סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 1:45 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
אתה טועה בכל ההודעה שלך

מזל שלא קראתי. :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:28 pm 
Hall of Famer

ברור שהאליפות האחרונה לא תרמה לבריאות של ליאור ואולי החמירה את המצב שלו בשוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:46 pm 
Sophomore

ולכן הוא נראה בדרך הבטוחה חזרה למכבי :du_ma_et:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 10:24 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שמעמדו של אליהו ביבשת נחלש בטורניר הזה .
סה"כ מספרים לא רעים בכלל ( 12.4 , 7.8 , 2.6 ) , ואפילו קצת ניצני הגנה לעיתים .
לרעתו - האחוזים הלא טובים מהשדה מהקו , וכמובן חוסר ההצלחה של כל הנבחרת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 10:46 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע אם המעמד שלו נחלש, בטוח שלא השתפר. אתה שוב נאחז במספרים ומתעלם ממה שראינו על המגרש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 11:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אלה גם לא מספרים מרשימים בכלל. אני הייתי בטוח שאליהו הולך לנפח את הסטטיסטיקה שלו הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 11:38 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ליאור היה מהפחות גרועים בנבחרת ובאמת התאמץ לפעמים בהגנה.
מי שממש יש לו מזל שהגיע לאליפות עם חוזה הוא כספי שאין סיכוי שאיזושהי קבוצת nba היה מסתכלת לכיוונו אחרי האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 12:08 am 
Hall of Famer

לא חושב שבאן בי איי מסתכלים על האליפות הזאת כ"כ ברצינות. קצת כן, אבל לא בכזו תהומיות כמו שאנחנו מסתכלים עליה.
אצל כספי לדעתי יש גם בעיה של הבדלים קיצוניים בין מה שמצפים ממנו באן בי איי - רול פלייר, שחקן מס' 10-12 ברוטציה שתופר שלשה פה ושם, לבין בנבחרת - שחקן מוביל שצריך להיות סקורר מוביל. ראינו כבר שחקנים שעושים את המעברים האלו בנבחרות אחרות - קרלוס ארויו, אדוארדו נאהרה לדוגמא.
זה לא פשוט כ"כ, ולדעתי הבעיה של כספי בטורניר הזה הייתה שהוא ניסה לעשות דברים שהוא לא יודע. כל מיני פייד אוויי שבאן בי איי הוא לא היה מעז לזרוק, שלשות על הפרצוף של שחקנים, חדירה לסל מקו השלוש. רוב הזריקות שלו לא היו בשטף של המשחק, אלא הוא הכריח אותן.

ליאור זה עניין אחר. אני חושב שבטורניר הזה הוא נתן פחות או יותר מה שראינו ממנו לאורך השנים. התקפית לדעתי היה בסדר גמור. הגויאבות נכנסו, לקח שחקנים לסל, הוביל כדור פה ושם. אני מאמין שעד תחילת העונה תהיה לו קבוצה, ואני משער שזה יהיה באירופה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 12:21 am 
Hall of Famer

להסתכל על הטורניר של אליהו כמקשה אחת זה לא נכון. שני המשחקים הראשונים של אליהו, כמו של הנבחרת היו איומים ונוראים. מול בריטניה הוא סיים עם 11 נק', 4-12 מהשדה ו-3-10 מהעונשין. מול אוקראינה הוא סיים עם 8 נק' ב-40% מהשדה (10 זריקות). לקו הוא לא הגיע. בכלל מאז תצוגת האימים מול בריטניה אליהו לא הגיע כמעט לקו. 6 פעמים בארבעה משחקים ובאף משחק לא מעל ל-2 זריקות עונשין. הוא שם 3 מהזריקות הללו.

לשיאו הוא הגיע עם משחק טוב מול הבלגים. מול הצרפתים הוא היה סביר במשחק שהיה גמור. מול הגרמנים הסטט' נראתה טוב, אבל מה שראית במשחק ולמעשה בכל המשחקים, שאליהו לא שחקן מוביל. הוא יכול לשים נק' ולפעמים אפילו לשים נק' במקבצים. אבל לאורך משחק שלם אליהו לא מסוגל להיות משמעותי ולא מסוגל להיות שחקן שעליו הקבוצה מתבססת. למעשה באליפות הזאת ראינו שחקן נייד שכמעט לא יוצר לעצמו, אלא חי מהתנועה שלו וממצבים שמסדרים לו. גם מספרי הריב' היפים שהיו לו מטעים מאד. המשחק הראשון מול הבריטים מטעה. במשחק הזה הוא לקח 14 ריב', אבל יותר חשוב מכך, 10 ריב' הגנתיים. בשאר המשחקים יחדיו הוא לקח 12 ריב' הגנתיים. 3 ריב' הגנה למשחק. בהתקפה הוא היה הרבה יותר אפקטיבי עם 13 ריב' התקפה. למעשה חלק לא מבוטל מהנק' של אליהו הגיעו כתוצאה מאותם ריבאונדים בהתקפה.

בסטט' יבשה אליהו היה סביר. בתפקיד השחקן המוביל, שזה התפקיד שהוא אמור למלא בנבחרת ישראל, הוא היה כישלון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 1:29 am 
Hall of Famer

אני חושב שכשחקן "דרג שני" באירופה ( הרי לא סביר שפתאום הוא יקבל הצעות מאחת הקבוצות הבכירות ) , אליהו הראה שחצי העונה השני שלו במדי מכבי ביורוליג ( ממוצעים של 5 נק' ו-2.5 ר' בטופ 16 ובהצלבה ) מאחוריו , והוא עדיין "שחקן רלוונטי" לרמות הביניים ביורוליג למשל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 9:26 am 
Junior

הטורניר של אליהו לא היה גדול אבל בסה"כ הוא סיים עם נתונים סטטיסטיים לא רעים ויותר מכך, במשחקים האחרונים הוא הראה הרבה מאוד כדורסל. הוא הוביל פעמיים ברציפות את הנבחרת באסיסטים, הוא הראה ניידות יוצאת דופן לעמדה שלו ובטח שיכלת טיפול בכדור שלא תמיד רואים משחקן פנים וכשהנבחרת רצה ראו המון ניצוצות ממנו.
כמובן שגם הוואקום בצבע עזר לו לסדר מספרי ריבאונד שהם לא הלחם האמיתי שלו.

ליאור לא היה שחקן מוביל משלוש סיבות:
1. אין לו אופי של שחקן מוביל למרות שיש לו סט כישורים של וואחד שחקן מוביל
2. הנבחרת הזו לא שיחקה עבורו ולא רצה מספיק
3. כספי סומן כשחקן המוביל (וככה גם ניראנו)

אם אני נציג של קבוצה אירופאית שבא לראות אותו באליפות, אני דווקא מתרשם מאוד. בניגוד לכספי למשל. ליאור מאלץ הרבה פחות, הוא מאוד קבוצתי, נייד, משתף, קשה לשמירה. הוא הראה הרבה מאוד דברים.
למעשה, ביחד עם ניסים והלב של קוז'יקרו, אלו שלושת השחקנים היחידים שהגיעו לטורניר הזה.

אם הייתי רוצה לראות מליאור יותר? תמיד. זה פרומיל ממה שהאיש מסוגל לעשות אבל הוא תמיד ישאר אנדאצ'יבר קלאסי, יש לו אופי של שחקן משלים. אבל בסה"כ, מי שמבין כדורסל ובא לראות שחקן- ראה הרבה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 10:37 am 
מנהל פורום

אני מצטער, אני לא חושב ש12 נקודות זה נתונים סבירים לשחקן במעמד ובסגנון של אליהו. אני ציפיתי (גם בגלל ההנחה שהוא רוצה לנצל את הנבחרת כדי לשפר את מעמדו) לראות אותו מתקרב לאזור העשרים נקודות למשחק, ואין לי ספק שהוא מסוגל לזה. הקריסה הטוטלית של כספי רק היתה אמורה לעזור לו בזה.

וזה גם לא שהסטטיסטיקה מרמה. שני המשחקים מול בריטניה ואוקראינה עלו לנבחרת בהפסדים והסטטיסטיקה הגרועה שלו משקפת את המשחקים הגרועים של הנבחרת כולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 7:24 pm 
Hall of Famer

מוק ושמולקי, אתם מדברים כאילו אתם סקאוטים מקבוצות אן.בי.איי שרואים את אליהו בפעם הראשונה באליפות הזאת. המאמנים האירופאים מכירים טוב מאד את אליהו מימיו במכבי ובויטוריה. הם יודעים שאם נותנים לו דקות, הוא לא שחקן של 5 נק'. הוא לא הראה שום דבר מעודד מבחינת קבוצות יורוליג. כמו שאמרתי, היו לו משחקים נוראיים, היו לו משחקים טובים (מול בלגיה בעיקר) והיה לו משחק גארבג' שבו הוא בעיקר אסף נק' גארבג'. הוא לא הוכיח שהוא יכול להיות שחקן מוביל בקבוצת יורוליג, אפילו בינונית. דרך אגב, אם מגיעים מהפאזה של סקאוט האן.בי.איי, אז כדאי גם לדבר על ההגנה, שהייתה הגנה קלאסית של ליאור אליהו.

אם אליהו רוצה להיות עוד שחקן בסגל של קבוצת אמצע יורוליג, אז אני לא חושב שיש לו בעיה לחתום מחר על חוזה, או יותר מדויק, הוא יכול היה לחתום על חוזה גם לפני חודש ללא קשר לאליפות. אני רק חושב שחוזה כזה לא יהיה קרוב להצעה של ה-400 אלף דולר של מכבי, אלא יותר לכיוון של ה-300 אלף ומן הסתם חוזים כאלו לא ממש מעניינים את אליהו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 8:44 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אני מצטער, אני לא חושב ש12 נקודות זה נתונים סבירים לשחקן במעמד ובסגנון של אליהו. אני ציפיתי (גם בגלל ההנחה שהוא רוצה לנצל את הנבחרת כדי לשפר את מעמדו) לראות אותו מתקרב לאזור העשרים נקודות למשחק, ואין לי ספק שהוא מסוגל לזה. הקריסה הטוטלית של כספי רק היתה אמורה לעזור לו בזה.

סה"כ שני שחקנים עברו 20 נק' למשחק בטורניר, וזה לא שאליהו הוא בטופ10 או טופ15 שחקנים בטורניר הזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 11, 2013 11:18 pm 
מנהל פורום

קודם כל, אמרתי "מתקרב לאזור" שזה מאוד שונה מ"עובר את". ודבר שני, אז הכי הרבה היו שלושה שחקנים ולא שניים. גם יניב גרין להזכירך היה פעם מלך הריבאונדים של האליפות אאל"ט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 10:38 am 
Sophomore

http://basketball.eurobasket.com/Russia ... eam/333297

הבן אדם חיי בסרט או מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 2:32 pm 
Senior

יותר מעניין זה שדווקא הרכז שלהם נפצע. אולי ישאילו את נעימי עכשיו בחזרה? למרות שלדעתי כמו שאמרתי כבר נעימי בכלל לא יושאל וישאר במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 5:17 pm 
מנהל פורום

מה סרט? לשחק בקבוצת מרכז טבלה ברוסיה, זה "סרט"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 7:18 am 
Junior

יותר נכון הרוסים חיים בסרט.חחחחחחחח
שיגידו תודה שהליאור בכלל מדבר איתם. הוא סגור בממפיס ויש מלא קבוצות באירופה שרוצות אותו. חחחחחח
מזלם שהוא בכלל מוכן לשמוע על לקבל את הכסף שלהם. חחחחחחחח
איזה הזויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 9:44 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
מה סרט? לשחק בקבוצת מרכז טבלה ברוסיה, זה "סרט"?

אני מניח שהכוונה היתה לא לגבי ה"לשחק" אלא לגבי הלהציב דרישות מופרזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 1:55 pm 
Junior

האמת שחבל כי נראה לי שליאור קצת נגרר אחרי יעצי אחיטופל.

שנה שעברה, בסיבוב הראשון,ביורוליג, הוא התחיל להראות איזה שחקן חשוב הוא יכול להיות בכדורסל הישראלי.
אחר כך באה פציעה ושבירה מנטאלית? או שהוא לא לרמה של ששעשרה הטובות. לא יודע אבל נראה שהבנאדם פשוט ויתר. כניראה שמוטי דניאל צדק, עדיף לליאור לא לחזור למכבי. ללכת לקבונה בינונית באירופה ולתת הכל כדי להחזיר את הקרירה שלו למסלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 6:42 pm 
Hall of Famer

בוואלה מפרסמים שהרוסים דחו על הסף את הדרישות של אליהו וסוכנו . האמת שעכשיו שכמעט כל הסגלים של הקבוצות מהדרג הראשון והששני באירופה סגורים ,זה מצב כמעט בלתי אפשרי עבור ליאור למצוא קבוצה ראויה עם משכורת ראויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 8:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא מבין למה לא נופל לליאור האסימון... אף קבוצה לא תתן לו עכשיו חוזה ל4 שנים בחצי מיליון דולר לעונה. למה הוא לא חותם איפשהו לעונה אחת, אפילו ב300 אלף, במוד של "אני הולך לעבוד קשה ולהראות לכולם", רצוי בקבוצת יורוקאפ שם שחקן ברמתו יכול לדפוק אחלה סטטיסטיקות ואז בשנה הבאה הוא יוכל לקבל חוזה ארוך ויפה ולחזור לא להשקיע כתמיד.
ההתעקשות שלו לחוזה של 4 עונות לאחר השנה החולפת תמוהה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 8:10 pm 
Senior

מי אמר שגם הצעות ב300 אלף דולר מקבוצות יורוקאפ יש לו עכשיו? סביר שכזאת הצעה אולי יש לו מאיזה טריומפ או איזה חור אחר אבל הוא בטח לא רוצה ללכת לנפוש שנה בקור הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 9:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה לא ממש משנה. אני במקומו הייתי לוקח את ההצעה הקוסמת ביותר מבחינה מקצועית ולא מבחינה כלכלית. הבעיה כמו שקורובייב כתב שהיועצים שלו כנראה טוחנים לו בראש שאין עליו, הוא מושלם כמו שהוא ואין שום אספקט במשחק שלו שהוא צריך לשפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80, shmueliki ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: