סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 5:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 11:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
8 מחיפה, 8 מהפועל.
לא רע, לא רע בכלל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 12:03 am 
Junior

את ביתר אתה לא מחשיב, אה?!

חכה חכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 7:28 am 
Freshman

כמובן שקליימן עם משחק כמעט מושלם מבחינתו, אבל אני אידיוט שלא מבין בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 8:31 am 
Junior

איפה אמרו לך שהוא לא שוער טוב?

מה שאמרו פה שגם אם הוא שוער תותח, זה מגוכך לשים שוער ראשון בנבחרת, שחקן שהוא בקבוצה שלו שוער מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 8:28 pm 
Junior

חיפה מדהימה את פאוק עם שני שערים בעשרים הדקות הראשונות. גולסה ואנדלובו.
אינשטיין תענוג. בקיא בפרטים, לא מברבר יותר מדי, מוסר פרטים על הדרך שפאוק עשתה עד ההתמודדות. ניכר כי עשה הכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 8:53 pm 
Junior

אחת המחציות המדהימות שראיתי.
פאוק מצמקת בנגיחה בדקה ה-35'. לאחר כשתי דקות מקבלת כדור עונשין אותו שאראנוב עוצר מרגליו של סטוך. שאראנוב גם הודף מעולה את הריבאונד של ניניס למשקוף ומשם החוצה. את הקרן פאוק מנצלים וכובשים בנגיחה. לאחר כשתי דקות, פאוק מקבלים פנדל נוסף. סטוך מקבל את הקרדיט לתקן וגומל לפאוק עם החטאת פנדל שניה ב-5 דקות. שאראנוב עוצר את שני הפנדלים, מצרף גם עצירה מצוינת מבעיטה של ספנגלידיס מתוך הרחבה ואת הריבאונד של ניניס לאחר הפנדל, אבל כושל בכדורי הגובה בשני השערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 8:59 pm 
Sophomore

galsh כתב:

יש לך את זה ביותר מתקרבן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 9:30 pm 
Freshman

פאנוש כתב:
galsh כתב:

יש לך את זה ביותר מתקרבן?

מה אתה רוצה? הפכו אותי פה לסוכן של קליימן כי אמרתי שהוא שוער העתיד של ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 9:40 pm 
Sophomore

לא בכל פעם שמעמידים אותך (לא אחד ולא שניים) על טעותך זה אומר שאין לך מושג ושצריך להזדעק על זה. בעוד שנה או שנתיים אם וכאשר קליימן יצבור קילומטראז' וישכנע תזמין אותנו לאכילת כובעים, לא אחרי שני משחקי ליגה.

ואתה לא אמרת שהוא שוער העתיד של ישראל- אתה אמרת שצריך לתת לו את המפתחות עכשיו. זה לא מקובל כי אין לו מספיק ניסיון ברמות הגבוהות וזה מה שכולם אמרו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 4:59 am 
Junior

פרנקפורט מנחילה הפסד ראשון לחבורה של סוזה בשלב הבתים. 0:2.
האמת? לא היה כוחות מהרגע הראשון. דווקא בדקות שפרנקפורט הורידו את הרגל מהדוושה, הגיע הצהוב השני של טל בן-חיים. הגרמנים ילכו רחוק במפעל הזה, נראה שהם צמאים להצלחה אירופית לאחר היעדרות של שבע שנים ויש להם את הכלים לעשות את זה.
נערכו לא מעט השוואות בינן לבין באזל, קבוצות רציניות שלמכבי יצא להיתקל בהן עד כה. לטעמי, לבאזל יש חומר שחקנים טוב יותר - סאלח מפתח לסופרסטאר, סטוקר ושר הם שחקנים שיש להם קייס לקבוצות מובילות בליגות בכירות. אל-נני זה עוד שחקן שהמרחק בינו לבין קבוצה בכירה זה שנה-שנה וחצי של התבגרות. לעומת זאת, פרנקפורט קבוצה טובה יותר. לזכותה עומדת העובדה שהם כמעט ואחת לשבועיים נפגשים עם קבוצה שמשחקת במפעל אירופאי בליגה. רואים את זה באינסיביות שלהם, בלחץ שהם יודעים להפעיל, בהשתחררות המצוינת להתקפות מעבר. קבוצה יוצאת מן הכלל.

לגבי טל בן-חיים. הוא כבר לא ילד, בן 24. נמצא בנוף שלנו כבר מספיק שנים בשביל להתחיל להתבגר אישיותית ולא רק מקצועית. הוא הגיע למערכת הטובה בארץ, אני לא רואה אותו מגיע למכבי חיפה או לבית"ר ירושלים וזוכה למגע כפפות המשי שנוהגים בו במכבי ובתקשורת. זה קורה בעיקר כי מכבי ת"א עד כה עובדת מצוינת בליגה וגם באירופה עושה את המצופה ממנה ומעבר. זה קצת מסתיר את העובדה שהבחור הגיע על תג מחיר עצום וכל מה שהוא נתן עד כה זה משחק אחד טוב מול קריית שמונה ועוד מחצית מול ג'יורי. הצהובים שזכה להם(יותר השני, הראשון היה דיי גבולי) הם נגזרת להתעסקות שלו בהמון פרמטרים במשחק שלא קשורים אליו(למשחק). ההתנגחויות עם שחקני היריבה, הטרוניות הרבות כלפי השופט, החוסר שביעות רצון ההפגנתית כשהוא לא מקבל כדור או שריקה כפי שחשב שהגיע לו. אתה לא יכול להתעסק כל הזמן בכל כך הרבה דברים לא שייכים ולהמנע מטעויות שלא שייכות לרמה הזאת. זה מעגל שיסגר שוב ושוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 5:39 am 
Junior

אז זהו, שעדיין לא נראה לי שבקרית שלום נמצאת המערכת הכי טובה בארץ, עדיין לא.
ליעקב שחר יש רזומה טוב על פני עשרים ומשהו שנים, ג'ורדי כמה ? שנתיים?
המערכת הזאת עדיין לא עמדה למבחנים רציניים,
וגם אם היא נראית בריאה מאוד כרגע, לא חושב שהיא עדיפה עדיין על זאת שבחיפה.
שם יש קצת יותר שקט לשחקנים להתעסק בכדורגל. שם יש מערכת שיש לה ניסיון עם כל סוג שחקן בעל כל סוג אופי.

סידרו שם את הראש לבחורים קצת יותר בעייתיים וחולמנים מטל בן חיים. ארבייטמן למשל דוגמא מצויינת, ילד ששנה אחת בחיפה העביר את זמנו בין הספסל לבין עמדת נבדל לצד הרבה החמצות ומעט שערים, ורגע אחרי זה דפק בשבילה 28 שערים בעונה אחת, מספר שכבר לא חשבנו שנראה בליגה, בטח לא מחלוץ ישראלי.

לגבי התקשורת, אין לי יותר מדי מושג כי אני לא צורך יותר מדי תקשורת ספורט (קורא בעיקר סל-ניוז ואת 4 כותרות הספורט בעמוד הראשי של וואלה וטמקא),
אבל עד כמה שאני יודע התקשורת הארצית יושבת בעיקר על התל אביביות, בטח על זאת הצהובה והאלופה, שנחשבת למספר 1 כרגע.
התקשורת המקומית בחיפה אמנם יודעת לגרום לשחקנים להצטער על הרגע בו פתחו עיתון, אך הם גם יודעים לרומם ולהמתין בסבלנות.
ואתה יודע מה?
שים עכשיו את בן חיים במקום אבוחצירא הגמלוני במכבי חיפה, ויש לו כבר באיזור העשרה שערים בכל המסגרות והילה של אחד שבדרך להיות החלוץ הגדול החדש ברשימה ההיסטורית המפוארת של מכבי חיפה.
אני בטוח בזה, בגלל שהוא שחקן מאוד כשרוני וחיית עבודה, ובחיפה היו מלמדים אותו מהר מאוד להתעסק על המגרש רק בכדורגל ולא ביריבים ובשטויות,
ופשוט ראיתי את אבוחצירא מחמיץ בערך 20 שערים מתחילת העונה, שאין לי ספק ששחקן ברמה של בן חיים היה דופק לפחות חצי מהם, ועל הדרך גם עושה טרור שצריך שני אבוחצירא בשבילו, ומפנה שטחים לשערים של שחקנים אחרים כי כשהוא פורץ באגף בליגה שלנו 3 שחקני הגנה מתרכזים בתנועה שלו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 6:17 am 
Junior

ארבייטמן דפק עונה גדולה הרבה בגלל שהוא שינה את הגישה שלו. לקח בפגרה את אלון מזרחי והתחיל לעבוד על עצמו.
מספר השערים האסטרונומי שלו הגיע כי חיפה הייתה מצוינת בעונה הרגילה(לפני הקיזוז וכל השאר) וכי הליגה הכילה 16 קבוצות(אשקלון וכו').

לטעמי, התקשורת וכל הרחש סביב מכבי חיפה היא זו שגרמה לנפילה התהומית של הקבוצה. אלו שגרמו לה להאמין שהיא ברמה של מכבי, הם אלו שכרגע מאמינים שהדרבי החיפאי הולך להיות שקול. אין שם שקט סביב הקבוצה, בטח לא כמו זה שיש במכבי ת"א כרגע. אבל זה גם פונקציה של הצלחה. תחזור ההצלחה, השקט יחזור.
אני לא יודע אם יצא לך לראות את המשחקים של מכבי ת"א, בן חיים החמיץ ברמות של אבוחצירא עד כה(לא בכמות). רק ביום א' הוא החמיץ פעמיים(אחת מול שער ריק). בכלל, גם בהפועל הוא הרבה להחמיץ ומסוג השחקנים שדורש מספר רב של הזדמנויות עד שהוא כובש.
רק מהסתכלות על הסטטיסטיקה בעונות האחרונות של בן-חיים אני אומר לך שאין שום סיכוי שהוא היה כרגע עם עשרה שערים אם היה מחליף את אבוחצירא. גם אם נתעלם משיקולים של התאמה ועמדה - שכן אבוחצירא משחק קרוב מאוד לרחבה ובגלל זה מגיע להמון הזדמנויות, בן חיים משחק רחוק בהרבה ובגלל מדובר בשחקנים עם סגנונות שונים.

הכניסה של בן חיים למערכת של מכבי היא אופטימלית. השלד ברובו נשאר, המערכת יציבה, הקבוצה רצה בשתי המסגרות היטב. הוא נכנס ללא לחץ וכחלק אחד מתוך רבים בתמרון בין שתי המסגרות. נהנה משקט יחסי שלא היה נהנה ממנו בקבוצה, למשל כמו מכבי חיפה. אם חיפה הייתה מביאה שחקן עם תג מחיר כזה, הוא היה מקבל כבר בתחילה משקל גדול יותר בסגל הקבוצה. מה לעשות שלחיפה אין סגל כמו שיש למכבי ת"א וכמעט שני שחקנים איכותיים על כל עמדה.

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך ו' אוקטובר 25, 2013 6:40 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 6:32 am 
Junior

גם בדבריך יש מן הטעם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 10:43 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קבוצות ישראליות שיחקו עד עכשיו 8 משחקים בגרמניה, כולם נגמרו בהפסדים. מכבי ספציפית עם 3 מהם, והפרש שערים 9:1, כאשר שער הזכות האחד כמדומני היה בפנדל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 12:03 pm 
Hall of Famer

אתה טועה, זה לא היה בפנדל, אלא שער די מעאפן של שכטר בתוספת הזמן.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1746062

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 12:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה, שכטר עבר לשחק במכבי?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 4:07 pm 
Junior

זה כן היה פנדל של ברוך דגו באלופות ב1-5 לבאיירן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2013 10:21 am 
Junior

שתי הנציגות שלנו ישחקו את משחקי המחזור הרביעי שלהם בליגה האירופאית:
מכבי חיפה -
בכדורגל כמו בכדורגל, אסור להספיד לפני השריקה הסופית, אבל באמת שאפשר לסגור את הקמפיין של חיפה. היוונים טובים יותר, אם כי לא בפער גדול, אבל כשחיפה נראית ומשחקת כמו שהיא משחקת וכשאמתחתה נקודה בודדת מתשע אפשריות ועוד משחק חוץ בהולנד, אפשר להתרכז בליגה(ספורט 1, 22:00).
מכבי ת"א -
בכדי לתאר את המצב של מכבי בבית, צריך קודם להתייחס לבורדו שמאז ההפסד ההוא למכבי, צוברת 10 נקודות מתוך 12 בליגה ומנצחת את ניקוסיה בבית משער דרמטי בדקות הסיום.
בורדו שפגשה את מכבי ת"א אז, הייתה מסובכת בתחתית ועלתה עם הרכב משני מאוד. כיום היא כבר במקום העשירי כשמרוחקת 9 נקודות מהקו האדום.
בהנחה סבירה ובו מכבי תפסיד לפרנקפורט והצרפתים ינצחו ב-GSP, מכבי תהיה בבעיה כשפרנקפורט כבר תהיה מעשית סגורה במקום הראשון ומנגד בורדו תדע שבמאמץ סביר היא עוד מעפילה מהבית לאחר הפתיחה הזוועתית.
לעניינו, מקבלים כמה דיווחים סותרים אבל כמו שזה נראה, פרנקפורט לא תעלה עם ההרכב החזק שלה. היא מסובכת בליגה - מקום 15(18 קבוצות) בליגה עם 10 נקודות, 3 יותר מלנירנברג שבמקום השבעה-עשר. אם כל זה לא מספיק יש לה גם דרבי ביום ראשון על הראש. ברנטה לא המריא עם הקבוצה, הקשר האחורי המצוין רודה לא אמור לשחק וקאלדץ' החלוץ הבולט של הקבוצה אמור לפתוח על הספסל. אבל באמת שאי אפשר לדעת עם המאמן של פרנקפורט ומה התוכניות שלו(ערוץ 1, 20:00).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2013 9:37 pm 
Sophomore

סוף סוף אריק קיבל שכל לפתוח עם החלוץ הכי טוב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2013 9:41 pm 
Junior

מה, החזירו את עמאשה לפעילות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2013 10:46 pm 
Hall of Famer

כמו בכדורסל, גם פה מכבי מאבדת יתרון מבטיח. התקף לב.

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2013 10:57 pm 
Hall of Famer

וכמו בכדורסל, הפי אנד עם 4-2, צמד ליצחקי וצמד לזהבי, שמסיים עם פנדל וצ'יפ יפה.
ה-20 דקות האחרונות בזיון. מכבי התלוננה בליגה על באר שבע ובזבוזי זמן, ובינתיים מול פרנקפורט התעסקה בלהעיף כדורים סטייל הפו' יהוד, או דאבור שלקח לו בערך 2 דקות לרדת לחילוף.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2013 10:57 pm 
Freshman

ניצחון גדול למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2013 11:34 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
וכמו בכדורסל, הפי אנד עם 4-2, צמד ליצחקי וצמד לזהבי, שמסיים עם פנדל וצ'יפ יפה.
ה-20 דקות האחרונות בזיון. מכבי התלוננה בליגה על באר שבע ובזבוזי זמן, ובינתיים מול פרנקפורט התעסקה בלהעיף כדורים סטייל הפו' יהוד, או דאבור שלקח לו בערך 2 דקות לרדת לחילוף.

סתם כאילו, על קטנות, יש הבדל בין להעיף כדורים ושחקן שמשתהה ביציאה שלו לחילוף לבין 5 שחקנים שמותחים שריר מהדקה ה-80 ועד ה- 95.
אבל באמת שזה לא משנה, כתבתי כבר מיד לאחר המשחק ההוא שאין מה להתייחס לזה. ב"ש עשו את זה לנו ועכו או רעננה יעשו להם את זה. זה מעגל.

בקשר למשחק? וואו!
מבחינת ההרגשה במשחק, יריב שקול ל - 0:3 נגד פאו בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2013 11:53 pm 
Sophomore

חיפה טובה במסירות לאחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shiver, נורטון ו 65 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: