סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 4:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2013 11:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
המשחק אתמול היה רחוק מלהיות משחק שיא של ג'וקוביץ'. המון טעויות בלתי מחוייבות, לא יודע את המספרים - אבל הן היו טעויות ברמה שלא מתאימה גם לאמיר ויינטרוב. בכושר נורמלי הוא היה מנגב את כל רחובות לונדון עם נדאל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2013 12:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קצת נסחפת. היו לו בערך 20 טעויות בלתי מחויבות שזה ממש לא הרבה שאתה משחק מול שחקן הגנה כמו נדאל. מצד שני, היה לו גם בערך אותו מספר של ווינרים והוא הוציא לנדאל כדורים שלא מהעולם הזה.
הוא שיחק טוב מאוד ונדאל שיחק בהילוך שני כמו בכל המשחקים שלו אחרי ניו יורק. צריך גם לזכור שנדאל שבע מאוד מנטלית ושאולמות זה המקום בו הוא פחות אוהב לשחק.
באותה מידה אני אומר שאם נדאל היה משחק כמו בארה"ב בקיץ הוא היה מנצח את ג'וקוביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2013 1:01 pm 
Hall of Famer

זה משחק של שתי מערכות. בכל המשחק היו בערך 120 נקודות, אז 20 טעויות לא מחוייבות זה לא מעט. ולא רק זה, הטעויות שלו היו ברמה מביכה עבור שחקן ברמתו. איחורים גדולים בתזמון, כדורים שברחו מטר החוצה, לא דברים קטנים. בקיצור, ממש לא משחק שיא שלו, אבל המשחק היה תלוי לגמרי בו מהתחלה ועד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2013 5:54 pm 
Junior

נורטון כתב:
Chauncey כתב:
לא,
כך או כך זאת הדרך הכי קלה לגלות מי מחזיק בכישרון-משחק (אמנותי) גדול יותר.

נו, ברור שזה משחק ושל נולה כואב כשהוא מפסיד. אבל זה בדיוק העניין, להיות גדול מספיק בשביל לעטות ארשת פנים לבבית ולא לתת תחושת חמיצות ליריב. בעיניי זה מבורך מאד.

נו, סבבה שאתה רואה בזה משהו מבורך,
אבל לטעון (ועוד ממישהו שיש לו השכלה מסויימת בפסיכולוגיה),
ש-"הדרך הכי קלה לגלות איך הם" (ושים לב, לא כתבת איך הם מתנהגים בזמן משבר אישי), זה לא כל כך רציני הייתי אומר.

לא רציני לטעון שהדרך לגלות איך הם,
נמצאת ברגע שאחרי משחק ברמה הכי גבוהה שיש, עם האמוציות הכי גדולות שיש,
מצד שני אנשים עם יצר תחרותי חולני לחלוטין (אף אחד לא היה מגיע למעמד שלהם בלי יצר שכזה),
שעושים במהלך המשחק כל דבר שניתן כדי לדרבן את עצמם להוציא כל מה שרק אפשר (תהיה בטוח, שבמהלך המשחק נולה מקלל בלב ושונא את נאדאל כמו שהוא לא שונא באותו רגע אף בן אדם אחר בעולם),
אז דווקא בשניה שאחרי מסכת הרגשות החולנית הזאת, כשהכל ירד לטימיון, זה הרגע בו אתה מודד את האנשים ?

אז אני אומר שזה פשוט לא רציני, והדבר היחיד שזה יכול למדוד, או "להגיד איך הם", זה איך הם אחרי הפסדים. אך ורק זה, שום דבר מעבר לזה.
אז כל הכבוד שדג'וקוביץ מצליח לשים הכל בצד בשניה שאחרי הפסד ולהמשיך הלאה,
וגם כל הכבוד לנאדאל שהוא אדם קצת יותר רגשי, ולוקח לו קצת זמן להתאושש מהפסד כואב על מגרש שהוא כרגע הוציא עליו את כל נשמתו.

מהעמדה הזאת, להוציא ניתוחים על "איך הם באמת", ולהסתכל דווקא על הנקודה הזאת,
ולא להגיד ש"איך הם באמת" זה איך הם מתנהגים בתנאים סטריליים,
למשל כשנאדאל יושב על הרצפה למרות שהוא יכול לקנות 90% מהאנשים בחדר הזה,
או שהוא משחק כדורגל-שולחן עם שני נערים שמעריצים אותו,
נראה לי שזה קצת, אבל רק קצת... או בעצם הרבה, הרבה יותר מלמד על האישיות של האנשים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2013 6:08 pm 
Hall of Famer

זאת הדרך הכי קלה בגלל שהיא פשוט שם בטלוויזיה וביוטיוב 39 פעם בהיסטוריה.

לגבי כדורגל השולחן, תרשה לי לא להתרגש כשמשווים אותו לשחקן, שסביר להניח הוא הראשון בהיסטוריה ובפער עצום, שהרבה פעמים ״משחק״ או מתייחס לנערי כדור וכו׳. לעולם לא היה משהו כזה. וכן ברור שזה גם ׳משחק׳ אבל אז מה?
זה שנדאל יושב על הרצפה, יכול בהחלט גם לנבוע מעוד דבר שדי ברור לגבי האיש, מכל שפת הגוף שלו. הבחור די ביישן. שזה אגב לא רע בכלל ואף מבורך. בטח לעומת גוקוביץ שכאמור אולי לוקה בתיאטרליות מסוימת אבל לפחות בעיניי, יש לו כריזמה עצומה.

וכן, ברור. בהחלט יכול להיות שנולה הוא חרא של בן אדם. אנעארף, אני לא מכיר אותו וזה לא באמת משנה לי. אני לא פלאש. אבל הדברים שאני רואה ממנו וגם מעט ממה שאני שומע (נאום באו״ם, רקע קשה ומעורר השראה) מרשימים אותי. שלא לדבר על סגנון המשחק האסרטיבי הרבה יותר מזה של הספרדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2013 6:40 pm 
Junior

עדיין לא קראתי את הביוגרפיה של נאדאל, אבל קראתי כתבה על הביוגרפיה, אכן מסופר שם שבביוגרפיה כתוב על בחור סופר-דופר ביישן.
כמו כן מאוד משפחתי, ומאוד חרד, על הגבול של צורך בטיפול לנושא.
אחותו למשל מספרת שהוא יכול להתקשר אליה עשרה פעמים במשך כל היום, רק כדי לבדוק שהיא עדיין נושמת.

לנושא שאליו נכנסנו -
בחלק האמצעי של פסקתך בהודעה הקודמת, ובסופה, אתה כבר כותב את הדברים בצורה אישית יותר, ולא החלטית כל כך ו-"פסיכולוגית" כל כך כמו בהודעה הראשונה.
אז עם זה אין לי על מה להתווכח.

אבל ההודעה הראשונה שלך, בוא נגיד כך - אם היית קורא משהו דומה של מישהו אחר על נושא אחר, כנראה שהייתה לך איזו עקיצה מתוחכמת כתשובה.
ההודעה הראשונה מתחילה ומסתיימת בהצהרה החלטית שברשת-המגרש נמצא המבחן האמיתי לגבי האישיות שלהם.

ההודעה השנייה כבר מזכירה,בערך, שיכול להיות שג'וקה הוא חרא של בן אדם אבל לכל הפחות מפתח בצורה מעוררת כבוד את הדמות התקשורתית שלו,
ושזה כמובן לא מראה שום דבר על האישיות של נאדאל, או מי "טוב יותר" באספקט הזה.
אפילו לא בתחרות שחקן הטניס החביב בעולם, כי אף אחד, לפחות לדעתי, לא יכול להגיד באובייקטיביות שמשחק עם נערי כדור הוא חביב יותר או פחות ממשחק כדורגל עם נערי טניס במחנה.
כאילו, מי עושה בכלל השוואות כאלה?
ולמה העובדה שמישהו אחד מצליח, תוך כדי תחרות לא לגמרי אנושית , להיות האדם החביב באיצטדיון, בעוד האחר צריך לשמור על הריכוז המוחלט שלו תוך כדי העבודה שלו,
צריכה לעמוד לזכותו או לרעתו או להשוואה או להתרגשות ?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2013 6:51 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם חביב יותר או פחות. מה שבטוח- תקשורתי יותר בהרבה. כלומר תצוגות ה״משחק״ של נולה בונות את הפרסונה שלו כפי שהיא משתקפת בציבור. אולי כהחלטה מודעת לגמרי ואולי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2013 7:03 pm 
Junior

נכון.
מה שברור פה זה שלנולה יש אישיות "צבעונית" בבסיס שלה, שהוא אוהב לצחוק ולעשות שטויות (החיקויים של שראפובה למשל), ששמר על שמחת החיים של ילד,
ושנאדאל הוא אדם ביישן מאוד, שמתמודד עם נושאים אמיתיים מאוד, שמשפיעים על חלק ניכר מאוד מהאוכלוסייה ה-"אמיתית".

וגם, לדעתי,
שנאדאל בן אדם טוב מאוד (שוב, לא עושה שום השוואה, אז זה לא משפיע כהוא זה ולא מתייחס כלל לנובאק).
בן אדם במעמד שלו חייב היה לדעת שאם הוא יעשה את עצמו מחפש מקום במשך דקה, כבר יקום מישהו ויפנה לו את מקומו.
הוא העדיף לא להפריע לאף אחד והתיישב בצד כמו אחד האדם, שוב כשהוא יכול בעצם במילה אחת לזרוק כמעט כל מי שהוא רוצה מהאולם, ויכול לקנות 90% מהאנשים שם.
הוא הסכים לשחק עם שני נערים, במקום פרטי ככל הנראה ללא כל מצלמות ועדים. זה אומר שבבסיס שלו הוא פשוט בן אדם טוב ואנושי.
רונאלדו למשל, במקרים דומים, ידוע שסירב בתוקף ואף כעס מאוד כשביקשו ממנו דברים שלא היו נוחים לו באותו הרגע (ואני לא שופט את רונאלדו חלילה, לא הייתי שם ואני לא יודע אם זה לא סתם היה יום/ימים גרועים שלו מנושאים אחרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2013 5:18 pm 
Hall of Famer

ומחר מתחיל גמר גביע דייויס בבלגרד ארינה, סרביה נגד צ'כיה.
סרביה חטפה מכה לא קלה כאשר ינקו טיפסרביץ' הפצוע לא ישחק, ומס' 2 של ג'וקוביץ' יהיה דושאן לאיוביץ', 117 בעולם. צ'כיה כרגיל עם ברדיך וסטפאנק, ורוב הסיכוי שכמנהגם הם יעלו גם לזוגות. בזוגות של סרביה נשחק כמובן ננאד זימוניץ', כרגע מצוות אליו איליה בוזוליאץ, אבל מן הסתם זה תלוי במצבו של ג'וקוביץ' ובמצב אחרי היום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2013 10:47 am 
Junior

על פניו זה 2:2 קלאסי שהזוגות יכריעו. לא רואה מצב שג׳וקוביץ' לא יעלה לזוגות אלא אם כן התוצאה תהיה 0:2 לסרביה בסיום היום הראשון ובשביל שזה יקרה צריכה להיות הפתעה ענקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2013 12:21 pm 
Hall of Famer

זכרתי שהיה חסר לי מישהו, לא הבנתי איך סרביה הגיעה למצב שמספר 2 שלה הוא אלמוני מהמאייה השנייה. אתמול שמעתי את השדרים מדברים על ויקטור טרויצקי, ובאמת איפה הוא? מתברר שהוא מושעה עד תחילת 2015, אחרי שסירב לתת דגימת דם לבדיקת סמים במאסטרס מונטה קרלו. לא זוכר אם דיברנו על זה כאן. בכל אופן הוא היה החוליה החסרה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2013 8:00 pm 
מנהל פורום

אז נולה לא עולה בהחלטה רעה מאוד שלו ו/או של הקפטן הסרבי, ואנחנו בדרך הבטוחה לנצחון צ'כי בזוגות.
אם ליוביץ' לא יעשה ניסים ונפלאות נגד סטפאנק, נראה ככל הנראה גביע דיוויס באק-טו-באק של הצ'כים הצנועים.

אם אכן זה יקרה, ברדיך וסטפאנק יוכל וכנראה להיבחר לראש הממשלה וסגנו לכל החיים!!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2013 11:06 pm 
Hall of Famer

אין מצב שהחלטה כזו מתקבלת שלא בשיתוף ג'וקוביץ'.
בכל אופן, כמו שסטפאנק נראה היום גם ג'וקוביץ' לא היה עוזר. אני לא זוכר שראיתי כזו תצוגת תכלית של שחקן אחד במשחק זוגות, הוא פשוט השתלט על המשחק ולקח אותו כמעט לבדו. בוזוליאץ וזימוניץ' הם לא זוג רע, ניצחו השנה בדייויס את האחים בראיין, ולהמר עליהם זה לא איזה הימור מופרע. אבל טוב נו, מבחן התוצאה.
מי שאיכזב מאד היום זה דווקא ננאד זימוניץ'. איטיות גדולה בעלייה מהסרב לרשת גרמה לזה שהוא נתפס כל הזמן על קו הסרב בהחזרה, אז היה נוח מאד להוריד לו כדור לרגליים. חוץ מזה, כשהוא יחד עם בוזוליאץ הוא אמור להיות המבוגר, המנוסה, האחראי, זה שסוחב את השני. בשתי המערכות הראשונות הוא נראה אדיש עד מיואש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2013 1:18 am 
Junior

לא קלאסי לסטפאנק לתת משחק כזה גדול בזוגות רק כדי להפסיד יום אחר כך את הבאנקר שלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2013 8:50 am 
Hall of Famer

לא. מאיפה הבאת את זה? לא זוכר שזה דבר אופייני לו, להיפך, בדייויס גם הוא וגם ברדיך הם חתיכת אנשי ברזל.
ספציפית, גם במשחק שהוא הפסיד לג'וקוביץ' הוא נראה טוב, פשוט ג'וקוביץ' גדול עליו, אין מה לעשות. אני לא רואה את לאיוביץ' שורט אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2013 6:52 pm 
Hall of Famer

ג'וקוביץ' כצפוי מזיז מדרכו גם את ברדיך. קשה להאמין שזה יציל את סרביה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2013 8:54 pm 
Hall of Famer

"לא שורט" זה אנדרסטייטמנט... לאיוביץ' נראה מאד מסכן. שילוב של הסרבים האימתניים של דודי סלע עם המהירות המסחררת של אמיר ויינטרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2013 11:28 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
"לא שורט" זה אנדרסטייטמנט... לאיוביץ' נראה מאד מסכן. שילוב של הסרבים האימתניים של דודי סלע עם המהירות המסחררת של אמיר ויינטרוב.

זה המתכון להגעה לגמר גביע דיוויס ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2013 11:31 am 
Hall of Famer

לא, זה המתכון כשמס' 2 שלך פצוע ומס' 3 שלך מושעה על סמים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2013 5:40 pm 
Junior

אבל זה כן מתכון למקום של קבע בבית העליון בשבע(?) השנים האחרונות.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2013 12:04 pm 
Hall of Famer

מתחילים להתכונן לשבוע הראשון של העונה החדשה.
דודי סלע ישחק בצ'נאי. ויינטרוב, כנראה כמו בשנים קודמות ישחק בצ'לנג'ר ניו קלדוניה.
שחר פאר נרשמה לטורניר שנזן. יוליה גלושקו, בהחלטה מוזרה, בחרה לא ללכת גם היא לשנזן והעדיפה ללכת לבריסביין, טורניר הרבה יותר חזק בו היא תצטרך לעבור מוקדמות וגם אם תצליח, יהיה לה קשה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: