סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 6:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 11:35 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אבימאל, על פניו כולם באים. בוצר אמור להיות מדורג 6, סמילנסקי 8. עוד בהגרלה הראשית כרגע: דקל בר, אור רם (ניצח אתמול בגמר אליפות המדינה לנוער את סמילנסקי במשחק לא רע), טל ארוס וטל גולדנגורן. סביר להניח שעוד שני ישראלים ייכנסו אוטומטית (גלעד בן צבי ואלון אליה), עוד ארבעה עם וויילד קארד ועוד 4-8 יעלו מהמוקדמות (יש רק 5 שחקנים מחו"ל ברשמית המוקדמות כרגע, אחד מהם לא רלוונטי).

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2013 7:18 pm 
Junior

שחר פאר סיימה את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2013 10:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ודויד נלבנדיאן סיים את כל העונות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2013 10:47 pm 
Hall of Famer

יזכר לעד בזכות גמר המסטרס המטורף שלקח לפדרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2013 11:56 pm 
Sophomore

http://www.youtube.com/watch?v=8Bb1gkMeyhM[url][/url]

אחד השחקנים האהובים עליי ביותר בעשור האחרון.
כשהוא היה בשיאו הוא היה כמעט בלתי ניתן לעצירה והרבה בגלל נקודה כמו זאת.
לדעתי אולי השחקן הכי כשרוני אי פעם שלא זכה בגרנד סלאם.
אחד השחקנים הטובים שראיתי בחבטת בקהנד בשתי ידיים.

נערך לאחרונה על ידי yanivmus בתאריך ד' אוקטובר 02, 2013 12:28 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 12:27 am 
Hall of Famer

אני חושב שזה דווקא דרום אמריקאי אחר. מרסלו ריוס, שהוא גם השחקן היחיד שלא זכה בגרנד סלאם, אבל דורג ראשון בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 12:29 am 
Sophomore

אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2013 4:18 pm 
Junior

רבעי גמר טורניר בייג'ינג:
נדאל-פוניני, איזנר-ברדיץ, ג'וקוביץ-קוורי (העיף את וורינקה), פרר-גאסקה.
ג'וקוביץ התקשה מאוד היום נגד ורדסקו אבל הצליח לנצח ב-3 מערכות. נדאל מצידו עבר אתמול מכשול - פיליפ קולשרייבר.
ג'וקוביץ זכה בטורניר בשנה שעברה וכדי לשמור על המקום הראשון הוא חייב לשחזר את ההישג ולקוות שנדאל לא יגיע לגמר.

בין הנשים, קרלסה סוארז-נבארו הספרדיה מדורגת במקום ה-15 בעולם. וממרומי המקום ה-15 בעולם היא קיבלה היום דאבל בייגל שני תוך חודש, הפעם לילנה ינקוביץ. הקודם היה לפני חודש, ברבע גמר היו אס אופן מול סרינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2013 4:36 pm 
Hall of Famer

לא שלקבל דאבל בייגל מסרינה זה משהו מצופה ממקום 15 בעולם , אבל את זה עוד אפשר להבין כתרחיש קיצוני , אך סביר בצורה כזו או אחרת .
ינקוביץ' זה כבר סיפור אחר לחלוטין ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 12:33 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בנושא זה, ראיתי לא מזמן רשימה של דאבל וטריפל בייגלים ב-30 השנה האחרונות.
הטריפל בייגל האחרון היה ב-2011, אנדי מארי על איזה לוקסמבורגי אלמוני בדייוויס.
בסבב לא היה טריפל בייגל מאז 1993, אז סרגי ברוגרה ביגל 3 פעמים את הצרפתי טיירי שמפיון ברולאן גארוס.
הדאבל בייגל הקצר בהיסטוריה היה ב-1996 בטורניר סידני, גרג רוזצקי על הגרמני קרסטן אריאנס. זה לקח לו 29 דקות.

אפילו בטורניר רמת השרון היה דאבל בייגל אחד, ב-1994, פבריס סנטורו על יוני ארליך. זה הדאבל בייגל היחיד מאז 1980 שמעורב בו טניסאי ישראלי, בסבב הגברים לפחות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 11:11 am 
Junior

איזה משחק בין נדאל לפוניני ! על הנקודה הראשונה נדאל נתקע עם ברך שמאל בבטון בניסיון להגיע לכדור, פוניני משחק מדהים ולוקח את הראשונה 2:6, מוביל 1:4 בשניה נדמה לי עם ניסיון שבירה ואז נדאל לאט לאט מעלה את הרמה ומגרד את המשחק עם 4:6 בשניה ו-2:6 בשלישית. אם ינצח בחצי את ברדיץ או איזנר הוא עולה למקום הראשון. השאלה הגדולה מצב הברך - נדאל הזמין טריינר ונראה מאוד מוגבל בתנועה בחלקים של המשחק שעל לא מעט כדורים הוא פשוט מוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2013 8:43 am 
Junior

נאדאל מקבל חצי מנוחה בלתי צפויה לפני הגמר (ה13 שלו העונה, ברדיך פרש בפיגור 5-2 במערכה הראשונה) הצפוי מול ג׳וקוביץ׳ (ישחק מול גאסקה בהמשך) וחוזר למקום הראשון בעולם. אם לא יקרה משהו בלתי צפוי הוא יישאר שם לפחות עד פברואר 2014. המאזן שלו העונה: 3-65 (לא כולל הניצחון בדייויס), והפסד אחד בלבד ב46 המשחקים האחרונים. חוץ מזה הוא מאריך את רצף הניצחונות על משטחים קשים ל26. אם הוא לא היה מודח בסיבוב הראשון בווימבלדון הוא היה בדרך הבטוחה לקביעת שיא היסטורי עם מבפר נקודות atp (כדי שזה יקרה בכל זאת הוא צריך לזכות גם בטורניר סוף השנה וגם באוסטרליה)

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

נערך לאחרונה על ידי red בתאריך ש' אוקטובר 05, 2013 8:59 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2013 8:52 am 
Junior

אם הוא יהיה בריא, ובהנחה שהוא לא יאבד הרבה נקודות בעונת החימר ( באינדיאן וולס הוא אמנם זכה אבל במיאמי לא שיחק), הוא יכול וצריך להשאר מספר 1 עד אוגוסט.

לגבי היכולת, היום דווקא היה לא רע אבל בגדול הוא נשבר המון בטורניר הזה ומשחק ב-60 אחוז בערך מהכושר בארה״ב, לא נראה לי שהוא לוקח את הגמר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2013 4:12 pm 
Junior

כצפוי, ג'וקוביץ בועט בנדאל בגמר בייג'ינג 3:6, 4:6. נדאל שנראה רע לאורך כל הטורניר ועלה ממש בשיניים לגמר הצליח במשך כל המשחק לקחת 6 נקודות בלבד על ההגשות של נולה, ולמעשה הוא ממשיך את המגמה של כושר רע בטורנירי המזרח שמאפיינית אותו מאז ומתמיד. רק לציין שבפעם האחרונה שנדאל לקח את היו אס אופן בשנת 2010 הוא המשיך למזרח והפסיד שחקנים כמו יורגן מלצר וגרסיה לופז, כך שלהגיע לגמר בביג'ינג זה שיפור.
סה"כ אפשר להבין אותו לדעתי, אחרי חודש כל כך אינטנסיבי ובכלל אחרי עונה כזו מן הסתם טבעי שתגיע ירידה.

נדאל מוביל עכשיו ב-40 נקודות על נולה, כדי לסיים את העונה במקום הראשון הוא יצטרך בסביבות 1,200-1,500 נקודות במקרה הכי קיצוני שנולה יקח הכל (וככה זה נראה).

שבוע הבא שנחאי לשם כבר יגיעו כל שחקני הטופ 10 למעט מארי. פדרר נפל ברבע של ג'וקוביץ אבל כדי להגיע לשם הוא יצטרך להדיח בשמינית את גאסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2013 4:59 pm 
Junior

אז גאסקה לא היה, אבל פדרר מודח שוב בסיבוב מוקדם יחסית. הפעם לגאל מונפיס. המיקום שלו בטורניר סוף השנה בלונדון בסכנה ממשית, אם הוא לא יתאושש בבאזל ובפריז. כרגע הוא צפוי לרדת למקום השמיני ברייס (בהנחה שואוורינקה ינצח את ראוניץ'), אבל גאסקה, צונגה וראוניץ' עצמו נושפים בעורפו. למזלו מארי כבר פרש מלונדון, כך שיש עוד מקום אחד פנוי. אם הוא לא יצליח להשתחל בסוף ללונדון, הוא יאבד עוד 800 נקודות בערך ועלול למצוא את עצמו לראשונה מחוץ לטופ 10 בתחילת העונה הבאה (ולפגוש את נאדאל/ג'וקוביץ' כבר בשמינית הגמר באוסטרליה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2013 8:16 pm 
Junior

פדרר באמת בבעיה אמיתית במירוץ ללונדון.

המקום התשיעי יוביל ללונדון, כרגע הוא במקום השמיני. וורינקה במקום השביעי, אחרי שיפסיד לנאדאל יהיה 5 נקודות מעל פדרר.
טסונגה, בהנחה שינצח את מאייר ברבע הגמר ויפסיד לדג'וקוביץ' בחצי, יהיה במקום התשיעי, 135 נקודות מאחורי פדרר.
גאסקה במקום העשירי, בחוץ , 185 נקודות מאחורי פדרר.
ראוניץ' אחר-כך, 375 נקודות מאחורי פדרר.

ההפרשים האלה קטנים ממה שנדמה. בשבוע הבא יש שלושה טורנירי 250 (כולם באולם, כמו שיהיה בכל הטורנירים שנשארו עד לסיום העונה).
אחד מהם זה באוסטריה. טסונגה רשום כמדורג הבכיר, כשהמתחרים העיקריים הם מונפיס וקולשרייבר. גמר בטורניר הזה מספיק לו כדי לעבור את פדרר.
במוסקבה ייתחרו גאסקה, וורינקה, בנוסף לטיפסרביץ', שהוא אגב 29 במירוץ ללונדון. גאסקה ייצטרך זכייה בטורניר כדי לעקוף את פדרר, גמר כדי להיצמד.
טורניר נוסף בשבדיה. שם אף אחד מהמעורבים לא רשום, הבכיר הוא דויד פרר, מאחוריו אנדרסון/יוז'ני/ורדאסקו/דימיטרוב.
ראוניץ' לא רשום לאף אחד מהם, מוזר (עד מתי אפשר להירשם , מישהו יודע ? ).

שבוע אחר כך שני טורנירי 500, בולנסיה ובאזל.
לבאזל רשומים נאדאל, דל פוטרו, ברדיך, פדרר, וורינקה, גאסקה, ראוניץ'. אם הדירוג יהיה ע"פ ה-ATP, פדרר מיועד לנאדאל בחצי.
4 מהמעורבים בתחרות ללונדון נמצאים בבאזל, החמישי, טסונגה, כרגע לא רשום. בולנסיה פרר הוא המדורג הבכיר, אחריו איסנר/האס/סימון/אלמגרו.

שבוע אחר כך הטורניר האחרון לפני לונדון, מאסטרס 1000 בפאריז, וכנראה שרק שם ייחתכו הדברים, והדחה בשמינית הגמר או ברגע הגמר תוכל לעשות את ההבדל בין מקום בלונדון הקרירה למקום על חוף ים.
לפאריז רשומים כמובן כל הגדולים בעולם, למעט מארי הפצוע.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2013 8:27 am 
Junior

בגזרת הישראלים, דודי סלע ואמיר וינטרוב משחקים השבוע בצ׳לנג׳ר הגדול בטשקנט (125k). וינטרוב כבר בחצי הגמר, בזכות פרישה של מאלק ג׳זירי הטוניסאי. קצת מפתיע בהתחשב בעובדה שג׳זירי כבר שיחק בעבר נגד ישראלים. מעניין אם הatp יענישו אותו או שהוא יצליח להמציא ולהוכיח איזו פציעה. סלע משחק עכשיו נגד נדובייסב האוקראיני ברבע הגמר.

------
עריכה: אין אפילו מראית עין. משרד הספורט הטוניסאי הורה לו לפרוש. נותר רק לקוות שבגביע הפדרציה ישראל תוגרל לאותו בית עם טוניסיה. בינתיים סלע מנצח בקלות ומצטרף לוינטרוב בחצי הגמר. בהמשך היום הם ישחקו ביחד זוגות ברבע הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 8:32 pm 
Hall of Famer

סלע בגמר,וינטרוב לא.
איפה אפשר לראות את הדירוג לקראת המאסטרס של הצ'לנג'רים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 8:41 pm 
Hall of Famer

נולה בגמר, נדאל לא.

דל פוטרו אגב, כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 9:54 pm 
Sophomore

משמע הסיכויים של נולה לסיים את העונה כמס' 1 אפשריים בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 10:08 pm 
Hall of Famer

לא נראה לי. בעיקר כי זה לא תלוי רק בו, הוא כמובן יצטרך לזכות בסין, בפריז ובאליפות המאסטרס. שזה אולי אפשרי.
אבל מה שהרבה פחות אפשרי, הוא שנדאל (שבכלל לא שיחק בתחרויות האלה אשתקד, אאל"ט), יצטרך להיכשל בהם ממש.

בקיצור, לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 11:34 pm 
Junior

סיכויים נמוכים אך לא תלושים לחלוטין, הייתי מעריך את זה ב-20 אחוז.

לנולה יש אפשרות להרוויח עד סוף השנה 1225 נקודות - 1000 במאסטרס בפאריז בו הודח ללא ניצחון בשנה שעברה ו-225 בגביע הדיוויס כשבשביל זה הוא יצטרך לנצח את ברדיך וסטפנק ולזכות עם סרביה. בלונדון ושנחאי אין לו מה להרוויח כי הוא זכה בשני הטורנירים בשנה שעברה.

נדאל צפוי להשתתף בבאזל (500 נקודות), פאריז (1000 נקודות) וכמובן לונדון שם אם יזכה כשהוא בלי הפסד בשלב הבתים זה 1,500 נקודות, כלומר סה״כ פוטנציאל ל-3,000 נקודות.

עכשיו, בוא נצא מנקודת הנחה שנולה לוקח את שנחאי מחר. במצב כזה הפער לטובת נדאל יהיה 400 נקודות. בחישוב מהיר,נדאל צריך להשיג 826 נקודות עד סוף השנה כדי להבטיח באופן סופי ומוחלט את המקום הראשון, וזה כמובן בהנחה שנולה לא מפסיד עד סוף השנה. תרחיש סביר שעולה לי בראש:
באזל - נדאל, פדרר, דל פוטרו, ברדיץ, גסקה, וורינקה, ראוניץ. כל החבר׳ה האלה בפנים. נדאל כידוע לא מת על אולמות גם כך, אני. נותן לו רבע עד חצי גמר, לצורך העניין אני נותן לו 180 נקודות על רבע גמר.
פאריז - כולם בפנים, גם נולה. ושוב באולם, ושוב טורניר שנדאל לא מת עליו. הפעם נדאל מוכוון מטרה- הוא רוצה לסיים את השנה ראשון ולמרות שהוא שחוק ודהוי הוא ינסה לגרד כל נקודה. מאמין שלרבע לפחות הוא יגיע אז אני אתן לו 360 נקודות.
לונדון - 200 נקודות לניצחון בשלב הבתים. עוד 400 למי שמגיע לגמר. כאן הרבה תלוי בהגרלת הבתים, יש הבדל רציני בין לקבל את פרר כמספר 2 בבית או לקבל את דל פוטרו למשל. מכל מקום, ניצחון אחד בשלב הבתים מאמין שנדאל ישיג בכל מקרה ואז סה״כ לפי החישוב שלי יהיו לו 740 נקודות, זה אומר שהוא יצטרך עוד ניצחון. נדאל מתקשה מאוד בטורניר הזה, הוא שונא אולמות, מגיע רצוץ לטורניר הזה, הוא אף פעם לא מצליח שם. מצד שני, חוץ מדל פוטרו ונולה קשה לראות מישהו שהוא לא יכול לנצח שם גם במצבו השחוק.

בקיצור, נראה שזה לטובת נדאל אבל אם נולה לוקח את הכל עד סוף השנה בסיטואציה מסוימת ולא כל כך הזויה כמו שהדגמתי זה עשוי להיות צמוד. בכל מקרה, זה בידיים של נדאל, הוא סך הכל משחק טוב ממה שציפיתי בשלב הזה כך שאל לנולה לבנות על המקום הראשון בסוף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2013 7:16 am 
Junior

לא הייתי חותם במאה אחוז על ניצחון של נולה היום. דל פוטרו בכושר טוב ומרוכז הוא שחקן שמאוד מאוד קשה לנצח. להערכתי, אם הוא הצליח להתגבר על הוירוס שהציק לו קצת השבוע, הוא ייצמד לג׳וקוביץ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2013 8:04 am 
Hall of Famer

אני מסכים. עם כמה שאני אוהב את דג'וקוביץ' ואני באמת אוהב אותו, דל פוטרו ברמה של כל אחד מהגדולים כשהוא בכושר. ההבדל הגדול בינו לבין נדאל, מארי ודגו'וקוביץ' הוא היציבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2013 9:24 am 
Junior

גם אותי לא יפתיע ניצחון של דל פוטרו. הוא נתן משחק כמעט מושלם מבחינתו מול נדאל, עוצמות אדירות, דיוק מדהים בפורהנד. ועדיין, מי שראה את המשחק - במערכה השניה נדאל לא נפל ממנו (35:37 בנקודות לדל פוטרו), היו לו איזה 6 הזדמנויות שבירה לפחות שנפלו חלקן בגלל חוסר מזל או מכות על הקצה של הקו של דל פוטרו, ככה שדל פוטרו נותן את החלון הזה לחזור, השאלה אם יש מי שיקח. נדאל לא היה מספיק חד אתמול אבל אם נדאל היה משיג את השבירה, סביר שדל פוטרו היה יוצא מאיזור הנוחות שלו ואז בדרך כלל מגיעה אצלו שבירה מנטלית. השאלה אם ג'וקוביץ יהיה שם כדי לזהות את הנפילות שלו, התשובה להערכתי היא כן ולכן לדעתי הוא הפייבוריט היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 44 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: