Att כתב:
חיפה עשתה את שלה. הייתה פ'סדר סך הכל. ראיוס אחלה. שחקן אלגנטי וטוב. הבחירה של בנאדו לפתוח עם משומר הייתה נכונה. גבאי נראה אבוד מאז שנכנס. עזרא נראה נהדר. עדיין יותר מדי דריבל ופחות מדי תנועה, אבל הוא בכמה רמות מעל הלטבים. אבוחצירא לא רע. תורג'מן לעומת זאת... לא ברור לי מה השחקן הזה עושה בחיפה. גם החילופים היו תמוהים והחלישו את חיפה משמעותית, כאשר בנוסף לגבאי, אבוקרט וראיין היו די סתמיים.
מה נכון במשומר? אני לא מבין איך קבוצה שרוצה לשחק התקפי וחלק מהמשחק שלה בנוי על האגפים ועל פתיחה של מגינים על הקו, יכולה לשחק עם שחקן נכה כמו משומר- בדיוק כפי שלא ברור לי איך דגני חסר המושג פותח בהפועל.
אני חושב שבכדורגל של היום אין מקום למגינים שלא יודעים להרים או לפחות ליישר פס רוחב.
זה פשוט כואב לראות את משומר משחק. האיש מגיע פעם אחר פעם למצבים שצריך רק לתת פס, להרים כדור והוא מחרבש אותם בשלומיאליות. זו כרוניקה של מסירה זוועתית ידועה מראש. למה לחיות עם זה?
או שהעגל הזה לא ייצא מהמגרש יומם ולילה אחרי שהוא ירים מיליון כדורים וילמד, או שיישב על הספסל.
גבאי אמנם נראה אבוד, אבל מקום בהרכב יקנה לו בטחון. לפחות הוא יודע להרים כדור. ובטח שמול קבוצה נחותה כמו ונטספילס אתה צריך להעדיף מגן התקפי על נגר. מי ישמע כמה הגנה חיפה הייתה צריכה להשקיע במשחק הזה...
בנוגע לתורג'מן, הוא בהרכב כי הוא שחקן של שלמה... אלא מה? אני דווקא חושב שהוא שחקן מוכשר אבל הוא נמושה. ובתפקיד של חלוץ אתה חייב ביצים. תורג'מן מגיע מול השער ועושה במכנסיים ורק בגלל זה אין לו עתיד.
הוא פשוט משקשק מפחד כשהוא מקבל כדור ברחבה. זה לא בשבילו הלחץ הזה...
נ.ב. מוטי איווניר היה אדיר בשידור של מכבי חיפה. הוא זרק את הפוליטיקלי קורקט מהחלון ופשוט קטל, היה עוקצני, מושחז ומדויק. לא ספר אף אחד ולא דיבר באנדרסטייטמנט המוכר. זה היה המשחק הכי מהנה ששמעתי את מוטי מפרשן.
אם הוא ימשיך בקו הזה הוא בקלות יהפוך לפרשן מבוקש.
קיבלנו ממנו גם ניתוחים מקצועיים מכובדים ובעיקר המון קטילות שלא רגילים לקבל מהניר לווינים של העולם וכן, גם מהמוטי איוונירים! זה היה מרענן!
בנוגע לדור מיכה, כבר ציינתי את זה לפני כן. אוברייטד לחלוטין בעיניי. שחקן מוכשר אבל חושב יותר מדי, מכדרר יותר מדי. לא יודע לשחק בנגיעה, לא יודע לעצור כדור בצורה נקייה. מאט מאוד את המשחק. יש לו עוד הרבה מה ללמוד בכדי להיות שחקן הרכב. כיום לטעמי הוא לא ברמה של שחקן הרכב במכבי. זה פשוט מאוד.