סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ראש השנה ב-NFL
הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 8:43 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שידורי הערב מהמחזור השני :

20:00
לערוץ הספורט יש בעיה לשדר את המשחק של צהרי היום בארה"ב. יש להם רק 4 ערוצים. אז ערוץ אחד ממש-ממש-ממש חייבים לשמור בשביל תוכניות ההיסטוריה הממוחזרות באלפי שידורים חוזרים, ובעוד את ההעדפה לשידורים של משחקי ההכרעה בגביע דיוויס בין סרביה וקנדה ואליפות אירופה בכדורסל בין אוקראינה לליטא עוד אפשר להבין,
על הבחירה בשידור של המחזור העשירי בליגה המקסיקנית, על פני מוצר שאני מניח שעלה יותר כמו ה-NFL,
(ושידור של, נגיד, שיקאגו ברס נגד אדריאן פיטרסון, או ארון רוג'רס נגד רוברט גריפין),
על כך אני מוחא נמרצות.

- אטלנטה פלקונס מארח את הראמס מסנט לואיס, ערוץ METV, מאה ותשע בשלט של יס.
- קנזס סיטי מארח את הדאלאס קאובויס, ערוץ פוקס ספורטס, שישים ואחת בשלט של יס.

23:00
במקום לשדר בשמונה משחק מעניין באמת, ערוץ הספורט תפס מרובה והחליט לשדר כדורגל בשמונה ואת הפוטבול של אחת עשרה.
אז מה אם "נאלצים" גם את המשחק הזה להתחיל ב-24:00, כנראה באיזור אמצע הרבע הראשון ?
אז מה אם המשחק הזה הרבה-הרבה-הרבה פחות מעניין מהאפשרויות של שמונה ?

בקיצור, אריזונה מארחת את דטרויט. לא רושם באיזה ערוץ כמחאה.

-טמפה-ביי באקנירס מארח את ניו-אורלינס סיינטס, ערוץ METV.

- את השניים הקודמים גם ככה אף אחד לא הולך לראות כנראה.
הניו-יורק ג'איינטס מארח את הדנבר ברונקוס. או במילים אחרות, איליי מנינג מארח את אחיו הגדול פייטון, וינסה להשיג עליו ניצחון ראשון בקריירה, אחרי שני נצחונות של פייטון. ערוץ פוקס ספורטס.

03:30
זה לא פיצוי, כי זה כבר משחק יחיד באותה שעה וגם אין אופציות מהמפעלים האחרים, ובנוסף אתה גם לא יכול לתת לי את רון קופמן בשידור ולהחשיב את זה כתמורה,
אבל בכל זאת משחק ע-נ-ק.
סיאטל סי-הוקס מארח את סן-פרנסיסקו פורטי ניינרס. ערוץ 58.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 8:59 am 
Hall of Famer

אז קודם כל, יכול להיות שהנוסחה אומרת שהם גם צריכים לשלם פר משחק.
שנית - בסופו של דבר, אני מניח שיש יותר אנשים בארץ שמעניין אותם כדורגל ממקסיקו מאשר פוטבול. לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 9:46 am 
Senior

נורטון כתב:
אז קודם כל, יכול להיות שהנוסחה אומרת שהם גם צריכים לשלם פר משחק.
שנית - בסופו של דבר, אני מניח שיש יותר אנשים בארץ שמעניין אותם כדורגל ממקסיקו מאשר פוטבול. לצערי.

אני בספק גדול מאוד.
אני מניח שהמשחק ממכסיקו פשוט יותר זול להם (או שהוא נכלל בתוך חבילה שהם רוכשים ממישהו ואז הוא פרקטית חינם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 9:59 am 
Hall of Famer

תראה, אני בטוח שיש יותר אנשים בארץ שיראו בכוונה משחק פוטבול מאשר משחק כדורסל ממקסיקו.
אבל יהיו עוד יותר הרבה אנשים, שבזפזופים שלהם, ייעצרו בגלל שיש משחק כדורגל ממקסיקו. או לחילופין, שאפילו יחפשו משחק כדורגל בכוונה, בלי קשר אם הוא ממקסיקו או מטימבוקטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 10:22 am 
Junior

נורטון, לא יודע איזה חבילה בדיוק רכש ערוץ הספורט, אני רק יודע שהם רגילים לשדר ביום ראשון שני משחקים. שמונה בערב, ואת המשחק של הלילה.
גם היום הם ישדרו שני משחקים, רק שבמקום לשדר בשמונה בערב, משדרים את זה של 23.
בהנחה שהם לא גם משלמים פר-משחק, וגם שהמשחקים ה"שווים יותר" מתוערפים יותר (אין שום אינטרס לליגה למכור את הזכויות בצורה כזאת, לגרום לעיתים לגופי שידור לבחור משחקים זולים יותר ואטרקטיביים פחות, וכך לפגוע בצורה מסויימת בשם של הליגה בארץ המשודרת),
הסיבה היחידה הנראית לעין היא הניסיון לתפוס מרובה, ובצורה הזאת להוסיף עוד שידור ללוח, גם אם זה רק מחזור עשירי בליגה מכסיקנית.
ההיגיון לא ברור לי, כשמשחק הפוטבול, כחלק מהחבילה שאני מניח לא זולה שהם רכשו,
מציג משחק גדול מינוס בשמונה בערב, ומשחק שוליים באחת עשרה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 2:49 am 
Junior

0-3 פייטון, איליי עם משחק נפל שני ברציפות, 4 איבודים הלילה. בשניים האחרונים חוסר תקשורת מוחלט עם הרסיבר, פעמיים איליי זורק לאותו המקום בזון, כנראה לפי התרגיל, ופעם אחת הרסיבר רץ שמאלה-פנימה, פעם אחת בא יותר אחורה כדי לקבל מסירה קלה, אבל איליי היה מתוכנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 8:39 am 
Junior

במהלכים הקצרים האלה על הגול לא מצופה מכולם להיות מתוכנתים? כמה זמן כבר יש לאלתר שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 10:42 am 
Junior

לרוב מצופה מכולם להיות מתוכנתים,
אך גם מצופה שיידעו להגיב לשינויים.

אם נועלים לרסיבר את הכניסה לפינה של האנד-זון, מצופה ממנו שינסה להשתחרר, או לשפר עמדה.
מהקווטרבק מצופה לראות לאן הרסיבר שלו הולך לפני שהוא זורק לו את הכדור.

במהלך הראשון העניין גבולי, אפשר לראות שהרסיבר רץ מאוד מאוחר ושובר את התרגיל.
אבל במהלך השני הוא עשה את זה נכון, לפי מה שנראה, ואיליי כנראה פשוט היה מרוקן לגמרי.
רואים אותו עומד מול המהלך, אף אחד לא מפריע לו לראות את המגרש, ההגנה אפילו לא מתאמצת להגיע להפריע לו,
והוא עומד - מביט בעניין - הרסיבר יוצא החוצה - הכדור עף פנימה לידיים של ההגנה.

(אגב, זה גם לא ממש היה על הגול. המסירות כוונו לשם, אך היו ממרחק של 20-30 יארד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 12:11 pm 
Senior

וסיאטל מטאטאים עם הניינרז את הדשא 29:3 ולקינוח נפצעו ריד (זעזוע מוח) וורנון דייויס (מתיחה במפשעה) בלעדיהם נראו הניינרז כמו מי שהמעמד גדול עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 5:26 pm 
Junior

פשוט כיסחו להם את הצורה. לא יהיה מוגזם לנחש שנראה את וילסון ולינץ' בסופרבול.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 11:14 pm 
Hall of Famer

טוב ראיתי את המנינג בול.
אני אדבר בעיקר על איליי והג'איינטס, כי הם המעניינים. קודם כל המשחק שלו היה הרבה פחות נוראי מאיך שהסטט' מתארת. הוא אמנם נחטף 4 פעמים, אך זה לא היה בדיוק משחק של 4 אינטרספשנס. האיבוד האחרון היה 50 שניות לסוף המשחק כאשר הברונקוס היו ביתרון 18. ניסיון כושל של איליי, אבל לא כזה משנה, המשחק היה גמור. האיבוד השני שלו היה ביזארי. מסירה לרסיבר שנהדפה על ידי קורנרבק של הברונקוס, הכדור פגע לקורנר בק בעקב, התעופף באוויר ונתפס ע"י שחקן אחר של הברונקוס. אי אפשר להגיד שזאת הייתה מסירה של איבוד כדור. האיבוד הראשון גם היה יחסית מובן. 10 שניות לסוף החצי, כשהג'ייאנטס בלי טיים אאוטס ובמרחק של שער שדה מעל 40 יארד. איליי מיהר וניסה להשיג מהלך גדול ומסר לתוך כיסוי כבד. יכול להיות שהמהלך הבטוח היה לעצור את השעון עם סנאפ מהיר לריצפה ואז לנסות שער שדה רחוק. הג'ייאנטס לקחו הימור שלא השתלם. עם איבודי כדור כאלו כל קבוצה יכולה לחיות. האיבוד כדור השלישי שלו היה באמת רע.

ההתקפה של הג'ייאנטס מעניינת. דבר ראשון היא מפחידה בטירוף. אולי ההתקפה הכי מפחידה שיצא לי לראות. זה נראה כאילו כל פעם שאיליי הולך אחורה למסור, יצא פה מהלך גדול, איזו מסירה ל-20 יארד מינמום, אם לא פגז לטאצ'דאון. היו לאיליי איזה 8 מסירות של מעל 15 יארדים ועוד לפחות איזה 4 עבירות של הקורנרבקים במסירות ארוכות. היכולת של הג'ייאנטס להשיג יארדים רבים בכלום זמן היא מאד מאד מרשימה. ההתקפה של הג'ייאנטס תביא להם הרבה מאד נצחונות השנה. מצד שני, ההרגשה שלי שההתקפה הזאת של מהלכים גדולים, אבל דרייבים יחסית קצרים, פוגעת בג'איינטס ואולי אפילו גרמה להם להפסיד את המשחק. כל עוד איליי העיף את הכדורים רחוק, זה נראה נהדר. אבל ברגע שהם התקרבו לאנדזון, ועוד עם משחק ריצה שלא היה קיים אתמול, נראה שלהתקפה אין קצב ולמעט איזה דרייב שהיה מלא בעבירות של דנבר, הם הסתפקו רק בשערי שדה ואני מייחס את זה לכך שהדרייבים שלהם היו קצרים של מהלך גדול אחרי מהלך גדול ולא התקפה זורמת.

מצד שני, חייבים להודות שהמשחק הזה לברונקוס הרבה בזכות מזל. כשהמשחק היה חי עד הרבע הרביעי היו לג'איינטס המון הזדמנויות שהוחמצו. הטייט אנד מאיירס קיבל מסירה והיה לו נתיב פתוח לחלוטין לאנדזון, אבל הוא מעד ונפל ללא שום שחקן של הברונקוס לידו והג'איינטס הסתפקו בשער שדה בדרייב הזה. כדורים שנפלו להאקים ניקס מבין האצבעות לדאונים ראשונים ועוד.

ונעבור לקבוצה השניה, הברונקוס. דבר ראשון הרשים אותי מאד ההתעקשות שלהם על משחק הריצה. למרות שנראה היה שלמורנו היה משחק עצום של 13 ריצות, 93 יארד, הסטט' שוב מטעה. למורנו היו 2 ריצות גדולות וזהות לחלוטין של 20 וקצת יארדים לטאצ'דאון. חוץ משתי הריצות הללו הוא השיג 48 יארד ב-11 ניסיונות, לא משחק גדול בכלל. הנק' היא שבמחצית הראשונה, כל פעם שפייטון קרא מהלך ריצה זה נגמר אחרי 2 יארד, יארד בודד. אבל ההתקפה של הברונקוס עייפה את ההגנה של ניו יורק וברבע הרביעי ההתעקשות על משחק הריצה, פתאום מצאה נתיבי ריצה וההתקפה של דנבר הפכה להיות מאוזנת.

ההגנה של הברונקוס גם היא הייתה מרשימה מאד, בעיקר כשמדובר היה על הריצה. הרצים של הג'איינטס פשוט לא מצאו שום מרווח לריצה. 19 פעם ניו יורק ניסו לרוץ וזה הסתכם ב-27 יארדים עלובים מאד. נכון שמשחק הריצה של הג'איינטס לא משובח, אבל מול הקאובוייז הוא הניב 50 יארד ב-14 ניסיונות קצת יותר מכובד. גם מול הרייבנס בסיבוב הראשון ההגנה נגד הריצה של דנבר עבדה נפלא. 58 יארד מ-21 ניסיונות בלבד. נכון שהרייבנס נאלצו למסור המון, בגלל הפיגור הגדול, אבל עדיין הגנת הריצה של דנבר נראתה מעולה. מול הבראונס, קבוצה עם הגנה חזקה, הרייבנס השיגו כבר 99 יארדים על הקרקע.

ולמעקב אחרי הזון ריד אופנס. רוברט גריפין ניסה לרוץ 4 פעמים בלבד בעוד משחק חלש מאד בגרין ביי, אבל קולין קפרניק וראסל ווילסון כן השתמשו באופציית הריצה. קפרניק שנראה כל כך נפלא מול הסקונדרי של הפאקרס לא הצליח למסור מול הסקונדרי המתוגבר בחומרים של הסיהוקס. 127 יארד בלבד, אפס טי.די, 3 אינט. אז הוא רץ והשיג 87 יארדים ב-9 ריצות. גם ראסל ווילסון פתח מבער וניסה לרוץ 10 פעמים. זה הספיק ל-33 יארדים.

ואחרונה חביבה - פילי. הפעם הפסד צמוד לצ'ארג'רס. כרגיל נסתכל על מספר מהלכים כולל ונגלה שקבוצה אחת הריצה 79 מהלכים, אבל זאת הייתה סן דייגו. האיגלז סיימו עם 58 מהלכים בלבד, שזה 5 מהלכים יותר ממה שהם השיגו במחצית הראשונה מול הרדסקינס. מייקל ויק נתן משחק מסירות ענק עם 428 יארדים, 2 טי.די ואף איבוד כדור. אבל כמו ההתקפה של הג'איינטס, גם האיגלז עשו מהלכים גדולים, אבל לא יצרו קצב של התקפה. רק 22 דאונים ראשונים, לעומת 33 של סן דייגו. 19 דקות אחזקה בכדור בלבד. אחרי 2 משחקים בלבד, תוצאות התקפת הטשטוש של צ'יפ קלי עדיין מעורבות מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 11:51 pm 
Junior

קפרניק היה מנותק לגמרי אתמול, ואני זוקף את זה בעיקר לזכות ההגנה המדהימה של סיאטל.
ההגנה והקהל ומה שקרה להם שם בעונה שעברה, כל הדברים האלה חיסלו את הניינרס וכבר ברבע הראשון הכניסו אותם לבעתה.

לקפרניק לא היה למי למסור במשחק הזה. הרסיברים שלו כוסו בצורה מושלמת ברוב המכריע של המהלכים, בולט במיוחד היה הרכש הנוצץ מהקיץ האחרון, הרסיבר בולדין מהאלופה בולטימור, שלא יכלה לשלם לו בגלל החוזה הגדול החדש לפלאקו.
ריצ'רד שרמן, מי שנחשב בעיניי רבים לקורנר-בק הטוב בליגה, פשוט חיסל אותו.
הרצים גם כן לא עשו שום דבר משמעותי במשחק.
הדבר היחיד שסן פרנסיסקו קיבלו במשחק זה את הכניסות של קפרניק, שמדי פעם קיבל מרווח מסויים וניצל אותו לריצות קצרות, אחרי שחיפש ולא מצא למי למסור.

ההתקפה של סיאטל גם לא קוטלי קנים.
ראסל וילסון זה הדבר האמיתי. חבילה שלמה. יש לו יד לשים את הכדור בדיוק איפה שהוא רוצה, הוא יכול לרוץ פנימה אם ההגנה מאפשרת וזה כל כך חשוב שיהיה לך אופציה שניה אם התרגיל נשבר על ידי ההגנה, לחלק נכבד מהקיו.בי הרציניים אין את האופציה הזו.
ומרשון לינץ', אחד מהרצים הטובים בליגה, הבחור הזה הוא בהמת משא עם קלילות של איילה ופריצה של צ'יטה.

על ההגנה החזקה וההתקפה המגוונת אפשר להוסיף גם את המגרש הביתי.
איך אמר אתמול הפרשן בסיום המשחק ?
"נהוג לאמוד את שווי המגרש הביתי בשלוש נקודות. כאן זה בטח חמש נקודות."

יהיה מאוד קשה לנצח את הקבוצה הזאת.
הם חייבים להיות המועמדים מספר 1 לסופרבול מה-NFC.
כמו שדנבר חייבים להיות המועמדים מספר 1 מה-AFC.

נלך לבדוק.. :
אחרי מעבר על שבעה-שמונה אתרים שלא מציעים יחסים עדיין (אולי בגלל שיש משחק הערב),
BWIN (ידועים כגנבים, אל תתקרבו אליהם) פתרו את חיפושיי, וכמו שחשבתי.

סיאטל מובילה את ה-NFC עם יחס של 4, סן פרנסיסקו אחריה עם 4.5, גרין ביי 6, אטלנטה והסיינטס 9.
הג'איינטס המעניינים מדורגים 8, אחרי שיקאגו ודאלאס. מינסוטה של אדריאן פיטרסון אחרונה, וחבל שהוא משחק בקבוצה הזאת.

דנבר מובילה את ה- AFC עם יחס של 2.75.
הפטריוטס אחרי עם 4, יוסטון 6.5, בולטימור וסינסינטי 13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 17, 2013 11:52 pm 
Hall of Famer

דרך אגב, שלושה דברים מטרידים לגבי הברונקוס.
1. ריאן קליידי, התאקל השמאלי (התפקיד הכי קריטי בקו ההתקפה ובכלל אחד הקריטיים בפוטבול) שהגיע 3 פעמים לפרובול ונחשב לאחד השחקנים הטובים בתפקידו נפצע ויעדר כמה שבועות.
2. ג'ון פוקס והברונקוס נראו מאד שמרניים בסוף המשחק מול הג'איינטס. הגישה הזאת אולי עלתה לברונקוס בפלייאוף שעבר מול הרייבנס. ניסיונות לבזבז זמן במהלכי ריצה שקופים, במקום לנסות ולהשיג דאון ראשון ולהזיז את השרשראות בצורה היעילה ביותר ולא זאת שדווקא תבזבז את הזמן הגדול ביותר פר מהלך.
3. אי משמעת של שחקני הברונקוס, בעיקר בהגנה. השיא היה כמובן בשבוע שעבר, כשאחד הליינברקרים חטף כדור ורץ לאנדזון לטי.די. קל. הוא החליט להשתעשע ולהפיל את הכדור בדיוק כשהוא חוצה את קו האנדזון. למרבה הצער הוא אמנם הפיל את הכדור, אך ממש לפני קו השער והרייבנס השתלטו על הכדור ללא שום נק' לדנבר. זה מהלך פרופר של חוסר משמעת. במהלך המשחק מול הג'איינטס הברונקוס ביצעו 13 עבירות שעלו להם ב-132 יארדים, חלקם הגדול בהגנה, חלקם פשוט עבירות של חוסר משמעת וחוסר ריכוז. להזכירכם, ההפסד בפלייאוף שעבר מול הרייבנס נבע ממהלך גדול של פלאקו לג'קובי ג'ונס, כשעל המהלך הזה חתום הסייפטי של הברונקוס מור עם הגנת חסרת ריכוז וחסרת משמעת.

וחדשות בטמפה ביי. הבאקס הוזכרו כאחת הקבוצות שיכולות להפתיע מאד העונה והחלו את העונה עם 2 הפסדים צמודים, אחד בנק' (עם העבירה המטופשת של הליינבקר על הקיו.בי של הג'טס) והשני מול הסיינטס ב-2 נק'. למרות שההגנה תפקדה היטב וסה"כ לבאקס יש צ'אנס להפוך את המצב, החרא התחיל כבר לצוף. דריל ריווס, אולי הקורנרבק הכי טוב בליגה, שהבאקס השיגו מהג'טס רק העונה כבר נשמע לא מרוצה מהמאמן גרג שיאנו. הקיו.בי ג'וש פרימן נפגע כשהוא לא נבחר לתפקיד הקפטן העונה, אחרי 3 שנים בהן שימש כקפטן ויש אומרים שידו של שיאנו הייתה מעורבת בכך. הוא לא מסתדר עם המאמן ויש רינונים שהוא הולך לבקש טרייד. שיאנו, המאמן, הוא איש קשוח שמונה שנה שעברה היישר מפוטבול המכללות. אם המצב ימשיך כמו שהתחיל, בשנה הבאה הוא כבר יצטרך לחפש מכללה חדשה שתעסיק אותו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 9:00 pm 
Hall of Famer

או.קיי, זה כבר יותר ממטריד. מסתבר שריאן קליידי סיים את העונה. זה יכול לגמור לברונקוס את העונה במקביל. הדבר המבאס ביותר זה שקליידי חתם רק בפגרה הנוכחית על חוזה חדש שמעניק לו 33 מיליון דולרים מובטחים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 10:49 am 
Hall of Famer

חדשות מאד מפתיעות בליגה. הבראונס העבירו בטרייד את בחירת הדראפט מספר 3 מהעונה שעברה, הרץ האחורי טרנט ריצ'ארדסון, לאינדי תמורת בחירת סיבוב ראשון בדראפט הבא. טריידים במהלך העונה הם נדירים מאד באן.אף.אל, טריידים של נבחרים גבוה בדראפט הם עוד יותר נדירים וטריידים של נבחרי דראפט שאפילו נחשבים כמוצלחים, כמו ריצ'ארדסון, לא קורים פשוט.

הבראונס החליפו בקיץ האחרון את כל מקבלי ההחלטות, מינו מאמן חדש ומחפשים מרץ אחורי תכונות שאין לריצ'ארדסון. בעוד שריצ'ארדסון הוא רץ אחורי חזק, עושה את העבודה בין התאקלים, הוא לא רץ אחורי מהיר מאד, מתפוצץ, שמשיג ריצות ארוכות. אם רוצים לאפיין אז הוא אמט סמית' ולא בארי סאנדרס והנהלת הבראונז מחפשת סאנדרס.

אחת הסיבות העיקריות שאין טריידים כאלו במהלך העונה היא שקשה מאד מאד ללמוד באן.אף.אל התקפות חדשות. זה לא כמו כדורסל, ההתקפות הרבה יותר מסובכות ורק ללמוד את המינוחים שבהם משתמשים זאת עבודה שדורשת לא קלה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 1:56 pm 
Junior

האם יש סיכוי שיש להם ראנינג בק מחליף שהם מאמינים בו ורוצים לקדם?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 7:46 pm 
Hall of Famer

לא. פשוט לא מאמינים בריצ'ארדסון ובחירת סיבוב ראשון באן.אף.אל היא מחיר מאד גבוה

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 8:57 pm 
Junior

http://www.grantland.com/blog/the-trian ... nted-trade

ביל ברנוול אומר אותו דבר, רק בשפה זרה וארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 11:02 am 
Freshman

זה פשוט פאסינג ליג, ולהשיג רץ טוב זה אפשרי גם בסיבובים מאוחרים, אז קליבלנד (שיש לה הגנה לא רעה) זורקת הכל בכדי להשיג QB באחד המקומות הראשונים. מה שמוזר בטרייד זה שקליבלנד, כך או כך תבחר בטופ 5, וזה אמור להיות מחזור סופר מוכשר בעמדה (אפילו בלי ג'וני פוטבול). במקרה הגרוע (מבחינתנו, והטוב מבחינת הבראונס) אינדי תבחר 16-20, כך שזה למעשה טרייד של בחירת אמצע סיבוב ראשון על בחירת מקום שלישי. בכל זאת, אני מנחש שבקליבלנד כבר סימנו לעצמם את הבחירה הראשונה (ברידג'ווטר?) ויהיו מוכנים לטרייד אפ אם צריך.

מבחינת הקולטס, זה טרייד סופר מבטיח. לאק את ריצ'ארדסון נשמעים כזוג הכי אטרקטיבי של העשור הקרוב. ריצ'ארדסון יוריד בהרבה את העומס מלאק, ויחייב את ההגנות להתאים את עצמן. מסכים עם עמוס שזו ליגה שקשה ללמוד בה את משחק ההתקפה, אבל דווקא בעמדת הרץ זה מסובך פחות (מהלך ימינה או שמאלה וזהה את החור), וממילא הקולטס החליפו את מתאם ההתקפה העונה. אחרי הקיץ האחרון, אינדי אחת מקבוצות ההגנה נגד מסירה הטובות בליגה, עדיין נשאר להשלים את קו ההתקפה ולהביא מחליף לרג'י ווין כמוסר הראשי (היווארד באי כנראה לא יחזור להיות השחקן שנבחר במקום השביעי בדראפט), אבל יש הרבה סיבות לאופטימיות. החשש הכי גדול מהטרייד זו הפציעה של ריצ'ארדסון, אבל אם ישאר בריא זה מהלך אדיר נוסף של ריאן גריגסון הGM הצעיר. בעונה הזו המטרה עדיין להשתחל לפליאוף, לא מעט פציעות יכולות להשאיר את הקולטס בחוץ, אבל המטרה ממילא תמיד הייתה 2014.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 11:44 am 
Junior

ברצינות, אתה חושב שבמקרה הגרוע ביותר מבחינת הקולטס קליבלנד תקבל מהם בחירה 16-20?

אנחנו מדברים על הקבוצה שבקושי ניצחה בבית את סן דייגו, והפסידה בבית למיאמי ?
על הקבוצה עם קו ההתקפה שגרם ללאק לחטוף בערך פי חמש מכות עד עכשיו מרוב הקיו.בי האחרים?

הטרייד הזה לא יהפוך אותם לטובים יותר משמעותית. לא סביר לפחות, שאחד שמצטרף באמצע העונה ומחזיק בממוצע של 3 יארד לריצה, יעשה שינוי משמעותי.

לטעמי בחירה באיזור ה-16 זה המצב ההגיוני, לא הגרוע מבחינת אינדי.
הגרוע מבחינת אינדי זה שהמצב נשאר דומה לשני המחזורים הראשונים, ואז הם כנראה יהיו באיזור הבחירה ה12.

המצב הבאמת גרוע זה שקו ההתקפה ימשיך באותה נחישות ויכולת. אם כך, לא סביר שלאק יישאר על המגרש עוד הרבה זמן בעונה הזאת.. ואז, אוי כמה שהבראונס ייהנו מהבחירה של הקולטס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 12:14 pm 
Freshman

לא את סאן דייגו, את אוקלנד, זה אפילו עצוב יותר, אבל מיאמי תהיה נהדרת השנה.

הקולטס לא חזקים, כמו שהAFC מביך, מעבר לראשי הבתים המשוערים (ברונקוס, טקסאנס, בנגלס והפטס) אין כלום, אינדי צריכה להשיג 9 נצחונות ואולי להשתחל כווילד קארד. ונו הנתון על ה3.5 יארד פר קרי של ריצ'ארדסון לא אומר כלום, הוא שחק ליד ברנדון וידן.

אגב אינדי נראו בשני המשחקים, למרות ההפסד, טוב מרוב אלו של שנה שעברה (11-5), אז ההגרלה קשה הרבה יותר, אבל מאזן חצוי יהיה כשלון גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 7:59 pm 
Hall of Famer

עדי, קודם כל ברוכים השבים. דבר שני, התפקיד של הרנינג בק הוא מורכב הרבה יותר מאשר רוץ ימינה או שמאלה וזהה את החור. זה בערך נכון (גם לא מדויק) במהלכי ריצה. במהלכי מסירה התפקיד שלו הוא כחוסם נוסף, הרבה פעמים הוא זה שלוקח את השחקן של הבליץ. אתה יכול להתחכם ולהגיד אל תשימו אותו במהלכי מסירה, אבל זאת התחכמות מיותרת, כי אז היריבות ידעו בדיוק מתי הקולטס הולכים לרוץ. בקיצר, לא פשוט ואני מצפה שהשימוש בו בשבועות הראשונים יהיה מוגבל.

צ'ונסי, בזמן הקצר אני לא חושב שהטרייד הזה יהפוך אותם לטובים משמעותית, פשוט בשל בעיית ספר התרגילים, אבל ברגע שריצ'ארדסון יהיה חלק אינטגרלי מההתקפה, הם כבר יראו הרבה יותר משופרים. חשוב לזכור שריצ'ארדסון נחשב לרנינג בק פרוספקט הטוב ביותר שיצא מהקולג' מאז אחד אדריאן פיטרסון (שנבחר שביעי דרך אגב). מספר היארדים פר נשיאה הוא באמת לא מוצלח, אבל הוא גם לא מספר את הכול. קודם כל כמו שעדי גורדון אמר, ריצ'ארדסון שיחק ליד ברנדון ווידן. ההגנות היריבות לא ממש התעניינו במה ווידן והרסיברים שלו יכולים לעשות ובמקרים רבים שמו גם 8 אנשים בקו ההגנה הקדמי. ליד לאק תמונת המצב תיראה אחרת לחלוטין ולריצ'ארדסון יהיה קל יותר כשההגנה לא מרוכזת בו (וזה דרך אגב מה שעושה את העונה של פיטרסון, לצד קיו.בי אומלל כמו פונדר לכל כך מדהימה).

דבר נוסף, ריצ'ארדסון כמו שציינתי פה, לא עשה כמעט מהלכים גדולים. אפשר להתווכח אם זה בגללו או בגלל סיבה אחרת, אבל זה מעמיד את הממוצע שלו באור אחר. רצים אחוריים אחרים מעמידים ממוצעים משופרים בגלל הריצה ההיא של ה-17 יארד, בגלל הריצה הזאת של ה-26 יארד, שלא לדבר על ריצות של 70 יארד ומעלה. קח את שני המשחקים הראשונים של פיטרסון העונה. במשחק הראשון הוא רץ ל-93 יארד ב-18 נשיאות, עם ממוצע נפלא של 5.2 יארד לנשיאת כדור. הבעיה הייתה שהסטט' הזאת מאד מאד מעוותת, כי פיטרסון שבר ריצה אחת ל-78 יארד. כלומר, למעט הריצה הזאת הוא השיג 15 יארד ב-17 נשיאות כדור. פתאום 3.5 יארד לנשיאה נשמע נפלא. במשחק השני הוא השיג 100 יארד עם ממוצע של 3.8 יארד לנשיאה ושוב זה מטעה. הפעם הוא הסתפק בריצה ארוכה של כמעט מחצית המרחק, 36 יארד. נוריד את הריצה הזאת ונגיע לממוצע של 2.56 יארד לנשיאה. לשון מקוי, הרנינג בק עם מספרי היארדים הגבוה ביותר עד כה נתן משחק מצויין בהפסד מול הצ'יפס עם 158 יארדים על הקרקע עם ממוצע של 7.9 יארד פר נשיאה. אבל מתוך אותם 158 יארדים, 89 הוא עשה בשלוש ריצות. פתאום אנחנו מדברים על ממוצע טוב, אבל לא מדהים של 4.05 יארד פר נשיאה.

עוד נק' שחייבים לציין היא שלאק מופל כל כך הרבה, כי לאינדי אין משחק ריצה היום, אחרי שבלארד גמר את העונה. היריבות שולחות בליץ אחרי בליץ ומפעילות לחץ כבד בלי לפחד בכלל מהריצה. סביר להניח שכשריצ'ארדסון ישולב היטב בקבוצה, אז גם הלחץ שההגנה תפעיל על לאק יקטן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 10:14 pm 
Junior

סינסינטי פתחה את העונה בצורה מרשימה והתחילה לקבל תקשורת.

הערב הם הגיעו להוכיח שהם בדרך לגדולה במשחק ביתי נגד גרין-ביי, פתחו חזק ועלו ל-14 מול אפס.
גרין-ביי ענו ב-30 נקודות רצופות עד עכשיו, 5 לסוף השלישי.

משחק חם מאוד, הרבה מריבות, וארון רודג׳רס בסכנת פציעה רצינית במשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 10:35 pm 
Junior

ומאז שכמעט שברו לו את הקרסול הוא עם שני איבודים בפחות משש דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 4:04 am 
Junior

טוב, סחטיין על ריצ׳רדסון עם טאצ׳דאון והופעת בכורה מוצלחת,
וההופעה המפתיעה בינתיים של העונה שייכת לאינדיאנה עם ניצחון מדהים בסן פרנסיסקו.

עמוס, מה עם הג׳יאנטס ? נראים קבוצה בתהליך התפרקות. כל כך הרבה סאקים, נשברים בקלות (אחרי שהשיגו טאצ׳דאון בפיגור 7-0 שנפסל בגלל פנלטי, ולא הצליחו אפילו להשיג פילד גול, נגמר המשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה