סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 06, 2024 2:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 9:18 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קודם כל צריך לצאת מנקודת הנחה שזה אכן ברור שבשורה התחתונה, אם תעשה חילופים יומיים על עמדה, השורה התחתונה שלך תהיה טובה יותר. לא משנה אם זה בין השחקן ה180 לשחקני 200+ או בין שחקן דירוג 70 לשחקני 100~.
אבל זה כמובן כל עוד שהחלפת בצורה נורמלית.
כי אם עשית חילופים גרועים לרוב, אתה יכול להיפגע, לכל הפחות באיבודים ואחוזי שדה, וגם אחוזי עונשין. אם יש בליגה אחוזי שלשות, אז גם בזה כמובן. אלה כבר 3-4 קטגוריות, ואם מדברים על הד2הד, סביר להניח שבשבוע שהרוטציה תפגע לך בשלושה קטגוריות לא תוכל לפצות ביותר משתי קטגוריות אחרות.

עכשיו לנושא העומק - זאת שאלה פילוסופית-פסיכולוגית לדעתי, לנסות להבין מה אנשים יעשו במצבים שונים.
לא יודע. אני אישית שיחקתי הרבה ליגות אבל תמיד באיזור ה-120 עד 160 שחקנים. לנסות להשוות לפי ליגות אחרות של אנשים אחרים זה לא ממש קריטריון, כי אלה אנשים שונים שמשחקים בצורה שונה מאיתנו.

אני אישית, נראה לי שבליגה של 80-90 שחקנים, אנסה להתייצב במהרה על סגל מאוזן שטוב בכל הקטגוריות, מה שלא יהיה בעיה בעומק כזה, ואולי אשאיר מקום אחד לרוטציה, כי לא ארצה להיפטר מהשחקנים הטובים שיש לי.
כך נראה לי ייתנהגו רוב חברינו כאן לפורום. לא מאמין שיותר מדי אנשים כאן ייזרקו לרוטציה שחקנים של 32 דקות + שתורמים מצויין, וזה מה שייצטרך לקרות אם אכן יהיו רוטציות רחבות.

בליגה של 180+ ?
יהיו לי 3-4 סמרטוטי פנטזי נו-מטר-ווט. אני אישית לא אחזיק סמרטוטי פנטזי בסגל, לא משנה מה המצב. אני אעשה 3-4 וגם 5-6 חילופים, גם אם זה אומר שאאסוף כל יום סמרטוטי פנטזי אחרים. אני מאמין שרבים אחרים כאן יינהגו באופן דומה, לפחות עודד ומוק לפי מה שראיתי עד עכשיו בחצי עשור..

מה שכן, בליגה של 80-90 שחקנים, מי שיעשה רוטציה רחבה יהנה מיתרון הרבה יותר משמעותי על פני מישהו שלא עושה רוטציה מאשר אותו המצב בליגה של 180 שחקנים,
ולכן, אולי, מי שיבין זאת, וייפעל בניגוד לרגש שיגיד לו לא להיפטר משחקנים טובים, יוכל להשתלט על ליגה.

טוב, תודה שגרמתם לי לחפור. עכשיו אני מת לשחק בליגה של 200 שחקנים ברוסטרים. יאללה, תזרמו איתי ובואו נרים את זה..
חתיכת אתגר נראה לי לשחק בליגה כזאת, זה הופך את מלאכת השגת שחקן מועיל מתחתי הרשימה לסופר חשובה.
נראה לי גם שיש אפשרות לפלייאוף לפי ״בתים איזוריים״, כלומר המנצחת של כל בית איזורי. זה יכול להמעיט דרסטית את האפשרות להתעצצות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 5:29 pm 
Hall of Famer

לגבי אופציות של בתים, אני לא יודע, נצטרך לבדוק את זה כשיאהו יפתחו את השערים סוף סוף.

לגבי ליגה בעומק של 200 שחקנים, זו בהחלט אופציה מעניינת, לפחות לניסיון של שנה אחת אם לא יותר, אני בהחלט מוכן להשתתף בניסוי. מה שכן, במצב כזה אנחנו צריכים להתחיל את הדראפט בשעה מאוד מוקדמת, הדראפט של ליגת הקיפרים שכוללת בסך הכל 120 שחקנים התחיל ב-10 בלילה ונגמר, אם אני זוכר נכון, בסביבות 1 בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 7:35 pm 
Junior

זה בגלל שעשינו מכרז, שגם ככה לוקח ה-ר-ב-ה יותר זמן.
לעשות דראפט מכרז על 200 שחקנים יהיה מטורף נראה לי. בכלל, 12 משתתפים במכרז ייקח ימבה זמן.
שנה שעברה לקח שעות על שישה משתתפים.

לי אישית אין בעיה עם זה, רק קחו את זה בחשבון.
הדבר המהנה בדראפט של העונה שעברה בקיפרים היה שכולנו נוכחנו.
עכשיו תיזכרו בדראפט הרוטו, שם רק קובי אאל״ט הבריז, וזה היה מספיק כדי לבאס את כל המערכת, כשהאוטומט שלו הקפיץ את המחירים אל הממוצע ויצר קבוצה לא מאוזנת שלקחה את כל הפצועים.

דראפט מכרז רב משתתפים יכול להיות משהו מפגר לגמרי, במובן החיובי של המשפט.
יהיו מלחמות עולם. אבל זה חייב להיות בנוכחות כולם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2013 2:58 pm 
Hall of Famer

אחרי שעשינו דראפט במכרז בשנה שעברה, אני ממש אתבאס לעשות דראפט רגיל, אבל כמו שכתבתי, אם נחליט לעשות ליגה בעומק של 200 שחקנים, אי אפשר יהיה לעשות דראפט שהוא גם במכרז, גם מרובה משתתפים וגם מתחיל ב-10 בלילה כי הוא יגמר ב-2-3 בלילה, אנחנו נהיה חייבים למצוא יום שבו כולם יכולים להיות (לפחות לשעה-שעה וחצי הראשונות) ולהתחיל ב-7-8 לכל המאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 3:45 am 
Junior

מסכים רוני.

עכשיו זה עלה לי -
אתם יודעים מה יהיה הכי מגניב?
אם אפשר לחלק את הליגה לשני איזורים (ב-ESPN אפשר),
לאחד את שתי ליגות הראש בראש כאן ובהייד פארק,
לשים את 8 החבר'ה מכאן באיזור אחד,
8 החבר'ה משם באיזור השני,
ובסוף העונה יהיו סדרות פלייאוף איזוריות, עד לגמר הגדול בין האלופות האיזוריות.

מקווה מאוד שנוכל להרים את זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 10:26 am 
Hall of Famer

יאהו סוף סוף פתחו את הליגות שלהם (הזמנות נשלחו לקיפרים ולהד-טו-הד, לגבי הליגה השלישית, קודם נחליט מה עושים איתה, אם בכלל) ובתשובה לשאלתך צ'ונסי, אפשר לעשות שני איזורים, מה שאני לא בטוח לגבי ועוד לא מצאתי הסבר זה האם קבוצות מאיזורים שונים לא נפגשות עד הפלייאוף או ששני האיזורים נפרדים לגמרי ושנית, האם אני כקומיש בוחר איזו קבוצה נמצאת באיזה איזור או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 1:56 pm 
Junior

סוף-סוף.. אושר עצום היה בעשר לפנות בוקר, כשהאייפון הודיע על הודעת מייל חדשה, שמתוך שינה בדקתי את תוכנה וראיתי הזמנות מהקומיש רוני. יאללה פנטזי.
ועוד שעתיים נפתחת לשונית המוק דראפטס, מי שתהיה החברה הכי טובה שלי בחודש הקרוב.

החבר'ה הלא צמים מעוניינים במוק דראפט הלילה ?

עדכון - אני מבואס רצח מהעיצוב החדש. למה החברות האלה תמיד צריכות לקחת משהו שעובד טוב ו"לשדרג" אותו למשהו אחר ?
ניחומים ייתקבלו בברכה בפרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 5:04 pm 
Sophomore

מבט חטוף מראה שלכל שחקן יש רק עמדה אחת. יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 5:08 pm 
Junior

זה לא משנה, כי זה יישתנה במהלך העונה, ועד אז בחירת הקיפרים, גם של הוותיקים וגם של המצטרפים, לפי העמדות של העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 12:04 am 
Junior

רוני: אם יש HTH רגילה ורוטו רגילה שלח לי גם הזמנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 8:58 pm 
Junior

או שלום, איזה אורח... 8)

זה כבר השתנה, לרוב כבר יש שתי עמדות.

עשיתי אתמול דראפט מכרז טרם כניסת הצום ואני חייב לבשר שדראפט מכרז מול המחשב זה אחד הדברים המדכאים שיש...

אתה יכול להציע על איזה שחקן שאתה רוצה הצעה שנייה והוא שלך. כך יצאתי עם דורנאנט ולברון ביחד ושאר סיידקיקס.

מה שמוביל אותי לתהיה, האם לברון ודוראנט עם סיידקיקס עדיפים על לפני קבוצה מאוזנת בפנטזי לנד? זה ניסוי ששווה לעשות אותו נדמה לי. רק שלא נראה לי שבדראפט מול אנשים אפשר להשיג את שניהם במגבלת התקציב. אבל תיאורטית, בניגוד לדראפט רגיל- זה אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 10:40 am 
Hall of Famer

נגדיר את זה ככה, מצאתי מאמר לא מזמן שמדבר על כך שבליגות פנטזי שהן לא ליגות מכרז, מעל 80% מהמנצחים החזיקו את לברון או דוראנט בסגל, נתון די מדהים לדעתי.

עכשיו, בעיני אתה בהחלט יכול להחליט להוציא את כל הכסף שלך על לברון ודוראנט ועדיין להגיע לקבוצה מצויינת, אבל אתה חייב להיות תותח על בבחירות הבאות, אם ניקח את דראפט הרוטו של שנה שעברה, אם התקציב היה 300 ולברון ודוראנט עלו ביחד 163, זה משאיר לך 137 לשאר הסגל. זה אומר שיכולת לקחת עוד 2-3-4 שחקנים טובים במחיר של איזור ה-30 (נניח-איבקה, אירווינג ומארק גאסול שעלו ביחד 74) עדיין יכולת למלא את הסגל בחבר'ה כמו קנת' פאריד (1), פול ג'ורג' (10), דיוויד ווסט (2), אנדרסון ורז'או (1), ברוק לופז (4), ראיין אנדרסון (2), סטפ קארי (9), דאנקן (3), לילארד (3), נואה (2), בוזר (2), טיג (3) ובאטום (6) וזה יוצא סגל באמת פנטסטי ב-285, השאלה היא האם אתה סומך על עצמך שלא תפספס יותר מדי בבחירות של הכסף הקטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 11:05 am 
Junior

לא יודע מה בדקו במחקר, אך לפחות אם כללו ליגות הד2הד זה לא הגיוני, כי הרנדומליות שם אמורה לתת מספרים הרבה יותר קטנים. 80% לליגות רוטו עוד נשמע לי קצת יותר הגיוני.

יותר רלוונטי מכלל הליגות (שחלק נכבד מהן זה ליגות ציבוריות עם מעט מאוד פעילות, שם מן הסתם לקבוצה שמחזיקה בלברון/דוראנט יש יתרון גדול אף יותר),
זה מה קרה בליגות אצלנו.

בעונה שעברה בליגת ההד2הד לא רק שהאלופה לא החזיקה באחד מהבלו-צ'יפס, גם היריבה בגמר לא (רוני בחר 4, דייס בחר 10).
לפני שתי עונות, האלופה וסגניתה בחרו 6 ו-7 בהתאמה (עודד ואלון).
לפני שלוש עונות, רק לסגנית האלופה היה את לברון. האלופה בחרה שביעית (שוב, עודד אלוף, אלון סגן).

בליגת הרוטו שנה שעברה היה מכרז. אני לא זוכר מי היו השחקנים כשאלון לקח (פעמיים, או שמישהו אחר לקח ב10/11?) , אני רק זוכר שב2009 כשאני לקחתי בחרתי אחרון, ולקחתי את הווארד ואמארה בק2בק.

בליגות בהייד פארק בעונה שעברה, שתי ליגות הרוטו הוכרעו על ידי קבוצה נטולת השניים (אתם כבר אמורים לדעת מי זכה בשתי האליפויות האלה, אין לי משהו אחר לדבר עליו, בליגות פה אני מסריח), ליגת ההד2הד הייתה של הקבוצה של דוראנט.

אם הנתון של 80% היה נכון, היית מצפה גם לראות הרבה מהם במקום השני.
בליגות שאנחנו מכירים, שהן מאוד תחרותיות, רואים שלא רק שבחירה באחד מהשניים לא נותנת לך בהכרח סיכויים טובים יותר לאליפות, רובם אפילו לא מסיימים במקום השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 11:21 am 
Hall of Famer

כן צ'ונסי, אבל הליגות שלנו הן לא ממש מדגם מייצג, אני אנסה מתישהו למצוא את הלינק לעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 11:24 am 
Junior

רוני, לכן רשמתי שיותר רלוונטי הוא מה שקורה בליגות שלנו.

הנה, מצאתי את הנתונים של ליגת הרוטו שלנו.

ב-2010 האלוף אלון בחר 8 מתוך 9, הסגן רן בחר ראשון את דוראנט.
ב-2011 האלוף אלון בחר רביעי, מחזיק הבלו-צ'יפר הבכיר היה רוני במקום הרביעי בליגה.

יחד עם 2009, בשלוש העונות האחרונות בהן עשינו ליגת רוטו בדראפט רגיל לברודוראנט לא זכו באליפות.
יחד עם ההד2הד זה כל 6 הליגות האחרונות שעשינו בדראפט רגיל ולברודוראנט לא הביאו זהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 11:48 am 
Hall of Famer

מה שכן, זה עדיין לא סותר את הנקודה שמי שבוחר טוב, בטח ובטח במכרז, יכול לקחת גם את דוראנט, גם את לברון, ועדיין להעמיד סביב סגל מספיק טוב לאליפות (על אחת כמה וכמה מי שלוקח רק אחד מהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 12:20 pm 
Hall of Famer

טוב, אז לליגת קיפרים כבר יש לנו ת'רד, ליגת H2H נפתחה ואני אפתח להגדרות שלה ת'רד נפרד, עכשיו רק נשאר לסגור את הקצוות לגבי הליגה השלישית, מי רוצה? מי לא רוצה? H2H קיפרים? רוטו רגילה? יאללה, תשמעיו קול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 12:28 pm 
Junior

לגבי שניהם יחדיו זה לא כל כך נכון לטעמי.

קודם כל, צריך לקחת בחשבון שבליגה כמו שלנו, אם מישהו ייקח את לברון/דוראנט ב80+-, תהיה בטוח שיהיה מי שיכריח אותו לשלם לפחות 100 על השני.

דבר שני, הדברים שנאמרו נכונים אולי למוק דראפט עם קבוצות של מחשב, או למספרים יבשים מחוץ להקשרם האמיתי.

קל להביא מחירים של שחקנים טובים שנלקחו במחירים נמוכים בדראפט הקודם, אבל ברגע שתוציא 65% מהתקציב שלך על שני שחקנים, זה אומר שקבוצות אחרות ייקחו כמעט כל שחקן אחר שתרצה.

תצטרך להוציא יותר גם על השחקנים הבאים שתרצה.
למשל, תרצה חוסם בכיר, כי שני אלה לא מבטיחים לך שום נקודות בקטגוריה זו, נכון?
אף אחד לא ייתן לך לקחת את אחד החוסמים הבכירים, כמו איבאקה/סאנדרס/היברט/הווארד/מגי בלי לשלם מעל מחיר השוק, גם בגלל שיש לכולם יותר כסף, גם בגלל שלא יירצו לתת לך את המסלול הבטוח לאליפות. אתה גם ככה נשאר עם ממוצע נמוך לכל משבצת פנויה, אתה לא יכול להרשות לעצמך לשלם מעל מחירי השוק.
אולי גם חשוב להזכיר שבעונה שעברה היו בסך הכל 8 שחקנים שנתנו יותר משתי חסימות למשחק.

מה לגבי אסיסטים? אתה צריך אסיסטיונר בכיר כדי להיות בצמרת של הקטגוריה הזו, אי אפשר להסתפק בלברון שסיים 11 ועוד נהנה מכך שרבים ברשימה אחריו היו בסיטואציה פחות נוחה מזו שתהיה להם בקרובה - רוביו/לאוסון/נאש/גנינגס.
את הרכזים מהלבל הראשון לא תוכל לקחת, כריסטופול/דרון/רוז/ווסטברוק/וול/אירווינג/קארי.
אף אחד לא ייתן לך לקחת את רוביו/לאוסון/פארקר/לילארד/קלדרון/ג׳נינגס/דראגיץ׳ שלא באיזור מחיר השוק.

עם מה נשארת, אחרי שני השחקנים המשלימים הראשונים ללברודוראנט, בקטגוריות הכי הגיוניות להשלים קודם לצד שני אלה?
או ששילמת מעל מחיר השוק כדי להביא תותח לעמדה, או ששילמת באיזור מחיר השוק כדי להביא שחקן מהטיר השני בקטגוריה/עמדה שלו, או שנאלצת לקחת הימור על שחקנים במחיר נמוך יותר, שאחרים נתנו לך לקחת.

בשתי באפשרויות הראשונות אתה בבעיה, כי סביר שלא תרדוף אחרי הסטאדים הראשונים כשהמחיר יטפס כי יהיו אחריהם עוד אופציות, ובסוף יהיה לך מבחר בכירים קטן מאוד, שתאלץ לשלם לו מחיר הוגן, שאחרי לברודוראנט ישאירו אותך עם שחקני משנה שבאמת אף אחד לא רצה, רק ששחקני המשנה ייתפסו את רוב הסגל.
בכל מקרה, להביא שני משלימים טובים נוספים יהיה אפשרי, אבל כל שאר הסגל יהיה הימורים חזקים. סביר שעדיין ייתברר בסוף העונה שאפשר היה להביא אחלה שחקנים במחירים מצחיקים, אבל בזמן אמת זה ייתמצה סביר להניח בהימורי פריצות ורוקיז על כל שאר הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 12:32 pm 
Junior

rony כתב:
טוב, אז לליגת קיפרים כבר יש לנו ת'רד, ליגת H2H נפתחה ואני אפתח להגדרות שלה ת'רד נפרד, עכשיו רק נשאר לסגור את הקצוות לגבי הליגה השלישית, מי רוצה? מי לא רוצה? H2H קיפרים? רוטו רגילה? יאללה, תשמעיו קול.

הנטייה שלי כרגע להשתתף רק בשתי ליגות. אני אשתתף באחת מליגות ה-H2H, זו שתצבור יותר משתתפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 12:55 pm 
Hall of Famer

צ'ונסי, תראה כמה שחקנים טובים יש ברשימה שהבאתי שהלכו בדראפט שלנו כמעט בחינם, לא במוק ולא בליגה ציבורית של כל מיני חסרי מושג, רוצה אסיסטים? גריוויס ואסקז, שלישי בשנה שעברה באסיסטים, בכלל לא נבחר בדראפט שלנו, לילארד נמכר אצלנו ב-3, ג'ף טיג ב-3, רוביו לא נבחר, סטפ קארי ב-9, אלו מחירים שבהחלט בהישג יד. צריך חוסמים? מתוך ה-8 שחסמו פעמיים ומעלה למשחק, 2 בכלל לא נבחרו בדראפט (מגי וסאנדרס), דאנקן כאמור הלך ב-3, נואה ב-2, היברט ב-8 ולופז ב-4, רק 2 מתוך 8 החוסמים הבכירים בליגה גרמו לאנשים להגיע לסכום דו-ספרתי.

שוב, הנתונים שהבאתי הם מהדראפט שלנו, לקחתי את דוראנט, לברון, אירווינג, איבקה, מארק גאסול, פול ג'ורג', באטום, סטפ קארי, ראיין אנדרסון, ג'ף טיג, ווסט, פאריד, ורז'או, ברוק לופז, בוזר, דאנקן, לילארד ונואה ועוד נשאר לי 15 עודף, כשבכלל לא לקחתי בחשבון את ואסקז, רוביו, מגי וסאנדרס שיכולתי להשיג אותם ב-1 בלי שום התנגדות ולהוריד לעצמי את התקציב בעוד כמה גרושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 1:00 pm 
מנהל פורום

rony כתב:

כבר אמרתי, מי שתביאו - אני ככל הנראה אכנס

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 3:14 pm 
Junior

צ'ונסי, זה אפשרי בהחלט רק שצריך להמר הרבה.

השמות שרוני הביא הם הימורים אחד-אחד.

כשאני בחרתי קבוצה כזו במוק, הלכתי על שני הגדולים ופויינט דרג שני (דראגיץ')
השגתי גם חוסמים לא רעים בכלל (היל, דאלמבר, ג'ורדן, דראמונד)
אבל בעיקר, הימרתי הרבה.

זה יכול להיות ניסוי מעניין באחת הליגות שאני משחק בה. שני הסטאדים הכי גדולים בעולם הפנטזי, פויינט ושוט בלוקר וחצי מוקפים ברול פליירז. מיאמי של עולם הפנטזי אם תרצה.

תודה שזה ניסוי מעניין והוא אפשרי רק בדראפט מכרז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 3:33 am 
Junior

אה, רוני. שכחנו את הדבר הכי חשוב כשרשמת את כל המספרים מהעונה שעברה אצלנו.
היה לנו תקציב של 300 לכל אחד.

אם נשמור על הממוצעים של יאהו,
ונהיה בליגה של 12 קבוצות עם 12-13 שחקנים ברוסטר,
התקציב יהיה 200 לקבוצה.

תיקח את לברודוראנט (או הארדן), ונשארת עם לא יותר מ-40 דולר ל-10/11 שחקנים. לא יותר ממוצע של 4 לכל שחקן.

גם אם תיקח 5 שחקנים על דולר אחד, נשארת עם 35 דולר ל-5/6 שחקנים, נשאר לך 7 דולר ממוצע לשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 11:51 pm 
Junior

רציתי להציע רעיון
לאפשר לכלול בטריידים גם נקודות דראפט.
זה הדבר הכי קרוב לדמות טריידים על בחירות דראפט.

אגב רעיונות יצרתיים,
נראה לי שסימונס הזכיר פעם ליגה salary cap

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 7:30 am 
Hall of Famer

בגדול בהחלט אפשר להכניס נקודות דראפט לטריידים של ליגת קיפרים ולמיטב זכרוני גם לא פסלנו אפשרות כזו, למרות שאף אחד לא הציע אפילו טרייד כזה עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה