סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 3:34 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Chauncey כתב:
מה לא הוגן מה ?
יש חוקים, צריך לעבוד לפיהם. אם מפריעה לכם ההגדרה של 30 ק"מ, תפעלו כדי לשנותה ל-25 ק"מ בתקנון הליגה.

לא הוגן שפועלים בדיוק לפי החוקים, ולא נותנים לכם הנחה כי מדובר "רק" בהבדל של 10% ? נובמת.

גם יובל נעימי, אאל"ט, רחוק רק ב-10% מהגיל המאפשר השאלה. מגוחך לטעון לאי-הוגנות במקרה שלכם ולדרוש עמידה בחוקים במקרה שלו.

נו...בוא נראה מה יעשו עם נעימי ומה עם החקירה של פנאן.
אם המקצועיות והדקדקנות הן נר לרגלי העסקנים כנראה שמצב הכדורסל היה טוב יותר.
במילים אחרות העסקנים שמנוהלים עי שימל'ה מדקדקים רק שזה מתאים לצרכיהם ולקומבינות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 3:35 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
וכן. אני חושב שזה לא הוגן שאני צריך לנסוע למשחק בית 60 ק"מ יותר, כי נס ציונה 3 ק"מ קרובה מדי.

על מה קיבלתם את עונש הרדיוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 3:44 pm 
Junior

על התקרית במשחק הראשון בסדרה נגד מכבי, שמשום מה מאבטחי מכבי נכנסו ליציע האדום ללא סיבה, והתחילו מכות. בית הדין נתן עונש של משחק עם אסטרוגן בלבד. בעירעור הוחלט להמיר את זה למשחק ברדיוס 30 ק"מ.

הקטע הוא שכבר שילמנו לאשקלון על האירוח בראשון, ואז התעוררו בערוץ מכבי והחליטו שהם רוצים לשדר ת'משחק. אז הוא הועתק לשני. רק שבאשקלון תפוס, אשדוד בשיפוץ. נס ציונה קרובה ב-3 ק"מ. כך גם הקופסל. משאיר לשחק או ברוממה או בגן נר. רוממה דרשו פי 4 מגן נר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 3:45 pm 
Junior

דובראש כתב:
Chauncey כתב:
מה לא הוגן מה ?
יש חוקים, צריך לעבוד לפיהם. אם מפריעה לכם ההגדרה של 30 ק"מ, תפעלו כדי לשנותה ל-25 ק"מ בתקנון הליגה.

לא הוגן שפועלים בדיוק לפי החוקים, ולא נותנים לכם הנחה כי מדובר "רק" בהבדל של 10% ? נובמת.

גם יובל נעימי, אאל"ט, רחוק רק ב-10% מהגיל המאפשר השאלה. מגוחך לטעון לאי-הוגנות במקרה שלכם ולדרוש עמידה בחוקים במקרה שלו.

נו...בוא נראה מה יעשו עם נעימי ומה עם החקירה של פנאן.
אם המקצועיות והדקדקנות הן נר לרגלי העסקנים כנראה שמצב הכדורסל היה טוב יותר.
במילים אחרות העסקנים שמנוהלים עי שימל'ה מדקדקים רק שזה מתאים לצרכיהם ולקומבינות שלהם.

נו... מגוחך לחלוטין לבקש הלבנה וחריגה מהחוקים בסעיף אחד,
בגלל שחוק אחר שאינו קשור לסעיף הראשון לא מיושם כהלכה, או יש חשד שאינו ייושם.

אפילו למענכם ולמען העמדה המוסרית שלכם, כדאי שקודם כל תגידו אמן לגבי כל חוק שמיושם כהלכתו, אפילו אם הוא נגד קבוצתכם,
כדי שעמדתכם לגבי חוקים אחרים שאינם נוגעים לקבוצתם תוכל להילקח ברצינות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 3:47 pm 
Junior

אז תסביר לי משהו: מדוע אנחנו שחקנו נגד מכבי ולא חולון?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 3:59 pm 
Hall of Famer

מה עם מלחה ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 4:03 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
על התקרית במשחק הראשון בסדרה נגד מכבי, שמשום מה מאבטחי מכבי נכנסו ליציע האדום ללא סיבה, והתחילו מכות. בית הדין נתן עונש של משחק עם אסטרוגן בלבד. בעירעור הוחלט להמיר את זה למשחק ברדיוס 30 ק"מ.

הקטע הוא שכבר שילמנו לאשקלון על האירוח בראשון, ואז התעוררו בערוץ מכבי והחליטו שהם רוצים לשדר ת'משחק. אז הוא הועתק לשני. רק שבאשקלון תפוס, אשדוד בשיפוץ. נס ציונה קרובה ב-3 ק"מ. כך גם הקופסל. משאיר לשחק או ברוממה או בגן נר. רוממה דרשו פי 4 מגן נר.

אה, אתה מדבר על המשחק שבו האוהדים שלכם התפרעו וזרקו כיסאות על המאבטחים ועל היציע שמתחתם, ואחד הכיסאות האלו גם פגע בחברה של הזר שלכם שישבה למטה (מי זה היה? קלי?)? צודק, באמת לא הוגן להכריח אתכם לעמוד בעונש הזה, אני הייתי מגדיל לעשות ונותן לקבוצה פרס על התנהגות למופת :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 4:04 pm 
Senior

Red Sumo1 כתב:

כי הסכמתם. אני מניח שאם כשיצא הלוח משחקים של ווינר הייתם מודיעים שזה לא מקובל עליכם ואתם צריכים להתמודד מול המחליפה של חיפה אז המנהלת לא ממש הייתה יכולה להתנגד (ואם הייתה מתנגדת הייתם יכולים להחליט שאתם לא מעוניינים להופיע אם זה לא לפי הסדר הנכון). אבל כנראה שלא ממש היה אכפת לכם בזמנו כי הפעם הראשונה ששמעו תלונה מהכיוון שלכם על העניין הייתה כמה דקות לפני המשחק.

חוץ מזה שכבר שנים גביע ווינר הוא מחולק לפי אינטרסים של הקבוצות המשתתפות ורצון המנהלת לעשות קופה. כשזה היה בירושלים דאגו שירושלים ומכבי יפגשו בגמר כל הזמן, ועכשיו דאגו לדרבי. ובשנה הבאה בטח ידאגו שזה יהיה בחולון ומכבי וחולון יפגשו בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 4:14 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
Red Sumo1 כתב:

כי הסכמתם. אני מניח שאם כשיצא הלוח משחקים של ווינר הייתם מודיעים שזה לא מקובל עליכם ואתם צריכים להתמודד מול המחליפה של חיפה אז המנהלת לא ממש הייתה יכולה להתנגד (ואם הייתה מתנגדת הייתם יכולים להחליט שאתם לא מעוניינים להופיע אם זה לא לפי הסדר הנכון). אבל כנראה שלא ממש היה אכפת לכם בזמנו כי הפעם הראשונה ששמעו תלונה מהכיוון שלכם על העניין הייתה כמה דקות לפני המשחק.

חוץ מזה שכבר שנים גביע ווינר הוא מחולק לפי אינטרסים של הקבוצות המשתתפות ורצון המנהלת לעשות קופה. כשזה היה בירושלים דאגו שירושלים ומכבי יפגשו בגמר כל הזמן, ועכשיו דאגו לדרבי. ובשנה הבאה בטח ידאגו שזה יהיה בחולון ומכבי וחולון יפגשו בגמר.

טמטום וחוסר ספורטיביות שנמשך משנה לשנה לא הופך להיות פחות מטומטם משנה לשנה.
אם המטרה לעשות קופה שיערכו משחקי ראווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 4:15 pm 
Sophomore

ועוד הערה
אם לא היה מדובר במשחק רדיוס ולא היה ניתן לשחק בהדיוס ביום שני מה הייתה תגובת המנהלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 4:20 pm 
Senior

דובראש כתב:
קוף ירוק כתב:
Red Sumo1 כתב:

טמטום וחוסר ספורטיביות שנמשך משנה לשנה לא הופך להיות פחות מטומטם משנה לשנה.
אם המטרה לעשות קופה שיערכו משחקי ראווה

אבל זה בדיוק מה שזה. טורניר ראווה שמטרתו העיקרית היא להכניס כמה גרושים למנהלת. לא סתם אפשרי לרשום שחקנים בטורניר הזה שלא יחשבו במניין הכללי, זה טורניר ראווה ואלו משחקי ראווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 4:22 pm 
Junior

Red Sumo1 כתב:

אולי תסביר לי אתה מה הקשר בין הדברים ולמה חוסר-צדק בנושא אחד ראוי שיביא לחוסר-צדק בנושא נוסף ?

מה שכן, נראה שהמצב הזה נוצר בגלל החלטה, סמוכה מדי למועד המשחק, להזזת המועד.
גם זה לא הגיוני בעליל ויוצר בלאגן וחוסר-צדק לקבוצה שצריכה למצוא בית חלופי בזמן קצר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 4:32 pm 
Sophomore

תסלחו לי שאני עולה על הגל פה, אבל למה הפועל הם היחידים שמתלוננים על זה?
הרציונל שהפועל משחקת נגד מכבי הוא כלכלי והוא גם שחזור של סדרות הפלייאוף של שנה שעברה, עד כמה שניתן. הגיוני? לא יודע, אבל זה כולה משחק אימון ולא צריך לבכות על כל דבר.

מעניין לעניין באותו עניין - על מה ארז אדלשטיין התלונן? ואיפה הוא היה בשנה שעברה, כשהטורניר הסתמי הזה התקיים בחיפה והפועל שלו שיחקה משחק אימון? ולמה אף אחד לא התלונן לפניו על העניין הזה, כשהטורניר היה במלחה או ברוממה למשל?
הנקודה שלי היא כזאת - יש הרבה עוולות בכדורסל הישראלי, הרבה דברים לשפר ולטפל בהם (במכבי, בהפועל, במנהלת, באיגוד ובכל מסגרת שעוסקת בכדורסל) ולהתלונן עליהם. לא צריך להיטפל לשטויות לא חשובות במשחקי אימון, ולעשות מהם סיפור. זה מאוס ומציג את הפועל באור מגוחך. בתור אוהד מכבי אני חושב שהפרויקט של הפועל ת"א הוא לא פחות ממדהים, אבל לשמוע את אדלשטיין בוכה על הדבר הזה גורם לי לזלזל בו ובארגון שהוא מגיע ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 4:59 pm 
Junior

מלחה תפוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 6:24 pm 
Sophomore

המנהלת עשתה מבחינתה מה שהיא צריכה לעשות, ותפסה אותנו בביצים כי אנחנו לא יכולים שלא להופיע. הרדיוס זו פארסה, לא בגלל שלא אישרו לנו את נ"צ בגלל ארבעה ק"מ (ובצדק!), אלא בגלל שעכשיו אנחנו צריכים להפוך עולמות בגלל הטלוויזיה. עירבבו פה את סוגיית נעימי, והרי ברור לכולם מה יהיה. הוא ישוחרר ממכבי, יחתום בגליל לעונה, ואם מכבי תרצה אותו בשנה הבאה הוא ישחק אצלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 6:27 pm 
Senior

הבעיה היא לא שהוא ישוחרר אלא שהוא לא יכול לקבל ממכבי כסף השנה וגם מהגליל. נעימי מן הסתם לא יוותר על שקל מה200 אלף דולר שלו וגלבוע מן הסתם לא תשלם אפילו חצי מזה. ככה שמכבי תשלם לו בשביל לשחק בגלבוע שזה בעצם מה שהחוק בה למנוע. אבל כמו שאמרו בשביל מכבי מותר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 6:57 pm 
Sophomore

אגב, אשמח אם מי מצהובי הפורום ישביר לי מה פשר הנהמות לשולדי? במה חטא הוויקינג המרגש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 8:16 pm 
Junior

אז מה סגרנו, אתם מחרימים את המשחק בגן נר?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 8:19 pm 
Sophomore

אני לא מאמין שנחרים, מקווה שהמוני האוהדים מהרצליה יספיקו לקנות כרטיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 8:22 pm 
Junior

אני מניח שיהיו כמה מאות. גן נר נחשבת להרצליה של הגלבוע

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 8:26 pm 
Sophomore

לבית מכבי שנה שעברה במחזור הפתיחה הגעתם 50. אם יבואו 20, כולל ההורים של השחקנים, זה הישג לא מבוטל מבחינתכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 8:51 pm 
Junior

אם יבואו שניים זה יהיה על הכיפאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 9:28 pm 
Sophomore

יש דגדגים ומיץ ענבים בכניסה, נארח אתכם בשמחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 9:48 pm 
Junior

האח של סומו כתב:
אגב, אשמח אם מי מצהובי הפורום ישביר לי מה פשר הנהמות לשולדי? במה חטא הוויקינג המרגש?

אני לא מתיימר לייצג, אבל אני לא מבין את השאלה.
באמת אתה מחפש הגיון כלשהוא?!
הוא היה בעימות עם פניני, הוא לא מהצד הנכון מבחינתם (שלא לדבר על זה שעד היום, הגירסא הרישמית המכביסטית היא שהוא התגרה בפניני), אוהדי הפועל שורקים בוז/נוהמים לפניני.
כל זה גורם שכשהוא עולה, מפנים את הכל אליו, לא ישבו וחשבו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 10:58 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
האח של סומו כתב:

אני לא מתיימר לייצג, אבל אני לא מבין את השאלה.
באמת אתה מחפש הגיון כלשהוא?!
הוא היה בעימות עם פניני, הוא לא מהצד הנכון מבחינתם (שלא לדבר על זה שעד היום, הגירסא הרישמית המכביסטית היא שהוא התגרה בפניני), אוהדי הפועל שורקים בוז/נוהמים לפניני.
כל זה גורם שכשהוא עולה, מפנים את הכל אליו, לא ישבו וחשבו על זה.

הגיון אני לא מחפש, חיפשתי תשובה וקיבלתי. תודה רבה...

הארפר נחת בארץ, נקווה שהוא שווה משהו ושיחליפו זריז את קאנסיל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: יואי ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: