אינה שלנו זכתה בעונה שעברה, לא ?
לפני שנתיים או שלוש שיחקתי והייתי גרוע מאוד, אולי השנה יצליח יותר. בקיצור, פתחתי קבוצה, כשאנשים ייפתחו קבוצות נעשה ליגת סל-ניוז, יכול להיות מגניב.
התקציב קצת בעייתי, אז החלטתי ללכת על כמה תותחים בעמדות החוץ, ובעמדות הפנים, שם לטעמי גם כך אין כמעט שום דבר מובטח עם הרוטציות הארוכות באירופה, חסכתי בגדול. אז ככה :
רכזים - ריקי היקמן וג'סטין דנטמון.
היקמן כרגע הגארד היחיד לטעמי במכבי שדיוויד בלאט באמת סומך עליו. עונה שנייה ביורוליג אחרי עונת בכורה אישית מאוד-מוצלחת , יכול להיות הסקורר העיקרי של מכבי העונה ואחד הבולטים באירופה מבחינת מספרים. דנטמון בן 28 והיה סקורר כל החיים שלו. הפלוס הגדול אצלו - הוא הזר היחיד בז'לגיריס, אם לא סופרים את שני הילדים מאסטוניה ולטביה. נראה לי שה-USAGE RATE שלו יהיה בין הגבוהים ביורוליג.
סווינגרים - ספאנוליס, רודי פרננדז, קית' לנגפורד, לנדסברג.
ספאנוליס שחקן עצום, גם בפנטזי כך נראה. כמעט 15 נק' ויותר מ-5 אס' למשחק בעונה שעברה ביורוליג. הכוכב של אירופה עד שלא יוכח אחרת. השחקן היקר במשחק, בפער ניכר. רודי הוא השחקן השני הכי יקר במשחק, בצוותא עם דיאמנטידיס. הביא מספרים טובים בעונה שעברה, לדעתי השנה הם יהיו טובים יותר. לנגפורד סקורר אדיר, ימשיך להיות כזה לטעמי. לוח המשחקים של מילאנו גם נראה נוח. בלנדסברג כבר התחלנו לחסוך אחרי 5 תותחים, לפי התצוגות בגביע ווינר נראה שהוא יכול לשחק תפקיד העונה גם ביורוליג, וכשהוא על המגרש הוא בדרך כלל קולע. יכול להיות שווה הרבה יותר מ-20 "שקל" בהמשך העונה.
גבוהים - צ'בון טרוטמן, פאסאב-דוטשייל, מוחמדו ג'אייט ?, דויד צ'יוטי.
טרוטמן נראה לי כאחד השחקנים המרכזיים של באיירן מינכן ליורוליג. שחקן וותיק, הביא מספרים טובים בעונה שעברה במינכן גם ביורוקאפ, ולפני זה באבלינו ובליגה הצרפתית. פתח טוב את העונה בשני משחקים בליגה ואז שיחק רק 10 דקות בשלישי. מקווה שזה בגלל שהיה בלואאוט החל מהחצי ולא בגלל פציעה. הצמד הבא מגיע מנאנטר הקטנה, אלופת צרפת. השניים מקבלים שם הרבה דקות ומראים תוצאות סטטיסטיות, ואולי נאנטר תקבל בראש, לפחות במשחקים מול צסק"א-ברסה-פנר, אבל כמו שיודע כל משתתף בפורום VGM, דקות גארבג' עושות פלאים לסטטיסטיקה אישית של שחקנים.
השחקן האחרון הוא פשוט הזול ביותר שקיים, והסתדר טוב עם כך שרציתי לשדרג מדניאל האקט לקית' לנגפורד בסיום העבודה.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|