סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' דצמבר 27, 2024 11:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2013 10:59 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אין לי שום ציפיות מהנבחרת באליפות. כמו שביום נתון (בעיקר כשנכנסות לכספי השלשות) הנבחרת יכולה לנצח כל קבוצה בבית (אולי חוץ מצרפת), ככה היא יכולה להפסיד לכל קבוצה.
בינתיים בלגיה מביסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2013 11:10 pm 
Junior

לא ברור האשראי שהלפרין ואוחיון מקבלים משיבק. הלפרין על תקן משקיף מהאו"ם משחק לרוחב, ואוחיון לא מצליח לסיים שום חדירה.
חבל שדווקא בדור שיש לנו את כספי ואליהו שהם ברמה גבוהה ונותנים לנבחרת אפשרות לשחק יופי של פאסט ברייק הנבחרת סובלת מהדור הכי גרוע של גארדים אולי אי פעם. גארדים שפעם לא היו נכנסים לסגל המורחב בקושי היום היו פותחים בלי בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2013 11:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שוויק1 כתב:
חבל שדווקא בדור שיש לנו את כספי ואליהו שהם ברמה גבוהה ונותנים לנבחרת אפשרות לשחק יופי של פאסט ברייק הנבחרת סובלת מהדור הכי גרוע של גארדים אולי אי פעם. גארדים שפעם לא היו נכנסים לסגל המורחב בקושי היום היו פותחים בלי בעיות.

+1
אני לא מבקש את מיקי, ג'מצי, גודס, קטש ושפר אבל חבר'ה כמו גורדון, כץ, ארדיטי ושפע שלא היו באנקר בהרכב בעבר לא רואים ממטר את הגארדים המוגבלים (כל אחד בדרכו שלו) בדור הנוכחי. דרך אגב, איך זה שמתן נאור לא זומן אפילו לסגל המורחב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2013 11:58 pm 
Sophomore

שיבק בהתבטאות מכוערת כלפי נעימי. דוחה. ככה לא מתנהג מאמן כלפי שחקן שלו.
טוען שהיה לא טוב עד עכשיו בנבחרת ואף מוסיף שאפשר להסתדר בלעדיו בעזרת אוחיון, ניסים,פ ולימונד. שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 1:23 am 
מנהל פורום

אולי קשור למשהו אחר ששיבק אמר, שיש מה לתקן ולא רק מבחינה מקצועית
נעימי יכול להיות די סרטן גם בחדר הלבשה

ההערה לגבי רמת הגארדים לא מובנת בכלל, הלפרין בעתודה היה הגארד הכי טוב בשכבת הגיל שלו, כשקיבל להוביל קבוצת יורוליג מסלובניה עשה את זה מצויין, הכישלונות שלו באים כשהוא (באשמתו לגמרי) נדחף לנישות לו מתאימות לו
אוחיון גארד שהוביל קבוצת יורוליג לנגיעה מהפיינל פור לפני שתי עונות ולשלב ההצלבה העונה
להגיד שהם מעוררי געגוע לארדיטי???? לכץ? רוצה לעבור על הסטטיסטיקה שלהם בנבחרת?
אולי אין גארד כוכב כמו קטש/ברקוביץ אבל בשביל לנצח את בלגיה?
למה מי בדיוק שיחק מולם בבלגיה? מי מהם רכז (מחליף אפילו) בקבוצת יורוליג?
הרמה של הגארדים ממש לא הבעיה של הנבחרת
אגרסיביות בהגנה? בעיה גדולה
משחק פנימה והחוצה? בעיה לא קטנה

הרמה האישית של השחקנים היא הבעיה האחרונה שלנו בקמפיין הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 2:59 am 
Junior

guyancho כתב:
שיבק בהתבטאות מכוערת כלפי נעימי. דוחה. ככה לא מתנהג מאמן כלפי שחקן שלו.
טוען שהיה לא טוב עד עכשיו בנבחרת ואף מוסיף שאפשר להסתדר בלעדיו בעזרת אוחיון, ניסים,פ ולימונד. שיהיה בהצלחה.

איפו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 8:16 am 
Hall of Famer

יש ברשת סטטיסטיקה של המשחקים ?
אני מסוקרן לראות את המספרים של כספי עד עכשיו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 8:39 am 
Junior

אותי דווקא יותר מעניין לראות את של אליהו. מעניין אותי אם בשנת חוזה יש לו אומץ להכריח זריקות כדי לנפח סטטיסטיקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 8:46 am 
Sophomore

שיבק טען אתמול שהתרומה הדלה של הגארדים נובעת ממשחק ההתקפה של הנבחרת. ולא בכדי. אליהו וכספי עושים מה שבראש שלהם. ברגע שהכדור יוצא מהיד של הלפרין/אוחיון, סיכוי נמוך שהוא חוזר אליהם בסוף ההתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 9:47 am 
Sophomore

קורובייב כתב:
אותי דווקא יותר מעניין לראות את של אליהו. מעניין אותי אם בשנת חוזה יש לו אומץ להכריח זריקות כדי לנפח סטטיסטיקות.

מהתרשמותי אליהו הרבה פחות כופה זריקות מאשר כספי. כספי בכלל תופעה מדהימה, זורק שלשות כאילו הוא מינימום אמיר כץ, אתמול החטיא שלשה פנויה, היה ריבאונד ארוך והכדור הגיע אליו וישר זרק שלשה נוספת (שכמובן החטיא גם אותה). ברור שכספי שחקן מנש וכו', אבל רבאק, תפסיק לחשוב שאתה לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 9:52 am 
Junior

uriel17 כתב:
אולי קשור למשהו אחר ששיבק אמר, שיש מה לתקן ולא רק מבחינה מקצועית
נעימי יכול להיות די סרטן גם בחדר הלבשה

ההערה לגבי רמת הגארדים לא מובנת בכלל, הלפרין בעתודה היה הגארד הכי טוב בשכבת הגיל שלו, כשקיבל להוביל קבוצת יורוליג מסלובניה עשה את זה מצויין, הכישלונות שלו באים כשהוא (באשמתו לגמרי) נדחף לנישות לו מתאימות לו
אוחיון גארד שהוביל קבוצת יורוליג לנגיעה מהפיינל פור לפני שתי עונות ולשלב ההצלבה העונה

תרשי לי לנחש שלא ראית את המשחק אתמול. היכולת של הלפרין לפני מיליון שנה, והסדרה האנומלית של יוגב מול פאו מלפני שנתיים לא רלבנטיים. שניהם כבר לא בפורמה ולא מהיום ולא כ"כ ברור לי האשראי הבלתי מוגבל שלם אצל שיבק.
אני מסכים איתך שיש עוד הרבה בעיות בנבחרת מהרבה בחינות, אבל בהחלט אחת הבעיות המרכזיות היא היכולת של הגארדים שלנו, לפחות אלו שמקבלים את ההזדמנות משיבק. אפשר לדבר הרבה על הנישות שהלפרין נדחף אליהם או לא, אבל א"א לטמון את הראש בחול כשהוא משחק לרוחב ולא יוזם כמעט שום דבר אלא אם הוא מגיע לסוף שעון (כמו השלשה מכדרור בסוף הרבע הרביעי מול איטליה והפלואטר שלו אתמול בסוף שעון). אי אפשר להתעלם מזה שאוחיון דווקא מצליח לחדור לצבע אבל לא מצליח לסיים או להוריד למישהו לקרש-סל.
אתה יכול לגחך על הגארדים הבלגים, אבל אתמול הם היו רמה מעל הגארדים שלנו.
אליהו וכספי היחידים שהניעו משהו אתמול בהתקפה (וגם הם היו בינוניים במקרה הטוב, וזה אחת הסיבות המרכזיות להפסד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 10:09 am 
Sophomore

שיבק ככל הנראה הולך לנפות את נעימי ולהשאיר את חנוכי
לא ברור למה הההתלבטות היא לא בין נעימי ולימונד ולמה הוא לא חושב שנעימי עדיף על לימונד :?

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2671414

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 10:28 am 
Hall of Famer

לפטופ כתב:
קורובייב כתב:

מהתרשמותי אליהו הרבה פחות כופה זריקות מאשר כספי. כספי בכלל תופעה מדהימה, זורק שלשות כאילו הוא מינימום אמיר כץ, אתמול החטיא שלשה פנויה, היה ריבאונד ארוך והכדור הגיע אליו וישר זרק שלשה נוספת (שכמובן החטיא גם אותה). ברור שכספי שחקן מנש וכו', אבל רבאק, תפסיק לחשוב שאתה לברון.

דווקא המהלך שתיארת היה בסדר גמור . כמו שההתקפה שלנו נראית אתה באמת רוצה שכספי יוותר על שלשה פנויה לחלוטין ?
הערה היפוטטית - אני מתחיל לחשוב שהיינו נראים טוב יותר אם מקל היה בסגל במקום כספי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 11:27 am 
Sophomore

לא יודע שמואל, שנייה לפני החטיא שלשה פנויה לגמרי והיה לו נתיב פנוי לחלוטין לחדירה ו-2 קלות. לא חייב לזרוק שלשה בכל מחיר, גם אם אתה פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 3:41 pm 
Sophomore

כספי בתחושה שהוא מינימום לברון, ושיבק חסר החוליות פשוט זורם עם "השחקן הכי טוב שיש לו בסגל" ונותן לו לעשות ככל העולה על רוחו, וזה קצת מעצבן.

שוב, בקיץ שעבר - הנבחרת, בלי כספי, נראתה טוב יותר, וגם ה"טוב יותר" הזה הוא מוטל בספק. נראה שלשיבק פשוט אין שליטה על הנעשה במגרש, וטביעת האצבע שלו כמאמן "מוביל" בכלל לא מורגשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 5:04 pm 
Junior

לא מבין למה אתם כל הזמן משווים את כספי ללברון. זה ידוע שלברון מעדיף את המסירה על הזריקה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 5:22 pm 
מנהל פורום

לא חושב שמשווים בין התכונות שלהם. הכוונה היא שכספי חושב שהוא באותו מעמד כמו לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 5:25 pm 
Sophomore

או שיש לו את אותן יכולות. בכל מקרה נראה לי שהתגובה של הרסי היא בהומור וציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 5:28 pm 
Hall of Famer

מורן רוט ויפה שעה אחת קודם, מה כל כך קשה להבין שחסר לנו עוד רכז כמו אויר לנשימה.נעימי במילא נער פוסטר אז מה הבעיה לזמן כבר עכשיו את מורן רוט לתרגל איתו בשבועיים שנותרו לאליפות ,בתור שחקן שעולה מהספסל הוא בטח לא יכול להזיק והוא יתן עוד מנהל משחק וגם שחקן עם יד סבירה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 5:57 pm 
Sophomore

האם RREEDDTT הוא אלי סהר? :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 6:29 pm 
Junior

לפטופ כתב:
או שיש לו את אותן יכולות. בכל מקרה נראה לי שהתגובה של הרסי היא בהומור וציניות.

:-ok-:

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 7:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:

אבל כתבתי שהם אף פעם לא היו באנקרים בנבחרת כי לפניהם היו שחקנים יותר טובים... בכל זאת ארדיטי וכץ טובים בהרבה מכל גארד שיש לנו כרגע בנבחרת. כץ היה אחד הקלעים הטהורים הגדולים בתולדות הכדורסל וארדיטי היה מגן קשוח וקלע טוב. לגארדים שיש לנו כרגע יש תכונות טובות שאם היו משלבים ביניהם היה יוצא גארד אחד מצויין, אבל בנפרד הם מוגבלים מאוד:
אוחיון - בלי קליעה יציבה, סיומת בסל בעייתית, מכדרר יותר מדי, לא טוב בפיקנרול (להגיד שהוביל קבוצה כמעט לפיינל פור בגלל סדרה אחת טובה זה עיוות של המציאות).
הלפרין - מתחבא, חוסר באתלטיות וזריזות, חסר ביצים (איזה יופי שהוא היה טוב לפני עשור והוביל קבוצת יורוליג חלשה... מה יצא מזה?).
נעימי - אין הגנה, בחירת זריקות רעה, חושב שהוא יותר טוב ממה שהוא.
חנוכי - נטול קליעה.
ניסים - לא רכז, נמוך לעמדה 2.
לימונד - עזבו... אני גם ככה בדיכאון מהנבחרת.
אתה באמת משווה את הגארדים הנוכחיים לאלו שהזכרתי?
שנים היתרון שלנו מול קבוצות הדרג השני והשלישי היה בגארדים אז עד שיש לנו פורוורדים אתלטים ויחסית גבוהים הגארדים לא מהווים יתרון. וכן, אנחנו צריכים גארדים טובים בשביל לנצח נבחרות כאלה כי בסנטר אנחנו תמיד בנחיתות, רק תיזכר מה רוברט גוליאש מהונגריה או הסנטרים של הולנד עשו לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 8:10 pm 
מנהל פורום

זה דיון יותר גדול מהת'רד הזה על משחקי ההכנה, אני לא לגמרי שולל את את מה שאתה אומר אבל אתה מגזים מאוד
ארדיטי היה לימונד משונמך
האגדות על הטיפשות של לימונד יש להם בסיס כלשהו במציאות אבל מנופחות מעל ומעבר, שחקן הגנה חכם, זריז עם משחק מעבר טוב, הוא מוותר על זריקות ארוכות לטובת חדירות כי הוא חזק ואתלטי ומאמין יותר בחדירה שלו מאשר בקליעה שלו מרחוק
אי אפשר להגיד להלפרין אין אתלטיות, הוא אולי לא אתלט על אבל יש לו ניתור מצויין, שהיה באוויר בחדירה הוא גם פיסי בהגנה

נכון לא ראיתי אף משחק של הנבחרת הקיץ אני באזור זמן לא מתאים והכי גרוע ערוץ 5 חוסמים את השידורים לחו"ל
אבל זה אולי גם היתרון שלי, אני לא מסתכל על המשחק הזה או הקודם אלא על הדור הנוכחי של הגארדים הישראלים
יש להם חסרונות כמו לכל דור גארדים בכל ההיסטוריה שלנו אבל הם נפחלה לעומת דורות גארדים קודמים
מה שאוחיון עשה במכבי בשנתיים האחרונות היה עבודה של רכז יורוליג ממוצע עם עליות וירידות, רכז יורוליג ממוצע זה אחלה לאליפות אירופה בטח מול נבחרות מוחלשות שעומדות להגיע
לכישורים של לימונד הלפרין ואוחיון יש מספיק איכות בשביל לא להיות החוליה החלשה בנבחרת

זה שלימונד והלפרין היו צמד הגארדים הכי טוב בטורניר העתודה 2004 אומר שהם אולי לא מושלמים אבל יחסית למה שיש לאירופה היום להציע בעמדות שלהם הם בהחלט צריכים להיות חלק מנבחרת שהיא בין 8 הטובות באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 8:25 pm 
Junior

uriel17 כתב:

זה שלימונד והלפרין היו צמד הגארדים הכי טוב בטורניר העתודה 2004 אומר שהם אולי לא מושלמים אבל יחסית למה שיש לאירופה היום להציע בעמדות שלהם הם בהחלט צריכים להיות חלק מנבחרת שהיא בין 8 הטובות באירופה

בלי קשר לזה שאני חושב שאתה לובש משקפיים מאוד ורודות בהסתכלות שלך על הגארדים שלנו, אני פשוט לא מבין את ההגיון שעומד מאחורי המשפט הזה. מה הקשר למה שהיה בעתודה לפני 10 שנים? אז לימונד היה נראה טוב יותר מטוני פארקר, זה אומר שהוא יכול היום לקחת קבוצת NBA לגמר?
ניקי פאלי ניצח את בונדרנקו בנוער, זה אומר שהוא יכול היום לאיים על שיא העולם בקפיצה לגובה?
זה פשוט הגיון מופרך מכל כיוון. צריך להסתכל על איך שהשחקנים אלו עכשיו ולשפוט אותם לפי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 8:45 pm 
מנהל פורום

שוויק השחקנים האלה היו בני 21 לא 18 בזמן האליפות
יש פערים בין המהעמד של השחקן בעתודה לבין הבוגרים בעיקר בגלל התערבבות עם שכבות גילאים שונים
לורבק היה הכוכב של האליפות ותנחש מה? גם עכשיו הוא אחד הטובים האירופה אולי הסנטר הכי טוב, אני מעדיף אותו מהסרבי של צסקא
בגילאי העתודה השחקנים כבר די שלמים ואם הם השיגו את מה שהשיגו ועכשיו 9 שנים אחרי הם רחוקים מהמעמד שלהם אז, זה אומר שיש כאן משהו פתיר, כי הבסיס נמצא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: