקודה). על הקו עומד השחקן הכי טוב שלהם ואני מתחיל להתפלל לאלי הכדורסל מבטיח להעלות את צוד כקורבן אם וכאשר.... מה נגיד, עבד! הבחור קלע אחת משתיים ואני טס לקחת פסק זמן.

עכשיו, זוכרים שאמרתי לכם שיוסף ביום מטורף? אז טמבל שכמוני, החלטתי ללכת עם גולן (שהוא מקבל ההחלטות הטוב בקבוצה) על דאבל אלבו. כהמשך ישיר לכל ההתקפות שלנו, הכל התחרבש וגולן לקח זריקה קשה והחטיא והנה אנחנו בהארכה.

אלבש יורדים עם המומנטום ואנחנו עם התסכול. כאן הגיעה שעתי הגדולה (בכל הצניעות). הרגעתי, ניחמתי, דיברתי, הקשבתי, אשמתי, בגדתי, ייעצתי עצות רעות... אה לא, זה לא שייך :). הבאתי נאום סטייל ויליאם וואלאס ושלחתי את הבחורים לקרב.

בתחילת ההארכה עוד הוחלפו שני סלי נימוסין, אבל אז החבר'ה של קשת התחילו להראות למה לוחמי UFC באים לסדנת קשיחות במושב. יוסף וגולן פשוט אכלו את ההתקפות של האלבשים כשיוסף צולף מכל פינה, התקפות מתפרצות פתאום התחילו לזרום (עד אז זה פשוט זה היה נגמר באיבוד כדור או בעצירת ההתקפה) ולפני שהצלחתי להרגע, אלבש פשוט הרימו ידיים.

מבחינתנו הניצחון הזה, מול הקבוצה הזו, הרים אותנו לגבהים חדשים. את האלבשים הוא פירק לחלוטין. למעשה, הם שיחקו עוד משחק אחד ואח"כ פשוט התפרקו ונגרעו מהבית.

המחזור השלישי היה אמור להפגיש ביננו לבין מרום גולן, אבל אני ועוד כמה שחקנים לא יכולנו להגיע וכך גם אצל מרום גולן, לכן המשחק נדחה בהסכמה.

בפרק הבא, יסופר וידובר על המשחק מול מג'דל שמס....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2013 7:23 pm 
Junior

קובי כתב:
ודווקא במשחק הזה, מה אתם יודעים, הצלחנו לא רק להוביל, אלא את החצי אנחנו מסיים ביתרון (כבר לא זוכר כמה).

אין ספק שמהובלה ללהיות ביתרון ניכרת מגמת שיפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2013 11:13 pm 
Sophomore

א. יש בך כישרון לא מבוטל בקטנוניות.

ב. מובן שהכוונה היתה שהיתרון שלנו לא היה מקרי. זה כמו פנא או צסקא, אם לתת דוגמא לקבוצה במעמד שלנו, שמצליחות לשמור על היתרון בן ה 5-6 נק' ופשוט אי אפשר להתקרב יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 4:54 am 
Junior

יאללה, מה עם מג׳דל?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 6:22 am 
Sophomore

אחד הסיפורים הכי מעניינים שקראתי(אם תפתח בלוג אתה תהיה הבלוג הראשון שאקרא אי פעם בחיי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 25, 2013 4:55 pm 
Sophomore

שיט!! אני לא מאמין שכתבתי הכל ונמחק לי!!! אנסה לשחזר...

דובראש, לא הצלחתי להבין אם אתה ציני או לא?

פרק ג' – שיזוף בשמש

סיפור המשחק מול מג'דל שמס מתחיל יומים קודם. אני, אשתי והנסיכה הסתובבנו לנו בסופר ועורכים קניות. פתאום, בין מעבר העוגיות לשתיה, אני חש כאב חד בגרון ואומר: "אוי, נראה לי שמתחיל לי כאב גרון ואסור לי להיות חולה, עוד יומיים יש לי משחק מול מג'דל".
אשתי ברפלקס מותנה: "מג'דל!?!??!???!!! מה עם המשפחה, עבודה???!! אסור לך להיות חולה כי אני אוסרת עליך!".
12 שעות אח"כ ואני במצב גסיסה מתקדם, כאשר יכולת הדיבור היא זיכרון רחוק.
סמסתי ליוסף שאני חולה והם יאלצו להסתדר בלעדי. העברתי תדרוך טקטי דרך סמסים (נראה את פיני מתעלה על זה) וקווינו לטוב.
כנראה שהעדרותי השפיעה כי ניצחנו ב-18 הפרש, כאשר יוסף, גולן ורחב עושים ככל העולה על רוחם.

מתחקיר המשחק אני משער שהדת הדרוזית אוסרת על משחק הגנה ואפילו שהתרגילים בוצעו הפוך, השחקנים שלני הצליחו להגיע ל"קרש סל". עוד משהו שהבנתי זה שה"יד הנעלמה" לא עובדת גם על מגרש הכדורסל (מפתיע, אה נורטון?). חלוקת דקות, רוטציות, התאמות וסדר כללי לא מתרחשים מעצמם.

למרבה השמחה, פערי האיכות הצליחו לחפות על הכל ואנחנו לקחנו את הניצחון והביטחון הנלווה לו.

פרק ד' - mary anne (and katzrin) is a bitch (שאריות מהמופע של אתמול)

למשחק מול קצרין הגענו כאשר אנחנו יודעים שניצחון מייתר לחלוטין את המשחק מול מרום גולן ומשחרר אותנו מחישובי ניקוד במשחק הבא מול שע"ל.
הסגל הצפוי למשחק היה חסר הן את יואל והן את יוסף אז נקודת ההתחלה לא היתה משהו, בנוסף אני בכלל לא הייתי כשיר מבחינה גופנית, כך שלמעשה עמדו לרשותי 6 שחקנים בלבד, עם גבוה "טבעי" אחד. מישהו אמר סמול בול? לא? יופי כי בצד השני חיכו לנו שתי מפלצות כח שפשוט פוצצו לנו את הצורה.
בין לבין, יוסף הצליח לחולל עוד קסם והספיק להגיע בדיוק לחימום. אממה, כבר הבנתי שאחרי יום שלם של נסיעות ולחץ מטורף להגיע למשחק, אין סיכוי שהוא מאופס, אז ניסתי להרגיע אותו כמה שיותר ולתת לו ולראש שלו לשנות פאזה.
שוב פעם פתחתי עם רחב ואליהו על תקן גבוהים (בנוסף לדניאל) והמשחק נפתח בסערה. אחרי 6 דקות תמימות לוח התוצאות הראה 0:0. גולן הצליח לשבור את הקרח ואנחנו ירדנו להפסקה שבין הרבעים ביתרון 5.
הרבע השני היה המשך ישיר לרבע הראשון, אנחנו לא מפסיקים להחטיא. קצרין לא באותה גלקסיה. איכשהו המחצית הראשונה הסתיימה בתוצאה 18:9. אני דווקא הייתי אופטימי, אחרי שני רבעים כל כך חלשים שלנו אנחנו מובילים בתשע והקבוצה השניה בכלל לא בתמונה, היה יכול להיות יותר גרוע.
שני דברים שהצריכו את התייחסותי במחצית: אחד, לא הצלחנו לבצע תרגיל, אפילו לא פעם אחת (קצרין החליפו על הכל). שנים, קצרין באו במוד פיצוץ.
כמובן שהניסיון להסביר לשופט שאגרוף או מרפק לפנים, זה דבר לא לגיטימי, אפילו שזה קרה במהלך מאבק על הריבאונד, לא צלח. גם ציון העובדה שקצרין מצליחים להשיג עלינו ריבאונד התקפה בגלל שהם מחכים שנקפוץ ואז דוחפים אותנו באויר, לא עשה עליו הרבה רושם.
לגבי ההתקפה, ניסתי לשחק קצת יותר פשוט, הרבה פיק נ' רול. הטעות שלי היתה שגולן אמר לי שהוא יכול לקחת את השומר לסל ואני העדפתי לא לפרק בשלב הזה את המשחק הקבוצתי (אח"כ כבר שכחתי את זה וגם לא שמתי לב).

לרבע השלישי עלתה קצרין אחרת, הנעת כדור, ניצול מיס מץ' וצבירת נקודות, אנחנו מצד שני המשכנו בשלנו, אבל איכשהו הצלחנו לשמור על היתרון. הבעיה שלנו היתה הסיומת, כי למצבים נוחים הגענו (אפילו היו כמה החטאות של קרש סל או 1 על 0). והתסכול גבר.

עם תחילת הרבע הרביעי, הרכז שלהם התעורר לחיים ו-6 דקות לסוף, קצרין עלו ליתרון ראשון. מהיקב ומהגורן הצלחנו ללקט כמה נקודות ו-2 דקות לסוף, לאחר כמה החלפות יתרון זה רק נקודה הפרש. אני בכל הזמן הזה מנסה להכניס להם לראש לבצע את התרגיל נגד אישית, למרות החילופים ורק אם לא עובד אז לבצע פיק נ' רול. שומדבר לא עזר.
פחות מדקה לסוף, שעון הזריקות מורה על 13, לקחתי פסק זמן והורתי לבצע רק תרגילי פיק נ' רול (כי בכל זאת הגענו דרכם למצבי זריקה), מתוך תקווה שכדורים יפלו בסוף. הדגשתי שלמרות שיש 13 שניות, לא להלחץ כי יש זמן והלכתי על רחב שיבצע את ההתקפה. רחב יצא על חסימה ומיד השליך שלשה קשה, שכמובן לא פגעה בכלום. מהצד השני הרכז שלהם דפק שלשה קריטית והתקפה אח"כ עלה לג'אמפ יפה וקבר 2 נקודות.
גם ניסיון לשלוח אותם לקו לא הועיל ומשחק שהיה לחלוטין שלנו, ברח לנו מהידיים ונותרנו על המון תסכול. התחלנו לעשות חישובים מה צריך לעשות כדי לעלות שלב.
לנו נותרו שני משחקים: שע"ל ומרום גולן. שני נצחונות ועלינו בוודאות. ניצחון על שע"ל במעל 8 נק' והפסד של קצרין מול מרום גולן ועלינו.
לקצרין נותר משחק מול מרום גולן שבו אם הם מנצחים הם עולים ושע"ל זקוקים לניצחון עלינו כדי לעלות.
האם קצרין ינצחו את הקבוצה החזקה בבית?
האם שע"ל ינצחו אותנו?
האם יש בנו הכח להתאושש מההפסד האכזר לניצחון בשמונה נקודות?
זאת ועוד בפרק הבא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 25, 2013 8:47 pm 
מנהל פורום

דוברש רציני, באחריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 26, 2013 11:29 am 
Sophomore

היי.. מצטער רק עכשיו ראיתי את כל הפניות אליי כאן. אני לא שופט, רחוק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 26, 2013 11:49 am 
מנהל פורום

https://www.facebook.com/home.php?ref=h ... 9845300572

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 26, 2013 1:07 pm 
Sophomore

אגב כולי קנאה על האיזור שאתה גר בו ועל המקומות בהם אתם משחקים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 26, 2013 8:40 pm 
Sophomore

הייתי רציני.
הליגות הנמוכות הן דבר מגניב לאללה אם הייתי זוכר את התלאות והסיפורים המצחיקים שעברנו שם גם אני הייתי כותב על זה קצת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 26, 2013 8:43 pm 
Sophomore

דובראש כתב:
הייתי רציני.
הליגות הנמוכות הן דבר מגניב לאללה אם הייתי זוכר את התלאות והסיפורים המצחיקים שעברנו שם גם אני הייתי כותב על זה קצת...

ליגות נמוכות זה הדבר הכי מצחיק שיש. רק שלא ממש בא לי לחזור לשם. אולי לך כן כי יהיו לך משחקים ליד הבית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 8:46 pm 
Sophomore

האח של סומו כתב:
דובראש כתב:
הייתי רציני.

ליגות נמוכות זה הדבר הכי מצחיק שיש. רק שלא ממש בא לי לחזור לשם. אולי לך כן כי יהיו לך משחקים ליד הבית?

איך משחקים ליד הבית שהיינו במחוז תל אביב/מרכז.
חוץ מזה תחשוב על הזקן בן ה70 במ.ס יהלום
המשחק ההזוי מול אור יהודה בגביע האיגוד שהוחלט שלא תהיה הפסקה כי ההפרש היה פסיכי כבר במחצית.
בטח יש עוד מלא סיפורים הזויים שאני שכחתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה