סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 9:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 23 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2013 8:21 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
כמו כל שנה בשנים האחרונות, היורוליג פתחו ליגת פנטזי כשהפרס הראשון הוא אירוח VIP בפיינל-פור.

החוקים פשוטים, 2 רכזים, 4 קלעים-פורוורדים, 4 גבוהים. המטרה היא לצבור כמה שיותר נק' רייטינג\אינדקס.
כל שחקן מתומחר במחיר מסוים, ההגבלה היא 500 "שקל" לקבוצה, 50 "שקל" בממוצע לשחקן.

אם תרצו אפשר לפתוח ליגה פרטית של סלניוז כמו שהיה לפני שנתיים (ושנה שעבר משום מה לא).
זה הלינק: http://fantasychallenge.euroleague.net/home.php
ההרשמה נסגרת שעה לפני פתיחת המשחק הראשון ביום רביעי הקרוב.

מוזמנים לרשום פה שחקנים במחיר מציאה\מחירים מופרזים או כל העולה על רוחכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2013 4:05 am 
Junior

אינה שלנו זכתה בעונה שעברה, לא ?

לפני שנתיים או שלוש שיחקתי והייתי גרוע מאוד, אולי השנה יצליח יותר.
בקיצור, פתחתי קבוצה, כשאנשים ייפתחו קבוצות נעשה ליגת סל-ניוז, יכול להיות מגניב.

התקציב קצת בעייתי, אז החלטתי ללכת על כמה תותחים בעמדות החוץ, ובעמדות הפנים, שם לטעמי גם כך אין כמעט שום דבר מובטח עם הרוטציות הארוכות באירופה, חסכתי בגדול.
אז ככה :

רכזים - ריקי היקמן וג'סטין דנטמון.

היקמן כרגע הגארד היחיד לטעמי במכבי שדיוויד בלאט באמת סומך עליו. עונה שנייה ביורוליג אחרי עונת בכורה אישית מאוד-מוצלחת , יכול להיות הסקורר העיקרי של מכבי העונה ואחד הבולטים באירופה מבחינת מספרים.
דנטמון בן 28 והיה סקורר כל החיים שלו. הפלוס הגדול אצלו - הוא הזר היחיד בז'לגיריס, אם לא סופרים את שני הילדים מאסטוניה ולטביה. נראה לי שה-USAGE RATE שלו יהיה בין הגבוהים ביורוליג.

סווינגרים - ספאנוליס, רודי פרננדז, קית' לנגפורד, לנדסברג.

ספאנוליס שחקן עצום, גם בפנטזי כך נראה. כמעט 15 נק' ויותר מ-5 אס' למשחק בעונה שעברה ביורוליג. הכוכב של אירופה עד שלא יוכח אחרת. השחקן היקר במשחק, בפער ניכר.
רודי הוא השחקן השני הכי יקר במשחק, בצוותא עם דיאמנטידיס. הביא מספרים טובים בעונה שעברה, לדעתי השנה הם יהיו טובים יותר.
לנגפורד סקורר אדיר, ימשיך להיות כזה לטעמי. לוח המשחקים של מילאנו גם נראה נוח.
בלנדסברג כבר התחלנו לחסוך אחרי 5 תותחים, לפי התצוגות בגביע ווינר נראה שהוא יכול לשחק תפקיד העונה גם ביורוליג, וכשהוא על המגרש הוא בדרך כלל קולע. יכול להיות שווה הרבה יותר מ-20 "שקל" בהמשך העונה.

גבוהים - צ'בון טרוטמן, פאסאב-דוטשייל, מוחמדו ג'אייט ?, דויד צ'יוטי.

טרוטמן נראה לי כאחד השחקנים המרכזיים של באיירן מינכן ליורוליג. שחקן וותיק, הביא מספרים טובים בעונה שעברה במינכן גם ביורוקאפ, ולפני זה באבלינו ובליגה הצרפתית. פתח טוב את העונה בשני משחקים בליגה ואז שיחק רק 10 דקות בשלישי. מקווה שזה בגלל שהיה בלואאוט החל מהחצי ולא בגלל פציעה.
הצמד הבא מגיע מנאנטר הקטנה, אלופת צרפת. השניים מקבלים שם הרבה דקות ומראים תוצאות סטטיסטיות, ואולי נאנטר תקבל בראש, לפחות במשחקים מול צסק"א-ברסה-פנר, אבל כמו שיודע כל משתתף בפורום VGM, דקות גארבג' עושות פלאים לסטטיסטיקה אישית של שחקנים.

השחקן האחרון הוא פשוט הזול ביותר שקיים, והסתדר טוב עם כך שרציתי לשדרג מדניאל האקט לקית' לנגפורד בסיום העבודה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2013 4:16 am 
Hall of Famer

אינה זכתה בעונה הלפני אחרונה (11-12) והיא כבר לא כל כך משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2013 4:19 am 
Junior

אה, אז אני שיחקתי לפני שלוש שנים.
למה כבר לא כל כך משלנו ? עשתה קאמבקון לאחרונה ביורו-באסקט.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2013 4:29 am 
Hall of Famer

כי היא כותבת בסלניוז פעם בחודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 2:43 am 
Freshman

למרות חוסר ההיענות, פתחתי ליגה בשם salnews. הסיסמא היא salnews8

צ'ונסי לדעתי אתה עושה טעות עם זה שאתה קונה את השחקנים היקרים ביותר במשחק. אל תשכח שצריך לתחזק את הקבוצות ויש 3 חילופים כל מחזור. המחירים הם משהו משתנה וכדי שהמחיר למשל של ספאנוליס לא ירד הוא צריך לתת משחק של 30 רייטינג בערך, במידה וייתן פחות המחיר שלו ירד וכך סביר להניח שבמחזור הבא תוכל לקנות אותו בהרבה פחות כסף.

יש לי כמה "מציאות" (מקווה שלא יתבררו כנפילות).
-סרג'י גלאדיר: הראה באליפות אירופה האחרונה (במדי אוקראינה) בכמה משחקים שהוא סקורר אירופאי טוב, עולה רק 44.
-גאספר וידאמר: אחרי ששנה שעברה היה לו תפקיד רציני בבשיקטש, השנה חזר לפנרבחצ'ה ואם יהיה שחקן רוטציה זה יכול להיות שיחוק רציני. עולה 34.
- סרחיו רודריגז: אליפות אירופה מעולה, המפתחות אצלו בריאל מדריד, עולה 52.
- גצ'ביצ'יוס וסייבוסיטיס: שני השחקנים של ריטאס (העולה מהמבחנים, בבית של מכבי) בקבוצת ואקום, אמורים להוביל את הקבוצה ברייטינג. עולים 53 ו-55 בהתאמה.

יש עוד הרבה שחקנים שהם חידות ויכולים להיות מאוד יעילים יחסית למחירם (סופו למשל, 50), מוזמנים לתת את דעתכם.
אני וחבר הלכנו חזק השנה ובנינו מעל 50 (!) קבוצות, אני יודע שזו גם השיטה של אינה שבזכותה היא זכתה לפני שנתיים (ד"א היא אמר בזמנו שהיא רק בנתה את הקבוצות והעבירה בעלות למישהו, מעניין אם היא טסה לוי.איי.פי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 2:38 pm 
Junior

לא עניין של יקרים, אלא של הטובים ביותר, לצידם סליפרים שלטעמי יהיו מהטובים באיזור המחיר, ושחקן בלי תועלת.
בעיקר בגלל שאני יודע שלא יהיה לי את הפנאי להשקיע בהמשך ( את הזמן הפנוי מהחיים האמיתיים צריך להשקיע בפנטזי nba, עם כל הכבוד ליורוליג..)
ועדיין, נראה לי שזו הולכת להיות חתיכת קבוצה.
5 הראשונים (היקמן,דנטמון,רודי,ספנוליס,לנגפורד) לטעמי סיכוי קטן שמישהו מהם ייצא מהטופ 15. לנדסברג וטרוטמן פוטנציאלים חזקים לטופ 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 4:01 pm 
Junior

כמה שאלות תקנון :

1. כמה חילופים שבועיים מותר? האם אפשר שלא לנצל את כולם?

2. אם הקבוצה שלי עשתה שבוע גדול והערך שלה עלה מ500 ל550? האם מותר לי להמשיך להחזיק אותה לעוד שבוע?

3. במידה והתשובה לשאלה 2 היא כן , ואני רוצה לערוך חילופים האם בסוף החילופים מותר לי להגיע ל550 כלומר להחליף שחקנים בעלי ערך שווה?

4. כנ"ל שאלות 2-3 רק למטה , אם ההערך ירד ל480 , האם מותר להחליף שחקנים בכאלה יקרים יותר.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 5:56 pm 
Hall of Famer

לא בדקתי כמה הוא עולה, אבל אני מניח שאברינס צריך ויכול להיות וואחד מציאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 8:31 pm 
Hall of Famer

בעיה פוטנציאלית עם וידמאר למשל - כל עבירה שהוא סוחט המקנה זריקות עונשין , היא תוחלת של תוספת 0 למדד בקירוב ( היות שהוא לא משמעותית מעל 25% מהעונשין , המקנה מדד של 0 בממוצע ) .
לשם המחשה , לשחקן של 75% מהקו תוספת המדד הממוצעת על כל הליכה לקו היא 2 נקודות מדד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 11:12 pm 
Freshman

ביטלא,

1. מותר עד 3 חילופים שבועיים. אתה יכול שלא לעשות בכלל, אתה יכול לעשות אחד, שניים או שלושה, לבחירתך...

2-4. כמו שכתבתי, הערך של השחקנים משתנה בהתאם להופעתם במחזור הקודם, כשבהתחלה המחירים נעים בצורה פראית, ולאחר כמה מחזורים הם דיי מתייצבים. כלומר אם השחקנים שלך נתנו מחזור טוב והשווי של הקבוצה עלה ל-550, מברוק- הרווחת.
אני אסביר יותר טוב, אם למשל סופו (שעולה 50), נתן 20 נק' רייטינג, ומחירו עלה ל-60, אתה יכול למכור אותו ולהביא במקומו שחקן שעולה 60.

בנוגע לאברינס, נכון שהוא יכול להיות מציאה, וגם שמתי אותו בכמה קבוצות. מצד שני, נראה לי שלנו הישראלים זכור במיוחד אחד המשחקים מול מכבי שהוא היה מדהים עם 100% מכל הטווחים (אאל"ט) ומדד שקרוב ל-30. ביורוליג לפחות הוא לא היה שנה שעברה שחקן של יותר מדי דק', אולי השנה יקבל תפקיד משמעותי יותר.

וחבר'ה, אם כבר בניתם קבוצות, שימו אותן בקבוצה שפתחתי שיהיה יותר עניין, שם הקבוצה הוא salnews, סיסמא salnews8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 11:21 pm 
Sophomore

אפשר לבנות יותר מקבוצה אחת ע"י שימוש באותה כתובת אימייל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 11:28 pm 
Freshman

אפשר לבנות אינסוף קבוצות.
אני וחבר הלכנו על זה רציני השנה ובנינו מעל 50 קבוצות (כולן בקבוצת סלניוז גם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2013 11:45 pm 
Junior

אני אצטרף מחר לליגת סל-ניוז, איזה שלא תהיה, רק בקשה/המלצה/איך שתקרא זה -
לא רואה הרבה היגיון שאנשים עם קבוצה אחת בליגה הזו ייתחרו מול איזה 100 קבוצות ש-90% מהן שייכות לשניים/שלושה משתמשים.
לטעמי עדיף שתפתח ליגה בה לכל משתמש תהיה קבוצה אחת, ואולי נשכנע כמה אנשים להירשם. יכול להיות מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2013 12:59 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Chauncey כתב:
אני אצטרף מחר לליגת סל-ניוז, איזה שלא תהיה, רק בקשה/המלצה/איך שתקרא זה -
לא רואה הרבה היגיון שאנשים עם קבוצה אחת בליגה הזו ייתחרו מול איזה 100 קבוצות ש-90% מהן שייכות לשניים/שלושה משתמשים.
לטעמי עדיף שתפתח ליגה בה לכל משתמש תהיה קבוצה אחת, ואולי נשכנע כמה אנשים להירשם. יכול להיות מעניין.

גם אני בעד.
אני מקווה שיהיה לי זמן ביום שני לבנות את הקבוצה. אני מחכה למחזור הראשון של הליגות באירופה למצוא כמה סליפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2013 4:13 pm 
Freshman

חבר'ה עוד יומיים לבנות קבוצות.

בנוגע להצעה של הליגה הסגורה אני אבדוק בבית אם אפשר למחוק קבוצות שכבר הכנסתי, אבל אני אומר הוא נסגור על 3-5 קבוצות ליוזר, לא אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2013 5:01 pm 
Junior

תפתח חדשה פשוט, ותכניס קבוצה אחת לבחירתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2013 7:54 pm 
Sophomore

למישהו יש טיפים למציאות? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2013 8:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ג'אפר כתב:
למישהו יש טיפים למציאות? :)

טיפ אפשרי זה להסתכל על בוקס סקורס של משחקי הליגה שלפני מחזור יורוליג ולקחת שחקן צעיר מקבוצה חזקה שעומדת לשחק מול קבוצה חלשה, למשל אברינס או טודורוביץ מבארסה שאם יתנו דקות טובות בליגה יקבלו דקות בבלואואאוט פוטנציאלי ויכולים לתת מספרים יפים בעלות נמוכה.
ד"א לא פשוט בכלל לבנות את קבוצות הפתיחה מאחר ורוב השחקנים הטובים שרציתי משחקים בחוץ (למשל לנגפורד שנמצא בכושר מצוין אבל יפתח בחוץ מול אפס וג'אמון לוקאס) ורוב הסליפרים שרציתי לקחת מהקבוצות החלשות משחקים מול קבוצות חזקות (למשל מארינוביץ הענק מציבונה שיפתח מול הקו הקדמי של קובאן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 15, 2013 6:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

איפה אני מוצא את הליגה של סלניוז? לא מצאתי בליגות הפרטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 16, 2013 5:57 pm 
Freshman

חבר'ה שעתיים אחרונות ליצור קבוצות. ב-8 ההרשמה נסגרת.

מצטרפים לליגה של סלניוז:
private league---join a private league
ואז מחפשים את האות S ומצטרפים עם הסיסמא salnews8.

לא הצלחתי להוריד משם קבוצות ומאוחר מדי לפתוח חדשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 16, 2013 7:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

goldman כתב:
חבר'ה שעתיים אחרונות ליצור קבוצות. ב-8 ההרשמה נסגרת.

מצטרפים לליגה של סלניוז:
private league---join a private league
ואז מחפשים את האות S ומצטרפים עם הסיסמא salnews8.

לא הצלחתי להוריד משם קבוצות ומאוחר מדי לפתוח חדשה...

לא מופיע שם salnews...
זה בסדר, מצאתי. לא הבנתי בהתחלה איך זה מופיע שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2013 10:06 am 
Sophomore

אגב, שאלה כללית - אם בניתי קבוצה והערך שלה ירד מ- 500 ל- 480. האם במחזור הבא אוכל לקנות שחקנים עד הסכום הזה? (הבנתי מהדיון כאן שהמצב ההפוך אפשרי, כלומר - אם ערך הקבוצה עלה גם התקציב שלי עלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 23 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל ו 126 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה