Chauncey כתב:
רוני -
ראה סעיף 1 לגבי הטריידים. שום היגיון במה שאתה מציע, הטריידים צריכים להיות אחרי שיוך הקיפרים ולא לפני. אם אני עכשיו, לדוגמא, מחזיק בפוינט גארד חרא וסוללה של גבוהים איכותיים, בגלל שלא דאגתי במהלך העונה שעברה להכין את הקבוצה שלי כמו שצריך,
אין שום סיבה שאקבל מצנח ליציאה פשוטה מהמצב הבעייתי, ופשוט אחליף איזה גבוה-שניים בתמורה לאיזה פוינט, ועוד עם אופציה להביא פוינט מקבוצה אחרת שבכלל לא היה מיועד להישאר כקיפר אצלה.
מעבר לחוסר ההיגיון הזה והאפשרות לקבוצות לא לנהל כהלכה את הקיפרים שלהם במהלך העונה אלא רק בקיץ ,
הדבר גם לא הוגן למצטרפים חדשים, אם זה עכשיו ואם יהיו כאלה בעתיד.
החדשים מקבלים פול-שחקנים שמציג כמה שמות מאוד איכותיים בעיקר בגלל שקיים חוסר איזון מסויים בחלק מהקבוצות הוותיקות, שמחזיקות עודף תותחים בעמדה מסויימת וחלשים יותר בעמדות אחרות.
תן לוותיקות אפשרות לסדר את הקיפרים שלהם טוב יותר עכשיו, והוצאת מהפול לחדשים כמה שמות חזקים מאוד.
לגבי הזמן, לא יודע. לא מבין מה הלחץ לתת שבוע אחד ספייר נוסף, ולהעמיד את זה על שבועיים שלמים בין שיוך הקיפרים לבין הדראפט.
אין שום סיבה שדראפט של שישה שחקנים אופליין של 2-3 קבוצות ייקח יותר מיום-יומיים.
הם ייסגרו שעה שנוחה להם ושניהם יכולים לשבת מול הפורום, ויעשו את הבחירות בתוך שעה גג.
ואז יישאר לך 5-6 ימים חופשיים עד לדראפט. שום סיבה שזה לא יהיה כך, החדשים לא צריכים לעשות את הדראפט שלהם במשך 3-4 ימים כי זה צריך להתנהל כמו דראפט רגיל, סוגרים שעה נוחה לכל הצדדים ופשוט גומרים עם זה.
לגבי הת'רדים, כבר התחלנו לדון כאן, אז בוא נשאיר את זה כאן.
תר'ד לשיוך הקיפרים גם כך לא ממש הכרחי מעבר לתת תזכורות לחברים, כי שיוך הקיפרים יכול להיעשות על ידי כל קבוצה במערכת של יאהו.
קודם כל, הגדרנו חלון להחלפת הקיפרים במהלך הפגרה, זה היה בחוקים המקוריים ואף אחד לא עירער על זה. אני גם לא רואה מה הבעייה כאן, אם נניח שלי יש את גאסול שאני לא מתכוון להשתמש בו כקיפר ושחקן אחר רוצה אותו, אדרבה, שייתן לי שחקן אחר שישדרג לי נניח את באטום בעמדת הסמול נניח ונעשה טרייד. אין לו אף שחקן לתת שמשדרג לי את הקבוצה? שיעביר לי מהתקציב שלו, נניח, 30$ ואני אעביר לו את באטום.
כל הרעיון של ליגת קיפרים שהוא שאתה לא מגביל את ניהול הקבוצה לעונה הסדירה אלא מנהל אותה לאורך כל השנה. אז ברור שבקיץ אין יותר מדי מה לנהל, אבל זה לדעתי לא אומר שיש סיבה למנוע טריידים של קיפרים. מעבר לזה, בקיץ אתה מוגבל הרבה יותר, כי אתה לא יכול לעשות עיסקאות עם שחקנים שלא נמצאים ברוסטר של הקבוצה שלך. הפגיעה בחדשים, אם תהיה, תהיה מינורית, רוב הסיכויים שלא יהיה אף טרייד כזה וגם אם יהיה, אני לא חושב שיהיה יותר מאחד, אז זה באמת זניח. שנית, עניין הפגיעה בחדשים כאן הוא באמת לא אישיו, אלו חוקים קבועים שירוצו שנים ולא בכל שנה יהיו לנו חדשים שיכולים להיפגע מהחילופים האלו. אני גם לא רואה כאן שום חוסר היגיון, להיפך, בליגה שרצה שנים אני לא רואה שום סיבה להקפיא את הכל בקיץ רק כי... למה בעצם? כדי שהחדשים, אם יהיו כאלו, יוכלו לשדרג את עצמם משחקן טופ-40 לשחקן טופ 37? זה ההבדל הגדול שיהרוס הכל? בחייאת צ'ונסי.
לגבי מה הלחץ, אם עמוס לב עוד לא ענה לי להודעה פרטית ששלחתי לו לפני איזה חודש, אני לא הייתי בונה על כך שהוא יתארגן על דראפט תוך יום-יומיים, וגם לביל ועידן לוקח לפעמים כמה ימים עד שהם עונים על הודעות בפורום, זה לא אני ואתה שנמצאים פה 7000 פעמים ביום, אז שבוע נראה לי זמן סביר עם עוד יומיים-שלושה ספייר למקרה שהם יתעכבו, אם הייתי דוחה את הכל בעוד 3 ימים אז כל עיכוב קטן שלהם והיית מגלה שיום לפני הדראפט עוד אין לך מושג מה החדשים לקחו ואין לך איך להתכונן.