סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 3:26 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
רק אני מחזיק בתואר כבר שנים רבות.
בלי שחיתויות, בלי שוחד. אפילו בלי לעשן בכלל...

נרדי משהו, לא??

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 4:28 pm 
Junior

עודד: אתה משתמש בטקטיקת אריאל שרון, אם אני לא אומר כלום אז אי אפשר לתקוף אותי על מה שאמרתי.
לא ממש ראיתי ממך פעולות ניהוליות כאן מאז שהפורום קם.
אישית הייתי נותן מגבלה של 1000 מילים ליום לצ'ונסי לפני שהוא הפך למנהל ואולי גם אחרי ;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 4:36 pm 
Junior

אז עכשיו הקומישנרים הם גם מנהלים?
הון-שלטון!
מושחתים נמאסתם!
we're the 99%!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 4:58 pm 
מנהל פורום

עידן, בשביל זה אני כאן.
אני הביקורת הפנימית על הקומישים.

אני אדאג שהכל יתקתק, ובעיקר יתקתק לכיוון שלי...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 5:00 pm 
Junior

רן, עשיתי קמפיין לניהול במשרדים של אוריאל אך ורק בשביל לא להגיע למצב שמנהל יגביל אותי ל-1000 מילים ביום.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 5:01 pm 
Sophomore

עודד המעטפה כבר הגיעה ?

אופס זה היה אמור להיות בפרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 5:14 pm 
Junior

אגב, תגידו, הדראפט החיצוני הזה לא עשה לכם חשק ליצירת דראפט חיצוני כלשהו לליגת הדיינסטי?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 7:27 pm 
Hall of Famer

לי לא. את יתרונות וחסרונות הדראפט הרגיל כולנו מכירים בסך הכל ואני חושב שכולם כאן מעדיפים את דראפט המכרז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 7:42 pm 
Junior

חחח שלושה מנהלים לפורום של שישה אנשים... :lol:

אני חושב שאת השוחד צריכים לתת לעם ולא לשלטון, ובגלל האינטימיות זה ברמה האישית.

רוני- אתה מפנק בעשבי גינה

וולפסון- אתה דואג לסוויטה למאהבת ולי.

צ'ונסי- אתה לוקח את הפולניה לשופינג.

{מאמי, אם את קוראת במקרה בפורום, "מאהבת" זה שם קוד ללפטופ}

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 7:44 pm 
Junior

נראה לי שכולם רצו ניהול רק בשביל שיוכלו להדביק ולפרסם הכרזות :)
כי ממש "קשה" למצוא שרשורים בעומס של הפורום שלנו.

שיהיה לכולם בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 8:24 pm 
Junior

רוני לא רצה בכלל, זה הונחת עליו.
ורן, זה ממש לא בשביל זה, אלא בעיקר בשביל שתמיד יהיה מישהו שיוכל לערוך במהירות את ההודעות הגסות של מוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 8:30 pm 
Sophomore

Chauncey כתב:
אגב, תגידו, הדראפט החיצוני הזה לא עשה לכם חשק ליצירת דראפט חיצוני כלשהו לליגת הדיינסטי?

לא יודע עם דווקא בהקשר של ליגת הדיינסטי, אבל מאוד אהבתי את הרעיון של דראפט בלי לחץ, או לפחות שיש לך יותר מדקה לחשוב על הבחירה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 8:32 pm 
Junior

דראפט בלי לחץ? אולי באחוזת ראשונים...

צ'ונסי, בלי ההודעות הגסות שלי האסטרוגן שלך ישתלט על הפורום :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 8:33 pm 
Junior

Chauncey כתב:
ורן, זה ממש לא בשביל זה, אלא בעיקר בשביל שתמיד יהיה מישהו שיוכל לערוך במהירות את ההודעות הגסות של מוק.

אני בעד גם להסיר את הפוסטים שלו על התביעה, מוק הפך ל- patent troll ומישהו חייב לעצור אותו :men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 8:34 pm 
Junior

אתה יודע שיש לי קייס, הא? 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 8:35 pm 
Junior

גם זה וגם מישהו צריך להסיח את דעתך.
אם אין ליגת רוטו נורמלית אז שיהיה משהו לעשות בזמן שאתם משחקים בדיינסטי וקיפרים עם דף ועפרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 11:23 pm 
Junior

Chauncey כתב:

כן, ההודעות הגסות של מוק...
Chauncey כתב:
עמוס, בראדלי, פאו, ודירק, ממש תחנת חלל בינלאומית או התחלה של בדיחה על ישראלי אמריקאי ספרדי וגרמני נכנסים לבית בושת,
מחכים עכשיו לחבר חדש שייצטרף אליהם, כי יש מבצע 4+1 על כל האטרקציות והמתקנים.

איזה אטרקציות ומתקנים בכלל יש בבית בושת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 11:28 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
איזה אטרקציות ומתקנים בכלל יש בבית בושת?

מוק, אני משאיר את העניין לטיפולך.

עידן, אין צורך להודות לי לאחר מכן, אבל אם מתחילה לך אדמומית קלה, אל תזניח, לך עם זה לרופא לפני שדברים שלא אמורים לנשור מתחילים, ובכן, לנשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 12:06 am 
Hall of Famer

טוב יומן דראפט
נכנסתי לדראפט הזה בלי הרבה הכנה מראש ועם העדפות מסויימות לא סגורות. העמדה בה בחרתי עזרה לי לדעתי מאד בדראפט. נכון שבעמדה מספר 1 אתה יכול לקחת את השחקן הכי נחשק ובחירה מספר 3 נותנת לך גמישות גדולה בסיבוב הראשון ותחילת השני, אבל אני חושב שלבחור באמצע הנחש נתן לי יתרון וזה יתרון ההימור. אחרי בחירה שלי הלכו מהלוח רק שני שחקנים, בניגוד לארבעה של ביל ועידן ויותר חשוב מכך, רק שחקן אחד עשה בחירה, כך שזה חסך לי תרחישים מסובכים יותר. הייתי צריך כל פעם להעריך רק מה אדם אחד יעשה. כמו שתבינו מהיומן בהחלט הימרתי עם הבחירות שלי.

בחירה ראשונה - עידן לוקח את פייבורס. לא אגיד שנשמתי לרווחה, כי בהחלט חשבתי לעשות טובה אחת לפייבורס ולשקול לקחת אותו, אבל לא חשבתי שהוא שווה בחירה ראשונה בדראפט. אם תהיה דרישה, גם אסביר את הסיבות שלי. השעון תקתק את הזמן שלי (את האמת תקתק לאט, לא הייתה מגבלת זמן ויום שלם זה לא בדיוק מגבלה) וכמו סימונס גם לי יש הרגשה שהגרמני הולך לחזור ליכולת משובחת. אחרי עונת הנגאובר של אליפות ושביתה, אחרי עונה שהחלה בפציעה, הג'רמינייטור מגיע לעונה הזאת עם מנוחה בקיץ ולדעתי המון רצון להוכיח מה הוא שווה. בעיני דירק יכול העונה לחזור לרמה של טופ 5 בליגה וזה מן הסתם יתבטא גם בפנטזי. אז אחרי מחשבה קצרה קיבלתי וואוו מצ'ונסי.

ביל המשיך עם שתי בחירות אפסייד צעירות של קאווי ו-ווצ'ביץ' (לטעמי לא ישתפר, אלא ייתן בקבוצת אקספנשן למעשה אותם מספרים. אי אפשר יהיה לדעת מה יהיה איתו בעוד עונה כשהמג'יק ישתפרו. לפרטים פנו לפרימו ברזץ', הוא עוד משחק כדורסל).עכשיו הגיעה הבחירה שלי. כמו בכדורסל אמיתי אני חשבתי שכדאי מאד להצטייד ברכז. פחות חשבתי על ניהול משחק ויותר על קטגוריה בפנטזי. היו לי לא מעט אופציות ברכזים עם עדיפות לרכז ספציפי שחשקתי בו. אבל עשיתי חשובים והחלטתי שגם אם לא אשיג את מי שרציתי, יש מספיק תחליפים דומים שחלקם יכולים בהחלט להיות עדיפים. היה שחקן שהייתי חם עליו, אבל כאן נכנס עניין ההימור (רק על עידן, כאמור יתרון, ביל לא היה במשוואה). החלטתי שאחרי שעידן לקח שחקן של אפסייד, הוא קצת ייקח יותר יכולת מוכחת, אז הלכתי באופציה של השחקן לכאן ועכשיו הטוב ביותר שנשאר. פאו גאסול עלה על הלוח. כנראה בלי קובי למשך חודשיים הלייקרס יהיו סביב פאו והמספרים צריכים להיות מצויינים, גם אחרי שקובי יחזור. כמו שציינו פה, פאו יכול בהחלט להיות טרייד צ'יפ.

עידן הלך בהמשך על רכזים ולקח גם את רוביו וגם את קונלי (הרכז שלי עדיין נשאר בשוק). הפעם כבר לא חיכיתי והלכתי על השחקן שחשקתי מלכתחילה, בראדלי ביל. הוא לא דבר בטוח, אבל בעיני הוא הבחירה הכי טובה בדראפט שלי. גם צעיר, גם מלא אפסייד וגם יכולת מוכחת (בדקו מה עשה ביל בחודשיים האחרונים של העונה עם וול). יותר מכך, אני חושב שבמצב הזנוח של עמדה מספר 2 הוא בהחלט על המסלול להיות בעוד שנה שנתיים בטופ 5 של השוטינג גארדס בליגה. לטעמי לקחתי אבן פינה בדראפט אקספנשן. לא רע בכלל.

ביל המשיך עם פארקר (אופציה, אבל לא הרכז המועדף עלי) ועם ניקולה פקוביץ' (סנטר כבר יש לי). סיבוב רביעי ואני עדיין ללא רכז, מה שהגדרתי כעדיפות. באצבעות דגדג לי לקחת את הרכז הפנוי שלי. אבל אז אמרתי לעצמי, בוא נהמר שוב. כאמור, רכזים יש המון והרכז שאני חושק בו לא בטוח שיהיה עדיף על אף אחד. עידן היה על השעון אחרי ולו יש כבר 2 רכזים בכירים, הוא לא ייקח עוד אחד. לעומת זאת שחקן צעיר עם אפסייד שכבר הוכיח משהו, הוא בהחלט יכול לקחת. אז צ'אנדלר פארסונס מיד הצטרף לאורווה שלי להוריד קצת את הגיל ולהביא הרבה וקצת מכל דבר.

עידן לא אכזב ולקח את מילסאפ ובלדסו ועכשיו כבר באמת הגיע הזמן לבחור רכז. אני חייב להגיד ששקלתי אפילו לבחור את ג'רו הולידיי בבחירה הראשונה בדראפט, בטח בסיבוב השני. לא בטוח שהוא יצליח, אבל אני חושב שיש לו בומבה של סיטואציה להצלחה. שלא כמו בפילי, ההגנות לא יתמקדו בו, שוב בו ואז עוד פעם בו, אלא בשחקנים אחרים, אז אחוזי השדה אמורים להשתפר. בנוסף יש לו גם למי למסור, אז 8 אס' יכולים להפוך גם ל-9 בקלות ואף יותר.

הבחירה בסיבוב האחרון הייתה פשוט הימור על צעיר עם אפסייד ושחקן שחשבתי שבדראפט המלא יהיו מספיק אנשים שירדפו אחריו, כך שכדאי לי לשריין אותו. יש מספר מטרות שהצבתי לי לדראפט הקרוב שנראה לי שיהיו פחות נחשקים.

סה"כ אני מאד מרוצה מהדראפט שלי. הרכבתי לי תמהיל של ותיקים שבעיני יכולים לפרוח מאד העונה ואף בעונה הבאה. לקחתי 4 צעירים שחלקם יכולים להשתפר מאד (ביל, הולידיי) אחד להשתפר (פאריד) ועוד אחד אני אשמח אם בקבוצה עמוסה הוא ישמור על התפוקה הנוכחית (פארסונס). יש לי טרייד צ'יפס נחשקים, יש לי שחקן שאני מאמין בו שיכול להגיע לטופ של הליגה ויש עוד דראפט שלם לשפר את הקבוצה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 12:49 am 
Junior

אין ספק שקונלי היה טעות בדיוק מהסיבה שהזכרת - היו הרבה רכזים ורק 2-3 שוטינג, שביל הוא הטוב מביניהם
חשבתי שאצליח עם ההימור לדחות את הבחירה בו לסיבוב הבא וזה התפוצץ לי בפרצוף
עם פייבורס, רוביו, מילסאפ וביל כבר הייתי לוקח סמול ואת קונלי/קמבה ויוצא מרוצה בהרבה
ראיתי קבוצות קיפרים ותיקים וזה לא נראה שיש סיכוי לקונטנדר מהאקספנשן אז לא ראיתי טעם לשחקנים של שנה שנתיים כמו פאו ונוביצקי אבל יש פונטציאל מעניין

ביל פספס עם פק והוא קלט את זה שנייה אחרי במקום שניה לפני - הוא יתן אחלה מספרים אבל לא מספיק טוב בלי הגנה
השאר אצלו היה סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 9:14 pm 
Hall of Famer

מי זאת הקבוצה - roto team בבעלות אחד משה כהן שגם לה אין אף שחקן רשום כמו לשלושת הקבוצות החדשות שלי, של עידן ושל ביל והיא לא השתתפה בדראפט שלנו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 9:24 pm 
Junior

זאת הקבוצה של דייס, בעיה טכנית הביאה אותו ל-"קבוצה חדשה".
השחקנים רשומים בכל הקבוצות, רק לא בדפים הראשיים, שעדיין מראים את העונה שעברה.
תוכלו להסתכל בלשונית השחקנים. שם יופיעו תחילה רק השחקנים החופשיים, אלה שלא נעולים לאף קבוצה.
אם תרצו לראות לפי קבוצה, יש "סטאטוס" בצד שמאל, לפילטר. בוחרים קבוצה, לוחצים על הפילטר, רואים שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 9:25 pm 
Hall of Famer

זה דייס, הייתה תקלה עם חידוש הקבוצה שלו, אז הוא הקים חדשה ושייכנו לו את הקיפרים מנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 9:28 pm 
Junior

רוני, מה עם התקציבים ?
לא חותכים כבר העונה הזאת לחצי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 9:43 pm 
Hall of Famer

כבר כתבתי שאני לא אעשה שינויים של הרגע האחרון כל עוד לא מדובר במשהו קטסטרופלי, וכמו שכתבתי, אני לא מאמין שיש כאן מישהו שלא יצליח להתמודד עם האתגר האינטלקטואלי של להכפיל את המחירים של יאהו ב-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה