האח של סומו כתב:
יאללה, בואו נשים סוף לסאגה: התקציב של הפועל ת"א עומד השנה על משהו כמו 5.7 מיליון שקלים. מי שרוצה לראות פירוט מלא, שישלם 400 שקלים לחברות בעמותה ויבוא לראות את כל הנתונים באסיפה שתתקיים בחודש הבא. אם התקציב שלנו היה 6.5 מיליון שקלים, היינו מפסיקים פעילות כנראה באמצע העונה.
אתה יכול למהשיך לשקר אבל זה זה עדיין יהיה שקר. במיוחד בהתחשב בזה שהובאו פה דברי חבר הנהלה שסותרים לחלוטין את הדברים שאתה אמרת. הוא אמר שהתקציב שחקנים וצוות מקצועי זה בסביבות ה4 מיליון שקל ו
הוא גם אמר שהתקציב הכולל (מחוץ לשחקנים וצוות מקצועי) של הפועל ת"א הוא גבוה בהרבה מהתקציב של שאר הקבוצות בסדר גודל שלה. אני בדקתי את הנושא ולשאר הקבוצות התקציב מחוץ לתקציב השחקנים הוא בסביבות ה2-.2.5 מיליון שקל לפחות! ככה שהתקציב של הפועל ת"א בשום צורה שהיא לא יורד מ5.7 מיליון שקלים, והוא כנראה עומד על 6.5 מיליון שקלים, אולי יותר אם דבריו של בוכמן לגביי זה שהעלות של הפועל ת"א מחוץ לתקציב שחקנים\מאמנים גבוה יותר מזאת של קבוצות אחרות. אי אפשר מצד אחד לטעון שהעלות לכל הדברים שמחוץ לתקציב המקצועי עולה לנו הרבה יותר מקבוצות אחרות, ומצד שני לספר שהתקציב המקצועי שלכם הוא 4 מיליון שקל, אבל התקציב הכולל הוא 5.7. זה לא מתחבר מספרית לא משנה איך תנסה לצייר את זה. אז או שהעלות התפעול שלכם נמוכה משמעותית מכל הליגה, או שהתקציב גבוה בהרבה.
אז זה שאתה תחזור על השקר הזה פעם אחרי פעם לא אומר שזה נכון. התקציב של הפועל ת"א השנה לא עומד על משהו כמו 5.7 מיליון שקלים ולא קרוב לזה. הוא לא יורד מ6, אני זהיר ולכן אני לא אומר שהוא בוודאות עובר את זה בהרבה למרות שאני משוכנע שזה עובר את זה בהרבה במיוחד אחרי דברי בוכמן על תקציב השחקנים שלכם.
להשוואה, אלי סהר אתמול בשידור בפרי גיים של הפועל ירושלים סיפר שתקציב השחקנים של נתניה הוא 2.5 מיליון שקלים! אני מניח שזה לא כולל את המאמנים, אז עם המאמנים זה בערך 3 מיליון שקל (בלינקו חתם שם לא כי הוא יקר ולא כי הוא נתנייתי). מיליון שקל פחות מהפועל ת"א.
האובססיה שלי אולי ראויה לציון אבל האובססיה שלכם לשקר ולהציג נתונים שהם לא נכונים רק בשביל לבכות היא ראויה הרבה יותר לציון ולהערכה וחבל בשבילכם במקום להיות גאים בתקציב שלכם אתם מנסים לגמד אותו ואת ההצלחה שלכם מאיזה תחושת מסכנים שאתם חושבים שעוזרת לכם מסיבה לא ברורה.
דרך אגב, הייתי מוכן לשלם את ה400 שקל רק בשביל לחשוף את התקציב אבל אני לא חושב שזה ראוי להרשם כחבר עמותה בשביל לחשוף את הסודות שלכם. כשתצאו מהגנון שאתם נמצאים בו ומתחושת הקיפוח והמסכנות ותחליטו שהגיע הזמן להפסיק להתמסכן אני מניח שתעשו את זה כבר לבד. לא צריך לעשות לכם את זה בכוח.
אם אתה רוצה אתה מוזמן לפרסם את התקציב שהוגש לבקרה כולל תקציב שחקנים מדוייק ואני מוכן לתרום לכם 400 שקל בתמורה מידיית אחרי שתעשו את זה.
מצחיק שעל הנתון הזה אתה מבסס את כל הטיעון שלך, למרות שהוא אף פעם לא נאמר. הדבר הכי קרוב לכך שצוטט הוא זה:
" (ההדגשה שלי).
איך מזה (או מכל משפט אחר שצוטט בשמו) הסקת שנאמר שעלויות התפעול של המועדון גבוהות בהרבה משל שאר הקבוצות בסדר הגודל שלנו, אין לי מושג.
יכול להיות שאתה צודק, יכול להיות שלא (כמו שיצא עם תקציב השחקנים), אבל עוד פעם אתה טוען טענות על סמך עובדות שהן ממש לא עובדות והנחות לא נכונות.