סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 12:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 808 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ת'רד ליגת העל - 13/14
הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 3:10 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
galsh כתב:
אבל מה לעשות שזה החומר שיש לך? אין לך פראנק למפארד, אין לך סטיבי ג'י, אין לך פירלו ואין לך צ'אבי, יש לך מהארן ראדי וביבראס נאתכו.

אבל זה בדיוק העניין, יש לך אפשרות לשחק עם שחקנים שתוקפים יותר את השער. אפילו כשאתה בוחר את מליקסון שהוא מראש שחקן שלא מסכן את השער, אתה מגביל את עצמך.
דווקא מבחינת חלוצים, למרות שהם לא בכושר טוב, זה דור עם מבחר של חלוצים. בתקופה של שלמה היו לו רק שניים וחצי וגם כך הוא פסל אחד מהם כי הוא התחצף אליו.
בתקופה של נילסן מרוב שלא היו חלוצים כפיר "פאקינג" אודי היה החלוץ המרכזי... שלא לדבר על נמני.
וקשרים התקפיים יש למכביר. זה בדיוק מה שאני אומר- שחק לחוזקות שלך ולא לחולשות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 3:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בוני ורפי כהן היו שוערים בנבחרת גם כשהיו בקבוצות קטנות, אבל את המקום שלהם בנבחרת תפסו כששיחקו בקבוצות גדולות. חוכמה קטנה מאד לקחת אותם כדוגמה.
וזה באמת משנה לך אם דודו גורש היה מוזמן כשוער שלישי, או לא מוזמן כלל? שוער שלישי זה שטויות, תסלח לי. מדובר בעמדה שכמעט לא מתחלפת, אפילו להיות שוער שני אומר שסיכוייך לשחק קטנים מאד. אז שוער שלישי? זה כאילו לא היית בכלל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:08 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
galsh כתב:
פאנוש - בוא נעזוב את קליימן. למה להמשיך עם אוואט כל הזמן? למה לא לתת לעמוס או לחיימוב? הרי זאת לא הפשלה הראשונה של אוואט.

חיימוב כבר קיבל הזדמנות אחת, וענה עליה בספיגת שלושה שערים מהירים מקרואטיה (לדעתי כולם באשמתו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:14 pm 
Hall of Famer

מעבר לבעיית השוער, שזה לדעתי משהו שאי אפשר ממש לפתור, מה שהיה חסר אתמול במיוחד בנבחרת זה קשרים יוצרים. איפה הימים של ברקוביץ', בנין, אבוקסיס, רביבו, קלינגר, נימני וחזן, שכל אחד יכל ליצור מהלכים, מי מקדימה ומי מאחורה או בצדדים. בנבחרת של היום אין אף אחד כזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:15 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
מעבר לבעיית השוער, שזה לדעתי משהו שאי אפשר ממש לפתור, מה שהיה חסר אתמול במיוחד בנבחרת זה קשרים יוצרים. איפה הימים של ברקוביץ', בנין, אבוקסיס, רביבו, קלינגר, נימני וחזן, שכל אחד יכל ליצור מהלכים, מי מקדימה ומי מאחורה או בצדדים. בנבחרת של היום אין אף אחד כזה.

כן, נו, כל החבר'ה האלה ששיחקו ביחד בשנות התשעים, וגם הם אף פעם לא הגיעו לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:23 pm 
Hall of Famer

לא הגיעו לכלום, אבל לפחות היה מה לראות לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
התותח המפוברק כתב:

כן, נו, כל החבר'ה האלה ששיחקו ביחד בשנות התשעים, וגם הם אף פעם לא הגיעו לכלום.

לא הגיעו לכלום אמנם אבל זה בין השאר בגלל חבלי לידה קשים ושכר לימוד באירופה. עברו 20 שנה וכל אותן נבחרות קטנות (אקס יוגוסלביות וברה"מ) עוקפות אותנו בסיבוב. בלי קשר לנוסטלגיה, הלוואי עלינו היום שחקנים כמו ברקוביץ, רביבו, אבוקסיס, בנין, גדי ברומר ואלון חרזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:47 pm 
Hall of Famer

אף פעם לא הבנתי מה זה חבלי לידה ושכר לימוד. מדובר על שחקנים אינדבדואלים, לא על ישות קבוצתית, גם אם קשה להם משחק, שניים, אפילו קמפיין שלם - אמור להיות קל יותר בקמפיין הבא.

ועם כל הכישרון והנוסטלגיה, כאמור (וזאת תקופה שבה כן עקבתי אחרי כדורגל, גם אם למען האמת גם אז הוא די שיעמם אותי) - העובדה היא שהם לא הגיעו להישגים משמעותיים יותר מאשר בשנים שאחר כך. אז יאללה - אותו חרא ,רק עם אלמנט נוסטלגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:50 pm 
Hall of Famer

שוב, נורטון, זה לא מדויק.

היה הרבה מה לתעב בנבחרת ההיא מבחינה מנטלית/פרסונלית: שלמה שרף על הקווים, נערות הליווי, הערסיאדה הכללית שהיתה שם. הנבחרת של גוטמן ליד זה הם חבורה של אקדמאים מאוקספורד. וזה נכון, כאמור, שהעפלה לטורניר לא היתה, והיו לא מעט רגעי לוזריות מביכים ממש.

אבל, לפעמים היה כדורגל. זה הכל. לזה מתגעגעים. למשחק של נבחרת ישראל שאתה יכול לקוות בו ליותר מחצי דקה עד שתי דקות של משחק התקפי מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 5:02 pm 
Sophomore

הדבר הכי יפה אתמול במשחק היה החברה של רפאלוב,משהו מדהים!

מצידי שעמוס או הרוש יפתחו בין הקורות...אוואט פשוט חירב את הקמפיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 5:17 pm 
Hall of Famer

האמת שלאזרים היה יותר מזל משכל ,ההחמצות של זהבי וברדה זה לא משהו שרואים כל יום . הנבחרת בקמפיין הנוכחי סובלת מחוסר מזל גדול ונקווה שלא יחטפו על הראש מחרתיים מול רוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 5:17 pm 
Freshman

Mook כתב:
galsh כתב:
אבל מה לעשות שזה החומר שיש לך? אין לך פראנק למפארד, אין לך סטיבי ג'י, אין לך פירלו ואין לך צ'אבי, יש לך מהארן ראדי וביבראס נאתכו.

אבל זה בדיוק העניין, יש לך אפשרות לשחק עם שחקנים שתוקפים יותר את השער. אפילו כשאתה בוחר את מליקסון שהוא מראש שחקן שלא מסכן את השער, אתה מגביל את עצמך.
דווקא מבחינת חלוצים, למרות שהם לא בכושר טוב, זה דור עם מבחר של חלוצים. בתקופה של שלמה היו לו רק שניים וחצי וגם כך הוא פסל אחד מהם כי הוא התחצף אליו.
בתקופה של נילסן מרוב שלא היו חלוצים כפיר "פאקינג" אודי היה החלוץ המרכזי... שלא לדבר על נמני.
וקשרים התקפיים יש למכביר. זה בדיוק מה שאני אומר- שחק לחוזקות שלך ולא לחולשות שלך.

אבל גוטמן מנסה להטמיע שיטה מסוימת, אז אולי מול נבחרות חלשות אפשר לפתוח עם שחקנים עם יותר יכולות אופנסיביות, אבל אי אפשר להטמיע שיטה שאתה מתכנן לשחק בה נגד פורטוגל ורוסיה אם לא תתרגל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 5:46 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
בוני ורפי כהן היו שוערים בנבחרת גם כשהיו בקבוצות קטנות, אבל את המקום שלהם בנבחרת תפסו כששיחקו בקבוצות גדולות. חוכמה קטנה מאד לקחת אותם כדוגמה.
וזה באמת משנה לך אם דודו גורש היה מוזמן כשוער שלישי, או לא מוזמן כלל? שוער שלישי זה שטויות, תסלח לי. מדובר בעמדה שכמעט לא מתחלפת, אפילו להיות שוער שני אומר שסיכוייך לשחק קטנים מאד. אז שוער שלישי? זה כאילו לא היית בכלל.

שוער שלישי בימים כתיקונם. שוער ראשון כשזה המצב בנבחרת.
אני לא חושב שזו פחיתות כבוד לשחק עם שוער שאינו מגיע מקבוצה גדולה או שאינו פרוייקט עתידי. והוא לבטח טוב מחיימוב הבינוני.

נורטון כתב:
אף פעם לא הבנתי מה זה חבלי לידה ושכר לימוד. מדובר על שחקנים אינדבדואלים, לא על ישות קבוצתית, גם אם קשה להם משחק, שניים, אפילו קמפיין שלם - אמור להיות קל יותר בקמפיין הבא.

ועם כל הכישרון והנוסטלגיה, כאמור (וזאת תקופה שבה כן עקבתי אחרי כדורגל, גם אם למען האמת גם אז הוא די שיעמם אותי) - העובדה היא שהם לא הגיעו להישגים משמעותיים יותר מאשר בשנים שאחר כך. אז יאללה - אותו חרא ,רק עם אלמנט נוסטלגי.

שוב, זה לא נכון.
לא הגענו לטורנירים בשורה התחתונה- זה נכון. אבל יש הרבה אבל.
- היינו נבחרת בדרג השני של אירופה זה שעכשיו יושבת מעלינו פורטוגל ולפני כן שווייץ.
- הגענו לפלייאוף במרחק מאצ' אפ מטורניר גדול ודרך אירופה, לא אסיה. בעיניי עצם ההגעה לפלייאוף היא הישג גדול יותר מהחבורה של שפר שלא שיחקה באירופה. והדרך הייתה בהחלט מרשימה.
- הייתה תקופה שהיה ממש בלתי אפשרי לנצח אותנו בבית.
- ניצחנו נבחרות גדולות ולאו דווקא בבונקר מפואר.
- היה כדורגל, שיחקנו כדורגל ולא "כדורגל טאקטי".
- הנבחרת מילאה את אצטדיון ר"ג.
- מאז הנבחרת של שלמה ואולי קצת נילסן- אין כאן כדורגל ברמה הבינלאומית. רק מאמנים "טאקטיים" שגורמים לך לפהק 90 דקות ולא רק שלא מביאים את הכדורגל לשום מקום, החזירו אותו לאחור עד לרמה שגוטמן מתפאר שהוא ניצח את נבחרת צפון אירלנד החלשה. נבחרת שתמיד הייתה חלשה מאיתנו. היום, אנחנו פשוט א מסוגלים להוציא יותר מתיקו מנבחרות שוות עד עדיפות עלינו.

galsh כתב:
Mook כתב:
galsh כתב:

אבל גוטמן מנסה להטמיע שיטה מסוימת, אז אולי מול נבחרות חלשות אפשר לפתוח עם שחקנים עם יותר יכולות אופנסיביות, אבל אי אפשר להטמיע שיטה שאתה מתכנן לשחק בה נגד פורטוגל ורוסיה אם לא תתרגל אותה.

א. אתה צריך להבדיל בין שיטה לבין סגנון משחק.
ב. כל שיטה יכולה להיות התקפית אם תשחק אותה מהר, אם תתחיל ללחוץ מהחצי ואם תחשוב לדרוס. כבר סיכמנו שלא צריך בשביל זה עוד חלוצים.
אבל גם בתוך שיטה ניתן להחליף את השחקנים בהתאם למאצ' אפים. קח את אותו פירלו שהזכרת, הוא לא באמת קשר אחורי.
פירלו החל את הקריירה שלו כסקנד סטרייקר עם טל בנין בברשיה. הוא יודע להבקיע שערים והוא יודע לבשל.
במילאן הסיטו אותו לחור שבין הקישור להגנה (כמו גוארדיולה בבארסה של פעם וצ'אבי בתחילת דרכו) והתפקיד הזה הפך אותו לאחד הטובים בעולם ובסופו של דבר לשחקן שמשחק בקישור האחורי, אבל לא קשר הורס קלאסי.
להבדיל, גם בנאדו משחק כך עם קטן. אם אתה מתעקש לשחק עם אמצע מעובה, אתה תמיד יכול לשים שחקנים כאלו שיעבירו את המשקל מהר יותר מהגנה להתקפה במקום הקשרים האחוריים המסורתיים שיש לך. בטח במשחק שבו אתה יודע שלא ילחצו לך את האמצע.
יש המון פתרונות לא לשבור שיטה אם מאמן בוחר להיות מספיק אנאלי. אבל בשורה התחתונה, קבוצות גדולות הן כאלו שיודעות להחליף פורמיישן תוך כדי משחק ולהפתיע את היריב. או להתאים את עצמן לשינויים.

מעבר לכך, אני חושב שההגנה ככלי לנצח נבחרות גדולות לא הוכיחה את עצמה לאורך השנים בכדורגל הישראלי. להוציא את עונת התחת של קשטן (מאמן שתמיד עשה בושות באירופה לפני כן) מאמני הגנה נטו בדר"כ נכשלו.
החלק הכי חלש בכדורגל הישראלי היה וישאר שחקני ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 6:09 pm 
Freshman

מה זה משנה איך פירלו התחיל את הקריירה ומה הוא עשה במילאן? נכון להיום, גם באיטליה, וגם ביובנטוס, הוא משחק מה שנקרא "פליימייקר אחורי", מנהל את המשחק ממש ממרכז המגרש. באיטליה, למשל, התפקיד שאתה מדבר עליו לא קיים. אתמול הוא כן היה קיים בישראל, ערן זהבי שיחק שם.
לדעתי אתה נותן יותר מידי חשיבות למרכז המגרש, היום רוב הכדורגל עובד או במתרפצות או במשחק דרך האגפים. נכון שמול קבוצות כמו אזרבייג'אן זה לא רלוונטי כי הן באות להתבטל, בכלל האמצע של האזרים היה בדיחה אתמול.
אבל אני חושב שהבעיה הגדולה שלנו היא משחק האגפים, וכשסוף סוף היה מהלך טוב מהאגף, הוא הסתיים בגול.
אני בכלל לא חושב שצריך לשחק הגנתי, להפך, אני תמיד בעד ללחוץ על כל המגרש, כל נבחרת, ולצאת מהר קדימה בלי להתמזמז עם הכדור, אבל אני לא חושב שזה קשור לשחקן כזה או אחר, אלא לאימון נטו.
ובנוגע להערה שלך על שינוי מערך תוך כדי משחק - לפי מה שאתה אומר ברצלונה לא קבוצה גדולה, כי הם הולכים עם המערך שלהם עד המוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 6:56 pm 
Junior

זה משנה מה פירלו עשה בכדי להמחיש איזה סוג של קשר הוא היום. צריך תכונות מסויימות בכדי להיות סוג השחקן שהוא.
מה לעשות ופירלו הוא לא דיוויד באטי...

אתה כותב שאני נותן יותר מדי חשיבות למרכז המגרש ושהאגפים הם אלו החשובים אבל אתה מתעלם מכך שבשיטה שמחזיקה אמצע חזק, זו שיטה שאמורה לבנות על האגפים.
אם אתה משחק עם שלושה באמצע, אתה חייב לשחק עם שני שחקני כנף ומליקסון כאמור- הוא לא כזה. גם עזרא הוא לא בדיוק שחקן כנף אבל בגלל המהירות שלו והיכלת שלו ליצור לעצמו מצבים, הוא כן נותן אופצייה אמיתית באגף.

בארסה משנה ועוד איך את המערך שלה. היא משחקת באותו סגנון אבל המערך שלה השתנה ללא הרף לאורך השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 7:04 pm 
Junior

2 דקות של משחק והילדים מראים לבוגרים איך צריך לשחק... שער ופנדל :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 7:27 pm 
Hall of Famer

מוק, לא יודע מה ההגדרה למילאו את אצטדיון ר"ג, אבל גם אז היו ממלאים אותו אך ורק במשחקים הקריטים והחשובים באמת. במשחקים מול יריבות בסגנון אתמול הייתה מגיעה אותה כמות פלוס מינוס כמו היום, פלוס מינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 8:08 pm 
Sophomore

21,000 צופים באיצטדיון רמת הדוחה, אחרי שרוב האנשים כאן ביקרו במתקנים יותר מודרניים ברחבי העולם ואפילו בישראל, מול נבחרת עלובה - זאת כמות יפה. היה שיווק טוב של כרטיסים כשמכרו בהתחלה מנויים במחירי מציאה (165 ש"ח ל-5 משחקים) ואח"כ עוד מבצע ל-3 משחקים. המחירים טובים וזאת דרך טובה להנגיש את הכדורגל והנבחרת לעם.

לסיכום:
חירבה כמו ר"ג שצריך לבוא אליו עם משקפת ושקיות הקאה לנוכח מה שרואים בשירותים, עם המסלול מכשולים בבוץ ביציאה ממנו (שערים 11-12)
נבחרת אזרבייג'אן לא אטרקטיבית
שעה אחריי צאת השבת כשדתיים שכן רגילים לבוא לנבחרת לא יכולים לבוא (או מגיעים עם הלשון בחוץ)

21,000 צופים זאת כמות יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 8:17 pm 
Junior

אני גם הופתעתי מהכמות.

אבל דיברו על סביבות 30 פלוס כי זה משחק גורלי, ולכן האכזבה.
אני לעולם לא יבין למה מתעקשים על רמת גן גם מול נבחרות גדולות כפורטוגל ורוסיה.
אם יש לנבחרת יתרון עליהן, זו הביתיות.
רמת גן פשוט לא ביתי, הקהל רחוק, אקוסטיקה זוועתית ומגרש מאוד נוח ליריבות.

הפועל תל אביב בליגת האלופות ויתרה על רמת גן וזה היה שווה לדעתי כל שקל שויתרו.
מה רע לשחק בבלופילד או ל״ע טדי, יהיו מקרים שגם הארווה החדשה או האיצדיון בנתניה יספיקו.

האיצדיון הזה צריך דינמיט אחת גדולה וזהו, אפילו המכביה כבר לא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 8:48 pm 
Hall of Famer

לא גורלי ולא נעליים. הקמפיין היה גמור עוד לפני המשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 9:16 pm 
Freshman

Mook כתב:
זה משנה מה פירלו עשה בכדי להמחיש איזה סוג של קשר הוא היום. צריך תכונות מסויימות בכדי להיות סוג השחקן שהוא.
מה לעשות ופירלו הוא לא דיוויד באטי...

אתה כותב שאני נותן יותר מדי חשיבות למרכז המגרש ושהאגפים הם אלו החשובים אבל אתה מתעלם מכך שבשיטה שמחזיקה אמצע חזק, זו שיטה שאמורה לבנות על האגפים.
אם אתה משחק עם שלושה באמצע, אתה חייב לשחק עם שני שחקני כנף ומליקסון כאמור- הוא לא כזה. גם עזרא הוא לא בדיוק שחקן כנף אבל בגלל המהירות שלו והיכלת שלו ליצור לעצמו מצבים, הוא כן נותן אופצייה אמיתית באגף.

בארסה משנה ועוד איך את המערך שלה. היא משחקת באותו סגנון אבל המערך שלה השתנה ללא הרף לאורך השנים.

מסכים לגבי מליקסון, הוא באמת לא נראה טוב באגף. לא ברור למה גוטמן התעקש לפתוח איתו ולא עם ראפלוב למשל למרות הפציעה ולמרות העובדה שראפלוב משחק בקביעות בהרכב הפותח של קלאב ברוז'.

בנוגע לבארסה - הם אולי עשו כל מיני ניסויים עם 4 קשרים באמצע, אבל בסופו של דבר הם משחקים באותה שיטה מאז עונת 2010-11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 9:48 pm 
Hall of Famer

נורטון - אני לא כ"כ מסכים עם הקביעה של "אף פעם לא הגיעו לכלום". זו נבחרת שהתחילה מ-0. הבית הראשון שקיבלנו במוקדמות מונדיאל 94' כלל את שבדיה (מקום 3 במונדיאל), בולגריה (מקום 4 במונדיאל), צרפת על שלל הכוכבים (ז'ינולה, קנטונה, ז'אן פייר פאפין, מרסל דסאי, ברנארד לאמה...), אוסטריה (עם אנדי הרצוג הזכור לנו לרעה ועוד כמה כוכבים), פינלנד של יארי ליטמנן... ישראל הייתה המדורגת אחרונה בבית הזה, ומקבוצה בדרג אחרון, התקדמנו להיות קבוצה בדרג 2 כמו שמוק ציין. אני חושב שאם לאותו קאדר של שחקנים היו הגרלות דומות לאלו שהיו לדור הנוכחי, הסיכויים שהיינו רואים את הנבחרת ביורו או מונדיאל היו לא קטנים בכלל.
אפרופו, כל כדורגל הנבחרות היה שונה אז לעומת היום. בזמנו, בגלל חוקי הזרים למיניהם, רוב השחקנים שיחקו בליגות המקומיות. הספרדים בספרד, האיטלקים באיטליה, האנגלים באנגליה וכו'. מי שהיו יוצאים לשחק במדינות זרות היו אך ורק כוכבים ברמה עולמית. כתוצאה מזה, כדורגל הנבחרות היה הכי מעניין, כי בהיבט של "קבוצות כוכבים", כדורגל הנבחרות היה המסגרת היחידה שבה יכולת לראות את כל כוכבי הליגה האנגלית יחדיו, כל כוכבי הליגה האיטלקית יחדיו וכו'.
היום? את מי זה מעניין בימים שהכסף קונה הכל, ואפשר לראות קבוצות כמו ריאל, בארסה, מנצ'סטר, באיירן וכו'. הקבוצות הגדולות של היום לא רואות ממטר אף נבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 10:02 pm 
Hall of Famer

גם אז היתה מילאן הגדולה של ההולנדים, הבלמים האיטלקים הגדולים ופאפן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 10:43 pm 
Hall of Famer

נכון. ומי הביא את איטליה לגמר המונדיאל בסופו של דבר? רוברטו ביאג'יו של יובנטוס...
וכאמור - הזרים של אז היו השחקנים הטובים בעולם, שחקני נבחרת של הנבחרות הטובות בעולם (הולנד הגיעה לרבע הגמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 12:39 am 
Hall of Famer

נו , אז מסתבר שדאבור החלים מהפציעה - 2 גולים , בישול , וסחיטת פנדל הערב .
נקווה עבורו שזה מספיק בשביל להיות ב-18 של מכבי ת"א ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 808 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], FLASH, ראי שעל הקיר ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: