הרסי הוקינס כתב:
RYuval כתב:
הממ.. חיפה הפתיעה קצת כאן..
מסתבר שמצאו דרך לדו קיום של בן רייס עם דונטה סמית, על חשבון יבזורי, אני מניח..
בראון ואפוייאבו בדרך החוצה? לא כל כך ברור מה הם שומרים גם את צ'וברביץ, אם גם במשחק אימון לא מוצאים לו דקות.. יש קבוצות שהוא יכול להיות אצלן שחקן רוטציה לגיטימי.
הסגל הישראלי הבכיר הארוך שלה יכול להיות שעוד יבוא בעוכריה, בקצב הזה..
אחד מהצמד דגן את רייס יהיה מאוד מאוכזב השנה, וכמובן שגם אחד מהגבוהים לפחות. גם עם זר לא מוצלח לא מצאו דקות לכולם במשחק שחצי ממנו כנראה היה גארבג' טיים.
אגב, אם ג'יימס תומאס מחפש קבוצה בליגה בתקציב בינוני, למה שחררו אותו מלכתחילה? לג'ף רוזן יש קטע עם להתחיל מהתחלה כל עונה...
למה לא ברור למה הם שומרים על צ'וברביץ'? כנראה שהמשכורת שחיפה יכולה לספק לישראלי שהוא גבוה 4-5 ברוטציה עדיין יותר גבוהה מהמשכורת שרוב קבוצות הליגה הפשוטות יכולות לתת לישראלי שהוא מחליף ראשון לגבוהים. אני לא חושב שיש קבוצה שמעיזה להריץ אותו כישראלי פותח בחמישיה והתוצאה בהתאם.
חוצמזה, יש להם עונה אירופית אז צריך סגל יחסית ארוך, ובהתחשב בשבריריות של קוקיה לאחרונה, ברור שכדאי להחזיק שחקן תורם ככיסוי.
מישהו ראה את חיפה נתניה ויכול לפרט?
האמת שעוד לא ראיתי את נתניה משחקת עם בוינטון ואורלנד העונה, ולפי המשחק הזה עושה רושם שזה היה משמעותי מאוד. עדיין, על הנייר חיפה הייתה אמורה לפרק את נתניה. יכול להיות שזה היה משחק לביצוע ניסויים למיניהם ולכן מעניין לשמוע ממישהו שראה (או ממישהו שקיבל דיווח אחד-לאחד ממישהו. טל רמז רמז...).
בוינטון שיחק גם נגדכם לדעתי אז בטח שראית אותו (גם נתת דיווח מהמשחק לדעתי) מילס היה זה שלא שיחק, ואורלנד.
לא הייתי מייחס יותר מידי למשחקי אימון ולכן לא נראה לי שזה מפתיע. זה מפתיע באותה מידה שנהריה פירקה את נתניה (עם אורלנד) לפני כמה ימים.
הקבוצה בתצורה הנוכחית שלה מוגבלת. 2 זרים (וגם רנדל הוא לא שחקן התקפה מדהים) תורמים קבוע, 3 מתחת לממוצע, ישראלים לא הכי יציבים (לאיפה קבוצה שבן רייס היה בורג מרכזי ממנה הגיע אני חושב שאתה יודע) והכנה דיי מאוחרת. דיי ברור מ2 משחקי האימון שכרגע אין הגנה מי יודע מה בקבוצה, וזה עניין של תיאום וחיבור. יבזורי הוא כרגע לדעתי שחקן המפתח כי השילוב של רייס וסמית לא יעבוד (ב2-3, ב3-4 יכול לעבוד) ובהנחה שרוצים לשחק עם רנדל ב4 וגבוה ישראלי (או זר נוסף) רוב הזמן יבזורי הוא בדיוק השחקן מפתח שאמור לקלוע ולהיות איום, לעזור בהובלת כדור ולפתוח את המשחק לסמית.