סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 12:06 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אי אפשר לשקר את כולם כל הזמן. הסכומים בוודאי לא מדוייקים, עיגלתי למעלה ולמטה, עשיתי הערכה ברור שנאור ושודלנבארד לא מרוויחים אותו הדבר אבל אם זה נגיד 550 ו450 היה לי יותר קל לרשום 500 לשניהם פשוט.

בשביל הפרופורציה לא מדובר פה בסכומים גבוהים. הסכומים הם עלות, שזה אומר שבנטו זה בסביבות ה250 לשולדנבארד, נאור סביב ה300 ולימונד נניח 350 וכו'. שקל. אלו לא סכומים גבוהים ביחס לקבוצת צמרת (חיפה למשל משלמת סכומים כאלה ללפחות 3 שחקנים + פי 2 לרוט) אבל בהחלט כן לקבוצת מרכז טבלה תקציבית שזה בדיוק מה שהפועל.

אפשר לנסות לרמות את כולם כל הזמן, באיזה שלב מפסיקים להאמין לכם (אצלי השלב הזה הגיע מזמן).

נאור לימונד ושולדנבאד לא משחקים בהתנדבות הפועל, הם מרווחים סכומים יפים. לימונד בעצמו התבטא שהוא מרוויח קרוב לסכומים שהוא היה רגיל להרוויח, קצת פחות.

אז הבכי שלכם הוא יפה. הוא החליף את זה של חולון בשנים הקודמות (כשהם החתימו את רוט על חוזה מופרך וגבוה אבל סיפרו שהתקציב שלהם הכי נמוך בליגה).

110-120 אלף דולר זה זר מהיקרים בליגה. בהתחשב שזה מה שהציעו לסימפסון על מה מה שדווח, אז סביר שזה מה ששילמו הארפר. וזה זר מהיקרים בליגה (מחוץ לגדולות, חיפה ירושלים ומכבי כמובן, וזאת הייתה כוונתי). אין לא בנס ציונה, לא בנתניה, לא באשדוד זר שמרוויח סכומים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 12:12 am 
Senior

uriel17 כתב:
אם זה לא עובד אז למה לא מפרסמים חוזים כמו בNBA
זה עובד ויש הרבה דיסאינפורמציה כלומר הטעיות מכוונות
בכל אופןהסתכלות על הסגל של תל אביב, נותן לי תחושה של תקציב באיזור ה6-8 בגודלו בליגה, ככה שמקום חמישי ומעלה יהיה הישג

אם תשאל אותי אז סביר להניח מטעמי מיסוי קודם כל. קבוצות מן הסתם מעגלות פינות במיסוי, ואם יתפרסם כמה שחקנים מרוויחים או שתהיה חובה שכזאת זה יעזור למס הכנסה לגבות כסף.

וכמובן יש גם את עניין "אני קטן והצלחתי בגדול" שרוב הקבוצות בארץ אוהבות להשתמש בו. אליבי להנהלות ולמאמנים לחוסר הצלחה. אם התקציב "קטן" אף אחד לא יבוא בטענות למשל לרמת הזרים, למשל לרמת הישראלים, למשל לסגל קצר וכו'. אז בארץ יש תחרות לא למי יש את התקציב הגבוה ביותר אלא למי יש את התקציב הנמוך בליגה. ככה אפשר להמשיך לבכות ולהתלונן. וזה מתאים בול לאג'נדה של אוהדי הפועל ת"א. מחתימים מאמן מהיקרים בליגה, מחתימים ישראלים מהיקרים בליגה, אבל עדיין רוצים שיחשבו שזה בתקציב הכי נמוך בליגה מה שגם מעצים את המיתוס של "אצלנו באים לשחק לא בשביל הכסף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 1:09 am 
Hall of Famer

ההערכה שלי ( שאינה מבוססת על שום דבר ממשי ) היא שהפועל ממוקמת תקציבית משהו בסביבות 5-6 בליגה .
ברור שמכבי , ירושלים , חיפה ואילת בראש , ואחריהם אני רואה את הפועל ת"א אולי בצוותא עם קבוצה נוספת נניח .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 2:15 am 
מנהל פורום

למס הכנסה יש גישה אוטומטית לכל מסמך או חוזה שיש למשלם מיסים כלשהן כולל קבוצות כדורסל שהן בדרך כלל עמותות לא כל שכן קבוצות שהן חברות בעמ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 6:07 am 
Junior

הלאווי שהפועל היתה יכולה לשלם את המשכורות שנזרקו פה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 8:25 am 
Sophomore

ההבדל הוא שחלקנו לא יודעים את המשכורת של השחקנים שלנו ולא מתיימרים לדעת.
אנחנו כן יודעים מהו תקציב המשכורות הכולל שלנו(כי מדווחים לנו על כך ואנחנו מאשרים את התקציב) וזה לא התקציב שאתה דיברת עליו,ולא אני לא מתכוון לחשוף אותו בפורום פתוח כדי לשמור על המועדון שלנו.
אגב יש אנשים כמו האח של סומו ועוד שיודעים כמה חלק מהשחקנים מרוויחים אגב,אני לא יודע כמה כל שחקן מרוויח אבל אני יודע כמה התקציב הכולל וכמה מתוכו הולך לכל דבר,ולכן אני יודע שאתה טועה במקרה הטוב ומשקר במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 9:42 am 
Sophomore

ככה זה כשהפורום הסגור שלנו מתכנס על גבול הרצועה, ומתעסק בענייני חינוך ולא בענייני כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 10:03 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
ההערכה שלי ( שאינה מבוססת על שום דבר ממשי ) היא שהפועל ממוקמת תקציבית משהו בסביבות 5-6 בליגה .
ברור שמכבי , ירושלים , חיפה ואילת בראש , ואחריהם אני רואה את הפועל ת"א אולי בצוותא עם קבוצה נוספת נניח .

עשיתי בירור בימים האחרונים על תקציבי המועדונים וזה הדירוג נכון להיום:

1.מכבי ת'א כ-18 מיליון דולר
2.הפועל ירושלים כ-4.5 מיליון דולר
3.מכבי חיפה כ-3.5 מיליון דולר
4.הפועל אילת כ-2.5 מיליון דולר
5.מכבי ראשלצ' כ-2.3 מיליון דולר
6.גליל-גלבוע כ-2.2 מיליון דולר
7.הפועל חולון 1.8 מיליון דולר
8.בני הרצליה 1.75 מיליון דולר
9.הפועל תל אביב 1.65 מיליון דולר
10.נס ציונה 1.5 מיליון דולר
11.מכבי נתניה 1.45 מיליון דולר
12.מכבי אשדוד 1.4 מיליון דולר

אלה המספרים של התקציבים הכוללים במועדונים נכון להיום .דרך אגב זו פעם ראשונה ש6 קבוצות בליגה הראשונה עם תקציבים של למעלה מ2 מיליון דולר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 10:49 am 
Junior

זו גם הפעם הראשונה שמסטיק בזוקה עולה שקל ולא 30 אגורות

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 12:07 pm 
Sophomore

בעקבות הדיון הסוער, חבר ההנהלה נמרוד בוכמן ביקש להגיב באמצעותי.

התקציב של הפועל תל אביב גבוה מתקציב המינימום אבל הוא כולל הוצאות שאין להרבה קבוצות אחרות וזה שכירת אולם, אבטחה גבוהה ולצערי גם קנסות ועוד עלויות נוספות. מצד שני להפועל יש מערך ניהולי וביצועי התנדבותי לחלוטין ולעומת קבוצות אחרות אין הוצאות על מנכ"ל, דובר, מנהלי מדיה, גרפיקאים, כותבי תכנים, מנהלי חנות מוצרים, אנשי יח"צ ועוד. בכל מקרה מה שרלוונטי לדיון כאן זה שכר השחקנים וצוות מקצועי שהמינימום הנדרש הוא 3.75 מיליון שקלים.

ראיתי את מה שכתב הקוף הירוק והאמת שזה מחמיא לחשוב ששחקנים מרוויחים כל כך הרבה אצלנו. הרבה שחקנים היו מוכנים לבוא ולשחק בהפועל תל אביב בפחות כסף ממה שהרוויחו במקומות אחרים. כרגע בסגל הקיים התקציב של הפועל הוא כמה עשרות אלפי דולרים בודדים יותר מתקציב המינימום לשכר שחקנים וצוות מקצועי ואני מעריך אותו במקום ה-9 בליגה.

הפועל תל אביב לא מתבכיינת - המצב שלנו ברור וידוע והאוהדים רואים את הנתונים בצורה מסודרת בכל תחילת עונה (מלבד שכר פרטני של כל שחקן ושחקן מטעמי פרטיות). אני מאמין ששנה הבאה נוכל לעשות קפיצת מדרגה בנושא הזה עם האולם החדש. בינתיים זה המצב ומי שלא רוצה להאמין/לקבל זו זכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 12:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

האח של סומו כתב:

התקציב של הפועל תל אביב גבוה מתקציב המינימום אבל הוא כולל הוצאות שאין להרבה קבוצות אחרות וזה שכירת אולם, אבטחה גבוהה ולצערי גם קנסות ועוד עלויות נוספות. מצד שני להפועל יש מערך ניהולי וביצועי התנדבותי לחלוטין ולעומת קבוצות אחרות אין הוצאות על מנכ"ל, דובר, מנהלי מדיה, גרפיקאים, כותבי תכנים, מנהלי חנות מוצרים, אנשי יח"צ ועוד. בכל מקרה מה שרלוונטי לדיון כאן זה שכר השחקנים וצוות מקצועי שהמינימום הנדרש הוא 3.75 מיליון שקלים.

ראיתי את מה שכתב הקוף הירוק והאמת שזה מחמיא לחשוב ששחקנים מרוויחים כל כך הרבה אצלנו. הרבה שחקנים היו מוכנים לבוא ולשחק בהפועל תל אביב בפחות כסף ממה שהרוויחו במקומות אחרים. כרגע בסגל הקיים התקציב של הפועל הוא כמה עשרות אלפי דולרים בודדים יותר מתקציב המינימום לשכר שחקנים וצוות מקצועי ואני מעריך אותו במקום ה-9 בליגה.

הפועל תל אביב לא מתבכיינת - המצב שלנו ברור וידוע והאוהדים רואים את הנתונים בצורה מסודרת בכל תחילת עונה (מלבד שכר פרטני של כל שחקן ושחקן מטעמי פרטיות). אני מאמין ששנה הבאה נוכל לעשות קפיצת מדרגה בנושא הזה עם האולם החדש. בינתיים זה המצב ומי שלא רוצה להאמין/לקבל זו זכותו.

יש לכם תקציב מיוחד לקנסות?
בעלויות נוספות אתה מתכוון לאבוקות ואמל"ח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 1:28 pm 
Junior

בעלויות נוספות אתה מתכוון לאבוקות ואמל"ח?[/quote]

לא.למשל הדבקה והסרה של מדבקות במגרש מכבי בראשל"צ שנה שעברה לפני ואחרי כל משחק ביתי עלה 100,000 ש"ח.

קאפיש?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 1:37 pm 
Freshman

האח של סומו כתב:

(א) תודה על התגובה העניינית.
(ב) שאפו ענק על כמות התפקידים המבוצעת בהתנדבות (לא ידעתי).
(ג) למען האמת הנושא גלש מעבר לסביר, אבל גם בעידוד אוהדי הפועל תל-אביב.
(ד) בסופו של דבר הערכות של הקוף היו אולי גבוהות אבל לא בסדרי גודל אחרים. אם 3.75 מיליון שקלים היא עלות השכר המינימלית לשחקנים+צוות והקבוצה רק כמה עשרות אלפי דולרים מעל הרף אז אני מניח כי התקציב לשחקנים ולצוות המקצועי הוא סביב 3.9-4.0 מיליון (פלוס מינוס). ההערכות של הקוף היו 4.4 מיליון כלומר 10 עד 13 אחוזים גבוהות. לא שווה את הגיחוך על מאמציו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 2:11 pm 
Senior

מה שצחי אמר. מסתבר מפי דובר חבר הנהלה שאני מאד מאד קרוב למחירים. אני דיברתי על תקציב בסדר גודל של 4.4 מיליון שקל שכולל צוות מקצועי. הוא מדבר על תקציב של 4 מיליון שקל פחות או יותר (אומר שהוא גדול בכמה עשרות אלפי דולרים מהמינימום). בקיצור, כמעט ומדוייק. וזה לפני שנכנסו חילופי הזרים שבדרך לעניין (אבל למען ההגינות אני דיברתי על התקציב הנוכחי).

לגביי קבוצות אחרת, אז תרשו לי לחלוק על החבר בוכמן. נתניה, אשדוד ונס ציונה לא מתקרבות לתקציב המינימום לשחקנים וצוות מקצועי, הם לא באזור חיוג של זה בכלל. במקרה הטוב הם מגיעות ל3 מיליון שקל. בדיוק כמו שאשקלון לא הגיע בשנה שעברה, המנהלת לא "בודקת" את זה לעומק כי אחרת לקבוצות קטנות יהיה קשה להיות בליגה, והיא עם יד הרבה יותר חופשית לגביי זה. ותרשה לי להניח שגם הפועל ת"א לא הגיע לזה בשנה שעברה (אתה מוזמן לספר אחרות כמובן, זה יעציב כמה אוהדים שלכם שטענו שאתם הכי נמוך בליגה גם שנה שעברה).

ציטוט:
התקציב של הפועל תל אביב גבוה מתקציב המינימום אבל הוא כולל הוצאות שאין להרבה קבוצות אחרות וזה שכירת אולם, אבטחה גבוהה ולצערי גם קנסות ועוד עלויות נוספות. מצד שני להפועל יש מערך ניהולי וביצועי התנדבותי לחלוטין ולעומת קבוצות אחרות אין הוצאות על מנכ"ל, דובר, מנהלי מדיה, גרפיקאים, כותבי תכנים, מנהלי חנות מוצרים, אנשי יח"צ ועוד.

אדרבה, כל הכבוד. אתם מועדון גדול (ואני אומר את זה בלי ציניות) אבל זה רק מחזק את מה שאני אומר. ההוצאות שלכם על דברים אחרים לא נוגעים לדיון התקציב שחקנים. בקבוצות אחרות עם תקציב של 6.5 מיליון שקל יותר כסף הולך לאנשי מנהלה והנהלה ואצלכם לדברים אחרים שאתה ציינת. הדיון שלנו היה על תקציב שחקנים של הקבוצות שבו אני טענתי שהפועל ת"א נמצאת במקום יפה באמצע.

בשורה התחתונה בוכמן אמר פה בערך מה שאני אמרתי. אשמח אם יענה שוב ויסתור את זה. אני אמרתי שהתקציב של הפועל ת"א הוא במקום טוב באמצע, לא מתקרב לתחתית. הוא מעריך אותם במקום ה9, זאת אומרת גם הוא טוען שהם גבוהים מנתניה, נס ציונה ואשדוד (מה שאני אמרתי) אני מעריך אותם במקומות 9-7 ביחד עם חולון והרצליה, שהם עם סדר גודל תקציבי פחות או יותר דומה (שחקנים) כשראשון וגליל לפני החבורה הזאת, ואז קבוצות הצמרת (שאמרתי בפירוש שגבוהות משמעותית). בסופו של דבר, אם הם מקום 7, 8 או 9 אני לא יודע ואין לי מושג. יכול להיות ככה או ככה, יכול להיות שהתקציב שלהם יהיה 100 אלף שקל יותר או פחות אבל זה בערך סדר גודל התקציבי. כשראשון וגליל אומנם גבוהים יותר גם כן אבל בסדר גודל של 400-500 אלף שקלים ולא הרבה יותר מהקבוצות האלה.

ולכן הייתי מצפה קודם כל מאוהדי הפועל ת"א להפסיק להגיד שהם התקציב הכי נמוך בליגה (אחרי שחבר ההנהלה אישר זאת בעצם) אפשר להוציא את זה מהדיון. ולהפסיק לחשוב שהם מסכנים ואין להם כסף.

במקום לבכות שעם עניים בלי כסף אולי כדאי שיתנו מחמאות להנהלה שלהם ומילים טובות על איך הם מצליחים לגייס כל כך הרבה כסף בלי תמיכה עירונית. התקציב של הפועל הוא סיבה לגאווה ולא לבכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 2:21 pm 
Hall of Famer

לפי מה אתם חושבים שהתקציב של גלבוע כזה גבוה ? לא מכיר את הזרים שלהם חוץ מבנקס ורובינסון , אבל הסגל הישראלי לפחות חלש מאוד ובטח לא יקר מאוד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 3:28 pm 
Sophomore

תגובה נוספת של בוכמן:

1. בוודאות התקציב שלנו נמוך משל חולון והרצליה.
2. התקציב של הפועל גדל בעקות ההבאה של הארפר ולכן יש חריגה קלה מעבר לתקציב המינימום.
3. יש הבדל משמעותי בין 4 ל-4.4 מ'. עם עוד 100 אלף דולר שכר שחקנים הפועל הייתה מתמודדת השנה בפיינל פור.
4. לגבי הקבוצות האחרות - לא ברור לי איפה אתה חולק עליי כי לא טענתי שקבוצות אחרות עומדות במינמיום הנדרש, מה שכן אתה מפספס לגבי עלויות זרים (כמה עלה לדעתך האניקט בנס ציונה? ואגב כמה עלה טפירו?).
ובשורה התחתונה התקציב שלנו הוא עדיין מהנמוכים בליגה ולא בהבדל משמעותי יותר גדול משל הקבוצות שמתחתנו. ואנחנו לא מחפשים לבכות אלא רוצים ושואפים שהקבוצה תהיה הכי טובה שאפשר ואני מאמין שהפועל יכולה לעשות עונה יפה עם הסגל הקיים ועם הצוות המקצועי המצויין שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2013 7:38 pm 
Hall of Famer

מעבר לדיון עצמו , יפה לראות שגורמים רשמיים בקבוצה "קשובים לדעת הקהל" ומגיבים עניינית לנאמר פה .
כן ירבו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 11:58 am 
Hall of Famer

הפועל תל אביב תארח את המשחק הראשון שלה בליגה בגן נר(עונש רדיוס עם קהל) מול הרצליה. הארפר הזר החדש אמור לנחות היום בישראל וליטול חלק במשחק הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 1:04 pm 
Junior

והסיבה שזה בגן נר:

הינו אמורים לארח באשקלון, אבל ערוץ הספורט רוצה לשדר אותנו בראשון. אבל אז האולם באשקלון תפוס. הינו יכולים לארח בנס ציונה, אבל אז גילו שזה רק 27 ק"מ מת"א ולא 30 כפי שהעונש הטיל עלינו. לכן ניסע 78 ק"מ לגן נר.

ושימות האיגוד והמנהלת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 1:14 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אורן, תשמח לשמוע שלא רק אתה זוכר את סיפור הדרבי ביטבתה (הפרשן שהיה אתמול הזכיר את זה בשידור. אין לי מושג מי זה היה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 2:17 pm 
Junior

פיני גרשון. ורבים מהאוהדים מכירים את הסיפור. לא כל גחמה של שאול אייזנברג ראויה להזכר ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 2:47 pm 
Sophomore

Red Sumo1 כתב:
והסיבה שזה בגן נר:

הינו אמורים לארח באשקלון, אבל ערוץ הספורט רוצה לשדר אותנו בראשון. אבל אז האולם באשקלון תפוס. הינו יכולים לארח בנס ציונה, אבל אז גילו שזה רק 27 ק"מ מת"א ולא 30 כפי שהעונש הטיל עלינו. לכן ניסע 78 ק"מ לגן נר.

ושימות האיגוד והמנהלת !

לא הבנתי למה שימות האיגוד והמנהלת! מה לא לגיטימי בזה שרצו לשדר אתכם בראשון? שיקול עסקי נטו. אין אולם אחר חוץ מזה באשקלון שפנוי בראשון? מה עם רוממה, סתם לדוגמא? באמת גם האיגוד והמנהלת אשמים שהם מיישמים את העונש שהטילו עליכם ולא מעגלים פינות. באמת בושה להם.
ושימות האיגוד והמנהלת!

תואר בבכיינות יש לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 2:50 pm 
Junior

עלות שנתבקשנו לשלם ברוממה היתה פי 4 מאשר בגן נר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 2:54 pm 
Junior

וכן. אני חושב שזה לא הוגן שאני צריך לנסוע למשחק בית 60 ק"מ יותר, כי נס ציונה 3 ק"מ קרובה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 3:08 pm 
Junior

מה לא הוגן מה ?
יש חוקים, צריך לעבוד לפיהם. אם מפריעה לכם ההגדרה של 30 ק"מ, תפעלו כדי לשנותה ל-25 ק"מ בתקנון הליגה.

לא הוגן שפועלים בדיוק לפי החוקים, ולא נותנים לכם הנחה כי מדובר "רק" בהבדל של 10% ? נובמת.

גם יובל נעימי, אאל"ט, רחוק רק ב-10% מהגיל המאפשר השאלה. מגוחך לטעון לאי-הוגנות במקרה שלכם ולדרוש עמידה בחוקים במקרה שלו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: