עמוס לב כתב:
אני לא מכיר את הסיפורים על רוז כאדם נוראי. אני גם לא חושב שרוז פירק את אינדי ובטח לא את שיקגו הצעירה. אני מסכים שהוא לא היה מספיק טוב על המגרש ולא עמד בציפיות (למרות שבאינדי בעונה שהם הגיעו לגמר האן.בי.איי הוא היה טוב מאד), אבל לא זוכר דיבורים על בעיות בחדר הלבשה.
ברור שביג דוג היה שחקן שדאג לסטט' האישיות שלו באדיקות, אבל זה לא מגדיר סרטן בחדר הלבשה.
לארי יוז נחשב לשחקן אגואיסט ובעקר אחד שכל הזמן נפצע. שוב, לא זוכר דיבורי סרטן.
זה שאתה לא זוכר דברים, לא הופך אותם ללא נכונים... מדובר בבונפייד סרטנים.
רוז היה הסיבה שלארי בראון עזב את אינדי לקבוצה שלך. עד היום השניים לא מדברים.
רוז לא היה רכז באינדי אבל הוא החזיק כל הזמן בכדור ושינה סכמות שפינו את רג'י לאותן קליעות זה שנים. נוצר שם ויכוח ענק בקהל ובתקשורת האם הוא האיש שיחליף את רג'י. הוא היה אמור להיות האיש אבל בגלל שהוא לא כיבד את רג'י כשהאחרון היה כבר בן 35. הוא הועבר לבולס ורג'י המשיך עד גיל 39... אבל לאינדי היו צרות יותר גדולות כי אייזאה הגיע לאמן במקום בירד...
פאקסון זרק את רוז משיקאגו בטרייד לטורונטו כי לדבריו, רוז הורס את הקבוצה, רוז הוא סרטן קבוצתי (בזו המילה בדיוק) ורוז מרעיל את השחקנים הצעירים (ג'מאל קרופורד, קארי, צ'אנדלר וקירק).
אחד הפיצוצים הידועים של רוז בבולס היה כשפיפן ניסה להדריך אותו ולמנטר אותו ורוז יצא עליו. הוא זכה לביקורות קשות על זה בשיקאגו.
אחת הבעיות הגדולות שלו היו שגם באינדי וגם בבולס בנו עליו כעל הכוכב של הקבוצה והוא פשוט לא התאים להיות האלפא דוג.
גלן רובינסון נחשב לסרטן (גילוי נאות, למרות השנים הרעות, תמיד חיבבתי את הכלב הגדול) בגלל שהאיש היה אנטיפת.
שחקנים לא הצליחו להתחבר אליו. הוא לא ראה אף אחד על המגרש חוץ מאת עצמו וגם בחדר ההלבשה, תמיד דיברו על זה שהוא לא מתעניין באף אחד אחר. דווקא כאב לי עליו בהמשך הקריירה, בסה"כ כשרון ענק שלא מיצה רבע מהכשרון שלו בNBA.
ולארי יוז? לאיש הייתה תדמית מחורבנת והוא נחשב כסרטן עד שהוא נחת בקאבס. עוד בקבוצה שלך הוא תמיד דרש להיות שווה לאייברסון...
למרות שהבעיה הכי גדולה שלו הייתה שכל הזמן ניסו לעשות אותו פויינט והוא פשוט לא.
גילברט ארינאס אמר עליו פעם שהאיש סרטן (שוב, בדיוק במילה הזו)
נייט רוב הצהיר שיוז הוא פרימדונה ואמר ששיקאגו פשוט לא אהבו אותו בפן האישי שכל הזמן צריך לתחזק את האגו השברירי שלו.
היו דיבורים על כך שויני דל נגרו הוציא אותו מהחמישייה אבל הבטיח לו 30 דקות לערב במגוון פוזיציות והאיש סרב. הוא לא היה מוכן לרדת לספסל וזו אחת הסיבות שהוא עבר לדוג האוס עד לטרייד.
אפילו בקאבס שם הוא הצליח לשפר את התדמית שלו, אחרי שהוא הלך אמרו שם שלארי דואג רק לעצמו והוא לא טיפוס קבוצתי.
הקינגס עשו עליו בייאאוט והבובקעס עשו לו טובה כשהם דגו אותו וגם זה היה אחרי לא מעט ביקורת. לאיש יש את אחד השמות הכי רעים בליגה.
פעם נתקלתי באתר הזה של "אוהד" לארי יוז מתוסכל...
http://heylarryhughespleasestoptakingso ... shots.com/