סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 11:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 30, 2013 9:00 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן כתב:
sir charles כתב:
קורובייב כתב:
למה ללכת עד אורן הקטן. גם בעיניין שנוגע לו או במישרין נרא שהבחור ילד:http://www.israelhayom.co.il/article/112727

אני באמת לא מבין את ליאור, כתוב שם שהוא קיבל הצעה ממילאנו והתמהמה... זה לא שהוא נשוי עם ילדים וצריך להעביר את כל המשפחה. עכשיו זה שיא הקריירה שלו, מכבי הבהירו שהם לא מוכנים לשלם לו את הסכומים שהוא התרגל אליהם ועדיין הוא מקבל הצעות מקבוצות אירופאיות ולא סתם, קבוצות יורוליג (עם השמועות אכן נכונות ולא סתם הפלצות של המקורבים). מה לעזאזל יש לו להתמהמה?! שיעביר 5 שנים בחו"ל יעשה בוכטה ואז יחזור לארץ בלי לשלם מס. כמה מפונק אפשר להיות? בטח האוכל של אמא שלו הוא משהו מיוחד... אני לא רואה סיבה הגיונית למה הוא לא חתם כבר בחו"ל אלא אם יש לו קרוב משפחה חולה חס וחלילה.

סלח לי, איזו הודעה מטופשת, ובלי קשר לכדורסל.

יש הרבה אנשים (אני ביניהם) שלא ישקלו בכלל עזיבה של הארץ לחמש שנים או שישקלו בהרבה התלבטויות וחרטות. הציפיה של אוהדים לקבוע לשחקנים מה זה מפונק ומה הם אמורים לעשות עם החיים שלהם כאילו הם הסוכנים שלהם והאמהות שלהם היא מופרכת לא פחות משטויות נוסח "ערבות רוסיה".

או אתה הולך חביבי. אתה אולי לא יודע מזה עדיין אבל אתה בטוח בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 30, 2013 12:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
sir charles כתב:
קורובייב כתב:
למה ללכת עד אורן הקטן. גם בעיניין שנוגע לו או במישרין נרא שהבחור ילד:http://www.israelhayom.co.il/article/112727

אני באמת לא מבין את ליאור, כתוב שם שהוא קיבל הצעה ממילאנו והתמהמה... זה לא שהוא נשוי עם ילדים וצריך להעביר את כל המשפחה. עכשיו זה שיא הקריירה שלו, מכבי הבהירו שהם לא מוכנים לשלם לו את הסכומים שהוא התרגל אליהם ועדיין הוא מקבל הצעות מקבוצות אירופאיות ולא סתם, קבוצות יורוליג (עם השמועות אכן נכונות ולא סתם הפלצות של המקורבים). מה לעזאזל יש לו להתמהמה?! שיעביר 5 שנים בחו"ל יעשה בוכטה ואז יחזור לארץ בלי לשלם מס. כמה מפונק אפשר להיות? בטח האוכל של אמא שלו הוא משהו מיוחד... אני לא רואה סיבה הגיונית למה הוא לא חתם כבר בחו"ל אלא אם יש לו קרוב משפחה חולה חס וחלילה.

סלח לי, איזו הודעה מטופשת, ובלי קשר לכדורסל.

יש הרבה אנשים (אני ביניהם) שלא ישקלו בכלל עזיבה של הארץ לחמש שנים או שישקלו בהרבה התלבטויות וחרטות. הציפיה של אוהדים לקבוע לשחקנים מה זה מפונק ומה הם אמורים לעשות עם החיים שלהם כאילו הם הסוכנים שלהם והאמהות שלהם היא מופרכת לא פחות משטויות נוסח "ערבות רוסיה".

למה הודעה מטופשת? והיא בהחלט קשורה לכדורסל. ליאור אליהו הוא כנראה השחקן הישראלי היחיד (מלבד השניים שב-NBA) שאשכרה מבוקש ע"י קבוצות מהיורוליג (ויסלח לי יוגב), כך שבניגוד למשל להלפרין שלא הרשים באולימפיאקוס ונאלץ ללכת לליגה הגרמנית לקבוצה שאינה משחקת ביורוליג רק בשביל שלא לשלם כסף למס הכנסה, לאליהו די מובטח (בהימנע מפציעה קשה) שהוא ימצא חוזה טוב כל עוד הוא בשיאו (והוא אמור להגיע עכשיו לשיא מבחינה פיזית). הקריירה של כדורסלן מקצועני אינה ארוכה וליאור לא הולך ל-NBA אז עכשיו רגע לפני גיל 28 זה הזמן בשבילו להרוויח כסף טוב ואולי להגיע להישגים מלבד אותה אליפות בויטוריה בה היה בורג כה משמעותי... אז תסלח לי שאני מבקר את הבחירה שלו לשחק קרוב לבית רק בשביל שלא לעבוד קשה.
אני לא יודע במה אתה עוסק ולמה תבחר שלא לעזוב את הארץ ל-5 שנים, אבל חלק מהעניין של ספורטאי מקצועני הוא הרצון להתקדם מבחינה מקצועית שזה בין השאר לשחק בחו"ל ואם היו מציעים לי עכשיו להיות מהנדס פלסטיקה במילאנו הייתי קופץ על ההזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 30, 2013 1:21 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ה"לא קשור לכדורסל" לא טען שההודעה שלך לא קשורה לכדורסל, אלא שהיא מטופשת בלי קשר לכדורסל.

זה יפה שאתה היית עוזב, אבל לא כולם זה אתה, ולא כל מי שלא נוהג כמוך הוא מפונק שמחובר לאוכל של אמא שלו. השורה התחתונה היא שרוב השחקנים האיטלקים משחקים באיטליה ורוב הגרמנים בגרמניה ורוב הספרדים בספרד. יש כמובן שחקנים שנוהגים אחרת וזה בסדר גמור, אבל לזלזל בצורה כזו בחיבור של אנשים למקום שבו הם גדלו זה מגוחך.

וכן, מן הסתם אם אליהו יחליט שהוא מעדיף להישאר בארץ, זה ייפגע בו מקצועית בצורה כזו או אחרת. אבל זה נכון לכל אחד ולכל החלטה שהוא מקבל בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 30, 2013 1:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
ה"לא קשור לכדורסל" לא טען שההודעה שלך לא קשורה לכדורסל, אלא שהיא מטופשת בלי קשר לכדורסל.

זה יפה שאתה היית עוזב, אבל לא כולם זה אתה, ולא כל מי שלא נוהג כמוך הוא מפונק שמחובר לאוכל של אמא שלו. השורה התחתונה היא שרוב השחקנים האיטלקים משחקים באיטליה ורוב הגרמנים בגרמניה ורוב הספרדים בספרד. יש כמובן שחקנים שנוהגים אחרת וזה בסדר גמור, אבל לזלזל בצורה כזו בחיבור של אנשים למקום שבו הם גדלו זה מגוחך.

וכן, מן הסתם אם אליהו יחליט שהוא מעדיף להישאר בארץ, זה ייפגע בו מקצועית בצורה כזו או אחרת. אבל זה נכון לכל אחד ולכל החלטה שהוא מקבל בחיים.

עדיין לא הבנתי למה ההודעה שלי מטופשת אבל לא משנה...
לגבי המודגש - בליגות שציינת יש יותר מקבוצה אחת בעלת יכולות. רוב השחקנים המוכשרים האקס יוגוסלבים/צרפתים/לטבים/כל מדינה אחרת בלי קבוצות עשירות במיוחד, משחקים מחוץ לאותה מדינה. אליהו לא רצוי במכבי לכן הציפייה היא שהוא יכוון לקבוצה שמתקרבת לרמה שלה בחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 30, 2013 2:44 pm 
Sophomore

למרות ההכרזה של אלון אתמול כי "ליאור אליהו לא ישחק בהפועל בעונה הקרובה",
רמי מנדל בתוכנית הספורט ברדיו ירושלים מתעקש שהפועל הציעה לאליהו חוזה של 500K$ לעונה
לשלוש עונות עם אפשרות יציאה למנש בכל קיץ, והשיחות עדיין נמשכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 30, 2013 3:08 pm 
Senior

אם ירושלים הייתה מציעה את ההצעה הזאת לאליהו הוא כבר היה חתום שם מזמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 01, 2013 5:42 pm 
Hall of Famer

במעריב פורסם לפני יומיים-שלושה שההצעה האחרונה והמשופרת של י-ם לאליהו היתה 1.2 מיליון דולר נטו ל3 עונות והוא דחה אותה ובגלל זה הוא ירד מהפרק,לא חושב שליאור כיום שווה יותר מהסכום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 01, 2013 10:24 pm 
Sophomore

ליאור, כישראלי הבכיר מחוץ ל- NBA, דווקא כן ראוי למשהו כמו 500K נטו לעונה. העניין הוא שבינתיים עושה רושם שמכבי די סגרה את הסגל לעונה הבאה, וליאור לא נמצא שם. כנראה שמינויו של ג'יימס לקפטן הקבוצה יכריע סופית את הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 02, 2013 10:01 am 
Hall of Famer

איך קשור נושא הקפטן ?
אם אליהו בכל זאת יחתום במכבי , מישהו חושב שיתנו לו להיות קפטן אחרי כל האירועים בקיץ הזה ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 11:48 am 
Hall of Famer

ליאור אליהו לפליקנס?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 3:10 pm 
Sophomore

ספורט 5 מדווח שליאור סוגר חוזה לעונה בניו אורלינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 3:13 pm 
מנהל פורום

אהמ אהמ

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 50990.html

ציטוט:
ליאור אליהו קיבל הצעה לחתום מיידית לעונה אחת במדי ניו אורלינס פליקנס

ציטוט:
הקבוצה כבר פנתה למיניסוטה טימברוולבס שמחזיקה בזכויות של אליהו כדי לנסות ולסגור את העניינים הכספיים והבירוקרטיים בין המועדונים.

ציטוט:
אם בסופו של דבר לא ייכלל בסגל הסופי, הוא יקבל ביד מחצית מגובה החוזה - כרבע מיליון דולרים

ציטוט:
הדבר היחיד שעשוי למנוע מהשחקן, שנמצא עם נבחרת ישראל באליפות אירופה בסלובניה, הוא אם תגיע הצעה מרשימה ממועדון גדול באירופה

אני לא יודע אם זה עוד אחד מהברווזים שהופרכו הקיץ בנוגע לאליהו, שכידוע חצי אירופה רודפת אחריו אם לשפוט לפי הפירסומים, אבל גם לא הייתי רץ להמר שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 3:25 pm 
Senior

זה נראה כמו עוד אחד מהברווזים רק בגלל דבר אחד וזה שהזכויות שייכות למיניסוטה וליאור לא יכול לסגור בשום קבוצה עד שלא שיחררו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 3:33 pm 
Freshman

אם הוא שוקל את ההצעה בכובד ראש אז זה לא ברווז זה אווז +בת יענה+טווס+יונה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 4:27 pm 
Junior

נראה לי כמו שקנאי יותר מהכל
הוא לא שוקל כלום, אין להם מושג אז רשמו שוקל-אי אפשר לטעות בזה
אליהו ניסה בכל הכוח ללכת על הNBA בקיץ
יקבל שם שנת ייבוש ויחזור לאירופה
אגב ניו אורלינס, דאלאס ויוסטון הם באותו דיויזיה, משמע שאם זה קורה, נראה הרבה מאוד מפגשים בין כספי לאליהו למקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 4:32 pm 
Hall of Famer

בפליקנס לפי מה שאני יודע יש סקאוטר ישראלי. לא מבין איך בדיוק הם שוקלים לקחת את אליהו.
דרך אגב, הכתבה כמו כל כתבה מצטטת כנראה גורמים ממחנה ליאור וכמובן ששטויות נפלטות - "בניו אורלינס, ששינו בקיץ האחרון את השם מהורנטס לפליקנס, ביקשו מליאור אליהו להגיע למחנה האימונים המסכם של הקבוצה, שייערך בחודש אוקטובר, זמן קצר לפני פתיחת העונה. כצעד בונה אמון, שממחיש על הרצון הרב של הקבוצה מלואיזיאנה לראות את אליהו בסגל שלה, הם הודיעו כי אם בסופו של דבר לא ייכלל בסגל הסופי, הוא יקבל ביד מחצית מגובה החוזה - כרבע מיליון דולרים."

מה שבערוץ הספורט לא יודעים הוא שאין פה שום צעד בונה אמון. שחקנים במחנה האימון מוחתמים על חוזים. מה שכנראה מדובר פה זה על חוזה קאט לאליהו למחנה האימון באוקטובר. אם אני זוכר נכון, גם בלו הגיע לשלב הזה בסאקטאון ונחתך בסוף מחנה האימון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 4:37 pm 
מנהל פורום

נשמע לי לא רע לקבל רבע מיליון דולר (אפילו ברוטו) תמורת שבועיים של מחנה אימון. אני יכול להבין למה אליהו שוקל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 5:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מעניין עם הג'י אם של הפליקאנס מקבל ברגע זה טלפון מישראל שאומר לו שלא לצפות בדקות האחרונות של המשחק מול בריטניה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 10:23 pm 
Senior

ראובן כתב:
נשמע לי לא רע לקבל רבע מיליון דולר (אפילו ברוטו) תמורת שבועיים של מחנה אימון. אני יכול להבין למה אליהו שוקל את זה.

השאלה כמה אליהו הולך לקבל אחרי מחנה האימון הזה. לאור העובדה שהוא עלול להיתקע עם חוזה קטן ממה שמכבי הציעה לו ומדובר על סכום שהוא ברוטו, בת'כלס זה עלולה להיות עסקה די מפוקפקת. זה לא שקבוצות העילית באירופה מחכות לשחקנים שנחתכים מהמחנות האלה כדי להציע להם חוזי עתק. לרוב מדובר על שחקני פח שמגיעים לקבוצות פח בסוף. זכורים לי בעיקר היהלומים נואל פליקס ומלקולם תומאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 11:19 pm 
Junior

אני לא קראתי את זה באף אחד מהאתרים החדשותיים שאני מכיר, כך שאני די חשדן בנוגע לידיעה.

מה שכן, זו התקופה שמחתימים שחקנים על חוזים שניתן לחתוך עבור מחנות האימונים. שם להרבה קבוצות אין מספיק שחקנים לתקופה.

כך גם פיט מייקל שדוסקס בת'רד החדשות חתם על חוזה לא מובטח. המקרה הטוב הוא חוזה מובטח חלקית.
פיט מייקל ואם זה יקרה, אז גם אליהו, יחתמו על חוזים לא מובטחים. והיסכויים שלו לא להחתך הם אפסיים.

אבל זה בטח יעזור לPR שלו בכדי למצוא קבוצה באירופה וגם לחשבון הבנק. בינתיים, המשחק הראשון שלו באליפות אירופה בוודאי אינו עוזר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 6:30 pm 
Hall of Famer

ליאור עוד רצה להשיג חוזה טוב בקבוצה ראויה אחריי אליפות אירופה ........................

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 1:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Mook כתב:
אבל זה בטח יעזור לPR שלו בכדי למצוא קבוצה באירופה וגם לחשבון הבנק.

אבל לא כמו קליפ הפרסומת לאורן זריף.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 8:17 am 
Junior

אני מחבב את הקבוצה שנבנית בניו אורלינס וחושב שאליהו יכול להשתלב שם ברוטציה, אפשר לשים אותו ליד אנת׳וני דייוויס שהוא אחד הגבוהים ההגנתיים הטובים בליגה, הפליקאנס גם הביאו הקיץ כמה שחקני חוץ כמו ג׳רו הולידיי המעולה וטייריק אוואנס שהיה רוקי השנה בסקרמנטו של כספי. את רובין לופז, אח של ברוק, הם שלחו אלינו ואת נארלנס נואל בחרו ומיד שלחו בטרייד שהביא את הולידיי. יש להם את ג׳ף וויטי שיקבל דקות כסנטר כבר בתור רוקי וכאמור את דיוויס (בחירה ראשונה בדראפט לפני שנה) אבל חוץ מהם אני לא זוכר שחקני פנים מאוד רציניים (תקנו אותי אם אני טועה).
אם הזכויות אצל מינסוטה צריך להיות טרייד שזה לא בלתי אפשרי, גם חוזה חצי-מובטח זה דבר נפוץ בNBA, בכל מקרה אליהו עם כל החסרונות שלו הוא שחקן התקפה אפקטיבי וריבאונדר טוב, שווה לקבוצה לנצל את הסיטואציה הנוכחית שלו כדי לקחת עליו הימור, שיעלה סך הכל משכורת מינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 8:20 am 
Hall of Famer

אתה טועה בכל ההודעה שלך

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 8:46 am 
Senior

לא נכון. דייויס באמת היה בחירה ראשונה בדראפט לפני שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, uriel17, עודד ל ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: