תזכורת - אם עד יום ראשון הקרוב לא מקבלים אות חיים, קבוצתו בליגת הקיפרים תעבור לטיפול המשתמש הפיקטיבי שלי. באם ייתקבל אות חיים ורצון לשמור על קבוצת הפנטזי שלו - קבוצתו תחזור אליו. במידה ולא ייתקבל אות שכזה עד לפגרת האולסטאר - הקבוצה תעבור לחזקתו של חברינו J-DOG, לצמיתות.
עכשיו לנושא שטרם דנו בו - קבוצתו של דייס בליגת הד2הד. בעוד שבועיים יסתיים הסיבוב הראשון של המשחקים, אחרי שקבוצתו של דייס פגשה כל אחד מאיתנו לשבוע משחקים אחד. להעביר את הקבוצה למשתמש אחר כבר אין טעם כנראה, שכן אני לא מאמין שמישהו יירצה לקחת קבוצה חסרת כל סיכוי ריאלי לפלייאוף בליגה שנתית. אבל - אחרי שסיימנו סיבוב, ואף אחד לא יכול להיפגע מכך, אני לא חושב שיש טעם להשאיר קבוצה במצב שכזה, שבכל שבוע זוכה מישהו אחר להביס בקלות. אפשר להוציא את הקבוצה למשתמש הפיקטיבי ולסדר הרכבים עד לסיום העונה, החל מסיום הסיבוב הראשון. הבעיה היחידה, שלי לפחות, בעניין זה, היא העובדה שדייס היה נוכח במשך 2 השבועות הראשונים, וכך עודד וגל שיחקו מול קבוצה אמיתית, כשאחר כך כל השאר קיבלו עציץ נוח להבסה. בליגה שלנו העונה יש שני סיבובים מלאים, ושני מחזורים נוספים, זהים לראשונים, כך שעודד וביל משחקים מול הקבוצה של דייס 3 פעמים לעומת פעמיים של כל השאר, אך כאמור, בפעם הראשונה הם שיחקו מול דייס כשעדיין היה פעיל. אז ההצעה שלי היא כזאת : הקבוצה תעבור למשתמש הפיקטיבי שלי. אסדר לקבוצה הרכב לכל השבועות של המפגשים בסיבוב השני. לשני המחזורים האחרונים, כדי לפצות את עודד וביל על כך שהם היחידים שפגשו את הקבוצה של דייס כשהייתה פעילה, לא אסדר את ההרכבים, אלא אשאיר אותו באותו המצב בו היה החל מהשבוע השלישי, גם מבחינת ההרכב וגם מבחינת הספסל.
בנוהל למצבים שכאלה, אם תהיה התנגדות מצד אחד מהחברים, לא נוציא לפועל את העניין. בגלל שזה כנראה נוגע בצורה המשמעותית ביותר לעודד וביל, אז מבחינתי נדרשת הסכמתכם המפורשת. כלקח מההצעה הקודמת, וכדי שלא יהיה פרנואיד שיחשוב שמישהו מנסה לנצל משהו, אבקש להבהיר מראש שההצעה מגיעה ממקום תמים לחלוטין, נטו ממחשבה על טובת והנאת כולנו מהמשחק.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|