סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 8:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2013 9:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז אני לא מבין משהו. האם אנחנו מדברים על חדר ההלבשה או על התפקוד במגרש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2013 9:45 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דבר ראשון - מדובר לגמרי על חדר הלבשה או כל אתר אוף טופיקי אחר.

דבר שני - אני לאו דווקא חותר לסרטנים אמיתיים אלא לכאלה שנוצרה להם תדמית כזו. ממילא אני חושב שסרטן אמיתי אמור גם להביא לפגיעה בקבוצה בסופו של דבר. גם למייקל ג'ורדן היה אופי מחורבן ואף אחד לא רואה בו סרטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2013 1:46 am 
Sophomore

זהירות, איזוטרי: נייט מילר ואיגור סימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2013 9:37 am 
Hall of Famer

אני לא מכיר את הסיפורים על רוז כאדם נוראי. אני גם לא חושב שרוז פירק את אינדי ובטח לא את שיקגו הצעירה. אני מסכים שהוא לא היה מספיק טוב על המגרש ולא עמד בציפיות (למרות שבאינדי בעונה שהם הגיעו לגמר האן.בי.איי הוא היה טוב מאד), אבל לא זוכר דיבורים על בעיות בחדר הלבשה.

ברור שביג דוג היה שחקן שדאג לסטט' האישיות שלו באדיקות, אבל זה לא מגדיר סרטן בחדר הלבשה.

לארי יוז נחשב לשחקן אגואיסט ובעקר אחד שכל הזמן נפצע. שוב, לא זוכר דיבורי סרטן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2013 9:50 am 
Hall of Famer

את זה אני אשאיר לסומו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2013 11:15 am 
Hall of Famer

shay כתב:
לגבי קילינגסוורת', אני מודע לתדמית הבעייתית ואף "זכיתי" להנות ממנה מקרוב חצי עונה, אבל במשחק האחרון שלנו בנתניה (הפסד בסיבוב השלישי) הוא נראה שונה: האיש של פרנקו על המגרש והמנהיג של הקבוצה שלו, פרנקו כל הזמן דיבר איתו והוא כל הזמן עודד את השחקנים, אם אני זוכר נכון לאו דווקא במשחק טוב שלו, בקיצור, ממש לא סרטן. אולי הרגיש שיש לו משהו להוכיח מול קבוצה שהעבירה אותו באמצע העונה, בין השאר בגלל התדמית הבעיתית, או שעבר איזה שינוי.

קילינסוורת' ממש לא נחשב לסרטן, אלא בעיקר לאדם קשה מבחינת אופי. לא חברותי, לא מסתחבק, מקצוען בעל רצינות תהומית שלא אוהב שמשחקים איתו בקקה. הוא בערך השחקן הכי רחוק בעולם מאלה שמשתכרים, יוצאים לבלות בטירוף, עושים בלגאן בחדר ההלבשה וכו'. הבעיה איתו, למעשה, היא הפוכה: הוא רציני מדי בשביל רוב השחקנים האחרים. מדובר בשחקן שמתגאה בכך שהוא התחתן בבגדי אימון. בגלל שהוא לוקח הכל כל כך ברצינות, אז הוא ממש לא הסחבק האולטימטיבי. אבל סרטן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2013 3:39 pm 
Junior

אין לי מידע קונקרטי, למעט העובדה שכל פעם שהשם שלו עוה מיד יש משהו שאומר שהוא סרטן בחדר ההלבשה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2013 3:49 pm 
מנהל פורום

מה שבהחלט הופך אותו לדוגמה מופתית לת'רד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2013 4:02 pm 
Junior

אלן אנדרסון נחשב לשחקן עם אישיות בעייתית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 17, 2013 5:41 pm 
Junior

ראובן כתב:
הפוסט שלי היה ארוך?!

ארוך זה יחסי בהתאם לזמן שיש לך לקרוא בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 1:26 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני לא מכיר את הסיפורים על רוז כאדם נוראי. אני גם לא חושב שרוז פירק את אינדי ובטח לא את שיקגו הצעירה. אני מסכים שהוא לא היה מספיק טוב על המגרש ולא עמד בציפיות (למרות שבאינדי בעונה שהם הגיעו לגמר האן.בי.איי הוא היה טוב מאד), אבל לא זוכר דיבורים על בעיות בחדר הלבשה.

ברור שביג דוג היה שחקן שדאג לסטט' האישיות שלו באדיקות, אבל זה לא מגדיר סרטן בחדר הלבשה.

לארי יוז נחשב לשחקן אגואיסט ובעקר אחד שכל הזמן נפצע. שוב, לא זוכר דיבורי סרטן.

זה שאתה לא זוכר דברים, לא הופך אותם ללא נכונים... מדובר בבונפייד סרטנים.

רוז היה הסיבה שלארי בראון עזב את אינדי לקבוצה שלך. עד היום השניים לא מדברים.
רוז לא היה רכז באינדי אבל הוא החזיק כל הזמן בכדור ושינה סכמות שפינו את רג'י לאותן קליעות זה שנים. נוצר שם ויכוח ענק בקהל ובתקשורת האם הוא האיש שיחליף את רג'י. הוא היה אמור להיות האיש אבל בגלל שהוא לא כיבד את רג'י כשהאחרון היה כבר בן 35. הוא הועבר לבולס ורג'י המשיך עד גיל 39... אבל לאינדי היו צרות יותר גדולות כי אייזאה הגיע לאמן במקום בירד...

פאקסון זרק את רוז משיקאגו בטרייד לטורונטו כי לדבריו, רוז הורס את הקבוצה, רוז הוא סרטן קבוצתי (בזו המילה בדיוק) ורוז מרעיל את השחקנים הצעירים (ג'מאל קרופורד, קארי, צ'אנדלר וקירק).
אחד הפיצוצים הידועים של רוז בבולס היה כשפיפן ניסה להדריך אותו ולמנטר אותו ורוז יצא עליו. הוא זכה לביקורות קשות על זה בשיקאגו.

אחת הבעיות הגדולות שלו היו שגם באינדי וגם בבולס בנו עליו כעל הכוכב של הקבוצה והוא פשוט לא התאים להיות האלפא דוג.

גלן רובינסון נחשב לסרטן (גילוי נאות, למרות השנים הרעות, תמיד חיבבתי את הכלב הגדול) בגלל שהאיש היה אנטיפת.
שחקנים לא הצליחו להתחבר אליו. הוא לא ראה אף אחד על המגרש חוץ מאת עצמו וגם בחדר ההלבשה, תמיד דיברו על זה שהוא לא מתעניין באף אחד אחר. דווקא כאב לי עליו בהמשך הקריירה, בסה"כ כשרון ענק שלא מיצה רבע מהכשרון שלו בNBA.

ולארי יוז? לאיש הייתה תדמית מחורבנת והוא נחשב כסרטן עד שהוא נחת בקאבס. עוד בקבוצה שלך הוא תמיד דרש להיות שווה לאייברסון...
למרות שהבעיה הכי גדולה שלו הייתה שכל הזמן ניסו לעשות אותו פויינט והוא פשוט לא.

גילברט ארינאס אמר עליו פעם שהאיש סרטן (שוב, בדיוק במילה הזו)
נייט רוב הצהיר שיוז הוא פרימדונה ואמר ששיקאגו פשוט לא אהבו אותו בפן האישי שכל הזמן צריך לתחזק את האגו השברירי שלו.
היו דיבורים על כך שויני דל נגרו הוציא אותו מהחמישייה אבל הבטיח לו 30 דקות לערב במגוון פוזיציות והאיש סרב. הוא לא היה מוכן לרדת לספסל וזו אחת הסיבות שהוא עבר לדוג האוס עד לטרייד.

אפילו בקאבס שם הוא הצליח לשפר את התדמית שלו, אחרי שהוא הלך אמרו שם שלארי דואג רק לעצמו והוא לא טיפוס קבוצתי.

הקינגס עשו עליו בייאאוט והבובקעס עשו לו טובה כשהם דגו אותו וגם זה היה אחרי לא מעט ביקורת. לאיש יש את אחד השמות הכי רעים בליגה.

פעם נתקלתי באתר הזה של "אוהד" לארי יוז מתוסכל... :lol:
http://heylarryhughespleasestoptakingso ... shots.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 2:17 pm 
Freshman

גוני יזרעאלי. לא מכיר בן אדם אחד בכדורסל הישראלי שמסוגל לסבול אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 2:36 pm 
Hall of Famer

אני קצת תוהה על "גלן רובינסון לא מיצה רבע מהכשרון שלו בNBA". אני מניח שאפשר לומר שהיה לו הפוטנציאל להיות שחקן גדול באמת, אני מניח שאפשר לומר שהוא היה אנדראצ'יבר, אבל בכל זאת, אם לוקחים בחשבון שהוא סיים את הקריירה עם כמעט 21 נקודות ו-6 ריב' למשחק, אני לא רואה איפה נכנסים פה עוד מעל 75% של יכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 2:39 pm 
מנהל פורום

זה מן הסתם 75% בסולם לא ליניארי. כמו שקל יחסית ללמד מישהו לעלות מ25% אחוז הצלחה בפריסל ל80%, אבל הרבה יותר קשה לעלות מ80% ל95%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 2:43 pm 
Hall of Famer

אז בוא תסביר לי איך נראה שחקן כמו גלן רובינסון אחרי שאתה משפר אותו במעל 75% בסולם לא ליניארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 3:10 pm 
מנהל פורום

מבלי להתחייב, איפשהו בין פול פירס לדוראנט. אני לא יודע עד כמה מוק העריך את הכישרון כדי לדעת איפה למקם אותו בדיוק. בכל אופן, נשמע לי מאוד סביר לטעון ששחקן כמו גלן רובינסון עשה רבע מהקריירה של שחקן כמו פול פירס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 5:49 pm 
Hall of Famer

לא יודע. אחד הדברים הפחות אהובים עליי בחיים זה לקחת פרמטרים לא מדידים באופן מוחלט ולבטא אותם בפרמטרים מדידים באופן מוחלט. בעצם, זה מה שאמרתי בתגובה למוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 5:50 pm 
מנהל פורום

מה היה מוחלט ב"25%" הזה? לגמרי figure of speech.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 5:51 pm 
Hall of Famer

מספרים ואחוזים, מי כמוך יודע ידידי הדוקטור, הם מטבעם מדדים מוחלטים. גם אם זו צורת ביטוי, זו צורת ביטוי די מגוחכת בעיניי, ולכן כתבתי את מה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 5:54 pm 
מנהל פורום

בהודעה המקורית אפילו לא היו אחוזים. סתם ביטוי שבא להגיד שגלן רובינסון לא מיצה כלום מהכישרון שלו. באמת לא ברור לי על מה הויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 5:57 pm 
Hall of Famer

האמת היא שזה ויכוח על כלום, אבל היות שאנחנו (סלניוזיסטים בכלל, אני בפרט) מומחים בויכוחים על כלום, אז סתם משך את תשומת לבי שנאמר על שחקן שסיים קריירה עם 21 ו-6 שהוא לא מיצה אפילו רבע מהכשרון שלו. מה זה בעצם אומר? שגלן רובינסון יכל להיות אחד הגדולים בכל הזמנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 6:37 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
האמת היא שזה ויכוח על כלום, אבל היות שאנחנו (סלניוזיסטים בכלל, אני בפרט) מומחים בויכוחים על כלום, אז סתם משך את תשומת לבי שנאמר על שחקן שסיים קריירה עם 21 ו-6 שהוא לא מיצה אפילו רבע מהכשרון שלו. מה זה בעצם אומר? שגלן רובינסון יכל להיות אחד הגדולים בכל הזמנים?

דומני שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 6:41 pm 
Hall of Famer

האמת היא שאם יש שחקן שמזכיר לי את הביג דוג קצת זה מלו, אז נניח שהתקרה של הביג דוג, היתה בערך שם - מלו. (שכשחושבים על זה, זה בערך בין פירס לדוראנט בשיאם).

אגב, משעשע שארנאס - בעצמו, לא הטיפוס הכי חיובי בעולם, אמר על יוז שהוא סרטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2013 9:14 pm 
Hall of Famer

לארי בראון אימן את רוז עונה אחת בה הם באמת לא הסתדרו. באותה עונה רוז קיבל 18 דקות. זאת הייתה העונה הראשונה של רוז בפייסרס, הוא היה כל כך סרטני באינדי, שהוא המשיך שם 5 עונות נוספות, בהן התפקיד שלו גדל. בשלוש העונות האחרונות, שכללו גם גמר אן.בי.איי, רוז הפך לאחד מהשחקנים המובילים של אינדי. בעונת הגמר הוא אפילו היה הקלע המוביל של אינדי, עם 18.2 נק', 0.1 נק' למשחק יותר מאשר רג'י. אני לא אגיד שרוז היה שחקן קל, הוא אמר את דעתו, אבל אני לא חושב שהוא היה סרטן קבוצתי. זה שהוא לא הסתדר עם לארי בראון לא הופך אותו לסרטן.

מה שכן גיליתי זה שסקוטי פיפן פרש במדי השיקגו בולס. בגיל 38 הוא הצליח לשחק 23 משחקים בשיקגו. לא זכרתי זאת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 9:58 am 
Junior

מה זה 18 נקודות עמוס? הציפייה הייתה שהוא יוביל שהוא יהיה שחקן של 24נק' לערב ושלא יקלע כמו רג'י בשלהיי הקריירה.
הוא המשיך באינדי (שבנתה עליו ולא על לארי בראון) כי הם חשבו שהוא יהיה הפרנצ'ייז פלייר שלהם.
בין האופי שלו לסגנון המשחק שלו שחייב את הכדור ביד ולעובדה שהוא לא אלפא דוג, הרומן הזה לא הצליח.

אגב, אחת הסיבות שהוא הפך לפרשן טמונה בפה הגדול שלו. ציפו ממנו לפתוח את הפה בדיוק כפי שציפו ממרק ג'קסון ואייברי ג'ונסון. בסופו של דבר הגיע ג'ף ואן גנדי עם התדמית היבשושית של פקיד שומה שמרני ושם את כל החבר'ה הללו בצל עם פה שלא ידענו שיש לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: דניאל ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה