סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 7:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 2:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עברתי בוויקיפדיה קצת על ה"שנים המופלאות" לדבריך:
2007 - 3 נצחונות.
2008 - ניצחון והפסד
2009 - שתי נצחונות והפסד
2010 - 2 הפסדים
2011 - ניצחון והפסד
2012 - 2 ניצחונות
2013 - 2 הפסדים.

תכלס אפשר לדבר 3 שנים מוצלחות מתוך ה7 :2007 - העליה לבית העליון (עם הניצחון האגדי על צ'ילה), 2009 המיתולוגית ו2012 - עם הניצחון על יפן בלי נישיקורי (ביום הראשון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 2:44 am 
Hall of Famer

ואאל"ט ההפסד לדארסי היה הלייב ראבר הראשון בדייויס שוינטרוב הפסיד בסטרייט סט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 10:55 am 
Junior

אבימאל כתב:
2007 - 3 נצחונות.
2008 - ניצחון והפסד
2009 - שתי נצחונות והפסד
2010 - 2 הפסדים
2011 - ניצחון והפסד
2012 - 2 ניצחונות
2013 - 2 הפסדים.

תכלס אפשר לדבר 3 שנים מוצלחות מתוך ה7 :2007 - העליה לבית העליון (עם הניצחון האגדי על צ'ילה), 2009 המיתולוגית ו2012 - עם הניצחון על יפן בלי נישיקורי (ביום הראשון).

אתה רושם את זה כאילו מדובר במשחק כדורמים - ניצחון והפסד.

מאחורי כל ניצחון כזה מסתובבים 3 ניצחונות מתוך 5 משחקים - כמעט בכולם אנחנו אנדרדוג מוחלט (מלבד הזוגות) וכל אחד ואחד מהם שווה ניצחון במונדיאל ולא במוקדמות שלו.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 12:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבימאל כתב:
2007 - 3 נצחונות.
2008 - ניצחון והפסד
2009 - שתי נצחונות והפסד
2010 - 2 הפסדים
2011 - ניצחון והפסד
2012 - 2 ניצחונות
2013 - 2 הפסדים.

כבר העירו לך שהסטטיסטיקה שלך היא קשקוש, בכל זאת אומר גם אני. הסטטיסטיקה שלך היא קשקוש.
זה בערך כמו להגיד שאם נבחרת ישראל בכדורגל תעלה למונדיאל ושם תפסיד לספרד, ניגריה ואורוגוואי - מדובר בכשלון מוחלט.
כל שנה שישראל נמצאת בפלייאוף הבית העליון או בבית העליון עצמו - זו שנה מוצלחת. תכל'ס כמדומני בכל השנים האלה שיחקנו לפחות בפלייאוף הבית העליון, שזה גדול על נבחרת כמו ישראל ב-18 מידות על הנייר. ולפעמים אפילו ניצחנו שם.
לדעתי כמו שכתבתי גם דרג 1 האזורי גדול היום על ישראל, וזה שאנחנו איפה שאנחנו נמצאים זה בגדר נס ספורטיבי.

כנראה שהפכת למפונק. מבחינתי כל שנה שנבחרת הדייויס נמצאת איפה שהיא נמצאת זה בונוס, לפני 2006 לא חשבתי שאראה נבחרת ישראלית בבית העליון - בטח לא מדור השחקנים הזה. בסוף קיבלת דור שעלה אפילו על דור גליקשטיין-מנסדורף-פרקיס-בלום, שכולם היו שחקני טופ-100 - ואפילו עמוק בתוך הטופ-100 - בשלב זה או אחר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 12:56 pm 
Junior

אני לא מאמין - מצאתי נושא שאנחנו מסכימים.

הייתי בטוח שבגלל מה שכתבתי תסכים איתו.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 1:19 pm 
Hall of Famer

נרגעתם?
אפשר לחזור לדבר בהגיון?
ב4 השנים 2008,2010,2011 ו2013 הנבחרת נצחה 2 מפגשים .פרו ופורטוגל.
שתי הנצחונות היו בבית ושתי הנבחרות לא היו ,על הנייר,הרבה יותר טובות מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 2:21 pm 
Hall of Famer

פורטוגל הייתה נבחרת הרבה יותר חזקה מאיתנו על הנייר. שני שחקני טופ-100 בקו עלייה מול דודי סלע רחוק משיאו ושחקן מאייה שלישית.
מעבר לזה, ראה הקבלת המונדיאל שעשיתי.
עכשיו באמת אפשר לחזור לדבר בהגיון, אתה רשאי להתחיל להתאמן מעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 2:35 pm 
Hall of Famer

beatla כתב:
אני לא מאמין - מצאתי נושא שאנחנו מסכימים.

הייתי בטוח שבגלל מה שכתבתי תסכים איתו.

זה כי אני מכוון את דעותי לפי דעותיך. למעשה אני מחזיק צוות תקשוב שעוקב אחריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 3:25 pm 
Hall of Famer

אבימאל , המאזן ברשימה שהבאת הוא 7-9 חיובי .
היות שבמרבית המפגשים היינו אנדרדוג ( ובחלקם אף אנדרדוג מוחלט - למשל בחוץ מול צרפת כמדומני ) , מאזן זה הוא תעודת כבוד ענקית לנבחרת . צריך לזכור גם שלעיתים לא הופענו עם כל "ארסנל השחקנים" עקב פציעות וכו' , ועומק כמובן הוא לא הצד החזק שלנו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 10:05 pm 
Junior

בהמשך לדיון הקצר על שיטת הניקוד בסבב הנשים, הwta הודיע על שינויים קוסמטיים אבל משמעותיים בשנה הבאה. על פניו, השיטה החדשה אמורה לייצר קצת יותר אווריריות בטופ 100: מספר הנקודות שיחולקו בסיבובים המוקדמים בכל הטורנירים יהיה קטן יותר, כך שתינתן עדיפות בדירוג לזוכות בטורנירים. הפער בין הזוכות לבין הפיינליסטיות יגדל, וגם מוקדמות גראנד סלאם וטורנירי פרמייר יחלקו פחות נקודות (עולה מהמוקדמות תקבל 40 נקודות במקום 60 בגראנד סלאמס). זה אמור לעודד השתתפות בטורנירים קטנים, שהגעה בהם לשלבים המאוחרים תקנה קצת יותר נקודות באופן יחסי מסיבובים מוקדמים בטורנירים הגדולים כמו היום. התוצאה אמורה להיות ששחקניות כמו פטרובה, שדוגרות בטופ 100 למרות שהן כמעט לא עוברות את הסיבוב השני באף טורניר, תפננה את מקומן. דווקא בסבב הפיוצ׳רים לא הגדילו את מספר הנקודות על זכייה (אבל הפחיתו את הניקוד על חצי גמר וגמר).

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 10:51 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
פורטוגל הייתה נבחרת הרבה יותר חזקה מאיתנו על הנייר. שני שחקני טופ-100 בקו עלייה מול דודי סלע רחוק משיאו ושחקן מאייה שלישית.
מעבר לזה, ראה הקבלת המונדיאל שעשיתי.
עכשיו באמת אפשר לחזור לדבר בהגיון, אתה רשאי להתחיל להתאמן מעכשיו.

נבחרת פורטוגל באה עם מדורגים 84 ו101, כאשר מחבט 1 שלנו היה מדורג 62.
על הנייר היו לנו 3 מפגשים נגדם בעדיפות.

נערך לאחרונה על ידי אבימאל בתאריך א' ספטמבר 22, 2013 11:13 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 8:24 am 
Junior

ועמדנו בלחץ וניצחנו את המפגש.

איזה עוד נבחרת ישראלית עושה את זה ברמה של 16 או ה32 הטובות בעולם?

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 8:25 am 
Junior

red כתב:
בהמשך לדיון הקצר על שיטת הניקוד בסבב הנשים, הwta הודיע על שינויים קוסמטיים אבל משמעותיים בשנה הבאה. על פניו, השיטה החדשה אמורה לייצר קצת יותר אווריריות בטופ 100: מספר הנקודות שיחולקו בסיבובים המוקדמים בכל הטורנירים יהיה קטן יותר, כך שתינתן עדיפות בדירוג לזוכות בטורנירים. הפער בין הזוכות לבין הפיינליסטיות יגדל, וגם מוקדמות גראנד סלאם וטורנירי פרמייר יחלקו פחות נקודות (עולה מהמוקדמות תקבל 40 נקודות במקום 60 בגראנד סלאמס). זה אמור לעודד השתתפות בטורנירים קטנים, שהגעה בהם לשלבים המאוחרים תקנה קצת יותר נקודות באופן יחסי מסיבובים מוקדמים בטורנירים הגדולים כמו היום. התוצאה אמורה להיות ששחקניות כמו פטרובה, שדוגרות בטופ 100 למרות שהן כמעט לא עוברות את הסיבוב השני באף טורניר, תפננה את מקומן. דווקא בסבב הפיוצ׳רים לא הגדילו את מספר הנקודות על זכייה (אבל הפחיתו את הניקוד על חצי גמר וגמר).

איך זה ישפיע על שחר פאר ? :ti_pa:

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 11:16 am 
Junior

הטניס הישראלי, תמונת מצב.

התחילה את היום יוליה גלושקו שלא הצליחה להעפיל לטורניר נינגבו הקטן בסין אחרי שהפסידה בשלוש מערכות לפולניה שמדורגת 165 בעולם.

המשיך אמיר ווינטרוב שהפסיד בסיבוב השני של מוקדמות בנגקוק בשתי מערכות לאוליבר מאראש, אוסטרי חביב בן 34 שמדורג 63 בעולם בזוגות וביחידים הוא כלל אינו משחק כך שאין לו אפילו דירוג.

כעת שחר פאר משחקת בסיבוב הראשון של טורניר נינגבו מול שרון פישמן הקנדית שמדורגת 99 בעולם. כרגע 3:4 לקנדית במערכה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 12:26 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
תעדכן גם אם פאר תנצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 12:43 pm 
Junior

לצערי ניצחה. לשמחתי מדובר בטורניר מיניאטורי עם סך פרסים עלוב שלא נותן יותר מדי נקודות ככה שהניצחון הזה לא באמת יביא אותה לאן שהוא. בכל אופן, נקווה שיובאנובסקי תעשה את העבודה בסיבוב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 2:10 pm 
Junior

טורניר מיניאטורי עם סך פרסים עלוב אליבא דלאומית: 125 אלף דולר, כזה שכל טניסאי ישראלי אחר היה שמח לעבור בו סיבוב. מעט נקודות: 22 על הניצחון היום + 2,000 דולר. מניח שזה מה שלאומית מרוויח בשעתיים.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 2:22 pm 
Junior

הטיסות וצוות האימון המנופח, זה שהיא מחליפה כל חודשיים בערך, עולה לה יותר.
וכן, זה נחשב לטורניר מיניאטורי בסבב, מבחינת סך פרסים על גבול הצלנג׳ר. כולם נמצאים בטוקיו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2013 2:46 pm 
Junior

לא מבין מה אתה רוצה ממנה, אבל כנראה לעולם לא אבין.
היא משחקת בטורניר שמתאים בדיוק למיקום שלה בדירוג העולמי. חוץ מטוקיו אין עוד טורניר השבוע ככה שאני מניח שזה היה או זה או מוקדמות בטוקיו עם סיכויים לא גבוהים להיכנס.
היא מדורגת 85 וזה שם אותה איפשהו באמצע בטורניר הספציפי הזה.
היא ניצחה משחק ראשון שהיתה אמורה לנצח. עכשיו יש לה משחק שני נגד המדורגת ראשונה בטורניר ו-41 בעולם. במשחק הזה היא לכל הדעות אמורה להפסיד.
אם תנצח - זה יהיה הישג נאה יחסית למצבה ומיקומה הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 27, 2013 12:15 pm 
Junior

טריוויה ״אחרי החגים״;

נסעה לסין, הפסידה ליפנית שמדורגת 95 בעולם בסיבוב המוקדמות הראשון, אבל יצאה עם בייגלה במתנה. מי האישיות המדוברת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 27, 2013 8:58 pm 
Junior

לאומית, אתה מצ׳עמם.
בשבוע הבא (כלומר בעוד 10 ימים) מתחיל בעכו סבב הפיוצ׳רים האחרון לעונה בישראל (שישלים 15 השנה). בניגוד לסבב המקביל משנים קודמות (אז שיחקו כאן יז׳י וסלי, דומיניק ת׳יאם, אוליבטי הצרפתי ועוד צעירים שהשתחלו בינתיים לטופ 200), הטורניר הראשון מציג רשימת כניסה חלשה במיוחד. אם נתעלם מהדירוג, שבמקרים רבים לא משקף בפיוצ׳רים, יש שם רק שלושה שחקנים שזכו בפיוצ׳רים עד כה, שניים מתוכם כבר לא צעירים וזכו בטורנירים בסודן ובאיראן. השם היחיד המעניין ברשימה הוא ליאם ברודי הבריטי (מתוך 5 בריטים שצפויים להגיע). היה מדורג 2 בג׳וניורס והפסיד פעמיים בגמר גראנד סלאם, באוסטרליה ובארה״ב (זכה בזוגות, עם בריטי אחר שגם הוא ישחק בעכו). הבריטים תולים בו תקוות גדולות, אבל עד כה הוא לא ממש מתרומם בסבב. מדורג קצת מעל בר בוצר (560 בערך). אחד משלושת הישראלים המובילים (בוצר, סמילנסקי ורם) צריך לעשות כאן לפחות גמר. סביר להניח ששני הטורנירים הבאים (רמה״ש והרצליה) יהיו חזקים מעט יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 27, 2013 9:02 pm 
Junior

ואחרי הודעה כזו עוד אני זה שמצ׳עמם ? :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 27, 2013 10:41 pm 
Junior

ההודעה שלי היא יכולה לפחות על פניו להיכנס לקטגוריה של שירות לציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 28, 2013 7:45 pm 
Hall of Famer

רד.
מה מצבת הישראלים לפיוצרים האלה? כולם באים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 1:35 am 
Junior

טורניר בייג׳ינג נפתח השבוע בהשתתפות 6 שחקני טופ 10 ביניהם נדאל וג׳וקוביץ. אם נדאל מגיע לגמר הטורניר הוא חוזר למקום הראשון בדירוג בלי קשר למה יעשה ג׳וקוביץ. לחילופין, אם ג׳וקוביץ לא מגיע לגמר, נדאל יעלה למקום הראשון גם אם יעוף בסיבוב הראשון.
הגרלת המשחקים די נוחה עבור ג׳וקוביץ, הוא צפוי לפגוש ברבע את וורינקה שנראה על הפנים במלזיה ובחצי את גאסקה או פרר.
נדאל קיבל בסיבוב השני את קולשרייבר שעשה לו צרות בניו יורק, לאחר מכן טומי האס צפוי לחכות ברבע ובחצי ברדיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: