סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 24, 2025 7:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 10:28 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אולי ירושלים הנוכחית זה לא מדד, כי כשהם יורדים להגנה הם כל כך איטיים שהמגרש עוקף אותם; אבל אם מכבי משנה פאזה בכל הקשור למשחק ריצה, כמו שמשתקף בוידאו הזה - זה כבר שינוי מרענן לעומת השנים הקודמות.
מצד שני, זו עדיין קבוצה עם אוחיון כרכז ראשון והיקמן כגארד מוביל. אז כנראה שלא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 10:35 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אתה באמת חושב שאוחיון יהיה רכז ראשון ולא רייס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 11:18 am 
Hall of Famer

Rondo כתב:
אתה באמת חושב שאוחיון יהיה רכז ראשון ולא רייס?

באירופה סביר להניח שלא, אבל בליגה זה די הגיוני שכן, לפחות בהתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 11:39 am 
Freshman

בליגה, לפחות עד השלבים המכריעים, זה פחות משנה, וגם שם למכבי יש מספיק כלים כדי להסתדר בלי יוגב. אבל ביורוליג אני לא רואה שום מצב שרייס לא יהיה רכז ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 11:42 am 
Junior

ב-12:00 חולון מארחת את אשדוד. שון דניאל בסגל של אשדוד אבל עדיין לא חתום שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 12:08 pm 
Junior

המשחק בין נתניה להרצליה היום נדחה למחר ב 21:00. למדתי את זה על בשרי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 12:37 pm 
Sophomore

אני דווקא כן רואה את אוחיון רכז ראשון, או לכל הפחות - החלטה לא להחליט לגבי זהות הרכז הפותח אלא לזרום עם מי שטוב יותר. מכבי לא תחזיק שתי חמישיות שונות בליגה וביורוליג, והביקורות על הצביון הישראלי כבר התחילו להישמע בחודש אוגוסט. זה שיקול די משמעותי.

עושה רושם שהכיון כרגע הוא שסמית' ואינגלס בהכרח יהיו בחמישייה (מן הסתם). סימן השאלה המרכזי הוא סביב עמדת הרכז. לגבי עמדה 5 קשה עוד לקבל אינדיקציה כי היו רק שני משחקים וג'יימס לא שיחק באחד מהם אבל יהיה כאן מאוד מעניין. השאלה אם מי שישלים את החמישייה יהיה 4 טבעי (טיוס) או אחד הגארדים (אוחיון/רייס/היקמן) מה שיוביל להרכב של ארבעה מובילי כדור ו- 4 נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 1:56 pm 
Junior

חולון ניצחה את אשדוד 64:77. גודס וגרנט היו טובים בחולון. איתי שגב חזר לשחק בחולון והיה לא רע.
גוני יזרעאלי וסקוור המשיכו להסריח את המגרש.
אולי כדאי להביא את הקומבוגארד הזר כבר מעכשיו כדי להציל את העונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 2:46 pm 
Senior

סליחה על השאלה לאומית אבל מה יעזור לכם קומבו גארד זר נוסף? אלא אם אתה מתכנן להחליף את אובסרי או גודס שהם אם אני מבין נכון אמורים להיות 2 השחקנים המובילים של חולון השנה.

יש חוק רוסי השנה, בהנחה שגבוה זר משחק רוב הזמן, אוסברי וגודס גם כן, ואין גבוה ישראלי באמת מלבד רוזנפלד שגם הוא בינוני. אין לכם את הפרווילגיה לזר חמישי (שבשביל שיהיה מישהו ברמה זה יעלה לכם משהו כמו חצי מיליון שקל) וגם אם הייתה אין לו מספיק דקות בשביל לעשות הבדל.

לטוב ולרע גוני וסקוורר ישחקו 40 דקות בערך ביחד גם אם יבוא קומבו גארד זר.

יכול להיות שמראש הייתם צריכים להביא קומבו גארד במקום גודס אולי אבל זה לא קרה וכנראה גם לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 2:50 pm 
Senior

חיפה ניצחה את מגדל העמק 86-66 אחרי שבמחצית עוד היה צמוד (37 לכול). בן רייס המצטיין (שזה כלל לא סימן טוב נראה לי, אבל רק משחק אימון ראשון) עם 23 נקודות, 8 ריבאונדים ו-5 אסיסטים, גם בעקבות חסרונו של דונטה סמית שלא שיחק.

עדכון קלעים מלא:
בן רייס 23 נק', 8 ריב', 5 אס' ו-2 חסימות, שרווד בראון 16 נק', 5 ריב' ו-3 חט' ב-17 דק', אייק אופייבו 14 נק' ו-8 ריב' ב-16 דק', אלכס צ'וברביץ' 10 נק' ו-4 ריב', דוד קוביאן 7 נק', תומר בר-אבן (5 אס', 4 ריב', 3 חט' ב-15 דקות) ובריאן רנדל (6 ריב') 6 נק' כ"א ודגן יבזורי 4 נק'. מורן רוט שיחק 15 דקות בהן מסר 7 אסיסטים ולקח 5 ריב'. לירז אריאלי לא קלע ומסר 2 אס'. דונטה סמית', עידו קוז'יקרו ואורי קוקיה לא שיחקו.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ד' ספטמבר 18, 2013 3:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 3:16 pm 
Freshman

בסיכום המשחק של מכבי חיפה כתוב ש"שרווד בראון צלף מכל פינה" -
איך זה מתיישב עם הקביעות הקודמות כאן שלבראון אין עכולת קליעה בכלל, ושכדאי לשלוח אותו כבר (או בעוד מספר חודשים) הביתה?
אגב, גם במשחקי הפליי אוף של ליגת המכללות האמריקאית הוא הוביל את קבוצתו לשלבים מפתיעים בגלל כושר הקליעה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 3:22 pm 
Senior

אימונים זה לא משחקים. מצד שני משחקי אימון זה לא משחקים רשמיים גם כן. אפשר לשאול את ג'רמי פארגו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 5:56 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גבי, ראשית לא לשכוח שאת הסיכומים האלו כותב עובד הקבוצה. היה משחק סגור לקהל, לא נכח אף עיתונאי.
שרווד בראון עשה 6 מ- 10 מהשדה. השש האלו שקלע היו 3 באזור הצבע מאסיסטים יפים מאד שקיבל תוך ניצול החסרון הבולט של מגדל העמק במאסה מתחת לסל, 2 מחצי מרחק ואחד (מתוך שני נסיונות) מחוץ לקשת.
שני שחקנים היו באמת טובים היום, מעל הייתר - בן רייס ותומר בר אבן. בר אבן מתגלה, גם באימונים, ששחקן מצוין של ממש שיכול להשתלב בליגת העל, היום הוא היה ממש מצוין. איך זה יעזור לו לקבל דקות של ממש העונה בסגל המאד מאד רחב הזה ואיכותי של חיפה, נחיה ונראה...(דווקא בעמדות ה 1-2 הסגל לא כ"כ רחב).
מי שהיו חלשים יחסית היום היו רנדל (ששיחק בהילוך ראשון כיאה לשחקן ותיק שמשחק מול קבוצה כה נחותה), מורן רוט ואלכס צ'וברוביץ.
אפג'ובו ניצל את יתרונו המוחלט מתחת לסלים. קוביאן בכמה דקות של התעוררות הראה שיש לו יד מצוינת. יבזורי גם שיחק בהילוך שני בקושי. מגדל העמק קבוצה מאד חלשה על הנייר גם יחסית לליגה שניה. אין לה חוץ משני הזרים שום שחקן לגיטימי לחמישיה בליגה שניה.

נערך לאחרונה על ידי טל בתאריך ד' ספטמבר 18, 2013 6:06 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 6:10 pm 
Senior

לא הייתי מתרשם מהיכולת של בר אבן (שהיה בינוני גם בליגה לאומית) כמו גם שלא מתלהב מהדיבורים על מטלון ושגב. שחקנים צעירים הרבה פעמים פורחים במשחקי אימון שאין לחץ ורק רצון להוכיח ובעיקר אין הגנה וסקאוטינג של עונה רגילה ואין רוטציה של עונה רגילה (זרים 30+ דקות על המגרש). זה משתנה מקצה לקצה שהעונה מתחילה. אם אני צריך להעריך, הוא לא ישחק השנה בכלל. כמו שמטלון ושגב לא יראו דקות בחולון למרות מה שלאומית אומר. נחכה ונראה ונבדוק את זה במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 6:41 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
לא הייתי מתרשם מהיכולת של בר אבן (שהיה בינוני גם בליגה לאומית) כמו גם שלא מתלהב מהדיבורים על מטלון ושגב. שחקנים צעירים הרבה פעמים פורחים במשחקי אימון שאין לחץ ורק רצון להוכיח ובעיקר אין הגנה וסקאוטינג של עונה רגילה ואין רוטציה של עונה רגילה (זרים 30+ דקות על המגרש). זה משתנה מקצה לקצה שהעונה מתחילה. אם אני צריך להעריך, הוא לא ישחק השנה בכלל. כמו שמטלון ושגב לא יראו דקות בחולון למרות מה שלאומית אומר. נחכה ונראה ונבדוק את זה במהלך העונה.

בלאומית הוא נחשב שחקן, עשה בעונה שעברה 12.5 נק', 5 ריב', 5 אסיסט למשחק, והוא ילד. בעקרון מסכים עם התחזיות הפסימיות לדקות משחק אבל שים לב שבמקרה של פציעה של מורן או קוביאן אין לך יותר ממוביל כדור אחד בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 6:47 pm 
Senior

שחקן בינוני בהקשר הזה שזאת סטטיסטיקה של קבוצה מקום אחד לפני אחרון לא? לא זוכר איפה בדיוק סיימו אבל נמוך. סטטיסטיקה טובה אבל בקבוצת תחתית.

כן, פציעה של אחד מהם אולי לא תהיה בריירה. מצד שני פציעה אפשר להשאיל את נעימי ממכבי או משהו גם כן... או להביא מישהו אחר.

אבל בו נקווה שאף אחד לא יפצע :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 7:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קוף, למה נראה לך ששגב לא יקבל דקות בחולון? הוא אחד הצעירים המוכשרים בארץ וזה לא שחולון משופעת בישראלים טובים. נראה לי שגם יהיה לו חיבור טוב לקהל של חולון בזכות האתלטיות והלחימה שלו. לדעתי הוא יהיה תגלית העונה.

אם היחתי אוהד י-ם הייתי מודאג מהמשחק מול מכבי. אמנם משחק ראשון אבל לחטוף תבוסה כזו מול מכבי ללא 60% מהחמישייה ורק 7 בכירים... אלא אם גרין וכדיר קיבלו מנוחה אני לא מבין איך הקו הקדמי של י-ם לא שלט בדו קרב מתחת לסלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 7:40 pm 
Senior

כי אני לא חושב שהוא מוכשר מספיק לקבל דקות כרגע (המוכשרים בארץ היום זה לא כזה כבוד) ולא חושב שהוא מוכן ויכול לשחק בכלל ברמה הזאת עכשיו (בעתיד כנראה שכן). שחקן שהתקשה להיות דומיננטי ולייצר לעצמו נקודות ברמה של הנוער, הוא לא יכול לעשות את זה בליגה. לחימה זה יופי, פוטנציאל גם, אתלטיות יש לו בשפע, זה לא יעזור לו לקבל דקות עכשיו. במשחקי אימון אין טקטיקה ויש רוטציה גדולה של שחקנים, אין לחץ וזה קל מאד לבלוט (הפסקתי לספור כבר שחקנים שהיו טובים בהכנה ונעלמו בעונה). ברגע שתתחיל העונה הרוטציות יתקווצו מאד, הזרים יקבלו את מלוא 120 הדקות שמותר להם ברוב הקבוצות ולישראלים ישארו 80 דקות. לחולון יש 4 ישראלים בכירים (מבחינת חולון, הם לא ממש בכירים) גוני, סקוורר, הרוש ורוזנפלד. אני מעריך שהם יחסלו לחלוטין את 80 הדקות האלה ולשגב ישארו פירורים אם בכלל. ושחקן צעיר בפירורים לא יכול לעשות יותר מידי בשביל לקבל ביטחון ולקבל עוד דקות.

אז כמו במקרה של בר אבן בחיפה, למעט אם מישהו (נניח אוסברי) יפצע ויאלץ לתת לו דקות, בהנחה וכולם בריאים לדעתי הוא לא יראה דקות. אולי כמה ב2-3 משחקים הקרובים אבל מהר מאד לובין יזכר שמשחקי אימון זה לא משחקים רשמיים ושהוא רוצה לשמור על הג'וב שלו ואז ישחקו מי שיביאו לו נצחונות ותרשה לי להמר מתחושה ששגב לא יהיה בין השחקנים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2013 8:16 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב ששגב כבר היום יותר טוב מהרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 1:52 pm 
Junior

אני חושב כמו צ'ארלס ששגב יקבל הרבה דקות. ההימור שלי, 20 דקות פלוס. ותרשמו את זה.

מסכן מסכן בן רייס. הלוואי שימצאו לו מקום.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 2:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ג'אפר כתב:
אני דווקא כן רואה את אוחיון רכז ראשון, או לכל הפחות - החלטה לא להחליט לגבי זהות הרכז הפותח אלא לזרום עם מי שטוב יותר. מכבי לא תחזיק שתי חמישיות שונות בליגה וביורוליג, והביקורות על הצביון הישראלי כבר התחילו להישמע בחודש אוגוסט. זה שיקול די משמעותי.

עושה רושם שהכיון כרגע הוא שסמית' ואינגלס בהכרח יהיו בחמישייה (מן הסתם). סימן השאלה המרכזי הוא סביב עמדת הרכז. לגבי עמדה 5 קשה עוד לקבל אינדיקציה כי היו רק שני משחקים וג'יימס לא שיחק באחד מהם אבל יהיה כאן מאוד מעניין. השאלה אם מי שישלים את החמישייה יהיה 4 טבעי (טיוס) או אחד הגארדים (אוחיון/רייס/היקמן) מה שיוביל להרכב של ארבעה מובילי כדור ו- 4 נמוך.

נראה לי שרייס, אינגלס, סמית' וג'יימס סגורים בחמישייה ואו שיתווסף גארד נוסף כמו שרשמת או גבוה נוסף (טיוס או כהן). אני לא רואה את סופו או אוחיון פותחים ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 2:30 pm 
Senior

נחייה ונראה. בו נדבר במחזור החמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 12:12 am 
Junior

נדב, רוצה לסכם את המשחק בנתניה?
הרצליה ניצחו ב 8, לא זוכר את התוצאה המדויקת. באזור ה 70 ו וה 60 ו
כמה דברים ראויים לציון בעיניי:

- בן שימול היה בחוץ היום, וגיא לביא שיחק כמעט כל המשחק. היו לו הרבה עליות וירידות, אבל בסה"כ נתן משחק סולידי, למרות שלא ממש התקיף את הסל. היה טוב מול הגארדים של נתניה.
- עוז בלייזר יהיה השחקן האהוב עלי בעשור הקרוב. ממשיך לתת הצגות בהגנה ומציג יד נעימה מחוץ לקשת וגישה אסרטיבית לסל.
- איבי ממשיך להיות מסומם שיק.
- הכדור נוזל לדונלדסון מהידיים. עם זאת הוא עדיין נוכחות טובה בצבע.
- הרצליה שוב מתחילה עם חצי ראשון רע וריצה טובה אחת בחצי השני. בשני המקרים בינתיים, החצי הראשון הרע נבע בעיקר מאחוזי שדה רעים והחצי השני משיפור בהוצאה לפועל ובהגנה. במשחק היום זה גם מאוד היה קשור לקצב העבירות המטורף של פרימן מחולון שהיה מר עבירה לדקה.
- ניר כהן הראה משחק יפה מאוד, עם כמה מהלכי גב לסל מאוד יפים. בנט דיוויס הצטיין בנתניה, והקשיחות שלהם גרמה למשחק להיות מאוד צמוד. עם זאת, יש בעיות בקבוצה הזו עם מעט מוציאים לפועל. שוב, היה גארד זר שישב בחוץ, וגם אורלנד לא שיחק, אז אולי זה השפיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 1:39 am 
Senior

משחק שלם שבו גיא לביא משחק כמעט כל המשחק זה בטח לא משחק נעים לצפיה :-)

הרסי יהיה נכון להגיד שלפי מה שאתה אומר גם הרצליה משחקת כרגע עם 3 זרים?

דרך אגב, איך כריס וורן אחרי שראית אותו? גימיק או יהיה שחקן טוב בסופו של דבר?

דבר אחד שאפשר להסיק ממשחקי האימון של הרצליה בינתיים גם בלי לראות אותם, אפי כנראה מדבר איתם הרבה על הגנה. לדעתי בכל העונה שעברה, משחקי אימון ומשחקים רשמיים הרצליה לא עצרה קבוצות 2 משחקים רצוף מתחת ל70 נקודות, לא בטוח שאפילו משחק אחד למען האמת.

בלייזר אחלה שחקן, לא מפתיע היכולת שלו (אם כי יש לזכור שזה רק משחקי אימון עדיין, שבהם צעירים בדרך כלל משחקים מעל לרמתם האמיתית). לדעתי הוא 4 קלאסי בליגה וממה ששמעתי אופי מצוין ואם יש גבוה ישראלי שיכול לפלס את דרכו לנבחרת בשנים הבאות זה דווקא הוא לדעתי.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ו' ספטמבר 20, 2013 1:49 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 1:47 am 
Junior

כריס וורן שחקן. לפחות נגדנו לא כפה את עצמו, הראה צעד ראשון חזק ויד טובה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: