סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 11:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סלח לי לאומית, החלק השני ממש לא מחזק את מה שאמרת אלא להיפך. הוא אומר שבדיקות הדם - הבדיקות המסובכות יותר, היקרות יותר, שתופסות דברים ששום בדיקת שתן לא תתפוס - כמעט ולא נעשות. הסיכוי שתיתפס על הורמון גדילה או החלפת דם הוא אפסי, וגם אם מגיע איזשהו בודק לדגום אותך פעם במיליון שנה - קל מאד לחמוק ממנו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 12:12 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ועובדה היא שישנם טניסאים שכן נתפסו. והבדיקות כל הזמן מתגברות גם אם עדיין יש מקום לשיפור.
השורה התחתונה היא שיש סיכון שתתפס, ממש כמו שאתה נוסע בכביש ויש סיכון שפתאום יעצור אותך שוטר על מהירות. רוב האנשים לא יסעו באיילון 150 בדיוק מהסיבה הזו.
ההנחה שלי, להבדיל ממך, היא שיש סטית תקן, מקרים של אתלטי על שניחנו ביכולות שלך נראות כלא נתפסות. האיש מתאמן כל יום כל היום כמעט כל השנה עם מאמני כושר מהטופ, תזונאי וכו׳, בשילוב עם נתונים טבעיים וגנטים אחרים אני בהחלט רואה מצב שהוא במצב גופני מצוין ויכול להכות גם אחרי 5 שעות בעוצמה שהוא מכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 8:41 am 
Hall of Famer

דייויס רבותי.
מחבט מספר אחד של הבלגים גופן (נשמע לי תמיד כמו יידיש) נפצע ולא ישתתף.
כל שהנבחרת מקבלת מקדמה לא רעה.
על שאר הבלגים אני לא יודע כלום,נשאיר לראי את הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 12:43 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
ועובדה היא שישנם טניסאים שכן נתפסו. והבדיקות כל הזמן מתגברות גם אם עדיין יש מקום לשיפור.
השורה התחתונה היא שיש סיכון שתתפס, ממש כמו שאתה נוסע בכביש ויש סיכון שפתאום יעצור אותך שוטר על מהירות. רוב האנשים לא יסעו באיילון 150 בדיוק מהסיבה הזו.
ההנחה שלי, להבדיל ממך, היא שיש סטית תקן, מקרים של אתלטי על שניחנו ביכולות שלך נראות כלא נתפסות. האיש מתאמן כל יום כל היום כמעט כל השנה עם מאמני כושר מהטופ, תזונאי וכו׳, בשילוב עם נתונים טבעיים וגנטים אחרים אני בהחלט רואה מצב שהוא במצב גופני מצוין ויכול להכות גם אחרי 5 שעות בעוצמה שהוא מכה.

תחליף את השם ללאנס ארמסטרונג והטקסט יתאים בול...
אני לא יודע מה זה הפספורט הביולוגי הזה בדיוק, אבל עובדה שמרגע שהוא נכנס והתבסס במשך כמה שנים בענף האופניים הרבה יותר נתפסים, למעשה כמעט כל הצמרת נתפסת. כל הבדיקות שהיו לפני זה לא תפסו מספיק, למרות שבאופניים - לפי המאמר ש"מחזק מאד את הדעה שלך" - עשו הרבה יותר בדיקות מאשר עושים היום בטניס. וזה עדיין לא הספיק. זה גם מראה שלמרות הסיכון, שבאופניים היה הרבה יותר גדול, האנשים עדיין לקחו ולקחו הרבה.

המצב בטניס היום דומה מאד למצב באופניים שלפני הפספורט הזה, נראה אם הפספורט יעשה מהפך דומה בעוד כמה שנים כשיהיו מספיק נתונים.

ההשוואה שלך לגבי "האנשים באיילון" לא תקפה ולא תופסת. לנסוע 150 באיילון אולי חיסוך לי כמה דקות וימריץ קצת את הדם, זה לא שווה את הסיכון. אם הייתי יודע שלנסוע 150 באיילון יביא לי מיליוני דולרים, פרסום, הערצה, תהילה, מקום בהיסטוריה וכו' וכו' - והסיכון שאתפס הוא כל כך קטן - בהחלט סיכוי גדול שהייתי מתפתה ומסתכן. תשאל את רוכבי האופניים והאתלטים, הם יספרו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 1:30 pm 
Junior

לא משווה בין ענפי ספורט שונים, הדרישות באופניים שונות לחלוטין, סוג מאמץ אחר לגמרי, הפרקטיקה שם לגבי הבדיקות היתה מן הסתם אחרת וכו'.
אצלי, ובכלל בעולם המשפט, קיימת חזקת החפות, במיוחד שאף אחד לא באמת מאשים את הבן אדם במשהו. אצלך, ההפך הגמור.
לגישתך אני מניח שגם פדרר מסומם, שלא לדבר על לברון נניח. אני לא מקבל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 3:22 pm 
Hall of Famer

ההנחה שלך נכונה, וכך גם בענפים כמו הרמת משקולות, בפוטבול, ובוודאי בספורט האהוב עלי, הוקי קרח. אני מודה שזו אמונה שלי ולא יותר, מה לעשות שאין לי סוכנות בדיקות משלי. גם לגבי הספורטאים ממזרח גרמניה, בעיקר הספורטאיות, הייתה לי אמונה שהן מסוממות. הן לא נתפסו אף פעם. ותנחש מה?...
ואם וכאשר הם יתפסו - או שיודו אחרי מספר שנים, כמו שקרל לואיס הודה - נדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 3:29 pm 
Hall of Famer

ובינתיים לעניינים יותר שמחים, בין אם המעורבים מסוממים ובין אם לאו.
כמו שאבימאל אמר, זה סוף שבוע של דייויס. משחקי חצי הגמר מצד אחד, פלייאוף הבית העליון מצד שני.

חצאי הגמר:
סרביה - קנדה (חימר, אולם): ג'וקוביץ', טיפסרביץ', דושאן לאיוביץ', ננאד זימוניץ' - ראוניץ', פוספיסיל, דנסביץ', נסטור. לפי השמות זה נשמע כמו סרביה נגד עצמה, לא? הבלגרד ארינה יהיה מפוצץ, טיפסרביץ' קצת פחות במיטבו והקנדים בכושר הטוב בחייהם. לעומת זאת הנסיון הוא לטובת הסרבים, לקנדה הופעה ראשונה אי פעם בשלב כזה. יהיה מעניין.
צ'כיה - ארגנטינה (קשה, אולם): ברדיך, לוקאס רוסול, סטפאנק, ייז'י וסלי - חואן מונאקו, קרלוס ברלוק, הורסיו סבאז'וס, לאונרדו מאייר. ללא דל פוטרו ועם מונאקו בכושר פחות טוב, מול אנשי הברזל הצ'כים והקהל ב-O2 ארינה בפראג, שצויד במיוחד במשטח קשה במקום בחימר, נראה לי די סגור.

פלייאוף:
ספרד - אוקראינה (חימר, חוץ): נדאל, רוברדו, ורדסקו, מרק לופז - דולגופולוב, סטחובסקי, אולכסנדר נדובייסוב, דניס מולצ'נוב. בקיצור, חבל לאוקראינים לנסוע לשם.
הולנד - אוסטריה (חימר, אולם): רובין האסה, ג'סי הוטה גאלונג, תיימו דה באקר, ז'אן ז'וליאן רוז'ה - מלצר, היידר-מאורר, ג'וליאן נול, אוליבר מראש. משחק מעניין מאד. מלצר נותן עדיפות לאוסטרים, אבל ההולנדים משתפרים ויש להם שחקן זוגות מצוין שיכול לתת פייט לנול ומראש.
קרואטיה - בריטניה (חימר, חוץ): איוון דודיג, אנטוניו ואיץ', ועוד שניים - אנדי מארי, ג'יימס וורד, דניאל אוונס, קולין פלמינג. אם צ'יליץ' היה משחק עוד היה פה פייט אולי... ככה לא נראה שהבריטים ייתקלו בקושי מהותי בדרכם בחזרה לבית העליון לראשונה מזה 5 שנים.
שווייץ - אקוודור (קשה, אולם): וברינקה, קיודינלי, לקסונן, מיכאל לאמר - 4 אקוודורים חביבים ואלמונים. גם בלי פדרר זה לא כוחות.
גרמניה - ברזיל (קשה, אולם): קולשרייבר, פלוריאן מאייר, דניאל ברנדס, מרטין אמריך - בלוצ'י, דוטרה-סילבה, מרסלו מלו, ברונו סוארש. גם כן משחק מעניין מאד, טומי האס כרגיל לא בא, הזוג המצוין של ברזיל נותן להם יתרון שיכול להיות מכריע.
פולין - אוסטרליה (חימר, אולם): ינוביץ', קובוט, פירסטנברג, מטקובסקי - טומיץ', מטוסביץ', יואיט, גוצ'יונה. טומיץ' חזר לנבחרת אחרי הסכסוך שלו עם האיגוד האוסטרלי, אבל פולין בהרכב מלא עדיפה.
בלגיה - ישראל (חימר, אולם): אוליביה רוכוס, במלמנס, דרסיס, ועוד איזה אחד - סלע, ויינטראוב, ארליך, רם. כפי שכולם כבר יודעים דויד גופן נפצע וייעדר, אבל לבלגים יש שחקנים מאד מנוסים, ביתיות וחימר, ואת סטיב דרסיס שניצח בוימבלדון את נדאל. נצחון ישראלי יהיה עוד נס של נבחרת הדייויס.
יפן - קולומביה (קשה, אולם): נישיקורי, סואדה, סוגיטה, איטו - סנטיאגו חיראלדו, אלחנדרו פאיה, חואן סבסטיאן קבאל, רוברט פראח. יפן בהרכב זהה לזה שהפסיד לישראל. יש להם את נישיקורי שהוא עדיפות ברורה, אבל לקולומביה נבחרת מאוזנת עם זוג מצוין שיכול לעשות את ההבדל.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' ספטמבר 13, 2013 4:55 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 5:00 pm 
Junior

וכאן עולה השאלה, אם כבר כולם עושים סמים, למה לא אנחנו? לפחות נקבל תשובה מכרעת לגבי טיב ואיכות הרופא/צוות רפואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 6:38 pm 
Junior

הולכת להיות חגיגה גדולה במדריד.
דרך אגב, כמה נקודות מקבלים על ניצחון בדיוויס ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 7:14 pm 
Junior

arielbp כתב:
וכאן עולה השאלה, אם כבר כולם עושים סמים, למה לא אנחנו? לפחות נקבל תשובה מכרעת לגבי טיב ואיכות הרופא/צוות רפואי.

תגדיר בבקשה למה אתה מתכוון ב-"אנחנו"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 7:28 pm 
Junior

הוא אשכרה חושב ששחר פאר לא על סמים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 9:59 pm 
Junior

לאומית כתב:
הולכת להיות חגיגה גדולה במדריד.
דרך אגב, כמה נקודות מקבלים על ניצחון בדיוויס ?

בירור העלה שאם נדאל ינצח את שני המשחקים שלו הוא יקבל בין 5 ל-15 נקודות, ככל הנראה 5 בלבד בהנחה שביום שבת העסק כבר יהיה גמור. ג׳וקוביץ, אם ינצח פעמיים, יקבל בין 40
ל-80 נקודות, מה שעשוי להגדיל את הפער ביניהם ליותר מ-200 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 12:07 am 
Junior

אז מן הראוי שתסביר את הסיבה להבדל הגדול כל כך.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 12:28 am 
Junior

ההבדל נובע מכך שספרד משחקת בשלב הפלייאוף לבית העליון וסרביה בבית העליון עצמו.
על ניצחון יחיד בשלב הפלייאוף מקבלים 5 נקודות בעוד שבבית העליון מקבלים 70 נקודות. על ניצחון נוסף מקבלים 10 בפלייאוף ועוד 70 בבית העליון. לגבי הניצחון השני, השחקן יקבל את הנקודות רק אם יש על מה לשחק ביום ראשון כלומר הוא לא יקבל נקודות אם ניצח במשחק לפרוטוקול. ההנחה שלי שנדאל ישחק משחק אחד בלבד בעוד שהמשחק של סרביה עלול להגרר ליום ראשון כך שתרחיש שנדאל יוצא עם 5 נקודות מסוף השבוע הזה ונולה עם 140 הוא ריאלי בהחלט.

http://www.daviscup.com/en/rankings/atp ... oints.aspx

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 5:26 pm 
Hall of Famer

אוי ווי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 6:46 pm 
Junior

טוב, בכל מקרה בתוכנית המפגש, לא בנינו על נקודה מהמשחק הזה דווקא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 8:19 pm 
Hall of Famer

מתי היתה הפעם האחרונה שדודי הביא נקודה בדיויס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 10:08 pm 
Hall of Famer

אמיר נופל מהרגלים אחרי שעתיים וחצי.
מי המאמן כושר בנבחרת הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 10:21 pm 
Hall of Famer

תגידו לי, הכריזו על חודש ה"בואו-נגיע-לנבחרת-ישראל-ונהייה-חרא" בכל הספורט הישראלי, או מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 10:22 pm 
Hall of Famer

ימים נוראים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 10:59 pm 
Junior

המשחק של סלע היה באמת מביך אפילו בסטנדרטים שלו על חימר. התירוץ של כאבי הגב או של ״ממש לפני המשחק נודע לי שבת הזוג שלי בהריון עם בן״ לא ממש מצדיק את התצוגה הנרפית שלו. אמיר דווקא מציג את הרפרטואר הרגיל שלו, למרות המשטח השנוא עליו: הגשות טובות, בקהנד מצוין ומצד שני עבודת רגליים איומה, קוצר רוח וחוסר ריכוז.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 11:32 pm 
Junior

וכמו תמיד במצבים האלה, כששני השחקנים גמורים מעייפות, ינצח מי שההגשות שלו יהיו יעילות יותר.

עריכה: ניצחון יפה מאמיר. עוד נקודה לאופטימיות: הבלגי לא ממש מרגיש בנוח על החימר. נותן אולי תקווה שסלע יצליח להתעורר ולנצח אותו. אבל קודם שאנדיוני יצליחו לגרד ניצחון על המשטח השנוא גם עליהם.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

נערך לאחרונה על ידי red בתאריך ה' ספטמבר 12, 2013 11:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 11:39 pm 
Hall of Famer

וואו, ויינטראוב שוב עושה פלאים בדייויס. נצחון ענק, היריב אולי לא בטופ אבל על חימר... וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 11:41 pm 
Junior

משחק נהדר, הייתי בטוח שזה גמור אחרי שאמיר הפסיד את השובר שוויון של המערכה השלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 8:04 am 
Hall of Famer

סנונית ראשונה מהמשחקים האחרים - קיי נישיקורי בדרך להביא נקודה ליפן, מוביל במערכה + שבירה על אלחנדרו פאיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: