סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 6:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 9:29 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בינתיים לוזון עומד לסיים את הרצף המדהים שלו - סטנדרד בפיגור 1-0 בבית מול אסביירג הדנית.

צפויה חגיגת שמחה לאיד בתקשורת הספורט הישראלית....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 9:36 pm 
Junior

היה פנדל ברור על טל בן חיים מצד השוער הקפריסאי וגם נמני וגם איינשטיין מחרישים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 9:58 pm 
Hall of Famer

היה לי ככ ברור שמר פוזה לא יכבוש את הפנדל הזה

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 10:21 pm 
Junior

אורו, אתה יכול לשנות את החתימה הזאת. בעמוד הראשי של האפליקציה לך ל-
Settings -> post (or something like that)
ואז אתה יכול לבטל את החתימה מהאפליקציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 10:31 pm 
Junior

בינתיים אלקמאר חבורה של אפסים (רק מי שרואה את המשחק יבין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 10:36 pm 
Hall of Famer

matan 2.0 כתב:
אורו, אתה יכול לשנות את החתימה הזאת. בעמוד הראשי של האפליקציה לך ל-
Settings -> post (or something like that)
ואז אתה יכול לבטל את החתימה מהאפליקציה.

אני יודע. היא לא מפריעה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 19, 2013 11:28 pm 
Junior

oren_80 כתב:

בזכות החתימה והדיון עליה גיליתי את האפליקציה החביבה הזו. תודה אורן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 12:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ברק יצחקי הוא ההראל לוי של הכדורגל הישראלי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 1:15 am 
Sophomore

הראל לוי הוא לא חלק מאותה שושלת מופלאה של הנבחרת הכי גדולה בתולדות הספורט הישראלי?

איך זה מתקשר באיזושהי צורה ליצחקי, שמתחרה על מקומו בנבחרת השמנמנים של הכדורגל הישראלי?

יהיה מעניין באמת לחשוב על נבחרת כזו. בינתיים יש לי בראש את רן בן שמעון בהגנה, איציק זוהר בקישור, יצחקי וערן לוי בהתקפה, דוביד שווייצר על הקווים, מוישל'ה דדש כמובן הבעלים וראפלס ספונסר ראשי ונוסטלגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 1:38 am 
Hall of Famer

האם כפי שהתקצירים מראים - 2 הקבוצות הישראליות אכן שלטו במשחק , או שמדובר בפטריוטיות מוגזמת ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 2:04 am 
Hall of Famer

אצל מכבי השליטה הייתה מוחלטת. הקפריסאים שיחקו בונקר שמתאים להפועל יהוד. אממה, הם שיחקו אותו מצוין ובתוספת משחק לא טוב של מכבי נוצר מצב שמכבי לא הגיעה להזדמנות ממשית אחת כל המשחק פלוס מינוס למעט הפנדל.
אגב, לא הגיע הזמן להפסיק עם הבדיחה הזו, שופטי רחבה? דברים ממרחק 4 מטר הם מפספסים וזה קורה לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 4:07 am 
Junior

kfir כתב:
oren_80 כתב:

בזכות החתימה והדיון עליה גיליתי את האפליקציה החביבה הזו. תודה אורן!

חביבי, בזכותי היא בכלל קיימת בפורום, אז על לא דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 7:20 am 
Freshman

shmueliki כתב:
האם כפי שהתקצירים מראים - 2 הקבוצות הישראליות אכן שלטו במשחק , או שמדובר בפטריוטיות מוגזמת ?

הייתי במשחק של מכבי חיפה, ולפחות במשחק שלה, התקציר לא משקר.
חיפה שלטה במשחק והייתה טובה הרבה יותר מאלקמאר (אפילו המאמן ההולנדי הודה בזה). אלקמאר התגלתה כקבוצה חלשה , אבל הבעיה שגם מכבי חיפה לא הרבה יותר טובה מזה. רובן ראיוס , שהיה מצויין בשלבים המוקדמים היה חלש ו. חן עזרא היה מצויין, אבל העובדה שלמכבי חיפה אין חלוץ ברמה סבירה אפילו שוב מנעה ממנה לנצח. חיפה הגיעה הרבה מאוד לרחבה של ההולנדים והיו לה הרבה מצבים, אבל לשוער של אלקמאר לא הייתה אפילו הצלה אחת גדולה וחוץ ממשקוף של בוקולי, כל שאר הכדורים הסתובבו סביב או הלכו החוצה. בעיית החלוץ פשוט קריטית ולא מובן איך בנאדו ויתר כל כך מהר על עמאשה או לא הביא חלוץ בחלון ההעברות.
הגול של ההולנדים הגיע אחרי טעויות נוראיות רצופות של צוצאליץ, שבעט באוויר ושראנוב שהכדור עבר לו בין הרגליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 9:46 am 
Hall of Famer

פאנוש כתב:
הראל לוי הוא לא חלק מאותה שושלת מופלאה של הנבחרת הכי גדולה בתולדות הספורט הישראלי?

איך זה מתקשר באיזושהי צורה ליצחקי, שמתחרה על מקומו בנבחרת השמנמנים של הכדורגל הישראלי?

מתקשר במובן הזה שאחד הדברים שהגחיכו את הראל לוי זה סדרת הכתבות-מטעם שהייתה יוצאת כל שנה על זה שהנה הנה, השנה זה קורה, השנה מגיע הקאמבק הגדול והפריצה המחודשת ובלה בלה בלה. זה מה שמקשר ליצחקי. זה, וגם זה שתמיד יהיו הפתאים שיאכלו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 10:12 am 
Junior

מכבי שלטה במשחק ללא עוררין, אך שיחקה משחק שבלוני שמאפיין הרבה מהקבוצות הישראליות שמגיעות לשחק מול בונקר שמשוחק היטב.
ואכן, הקפריסאים היו ממושמעים, חזרו לעמדות היטב. מכבי המשיכו באותה התבנית של הנעת כדור רוחבית כשבאמצע הכל מאוד צפוף.
אמרתי כבר שגם בעונה הקודמת למכבי לא את הגיבוי ההתקפי מהמגינים ומשחק האגפים של הקבוצה היה חלש למדי, אך בעונה הקודמת מכבי הבקיעה כמות שערים כמעט ולא סבירה בדקות הראשונות של ההתמודדות. העונה, כשיכולת ניצול המצבים פחתה עם עזיבת עטר והגעת בן-חיים ויצחקי, אתה מגיע לדקה 50-60 ואתה כבר מתחיל להרגיש את הלחץ והכל נהיה קשה יותר.

משחק ההתקפה עוד לא דופק אבל העונה רק החלה. אנשים שוכחים שבשלב הזה של העונה ניצחנו בקושי רב במשחק מזוויע לא פחות את מכבי נתניה ובקישור שלנו היה רפי דהן ולא זהבי.
סוזה עוד בשלב שהוא לומד את הקבוצה, הוא יגדל לתוך הקבוצה, נותר רק לקוות שזה יקרה מהר בערך כמו שזה קרה אצל אוסקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 11:06 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
פאנוש כתב:

מתקשר במובן הזה שאחד הדברים שהגחיכו את הראל לוי זה סדרת הכתבות-מטעם שהייתה יוצאת כל שנה על זה שהנה הנה, השנה זה קורה, השנה מגיע הקאמבק הגדול והפריצה המחודשת ובלה בלה בלה. זה מה שמקשר ליצחקי. זה, וגם זה שתמיד יהיו הפתאים שיאכלו את זה.

אז זהו, החמצת פנדל אחת אומרת שהוא יהיה גרוע כל העונה?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 12:21 pm 
Hall of Famer

לא. זה לא אומר.
אבל זה שהוא איטי, חלש, מקבל החלטות טיפשיות, אוהב לכדרר יותר מאשר לשחק, חסר בעיטה נורמלית ובטח שלא נגיחה, ובאופן כללי פרימדונה שנופחה ע"י נפיחות של סוכן ממולח ותקשורת מטעם (בעיקר אופירה) - זה כן.
אפילו אייל גולסה הוא לא אוברייטד כמו ברק יצחקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 12:31 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
פאנוש כתב:

אז זהו, החמצת פנדל אחת אומרת שהוא יהיה גרוע כל העונה?

זה שיש לו מניירות של כוכב בלי יכולות של אחד כזה, הוא לא נייד ובוודאי לא מהיר, לא בנוי פיסית והבעיטה שלו לא מספיק טובה הופכת אותו לשחקן עם תג מחיר מוגזם שעוד יעקפו אותו ברוטציה שחקנים כמו דאבור (סקורר טוב יותר) ואולי אפילו אלטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 1:27 pm 
Junior

מכבי שלטה במשחק לחלוטין והראתה את העוצמות שיש לה כל העונה במרכז המגרש. אבל בכדי לנצח קבוצה מסתגרת צריך לשנות מערך ולשחק עם שחקני כנף.

הבעיה של מכבי היא שיש לה רק שחקן כנף אחד- טל בן חיים. מיכה, יצחקי ואלטמן הם לא שחקני כנף. גם המגינים הם לא ממש מגינים תוקפים.
שמחתי לראות אתמול סוף סוף את בן הרוש משחק. בעיניי הוא המגן השמאלי הכי שלם בארץ. כזה שיכול לשחק גם מגן וגם בלם במערך של שלושה בהגנה. אני זוכר בזמנו כשמכבי חיפה קנתה את דגני הנכה לא הבנתי איך הם קנו את המגן הלא נכון...
(אם כבר מגן שמאלי, שיימן היה מעולה בחיפה)

מכבי חזקה מאוד בכדי לקחת אליפות בליגה האיטית שלנו אבל באירופה היא מאוד תתקשה עם ההרכב הכבד הזה.

מכבי חיפה שיחקה אחרת לגמרי, היא למעשה ויתרה על מרכז המגרש כשבנאדו פתח עם קשר אחורי אחד ולמרות שהיא לא הצליחה להעביר את המשקל מספיק מהר להתקפה, היא עדיין הגיעה ליותר מצבים ממכבי אבל החלוצים שלה זה פשוט פארסה.
אבוחצירה בינתיים הוא חתיכת פלופ ותורג'מן זו בכלל בדיחה פוליטית.
אני לא מצליח להבין איך סקורר מדהים כמו גוזלן לא מקבל אפילו צ'אנסים מבנאדו. כנראה יש שם משהו מהתקופה שלו בנוער, אחרת באמת קשה לי להבין. וגם הסיפור עם עמאשה, הוא כבר נשאר אז תנסה אותו. זה בטח עדיף על הילד של שלמה שעושה פיפי בחיתולים בכל משחק. או על אנדלובו שנראה כ"כ מגושם ולא טכני.
היה להם גם את דור כוכב, ילד מרשים מאוד בנוער שהם שיחררו ולא נתנו לו צ'אנס אפילו. לא ברור נושא החלוצים בחיפה.

אבל מעבר לחלוצים, אני חושב שההבדל הכי גדול בינה ולבין מכבי טמון בעוצמות של מרכז המגרש. אני די בטוח ששם תוכרע האליפות. שם ובספסל. הספסל של מכבי פשוט הרבה יותר עמוק.

אגב, אלקאמר ממש לא חלשה. ראו המון איכויות ממנה אתמול. איכויות של שליטה בכדור, של מעבר מהיר קדימה כשהיא רוצה. פשוט ההגנה היא נקודת התורפה שלה אבל אני חושב שאנשים מאוד יופתעו מהמשחק בהולנד שם היא תשלוט ללא עוררין ותעביר הילוך. למכבי חיפה יהיה מאוד קשה בהולנד והיא יכולה לחטוף שם כמה שערים. בטח אם אני מסתכל על הקישור האחורי שלה ואני ממשיך לטעון שהוא יהיה עקב האכילס שלה לאורך העונה הרבה יותר מבעיית החוד. החוד יספיק לליגה, הקישור האחורי לא.

נ.ב. יצחקי לא אוברייטד ברמות של גולסה כי הוא לפחות עשה משהו בקריירה שלו... אבל אין מה לעשות, יצחקי של בית"ר היה בנוי על מהירות ואין לו אותה היום. זה טפשי בכלל לחשוב לשים אותו על האגף. אם הוא משחק הוא צריך לשחק מאחורי פריצה. אחרת הוא לא יהיה אפקטיבי. אבל באופן אישי אני חושב שהוא לא צריך לשחק. הוא לא מספיק טוב. כשבנוסף, מכבי צריכה מהירות בחלק הקדמי והוא בטח לא תורם לאספקט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 2:11 pm 
Freshman

מכבי חיפה שיחקה בשיטה הרגילה שלה, ונראתה טוב לפרקים, אבל נתקעה יותר מידי פעמים באמצע במקום להניע את הכדור יותר ביעילות.

אני לא בטוח בכלל שמכבי עדיפה על חיפה, חיפה משחקת כדורגל יותר חכם ויעיל, כשמכבי מתעקשת על הנעת כדור "מסודרת" שבת'כלס תוקעת לה את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 2:26 pm 
Junior

חיפה וויתרה על מרכז השדה כך שזה לא היה בדיוק המשחק הרגיל שלה.

תשמע, מכבי חייבת להתעקש על משחק מסירות משום שהיא קבוצה איטית. אתה לא יכול לשחק נגד החוזקות שלך. גם אני הייתי רוצה לראות אותה משחקת מהר יותר והרבה יותר לשטח אבל אין לה שחקנים שאפשר לשחק איתם כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 2:50 pm 
Junior

Mook כתב:
מכבי שלטה במשחק לחלוטין והראתה את העוצמות שיש לה כל העונה במרכז המגרש. אבל בכדי לנצח קבוצה מסתגרת צריך לשנות מערך ולשחק עם שחקני כנף.

הבעיה של מכבי היא שיש לה רק שחקן כנף אחד- טל בן חיים. מיכה, יצחקי ואלטמן הם לא שחקני כנף. גם המגינים הם לא ממש מגינים תוקפים.
שמחתי לראות אתמול סוף סוף את בן הרוש משחק. בעיניי הוא המגן השמאלי הכי שלם בארץ. כזה שיכול לשחק גם מגן וגם בלם במערך של שלושה בהגנה. אני זוכר בזמנו כשמכבי חיפה קנתה את דגני הנכה לא הבנתי איך הם קנו את המגן הלא נכון...
(אם כבר מגן שמאלי, שיימן היה מעולה בחיפה)

.

יצחקי הוא בהחלט לא שחקן כנף. אלטמן הוא כשחקן כזה יכול לשחק גם מתחת לחלוץ וגם כשחקן כנף ומיכה הוא אך ורק שחקן כנף.
אני מוכרח לומר שלפני שמישהו העיר פה, לא שמתי לב לזה - העצירת כדור של מיכה נוראית. נורא לא נקייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 3:40 pm 
Junior

אני כבר מזמן הערתי על עצירת הכדור של מיכה שזה משהו שאנשים נוטים לבלבל כשהם מדברים על שחקן טכני. זו מחלה של כל השחקנים הטכניים הצעירים שלנו. כשטכניקה עבורם מתבטאת משום מה ביכלת של אחד על אחד ולא בדברים בסיסיים כמו עצירת כדור, בעיטה ומסירת עומק.

מכל מקום, זו הטעות הכי גדולה להסתכל על מיכה כעל שחקן כנף. הוא הכי לא שחקן כנף שיש.
הוא לא מספיק מהיר, הוא לא יודע לשחק בנגיעה, להרים במגע ראשון או ליישר קו. הוא חייב כל הזמן לגעת בכדור לפני שהוא מוסר. הוא טוב כשהוא מקבל את הכדור לרגל ולא לשטח. זה הכל חוץ משחקן כנף.
מיכה חייב לשחק רק באמצע.
טל בן חיים הוא ההגדרה הקלאסית לשחקן כנף. שחקן מהיר עם יציאה נהדרת מהמקום שאתה יכול להריץ אותו על שטחים ריקים.
אין במכבי עוד שחקן כזה ולכן מכבי לא יכולה לשחק על האגפים. לא באמת יכולה לשחק 4-3-3 כמו שמנסים למכור לנו ובטח שלא יכולה לשחק מהר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 4:21 pm 
Hall of Famer

אצל חיפה היו חיים קלים יותר, הם לא נתקלו בבונקר\ וקל יותר לשחק ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 8:12 pm 
Freshman

Mook כתב:
חיפה וויתרה על מרכז השדה כך שזה לא היה בדיוק המשחק הרגיל שלה.

תשמע, מכבי חייבת להתעקש על משחק מסירות משום שהיא קבוצה איטית. אתה לא יכול לשחק נגד החוזקות שלך. גם אני הייתי רוצה לראות אותה משחקת מהר יותר והרבה יותר לשטח אבל אין לה שחקנים שאפשר לשחק איתם כך.

הם עלו בהרכב הרגיל שלהם, המשולש של בוקולי-ראיוס-קטן היה גם במשחקים הקודמים.

טב"ח זה שחקן קלאסי לשטח, ההיתרון הגדול שלו זה המהירות. הבעיה היא שהמגנים של מכבי לא מספיק מוכשרים התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: