סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 2:57 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
חייב להסכים שנולה היה ברמה מעל נדאל במערכה השלישית. הוא, ורק הוא החזיר את נדאל למשחק עם סדרת אנפורסד ארורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 2:58 am 
Junior

טוב, אקח בחזרה. אולי זה בגלל שאני רואה בזפזופ עם הפוטבול, אבל כל פעם שחזרתי לטניס ראיתי את נאדאל מביא עוד נקודה אדירה והופך את המשחק.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 3:07 am 
Hall of Famer

אני מחבב את נדאל בסך הכל. בחור טוב. אבל בעיניי העובדה שהוא מנצח במצ׳אפים מול פדרר ונולה, היא בעיניי תעודת עניות לטניס המודרני. רובוט הגנתי נטול שאר רוח מול שני גאוני משחק. והסיבה המרכזית היא כמובן העובדה שהיום פלאשינג מדו ואוסטרליה אישיים כמו הרולאן גארוס לפני עשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 3:17 am 
Junior

לדעתי אתה מגזים. יש לו משחק התקפה, ויש לו נקודות מרהיבות, ולטעמי דווקא מה שהוא מציג, שאפשר לנצח גם בזכות הגנה עילאית, דווקא עושה את הטניס ליותר מעניין. זה לא שהוא רק מחזיר כדורים ומחכה לטעויות, הוא יודע לתקוף ועושה את זה לא מעט.

אפשר הסבר על המשפט האחרון? מזתאמרת אישיים ?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 3:21 am 
Hall of Famer

איטיים. תיקון אוטומטי וכאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 3:32 am 
Hall of Famer

ההתפתחות של המערכה השלישית גמרה מנטלית את נולה ברביעית. נדאל אלוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 8:38 am 
Hall of Famer

נדאל בדרך לעבור את אלוהים.אולי כבר ב2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:34 am 
Junior

כרגע הוא נראה בלתי מנוצח, אבל הרבה דברים עוד יכולים להשתנות וקשה לי להאמין שהוא יוכל להמשיך בקצב הרצחני הזה. אם הוא יצליח לזכות גם באוסטרליה, סביר להניח שהוא יעבור את פדרר ולו משום ששלושה תארים בפריז עד שיפרוש זה יעד הגיוני גם כשהוא בכושר פחות טוב. היעד הקרוב שלו הוא לקחת מאלוהים את השיא ביחס ניצחונות/הפסדים לעונה אחת (בקריירה בכלל הוא כבר תפס את המקום הראשון). כרגע הוא עומד על 3-60, אם ימשיך בקצב הזה הוא יכול להשתוות ל4-81 של פדרר או אפילו ל3-82 של מקנרו.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:51 am 
Junior

לא חושב שזו המטרה שלו. ואם אני לא טועה, בדרך כלל בשלב זה של העונה הוא מוריד הילוך ומסורתית נמצא בכושר קצת פחות טוב. לדעתי זה מה שיהיה גם הפעם אבל כמובן שזה לא אמור להפריע לו לסיים את העונה ראשון ובפער יפה. מניח שישתתף עד לונדון בטוקיו, שנחאי, פאריז ואולי בולנסיה, לא יותר מזה.
מכל מקום, המטרה שלו צריכה להיות אוסטרליה, לא שום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:52 am 
Hall of Famer

הגיע הזמן גם שהוא יזכה באליפות סוף שנה. לא נתפס בעיניי שלמי שמחזיק בשיא המאסטרס אין עדיין אחד כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 10:20 am 
Junior

מסורתית, בגלל סגנון המשחק שלו, הוא תמיד הוריד הילוך בסוף השנה ודי ויתר על זכייה בטורניר המאסרטס המסכם. דווקא השנה, בגלל שהוא היה במנוחה של שבעה חודשים, וגם בגלל שסגנון המשחק שלו השתנה והפך להרבה יותר אגרסיבי (כך שהברכיים פחות נשחקות) דווקא נראה לי שהוא יכול בשקט לרשום לעצמו את טורניר סוף השנה כיעד. ברור שאוסטרליה חשוב יותר, אבל אני מסכים עם נורטון - לא הגיוני שמי שרוצה להירשם כטניסאי הגדול בהיסטוריה לא יזכה לפחות פעם אחת בטורניר סוף השנה.

אגב, קצת סטטיסטיקות של השוואה בינו לבין פדרר.
לפדרר יש ברזומה 24 גמרי גראנד סלאם. נדאל כבר עם 18.
מבחינת מספר תארים כולל: לפדרר יש 77, לנדאל 60 (קונורס עם 109, לנדל עם 94).
אחוזי הצלחה בקריירה (ניצחונות/הפסדים) פדרר עם 81.3, נדאל עם 83.7 (הטוב בהיסטוריה כרגע, קצת מעל ביורן בורג), ועל חימר הוא עם 93.3.
תארי מאסטרס: פדרר עם 21, נדאל עם 26.
נדאל צעיר מפדרר בחמש שנים, כך שבהינתן שאין עוד כוכבים עולים שיציקו לו בשנים הקרובות חוץ מג'וקוביץ', מארי ושות', הוא אמור לעבור את פדרר כמעט בכל קטגוריה חוץ ממספר השבועות בראש הדירוג (חסר סיכוי, הוא צריך להיות בערך שלוש שנים ברצף במקום הראשון כדי להגיע קרוב) ומספר הזכיות בטורנירי סוף שנה (אני מתעלם מרצפי ניצחונות, וגם מרווחים בקריירה כי זה קצת לא הוגן להשוות בין תקופות שונות - היום הפרסים גבוהים משמעותית).

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 11:02 am 
Hall of Famer

נו. עכשיו נותרה רק השאלה האם הוא אי פעם ישחק משחק נגד נולה בו הוא יוביל במספר הווינרים, האסים והנקודות ליד הרשת.

וכן, אני מתוסכל. אבל דג׳וקוביץ׳ יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 11:30 am 
Junior

נורטון כתב:
נו. עכשיו נותרה רק השאלה האם הוא אי פעם ישחק משחק נגד נולה בו הוא יוביל במספר הווינרים, האסים והנקודות ליד הרשת.

וכן, אני מתוסכל. אבל דג׳וקוביץ׳ יותר

כן, היו כמה וכמה.
סתם דוגמאות מהשנים האחרונות...רק מגראנד סלאמים. ברולאן גארוס האחרון 54:61 לרפא בווינרים, 5:6 באסים, בניו יורק ב-2010 49:45 בווינרים, 8:5 באסים. בכלל, יש לא מעט משחקים שנדאל עובר את ג'וקוביץ באסים, לא שזה מדד למשהו.

מכל מקום, נדאל ממש לא רובוט הגנתי כמו שאתה מתאר אותו ונולה לא גאון הדור, מלך הטניס היפה וכו'. רק יומיים קודם הוא עמד מול וורינקה, החזיר כדורים למגרש והתפלל שהשוויצרי ימשיך להעיף סיטרים החוצה. לגבי נדאל, הוא סיגל לעצמו סגנון משחק מאוד אגרסיבי בעקבות הפריצה ורצף ההפסדים לנולה ב-2011. הפורהנד דאון דה ליין זו אחת מהמכות היפות והעוצמתיות בטניס בעיניי. גם הסרב הוא מגוון וסופר אפקטיבי. הוא מקצר מהלכים, יש לו דרופ שוטים מעולים, הוא משחק טניס מגוון, משלב סלייסים בצורה מאוד אפקטיבית כהכנה לפורהנד.
אתמול היה משחק שונה מהמשחקים האחרונים ביניהם ואכן מאזן הווינרים היה 27:46 לנולה אבל גם כאן זה קצת מטעה כי במערכה הראשונה שנדאל שיחק טניס התקפי הוא הוביל במספר הווינרים 6:7, גם במערכה הרביעית היה כמעט שוויון, 7:8 לנולה. ההבדל היה בעיקר במערכת הבלק אאוט, המערכה השניה, שנדאל לא היה במגרש ונולה הפציץ מכל מצב.
כל זה לא נועד להוריד ממשחק ההגנה של נדאל שהוא כנראה הטוב בסבב אבל הגדולה שלו זה שהוא כל הזמן מוסיף אלמנטים חדשים ומסגל את עצמו לשינויים בסבב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 3:18 pm 
Junior

הסטטיסטיקה ממונטריאול:
47:45 לנדאל בווינרים, 7:8 לנולה בסרבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 3:29 pm 
Hall of Famer

אבל הוא לא הוביל בכל שלושת הפרמטרים :)

טוב, נו. שכנעת אותי, ועדיין ככה זה נראה בכל פעם שאני רואה את השניים האלה משחקים. אבל אף פעם לא אמרתי שאני אובייקטיבי במיוחד.

אגב, הסיבה האמיתית שאני בעד ג'וקוביץ' (ומעדיף את נדאל על פדרר) היא בעיקר באופי - ג'וקוביץ' הוא אחד האנשים עם הכי הרבה אופי שראיתי בסבב אי פעם, אולי מאז מקנרו לא היה משהו כזה. צוחק, נחמד, משחק עם נערי הכדור, מחקה שחקנים ושחקניות. מרצה בפני האו"ם. נראה לי בעיקר אחלה בן אדם, מישהו שהיה יכול להיות מאד כיף לשבת איתו על בירה.
פדרר לעומת זאת, נראה לי כמו חרא די רציני. זה לא רק איך שהוא היה בתחילת הקריירה עם העצבנות וחוסר הנימוס ואיך שהוא משחק לאחרונה (למשל, מול סטאחובסקי בווימבלדון). חוץ מזה, הוא שוויצרי, אז כמה נחמד הוא כבר יכול להיות.
נדאל נראה לי בסך הכל באמת כמו אחלה גבר והכל, רק קצת פרווה כזה.
מארי ככל שידוע לי, גם חתיכת חרא עצבני קטן.

אציין גם שהשחקן האהוב עליי בכל הזמנים הוא אדברג .אז כן, אפשר לומר שהסיבה היא הסרב אנד וולי הכה מושלם והאוריינטציה הסופר-התקפית, וזה נכון. אבל זאת היתה גם לבקר בן זמנו או לסמפראס. ההבדל הוא שאדברג היה אחלה בן אדם, תמיד מנומס ואדיב ונחמד (טוב, האמת היא שגם בקר אחלה בן אדם גם אם עצבני לעיתים, ככל שידוע לי, וכנראה עם יותר אופי מאשר אדברג. ועדיין)

הסיבה השניה היא שלא יודע, נדאל באמת הוא שחקן מתסכל. אין ספק שגם אתמול וגם בכלל, יש לו מכות עצומות ואדירות ומדויקות ומה לא. אבל בCORE שלו הוא שחקן הגנה, שזה עוד בסדר. מה שיותר גרוע זה שהוא שחקן הגנה מושלם - אין כדור שהוא לא מסוגל להגיע אליו. סליחה, אבל זה מתסכל בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 4:10 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
טעם וריח, אבל לדעתי מקנרו נחשב לאחד הטניסאים עם האישיות הכי מגעילה ולקריזיונר מוחלט. פדרר לעומת זאת אולי חובט כדורים לראשים של שחקנים, אבל לפחות בראיונות אחרי משחקים שלו הוא נראה לי אדם חביב ומצחיק מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 4:56 pm 
Hall of Famer

red כתב:
היעד הקרוב שלו הוא לקחת מאלוהים את השיא ביחס ניצחונות/הפסדים לעונה אחת (בקריירה בכלל הוא כבר תפס את המקום הראשון). כרגע הוא עומד על 3-60, אם ימשיך בקצב הזה הוא יכול להשתוות ל4-81 של פדרר או אפילו ל3-82 של מקנרו.

כשהישג כזה כולל הדחה בסיבוב ראשון של גראנד סלאם, הוא מגוחך.
פדרר בשנותיו האלוהיות נכח בכל הגמרים האפשריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:01 pm 
Junior

טוב, אז איך שחקן עם ברכיים גמורות ורגליים שחוקות נותן עונה כזו..?! נדאל ונולה חולקים בביצת ההפתעה של קינדר יחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:29 pm 
Hall of Famer

ראי כבר עמד על התשובה קודם לכן.
הם שייכים לחלק שעוד לא נתפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:47 pm 
Junior

הנה התחלנו עם ההתבכיינות על הסמים. בודקים את האנשים האלה איזה 15 פעמים בשנה, גם בדיקות פתע לא במסגרת תחרות, כך הבנתי. תקבלו את זה שיש כמה אתלטים פנומנליים.
ולגבי הברך, יש לו איזה בעיה מולדת שם או משהו כזה, לא זוכר בדיוק אבל הפיתרון לרוב זה טיפול שמרני עם מנוחה ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:50 pm 
Hall of Famer

לא התבכיינות, ריאליזם. מה שאתה אומר זה בדיוק מה שאמרו על ענף האופניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:57 pm 
Junior

The speculation—something casual fans are mostly unaware of—has spread from the blogosphere to the mainstream. ESPN the Magazine, Sports Illustrated, and The Bleacher Report have all acknowledged the accusations in stories within the past year. The website Tennis Now openly suggests a “connection” between Nadal and doping. The anonymous blog Tennis Has a Steroid Problem has a laundry list of “evidence” against the 27-year-old Spaniard. (The post includes this editor’s note: “The opinion of this blog is that Nadal is benefiting from the use of performance enhancing drugs.”)

A skit on a French satirical TV show last year depicted Nadal peeing in a car’s gas tank and using a steroid needle as a pen. Former tennis great Yannick Noah wrote an op-ed in November alleging that all Spanish athletes were doping. Retired Belgian player Christophe Rochus questioned Nadal’s ability to dominate the 2012 French Open and still fall to injury two weeks later at Wimbledon.

רק דגימה של ההייפ השלילי שיש סביב נדאל.

ולגבי בדיקות הסמים:

Here’s how it currently works. Players take part in two types of tests: in-competition tests during Grand Slams (reportedly after losing a match) and completely unannounced out-of-competition (OC) tests. Traditionally, the sport has relied on urine tests for both cases, which are an easy way to spot steroids. Blood tests, which detect human growth hormone (HGH, or what made some baseball players monstrous) and certain types of the more sophisticated blood doping, are more expensive and expire more quickly.

Miller says his organization should be doing more OC testing, and that there is especially a case for increasing OC blood tests, which are probably the most effective way to catch a doping player. In 2012, tennis conducted 2,185 tests—only 63 of which were OC blood tests. That’s a small number, though more than the 21 done in 2011. (For comparison, cycling conducted 13,745 tests in 2011, 3,314 of which OC blood tests.) This year, tennis also adopted the biological passport, proven to be effective in cycling. These digital documents track a player’s blood profile, meaning they can detect changes in biological markers over time. The drug might be washed out of your system, but science says something fishy’s going on. Unfortunately, the passports need a few years of player data to really be effective.

A major problem with the OC tests, in any case, is that they’re regarded by many as a joke. In 2011, Serena Williams locked herself in her Los Angeles home’s panic room when she thought an intruder was lurking outside. It was a drug tester; ITF data shows Williams didn’t take an OC test at all in 2010 or 2011.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 7:35 pm 
Junior

arielbp כתב:
The speculation—something casual fans are mostly unaware of—has spread from the blogosphere to the mainstream. ESPN the Magazine, Sports Illustrated, and The Bleacher Report have all acknowledged the accusations in stories within the past year. The website Tennis Now openly suggests a “connection” between Nadal and doping. The anonymous blog Tennis Has a Steroid Problem has a laundry list of “evidence” against the 27-year-old Spaniard. (The post includes this editor’s note: “The opinion of this blog is that Nadal is benefiting from the use of performance enhancing drugs.”)

A skit on a French satirical TV show last year depicted Nadal peeing in a car’s gas tank and using a steroid needle as a pen. Former tennis great Yannick Noah wrote an op-ed in November alleging that all Spanish athletes were doping. Retired Belgian player Christophe Rochus questioned Nadal’s ability to dominate the 2012 French Open and still fall to injury two weeks later at Wimbledon.

רק דגימה של ההייפ השלילי שיש סביב נדאל.

ולגבי בדיקות הסמים:

Here’s how it currently works. Players take part in two types of tests: in-competition tests during Grand Slams (reportedly after losing a match) and completely unannounced out-of-competition (OC) tests. Traditionally, the sport has relied on urine tests for both cases, which are an easy way to spot steroids. Blood tests, which detect human growth hormone (HGH, or what made some baseball players monstrous) and certain types of the more sophisticated blood doping, are more expensive and expire more quickly.

Miller says his organization should be doing more OC testing, and that there is especially a case for increasing OC blood tests, which are probably the most effective way to catch a doping player. In 2012, tennis conducted 2,185 tests—only 63 of which were OC blood tests. That’s a small number, though more than the 21 done in 2011. (For comparison, cycling conducted 13,745 tests in 2011, 3,314 of which OC blood tests.) This year, tennis also adopted the biological passport, proven to be effective in cycling. These digital documents track a player’s blood profile, meaning they can detect changes in biological markers over time. The drug might be washed out of your system, but science says something fishy’s going on. Unfortunately, the passports need a few years of player data to really be effective.

A major problem with the OC tests, in any case, is that they’re regarded by many as a joke. In 2011, Serena Williams locked herself in her Los Angeles home’s panic room when she thought an intruder was lurking outside. It was a drug tester; ITF data shows Williams didn’t take an OC test at all in 2010 or 2011.

החלק השני מחזק את מה שאמרתי. השחקנים האלה עוברים בדיקות בתוך התחרות ומחוץ לתחרות או לכל הפחות הם יודעים שיש סיכון שיעברו בדיקות כאלה.
לגבי החלק הראשון, איך נגיד את זה ? אם אובמה היה רוצה להפציץ את נדאל בעוון שימוש בסמים ואתה היית מביא לו את מה שציטטת כראיה מפלילה לא נראה לי שהוא היה מתרשם. גיבוב של שטויות של כל מיני אנונימיים/ הזויים בלי שום ביסוס. ומעניין את התחת שלי ענף האופניים, סוג מאמץ אחר לגמרי, דרישות שונות לגמרי.
הדבר הכי קל בעולם זה להטיל רפש בצורה שטחית בלי שום ביסוס, בלי שום ידע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 10:25 pm 
Sophomore

במאמר מוסגר, לווינטל כתב לא מזמן שנדאל השחקן רחוק שנות אור מנדאל שמחוץ למגרש.

הנה פסיכולוג ספורט שנותן על זה כמה מילים ודוגמאות:
http://www.sportdoc.co.il/articles/%D7% ... 7%90%D7%9C

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 10:57 pm 
Hall of Famer

לא מפתיע בכלל, ומאד דומה לרושם שנוצר לי ממנו. התחושה שלי היא גם שזאת הסיבה שהוא בראש ובראשונה שחקן הגנתי, וזאת למרות שהעוצמה והכוח שלו היו צריכים להפוך אותו לשחקן התקפי ויוזם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: