סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 24, 2024 5:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 10:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יש פה שניים שלא הוזכרו ובהחלט אני מאמין שיזכרו אותם עוד הרבה שנים.
אחד זה ריי אלן. יש סיבה למה יזכרו אותו הרבה שנים, וזה כי הוא הולך להחזיק עוד הרבה זמן בשיא השלשות של הליגה לקריירה. בנוסף יש גם עוד כמה סיבות כמו זה שהוא היה קלעי עונשין מדהים (89% בקריירה) וגם שני סלים מדהימים באליפות של הסלטיקס מול הלייקרס, ושלשה משווה להארכה שהחזירה את מיאמי מהקבר במשחק 6 מול הספרס. לאורך הקריירה הוא היה אלפא דוג במילווקי וסיאטל, אבל שתיהן לא ממש הגיעו רחוק והיה ברור שהוא לא יכול לסחוב קבוצה על הכתפיים שלו לאליפות. אבל בכל הנוגע לותק, אליפויות ואישיות של כוכב, בהחלט היה לו את זה.

השני זה סטיב נאש. אז לא, נאש לא לקח אליפויות, וגם קשה להגיד שהוא היה אלפא דוג קלאסי בפיניקס במובן הזה שכשחושבים אלפא דוג, חושבים בראש ובראשונה סקורר בולט. לברון ג'יימס, דוראנט, ג'ורדן, בארקלי, וכו'. נאש ניצח את המשחקים דרך החברים שלו. אבל ותק היה לו, שני תארי MVP, הוא וסטודמאייר היו צמד קטלני בפיקנרול למשך שנתיים-שלוש, ואישיות של כוכב בהחלט יש שם.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 18, 2013 10:34 pm 
Freshman

מוק, אני מבין מה אתה מנסה לכתוב, אבל הלכת רחוק מדי.

גם אם פיפין היה משחק כל הקריירה בדנבר הוא היה נחשב כסמול הטוב של העשור, וכנראה שגם בטופ 10 של העמדה.
אפשר לחשוב איזה כוכבים עצומים יש בעמדה הזו ששלטו בליגה...

פיפן היה כמו שאמרו כאן אחד משחקני ההגנה הטובים בהסטוריה, ולא רק מבין שחקני החוץ. השמירה הקבוצתית שלו היתה כל כך דומיננטית ומשפיעה, אנשים שוכחים שאין הרבה קבומות הגנה גדולות בהסטוריה בלי ביג מן דומיננטי.

בנוסף הוא היה פליימייקר יעיל מאוד, שחקן מעבר קטלני, ריבאונדר טוב, ובגדול אחד שלא טועה הרבה על המגרש. לא שחקן של 30 נקודות למשחק, אבל זה החסרון היחידי שלו.

שים לב איזה שמות העלת - גלן רייס? מאשבורן? גראנט היל? (אם לא היה נפצע הוא היה גרסה משופרת התקפית של פיפן, אבל בלי הנתונים הגנתיים.) כריס מאלין? מה השחקנים האלה עשו בקריירה שלהם שאתה חושב שיש להם קייס על פיפן?

אתה טוען בכל הזדמנות שאתה נגד הליכה עיוורת אחרי הסטטיסטיקה, אבל אתה בעצמך נותן משקל גדולי מדי לנקודות למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2013 11:57 am 
Junior

מה הקשר לסטטיסטיקה? אני נותן משקל למראה עיניים.

גלן רייס לא ידע לשמור על אוויר אבל הוא היה אחד הכלים ההתקפיים הכי קטלניים של הניינטיז. ג'מאל מאשבורן היה סמול גדול גוף מהבודדים שידע לשחק פאוור, להוריד שחקנים לאותיות. הוא היה מאוד מגוון, בשיאו הוא היה חתיכת שחקן רק שהוא שיחק בקבוצות הלא נכונות.

גרנט היל? בשיאו? הוא לא רואה ממטר את פיפן. בטח אם אתה בוחר להתחיל פרנצ'ייז מאחד מהם. אחד הסמולים הכי שלמים ששיחקו את המשחק. וכריס מאלין, שמע, מאלין היה חתיכת שחקן. אני לא חושב שפיפן בווריורס היה מוציא קריירה יותר גדולה ממאלין. אתה צריך לנסות לחשוב בתבנית של "אם אני שם את פיפן במקום אחד מאלו- האם הוא היה עושה יותר מהם?" התשובה בעיני היא כמעט חד משמעית- לא.
אני מצטער אבל אני לא רואה את פיפן עובר בקריירה שלו את שארלוט וגולדן סטייט ונזכר כסמול הגדול ביותר של הניינטיז.
אני לא צריך את רשימת התכונות החיוביות של פיפן- מכיר אותן ולא חושב שהן היו מספיקות לו ללא מייקל והטבעות בכדי להחשב לאחד הגדולים בכל הזמנים. לאחד הגדולים בניינטיז? בהחלט כן, אבל לא יותר מזה אם אין לו מייקל וטבעות.

ואגב, כפי שכתבתי בת'רד אחר, היו ויהיו בליגה שחקני הגנה נדירים לא פחות מסקוטי. אף אחד לא יאזכר אותם רק על שום ההגנה. פיפן היה שילוב של המון גורמים שהפכו אותו לשחקן משלים מדהים. אם הוא היה צריך להוביל קבוצה או להיות שחקן משלים בקבוצה אחרת, לא בטוח בכלל שהקריירה שלו הייתה כ"כ מרשימה.

גימלריך, ריי אלן היה אלפא דוג רק בסיאטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2013 12:00 pm 
Hall of Famer

איך אפשר לדבר על גרנט היל כשחקן שלם, בהקשר של השוואה לפיפן, וגם לומר שאחד החסרונות של פיפן היה הקליעה הלא יציבה מבחוץ?

זו תכונה אחת שבה פיפן לא רואה את היל (בשיאו, כן?) ממייל.

וכן, סביר להניח שאילולי הפציעות גרנט היל היה צריך להיזכר הרבה מעל פיפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2013 12:20 pm 
Junior

שחקן שלם זה לא אומר שיש לו דווקא קליעה מבחוץ... ברור שבזה פיפן לא רואה אותו ממטר, להיל פשוט לא הייתה כזו (וכמו גארנט, אף פעם לא הבנתי למה. לדעתי זה רק פסיכולוגי) אגב, לא זכור לי שדיברתי על הקליעה הלא יציבה של פיפן מבחוץ ובטח שלא בהקשר ש להיל...

אבל היל היה סקורר הרבה יותר גדול מפיפן. הוא גם היה סוג שחקן שונה לחלוטין. פיפן היה יותר גארד בתכונות שלו והיל היה פורוורד גדול יותר פיזית.

ובשורה התחתונה, אתה מסכים איתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2013 12:42 pm 
Hall of Famer

לא, לא אתה אמרת. אחרים אמרו.

ולמעט עונה אחת, מספרי הסקורינג של היל לא כאלה מרשימים, לא כשלעצמם ולא בהשוואה לפיפן - וכל זה בלי שהוא שיחק ליד ג'ורדן (מי שיחק איתו בדטרויט? דומארס, אלן יוסטון הצעיר, וזהו בערך. טוב, בעונת השיא של היל דווקא שיחק שם גם סטאקהאוז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2013 8:57 pm 
Freshman

מוק, אתה כל הזמן אומר שפיפן לא כוכב שיזכה באליפות לבד. אני מסכים איתך במאה אחוזים. לא נתקלת כאן בדעה שאומרת הפוך.

אבל בחייאת, לאן מאלין סחב את הווריורס? לאן פאקינג מאשבורן הגיע בקריירה שלו? גראנט היל לא הגיע אפילו לחצי גמר המזרח עם דטרויט (למרות שאני מסכים שבשיאו המאוד קצר היה עדיף על פיפן, אבל לא ככה מודדים קריירה). זה לא שאתה משווה את רובינסון ליואינג, ואומר שרובינסון זכה ליד דאנקן, ויואינג היה חסר מזל.

פיפן לא שחקן שיסחב קבוצה לאליפות, אף אחד לא טוען שהוא כזה.
אבל לא הזכרת בכל ההשוואות שלך שחקן אחד שכן כזה.

אני מעדיף כמעט לכל קבוצה שחקן עילאי בהגנה, שתורם התקפית ומוסר מעולה, ועדיין שם את ה-20 נקודות שלו אבל לא 30, מאשר "כוכב" ששם 28-30 נקודות כל לילה, הוא מה שנקרא גו-טו-סקורר אבל לא תורם יותר מדי בהגנה. ואתה לא משווה את מאלין לאיגואדלה. זה סקוטי פיפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2013 9:49 pm 
Hall of Famer

Mook כתב:

ג. לא מפתיע שעבור אדם שסטטיסטיקה היא נר לרגליו, אליפויות (משהו שאפשר לסכום) הן קריטריון מרכזי... :wink:
אני, כמו כל דבר בחיים- מעדיף את הדרך.
צר לי, אבל חלפו כ"כ הרבה שנים וראן טי.אם.סי, סקרמנטו של אדלמן, פיניקס של בארקלי ופיניקס של דאנטוני חרותות ויחרתו בתודעה שלי הרבה לפני האליפויות של הספרס ודטרויט של לארי בראון.

ד. זה לא נכון לומר שפיפן היה הסמול הכי גדול של הניינטיז. אתה מסתכל על זה רטרוספטקיבית ואז זה נכון. אבל באותה התקופה היו תנודות וזה זז לכאן או לכאן. אבל כן, בגדול זה היה דור פחות טוב של סמולים. היה את גרנט היל, מאלין, גלן רייס, דומיניק בתחילת הניינטיז, ג'מאל משבורן, ריקי פירס, וורת'י בתחילת הניינטיז.

מוק, זאת דיעה שלך, רומנטיקן של הכדורסל ההתקפי והיפה. להגיד שבראי הקונצנזוס של ההיסטוריה אתה צודק? אני ממש לא בטוח. אני בטוח שחיים ברעם יכול להציג רשימה אלטרנטיבית של הקבוצות הגדולות בהיסטוריה. זה לא יעשה אותה נכונה.

להיל ולמאלין יש קייס על פיפן, למרות שמאלין היה בנבחרת החלום המקורית בשיאו והמעמד שלו בזמן אמת היה פחות מזה של פיפן. היל לא עשה מספיק. מבחינת יכולת הייתה לו את האפשרות להפוך לגדול מפיפן, אבל הפציעות. מה שכן, היל היה חודר עדיף בהרבה על פיפן. למרות השליטה הטובה בכדור, פיפן לא היה חודר גדול. אם היה חור במשחק של פיפן, זה לא היה דווקא הקליעה מבחוץ, אלא יכולת יצירת המצבים לעצמו במשחק עומד.

ועם כל הכבוד לתואר של צ'ונסי בדטרויט, הוא לא מדגדג את קצות האצבעות של טים באג וקיי.ג'יי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 3:17 am 
Junior

אפילו אני מסכים שמבחינת כישרון כדורסל צ'ונסי לא מדגדג את השניים האלה.
אבל זה היה חשוב אם היינו מדברים על עולם כדורסל של 1X1, שם צ'ונסי היה חוטף 21-5 מהשניים האלה בכל ערב.

כי עם כל הכבוד ליכולות הכדורסל של טימי הארדווי (לא רוצה לדבר על קיי.ג'יי, כמעט ולא ראיתי) ,
לצ'ונסי יש מעבר לתואר 6 שנים רצופות אדירות מכל הבחינות, בהן הוא הוביל קבוצה של 5 שחקנים להיות הטובה ביותר שהיא יכולה.
מבחינת כישרון לשחק כדורסל, טימי לא ראה אותו.
מבחינת יכולת לשחק כדורסל מקצועני, צ'ונסי לא ספר את טימי, וזה הרבה-הרבה-הרבה יותר חשוב.
כבר בימיו כשחקן טימי הוכיח שהוא לא העיפרון המחודד בליגה, והוא הוכיח שהוא מטומטם אמיתי עם היציאות הסופר-הומופוביות שנים אחרי (מילא לחשוב את זה, צריך להיות דביל גמור לצאת בהצהרות כאלה, לאבד מן הסתם את משכורות הפרסום והתקשורת, ואז להתנצל "לא ידעתי שאני פוגע" בוקר טוב אידיוט, ילד בן 12 היה יודע את ההשלכות למילים כאלה).
או בקיצור, צריך גם שכל כדי להיות רכז ברמה הזאת, וזה חלק מהיכולות של השחקן.
אם לטימי היה חצי מהשכל של צ'ונסי יכול להיות שהוא היה מגיע לרבע מההישגים הקבוצתיים שלו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 3:58 am 
Hall of Famer

הקשר בין אינטליגנציה לבין אינטליגנציה ספורטיבית , ככל שידוע לי, הוא לא קורלטיבי במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 7:04 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
להגדיר את שש השנים של צ'ונסי כדטרויט כ"אדירות מכל בחינה אפשרית" זו הגזמה לא קטנה. זה הישג יפה מאוד להגיע שש שנים ברציפות לגמר המזרח (עבדתי קשה כאן בפורום להגן על ההישג הזה...) אבל מצד שני שש השנים האלה גם כוללות את ההפסדים המאוד מעצבנים לאינדיאנה, מיאמי וקליבלנד, נגד הביתיות ונגד הפייבוריטיות ותוך כדי זה שדטרויט נראתה כמו בארסה מול באיירן שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 8:20 am 
Hall of Famer

אתה מודע לכך שטימי במיאמי הגיע להישגים גדולים בעונה הרגילה?
עם כל הכבוד לקבוצה האדירה של דטרויט, שצ'ונסי היה חלק אחד מתוך סך המרכיבים ולאו דווקא החשוב ביותר, למה שאתה עושה על מגרש הכדורסל באן.בי.איי בחמש על חמש יש גם משמעות, לא רק על הסתכלות על מאזנים או השלכה של יכולת בהתאם לקבוצה בה שיחקת. להגיד שהארדוואי היה טוב למשחק של אחד על אחד ולא למשחק אמיתי זה פשוט לא לראות את השחקן. אולי לדטרויט של האליפויות לא הייתי לוקח את טימי, בגלל האופי הבאמת מיוחד של הקבוצה ההיא. לכל קבוצה אחרת? הארדוויי בלי בכלל למצמץ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 9:35 am 
Junior

שני דברים:
מריו, עמוס, אני לא רואה מחלוקת בינינו. פיפן מדורג מעל כל שמות הניינטיז, זה ברור.
כל שאמרתי ואני עומד מאחורי כל מילה, זה שאם פיפן היה נמצא בסיטואציה של הסמולים האחרים, אני לא בטוח שהוא היה נחשב בראי ההיסטוריה כגדול מהם. בטח אם הוא היה צריך להוביל קבוצה.
היל בוודאות היה שחקן עם סט כישורים מהגדולים שהיו וכזה שעולה על פיפן. ומאלין ממש לא נופל מפיפן והוא כלי התקפי טוב יותר אול אין אול.
אני לא רואה את פיפן בווריורס נותן קריירה גדולה יותר מזו של מאלין.
אבל כאמור, זה דיון אקדמי נטו. במציאות, פיפן השאיר להם עשן. הוא לא רק מדורג לפניהם, הוא מדורג הרבה לפניהם. בזכות הסיטואציה היחודית של הקריירה שלו (שהוא עצמו לא ידע להעריך אותה כפי שאמארה, קיו ומריון לא ידעו להעריך את זו שהייתה להם בפיניקס)

דבר שני, נורטון, מה הקשר בין אינטלגנציית משחק לאינטלגנצייה בחיים?
ג'ייסון קיד, ארגיובלי אולי השחקן הכי חכם ששיחק כדורסל על המגרש, הוא חתיכת דביל בחיים הפרטיים. אייל ברקוביץ', פאולו די קאניו... חסרות דוגמאות? אל תנסה אפילו לעשות הקבלה.

טימי היה אחד השחקנים עם אינטלגנציית המשחק מהגבוהות שהיו בניינטיז. אתה מסתכל היום על מיאמי כעל פרנצ'ייז מנצח אבל טימי היה האיש ששינה את הדי.אן.איי של המועדון הלוזרי והצעיר ההוא.
אם לטימי היו כלים יותר טובים סביבו, מיאמי הייתה יכולה להיות קונטנדרית אמיתית. ובכל מקרה, הוא וזו היו השחקנים הגדולים בתולדות הפרנצ'ייז עד לווייד את שאק.
כרכז, הוא בוודאי לא רואה את צ'ונסי ממטר.
אם אתה לא זוכר כ"כ את קיי.ג'יי (משתתף בצערך) סביר להניח שאתה גם לא כ"כ זוכר את שנותיו הגדולות של טימי. אין סיכוי שאחרת היית חושב כך.
כלומר, שוב, אני בניגוד לעמוס חושב שזה לגיטימי לחשוב שצ'ונסי בראי ההיסטריה ייחשב לגדול משני אלו. ואני גם מאמין שזה יקרה, בטח בתרבות אמריקאית שמקדשת תארים ע"ח כל השאר ועוד יותר סיפורים של אנדרדוגז.
אבל מאידך, אין לי ספק בכלל מי השחקן הפחות טוב מבין השלושה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 9:38 am 
Hall of Famer

מוק, אם תקרא שוב את מה שכתבתי, תגלה שאנחנו מסכימים לגמרי. כתבתי שהקשר אינו קורלטיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 9:43 am 
מנהל פורום

נראה לי שהוא ענה לצ'ונסי וקרא לו נורטון משום מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 9:44 am 
Junior

צודק ראובן.

סורי נורטון, הכוונה הייתה לצ'ונסי (הכותב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 5:48 pm 
Junior

אין קשר לרוב בין חכמת החיים לחכמת המשחק, רק אמרתי שבמקרה הספציפי הזה הקשר הוכח לטעמי.
השנים של טימי וקיי.ג'יי אמנם חופפות, אך את טימי פשוט ראיתי הרבה, את קיי.ג'יי וקבוצותיו לא.

לא אמרתי שטימי לא היה שחקן ל-5X5, אמרתי שצ'ונסי היה טוב ממנו למשחק ה-5X5. זו דעתי, והיא מגובה בעובדות לגבי ההישגים הקבוצתיים של השניים.
יש מי שמזלזל בהדחות של דטרויט בגמר המזרח, אם כך מעניין מה אלה חושבים על כך שהישג השיא של טימי בקריירה זה הגעה אחת ויחידה לגמר איזורי, שם הוא קיבל בראש.
מספרי הפלייאוף של טימי היו מזעזעים לרוב. בפלייאוף של עונת גמר המזרח, למשל, הוא קלע 35%.
מי שעושה לו הנחה על "אם היה לו כלים טובים יותר", חוטא לאמת. בגולדן סטייט שיחקו איתו כריס מאלין בשיא הקריירה, מיץ' ריצ'מונד, לטרל ספריוול, כריס גטלינג, בילי אואנס, מרצ'וליניוס.
במיאמי אלונזו, משבורן, לנארד, דנילוביץ'.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 6:33 pm 
Junior

בפלייאוף של עונת האליפות צ'ונסי קלע 16.4 נק' ב38.5%, שזה לא עדיף על המספרים של טימי בפלייאוף של גמר המזרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 9:18 pm 
מנהל פורום

ההערה שלי על ההדחות של דטרויט בגמרים לא נאמרה בהשוואה לטימי הארדוואי (שחקן שאני בקושי זוכר) אלא כתגובה להגדרה שלך של "שש שנים אדירות". ולא יודע מה זה אומר "לזלזל" בהדחות האלה. אני דווקא לוקח אותן מאוד ברצינות, הן היו מאוד מבאסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 10:25 pm 
Hall of Famer

צ'ונסי, הסגלים שהבאת ששיחקו עם טימי דווקא תומכים בדיעה ההפוכה.
נתחיל ממיאמי, זה קל. משבורן היה באמת לא היה מהכוכבים הגדולים של הליגה, וושון לנארד ודנילוביץ' זאת בדיחה רעה להחשיב אותם כסגל איכותי.
בגולדן סטייט מעבר לכך שחלק גדול מהשחקנים לא חפף אחד עם השני, הייתה בעיה של סמול בול בליגה שעדיין שיחקה כדורסל של ביג מנים. עם גבוהים לא רלוונטיים טימי בצוותא עם מאלין וגם ריצ'מונד הוליכו את הווריירס לפלייאוף, הישג בכלל בכלל לא פשוט.
טימי במיאמי היה בקבוצה טובה, והוא גם הגיע איתה רחוק, אבל הקבוצה לא הייתה מספיק טובה. דבר נוסף, מי שראה את טימי במיאמי, לא באמת ראה את טימי הארדוואי. הוא ראה את הארדוואיי ללא ברכיים. בערך רבע מהמהירות שהייתה לשחקן בשיאו.

צ'ונסי היה מנהיג בדטרויט, אבל באמת אי אפשר להגיד שהוא אפילו היה השחקן הכי חשוב בדטרויט של האליפות. אני חושב שאת צ'ונסי וריפ אפשר היה להחליף בשחקנים אחרים דומים והפיסטונס היו זוכים. אני ממש לא חושב שאפשר להגיד זאת על שיד וביג בן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2013 10:52 pm 
Hall of Famer

משבורן לא היה אחד הכוכבים הגדולים של הליגה, אבל הוא הוכיח בשלבים מאוחרים יותר בקריירה, שהוא דווקא כן אחד הסמול פורוורדים הטובים בעולם. מבחינתי, העובדה שבמיאמי הוא לא בא לכדי ביטוי ככזה, היא דווקא כישלון של טימי במידה מסוימת. חוץ מזה, היה בסגל את פי.ג'יי. בראון שהיה אחלה פאוור תורם ושחקן הגנה מצוין. וכמובן זו, אחד מחמשת הסנטרים הטובים בליגה דאז. היום? הוא היה בקלות אחד מהשניים אם לא הטוב שבהם. לנארד היה לכל הפחות קלעי משלים מצוין, ודנילוביץ' היה אחלה שחקן ספסל. באופן כללי, הרכב טוב בהחלט. כזה שלא נופל למשל, מאורלנדו של לפני חמש שנים, שהגיעה עד הגמר מול הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 21, 2013 8:33 am 
Hall of Famer

דווקא משבורן בא יפה לידי ביטוי במיאמי. אחרי 3 עונות רעות של פציעות בדאלאס היה נראה שהוא בדרך למטה והתקופה שלו במיאמי החזירה את הקריירה שלו למעלה. הוא היה הצלע ההתקפית השלישית במיאמי. ביחד איתו מיאמי הייתה בכל שלוש העונות של מאשבורן בטופ של המזרח. אתה צודק, ההרכב היה באמת טוב שכזה, כמו של אורלנדו וההישגים היו מאד דומים, למעט ההבלחה של המג'יק בעונת גמר האן.בי.איי. הסגל של המג'יק ושל ההיט לא היה טוב כמו זה של הפיסטונס.

ודבר נוסף, כמו שכתבתי. הארדוואיי של מיאמי היה שחקן פחות טוב מזה של גולדן סטייט לפני הפציעות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 21, 2013 8:52 am 
Hall of Famer

כן, אני זוכר שמאשבורן היה טוב בסך הכל במיאמי, אבל הוא היה טוב ברמה "דנגית" או משהו כזה. מאוחר יותר בקריירה, בהורנטס, הוא לדעתי קפץ עוד מדרגה אחת קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 21, 2013 6:06 pm 
Hall of Famer

מאוחר יותר בקריירה, מדובר בסה"כ על שלוש השנים הבאות בהורנטס. הוא קלע יותר אמנם, כי הוא היה האופציה הראשונה או השניה התקפית וכי ההורנטס היו קבוצה עם אוריינטציה יותר התקפית ממיאמי של פט ריילי. אבל בצד השלילי, בניגוד למיאמי שהייתה בטופ של המזרח, ההורנטס היו קבוצה בינונית ומאשבורן עצמו קלע יותר אמנם, אבל באחוזים נמוכים בהרבה (44.5% בערך בעונות מיאמי, 41.5% בעונות הורנטס).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 10:58 am 
Junior

לברון בוחר את שלושת השחקנים הטובים אי פעם: http://hangtime.blogs.nba.com/2013/08/2 ... f:nbahpt3b

יש שם הפתעה. לא ברור לי איך אפשר לשים אותו בטופ 3 לפני קארים, שבבירור היה השחקן הבכיר באותה תקופה, מאז שהגיע לליגה עד מג'יק/בירד. את כל הלייקרסים (ויש המון) הוא השאיר בחוץ אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה