סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 6:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 9:16 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Mook כתב:
אני כבר מזמן הערתי על עצירת הכדור של מיכה שזה משהו שאנשים נוטים לבלבל כשהם מדברים על שחקן טכני. זו מחלה של כל השחקנים הטכניים הצעירים שלנו. כשטכניקה עבורם מתבטאת משום מה ביכלת של אחד על אחד ולא בדברים בסיסיים כמו עצירת כדור, בעיטה ומסירת עומק.

מכל מקום, זו הטעות הכי גדולה להסתכל על מיכה כעל שחקן כנף. הוא הכי לא שחקן כנף שיש.
הוא לא מספיק מהיר, הוא לא יודע לשחק בנגיעה, להרים במגע ראשון או ליישר קו. הוא חייב כל הזמן לגעת בכדור לפני שהוא מוסר. הוא טוב כשהוא מקבל את הכדור לרגל ולא לשטח. זה הכל חוץ משחקן כנף.
מיכה חייב לשחק רק באמצע.
טל בן חיים הוא ההגדרה הקלאסית לשחקן כנף. שחקן מהיר עם יציאה נהדרת מהמקום שאתה יכול להריץ אותו על שטחים ריקים.
אין במכבי עוד שחקן כזה ולכן מכבי לא יכולה לשחק על האגפים. לא באמת יכולה לשחק 4-3-3 כמו שמנסים למכור לנו ובטח שלא יכולה לשחק מהר יותר.

אני לא מסכים איתך.
מיכה הוא שחקן שזקוק לשטחים, זקוק לדריבל קדימה. לשלוח אותו למרכז המגרש להאבק עם שחקנים גדולים וחזקים ממנו על סנטימטרים של שטח זה מפספס את הדריבל והטאץ' הטוב שלו בכדור. אמרת "הוא לא מספיק מהיר", נכון, הוא לא מספיק מהיר למסגרות האירופאיות, לליגה הוא בהחלט מספיק מהיר. זה בערך ככה עם כל הקבוצה הזו של מכבי. מכבי היא קבוצה טכנית מאוד, אבל חסרה שחקנים משני קצב. שני השחקנים היחידים שיש במשחק שלהם שינוי קצב הם זהבי ובן-חיים. לא סתם הם הדומיננטים ביותר(לטוב ולרע) במשחקים. הם אלו שמרוויחים את השטחים שלהם, שגומעים את המטרים.
סוזה חייב ללכת לספסל ולחפש את השחקנים שמסוגלים לעשות את השינוי קצב הזה, לשחק מהר יותר, לרוץ לשטחים. אם זה במשחק כמו אתמול שצריך לשנות דברים ולהמציא את עצמך מחדש ולהכניס את דאבור כחלוץ מרכזי במקום פריצה או ללכת למרגוליס(מהלך שלא הצליח עד כה) מהספסל.
ההרכב הזה הוא הרכב כבד מאוד לאירופה ששם הדברים צריכים להיעשות טיפה יותר מהר, טיפה יותר חד. לקבל את ההחלטות במאית שניה יותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2013 9:11 pm 
Junior

החלק הראשון של הישראליות באירופה היום מסתיים בקאמבק של מכבי חיפה שחוזרת מפיגור שני שערים בקזחסטן. תיקו 2 בסיום.
מכבי נגד מול בורדו בעוד כשעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2013 11:44 pm 
Sophomore

רואה את מכבי בורדו. זה אמיתי? הבנתי שבורדו עולה עם הרכב משני אבל זה נראה יותר קל מק"ש. התקפה אחרי התקפה מכבי מטיילת בקלילות בתוך הרחבה של הצרפתים ואלמלא היתה מחמיצה כ"כ הרבה היתה מובילה עכשיו 4-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 12:09 am 
Junior

ניצחון מעולה של מכבי ת"א. 2:1. יצחקי ומיכה הפכו את התוצאה.
מכבי בפיגור, סוזה שב לשחק עם שלושה שחקנים בקו האחורי ומכבי מגבירה את הלחץ.
בורדו חלשה מאוד אבל ניצחון יוצא מן הכלל של הצהובים שבמחזור הבא יפגשו את פרנקפורט שהיא בשתי רמות מעל הבית הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 12:20 am 
Junior

שלמה שרף אחרי השער של תורג׳מן: ״צריך לשאול את ברקוביץ מה הוא אומר על השער הזה״

תפרוש כבר, זקן מעצבן ועילג.

הרקע: ברקוביץ ביציע כל הזמן קוטל את שלמה שרף (בצדר מוחלט) שהוא משבח כל הזמן את שחקני טוברוק למרות שהם לא באמת טובים.
תורגמן שמרבה להחמיץ עלה לא פעם לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 12:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
וכמובן שיצחקי לא היה בנבדל בשער הראשון. הוא היה מאחורי ההגנה, אבל בקו אחד עם הכדור ברגע המסירה. רק אם אתה גם לפני הכדור ברגע המסירה אתה בנבדל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 12:31 am 
Junior

ככה זה בתקשורת שכרטיס השחקן שלך פותח לך את כל הדלתות.
תקנות וחוקים פחות מדברים לך, נכון אבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 10:19 am 
Hall of Famer

על מי אתה מדבר, יואב?

ואני מסכים עם ראי - לא היה נבדל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 10:40 am 
Junior

אבי נמני.
אגב, בכל האתרים היה כתוב גם כן שהגול הובקע מעמדת נבדל. ספורט 5 כבר ערכו. וואן לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 11:11 am 
Junior

בהילוך חוזר אחד,
לי היה נראה שיצחקי עומד חצי צעד קדימה מהקו של השחקן המוסר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 12:46 pm 
Hall of Famer

השאלה היא לא איפה השחקן המוסר, אלא איפה הכדור. ראו את זה בבירור בשני הילוכים חוזרים שעצרו את רגע המסירה - יצחקי בקו אחד עם הכדור ולא לפניו. לכן אין נבדל, למרות שהוא לפני המגינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 2:45 pm 
Junior

בן הרוש פשוט יוצא מן הכלל. קודם כל, הוא משחק עם איזה סדק ביד כבר כמה שבועות ובנוף השחקנים הישראלים, זה לא דבר מובן מאליו.
הוא כל-כך לא ישראלי, גבוה, חזק עם זאת גם מהיר. יציב על הרגליים, לא מתפתה לגליץ' האופייני הזה ברחבה שנגמר בסוף בפנדל או בנגיעת יד. שחקן צעיר, משחק טוב, רק שימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 3:07 pm 
Sophomore

יש סימוכין לטעות של נמני? ויכוח עם חבר שמסרב להכיר לטעותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 3:40 pm 
Hall of Famer

http://www.fifa.com/aboutfifa/footballd ... 90867.html

A player is in an offside position if:

he is nearer to his opponents' goal line than both the ball and the second-last opponent

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 3:49 pm 
Junior

השאלה איפה השחקן המוסר ואיפה הכדור, כמעט אחת הן. מעצם ההיגיון שהשחקן המוסר נוגע בכדור.
אבל כן, זה רק כמעט, ואולי במקרה דנן 5-10 הס״מ האלה אכן עשו את ההבדל ויצרו קו אחד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 5:52 pm 
Hall of Famer

5-10 ס"מ במקרה המינימאלי, זה גם יכול להגיע בכיף ל-30-40 ס"מ ככה שזה ממש לא אותו דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 6:05 pm 
Junior

המינימלי שלך זה במידה שהכדור נמצא לפני השחקן המוסר אותו, וזה ודאי לא הכרח שהכדור יהיה לפניו. להזכיר, לפניו כולל כל חלק בגוף, כולל אצבעות כף הרגל הנוגעות בו בזמן המסירה.
לא יודע אם יכול להגיע בכיף או בבאסה ל-30-40 ס"מ, אף פעם לא מדדתי כדור, אבל בעין לא מזויינת זה לא נראה שהוא באורך כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 6:58 pm 
Hall of Famer

אם שחקן מושיט רגל בשביל למסור זה יכול להיות גם 30-40 ס"מ הבדל בין הגוף לכדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 11:02 pm 
Sophomore

לא היה שם נבדל.

אני חשבתי שמכבי יכולה להוציא מבורדו נצחון 0-1, וחשבתי שזה יקרה בבלומפילד, אז קצת הופתעתי מהנצחון הזה אבל לא יותר מדי.
בטח כשמסתכלים על ההרכב שבורדו עלתה איתו.
השוער במשחק ראשון שלו העונה, אחד השחקנים לא שיחק כלל עדיין בליגה (שיחק רק בהפסד בפרנקפורט לפני המשחק אתמול) ומבין שאר השחקנים, חלק שיחקו רק חלקית עד כה.
לא יודע מה הסיבה. אולי ז'ילו החליט להתרכז בליגה בגלל המצב הבעייתי בטבלה, וכי ביום ראשון יש להם משחק חשוב מול יריבה לתחתית.

סתם פרט טריוויה: עד כה רק במשחק אחד העונה בורדו כבשה יותר משער 1. זה היה בתיקו 3-3 במשחק ליגה וכל הכובשים לבורדו באותו משחק לא היו בהרכב הפותח אתמול (רק אחד מהם היה בסגל).

Jacob made me do it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2013 11:12 pm 
Junior

בורדו עלתה בהרכב משני כבר במשחק הראשון בליגה האירופאית מול פרנקפורט. משחק חוץ מול היריבה שכבר בתחילה היה ברור כי היא בשתי רמות מעל הבית הותיר מקום למחשבה כי היה פה ויתור חד-פעמי ולא מייצג. בפועל, בורדו מחפשת לייצב את עצמה ועם סגל כל-כך לא מוכשר ודל, אתה לא רץ בשתי מסגרות. אפשר לאהוב את זה ואפשר שלא.
מה שקצת הפתיע אותי במשחק של בורדו, בטח לנוכח זה שבהרכב פתחו שחקנים שלא זוכים לדקות, זה חוסר ההתלהבות במשחק שלהם. הם היו מאוד נאיבים במשחק שלהם, לא הייתה התלהבות של שחקנים שרוצים להוכיח את עצמם, הם שיחקו בעיקר בצד ההתקפי וגם שם הרבה תנועה ועבודה שחורה לא הייתה שם. זה כנראה תסמין שמייצג את כל ההתנהלות בקבוצה הזו - השחקנים מאמינים שגם אם יוכיחו את עצמם במסגרת הזו, הם לא באמת יילקחו בחשבון במלחמת החורמה שהקבוצה מנהלת במסגרת המקומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2013 1:00 am 
Junior

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2013 2:44 pm 
Junior

יש דבר אחד שאתם שוכחים, זה נכון שבורדו עלתה בהרכב משני וזה נכון שהמפעל הזה הוא לא ליגת האלופות, אבל למכבי, בניגוד למכבי חיפה והפועל ת"א, אין הצלחות גדולות באירופה. בעיני זה ללא ספק היה הניצחון הכי גדול של מכבי באירופה.
זה לא רק הניצחון זו גם הדרך שהוא הושג והעובדה שהוא הושג בחוץ.
כל הישג קודם של מכבי באירופה היה בדחילו ורחימו. מכבי ניצחה את בורדו בצרפת ובסטייל.

ועל זה, אני לא חושב שהיא זוכה למספיק פירגון. עבור מכבי זה ניצחון היסטורי- לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2013 4:15 pm 
Hall of Famer

עם כל הכבוד לנצחון שלשום על ההרכב השני של קבוצה שנותר ממנה בעיקר השם הגדול מהעבר - הנצחון הכי גדול של מכבי באירופה היה על אייאקס בר"ג, ובמקום השני הנצחון בסלוניקי. אני מתכוון ל-2:1 על המגרש, לפני שהומר בנצחון טכני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 05, 2013 9:30 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
עם כל הכבוד לנצחון שלשום על ההרכב השני של קבוצה שנותר ממנה בעיקר השם הגדול מהעבר - הנצחון הכי גדול של מכבי באירופה היה על אייאקס בר"ג, ובמקום השני הנצחון בסלוניקי. אני מתכוון ל-2:1 על המגרש, לפני שהומר בנצחון טכני.

הוא שאמרתי, מבחינת הישג- אלו אכן ניצחונות חשובים יותר. אבל מבחינת הדרך שבה הושג הניצחון, בעיני זה הניצחון הכי גדול של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2013 1:44 am 
Hall of Famer

לדעתי הנצחון על אייאקס היה גדול יותר גם מבחינת הדרך. אז מכבי לקחה קבוצה עם שחקנים כמו ווסלי סניידר, רפאל ון דר וארט, נייג'ל דה יונג, הייטינחה, שטקלנבורג בשער, ולפחות במחצית השנייה עשתה לה בית ספר. וזאת הייתה מכבי הרבה פחות טובה משל היום, והייתה בתקופה רעה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: