טוב, אז יש לנו את הקיפרים של החדשים:
עידן- פייבורס, רוביו, קונלי, מילסאפ, בלדסו, קמבה ווקר. זו כנראה שישיית הקיפרים הכי פחות מאוזנת בליגה, במיוחד כשהוא לא לקח אף שוטינג-גארד, העמדה הכי רדודה בכשרון, יש כאן כשרון ושחקנים טובים, אבל הוא יצטרך לבחור ממש טוב בדראפט או להתחיל לחפש טריידים כדי לאזן את הסגל לעונה הבאה. את דעתי על רוביו כבר רשמתי כאן, יש לי תחושה שהוא גירסת הפוינט-גארד של אנדרו ביינום, אפסייד אדיר, אבל יותר מדי פציעות (שלא לדבר על אחוזי שדה מזעזעים). קונלי בעיני אחלה שחקן, אבל משום מה הוא די אוברייטד בדירוגים של הפנטזי השנה. ווקר ופייבורס הם שני השחקנים שאני הכי אוהב בשישייה הזו, שניהם בסיס מצויין להתחלה, כשבלדסו משלים אותם כבחירת אפסייד, אם משחק ההתקפה שלו ידביק את משחק ההגנה שלו, יש כאן סטאד להרבה שנים. לגבי מילסאפ, בעיני הוא יותר טרייד-צ'יפ להעביר לקבוצה שמתחרה על אליפות ומוכנה להעביר פוטנציאל צעיר שאין לה מקום בשבילו בקיפרים בתמורה לצ'אנס טוב יותר להתמודד על אליפות, אבל הוא הולך לתת עונה מצויינת באטלנטה ולכן יוכל להחזיר תמורה נאה.
עמוס- דירק נוביצקי, פאו גאסול, הולידיי, ביל, פארסונס, פאריד. בעיני זו השישיה הכי חזקה והכי מאוזנת מכל החדשים, שישיה שבסיטואציה מסויימת יכולה אפילו להתמודד על אליפות, 4 שחקנים צעירים ואיכותיים שיהוו שלד חזק לעתיד ולצידם 2 וטרנים עם משהו להוכיח, גאסול בעונת חוזה ובלי קובי על הראש לתחילת העונה ובעמדת הסנטר שהוא מרגיש בה יותר נוח, זו בהחלט יכולה להיות העונה שלו. לגבי נוביצקי, ביל סימונס חזה לו בפריוויו על דאלאס עונת קאמבק גדולה ואני שותף להרגשה שלו, יופי של קבוצה. בכל מקרה, אם בעוד חודש-חודשיים רואים שהקבוצה לא בכיוון לאליפות, הם יהיו אחלה טרייד-צ'יפס כדי להשיג סטאד צעיר מקבוצה שכן מתחרה כאן ועכשיו.
ביל- לנארד, וויצ'ביץ', טוני פארקר, פקוביץ', איגי, טרנר. לנארד ו-וויצ'ביץ' אלו שתי בחירות שאני אוהב, אחלה בסיס להתחיל לרוץ איתו, לנארד יקבל תפקיד יותר ויותר גדול בסן-אנטוניו ו-וויצביץ' אחד הסנטרים הצעירים הכי טובים שכבר נותן תוצרת כאן ועכשיו. את הבחירות באיגי ובפקוביץ' אני פחות אוהב, הם שחקנים מצויינים, אבל בעיני הם יותר טובים על המגרש מאשר בפנטזי. לגבי פארקר וטרנר, אני רואה בהם טרייד-צ'יפס, טרנר יכול לתת עונת פנטזי מצוינת בפילי החלשה, אבל אני לא רואה אותו כנכס לטווח ארוך, הייתי מנסה להעביר אותו בתמורה למישהו עם יותר פוטנציאל. לגבי פארקר, בגיל 31 גם הוא כנראה לא נכס לטווח ארוך וגם עליו הייתי מחפש טרייד תמורת מישהו עם פוטנציאל יותר ארוך טווח.
_________________ כורסה נוחה זה התחלה של סוף
|