סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 322 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 2014 ת'רד הטניס החדש
הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2014 10:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ארגנטינה 1 - איטליה 1. חואן מונאקו בכושרו הנוכחי לא יריב לפאביו פוניני.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2014 11:24 am 
Hall of Famer

וואו איזה לילה של הפתעות.
ארה"ב 0 - בריטניה 2!! ג'יימס וורד, שמעתם עליו פעם? מנצח בחמש מערכות את סם קוורי, וכל זה אחרי שאנדי מארי פירק לגורמים את דונלד יאנג המסכן.
יפן 2 - קנדה 1!! משחק הזוגות הראשון להיום עם הפתעה עצומה. יפן מעלה את קיי נישיקורי לזוגות יחד עם שותף אלמוני מדורג 250 בערך (לזוגות), והם מדהימים את דניאל נסטור ופוספיסיל ושמים את יפן בעמדת נצחון מפתיעה. בשביל זה שמרתם את פוספיסיל בצד? מעניין אם היום יעלו אותו ליחידים, או שהקנדי באמת עושה טנקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2014 11:25 am 
Hall of Famer

טעות שלי, מסתבר שפוספיסיל לא שיחק גם בזוגות. מעניין מה הסיפור שלו. פרנק דנסביץ' שיחק עם נסטור, וקנדה על הקרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2014 2:49 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אם אכן מה שהיה הוא שיהיה....
הפייבוריטיות השנה בדיוויס הן : צ'כיה (שוב), שוויץ, צרפת.
לא יודע למה, הולך דווקא על צרפת. הלב רוצה פדרר כמתנת פרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2014 4:10 pm 
Hall of Famer

קזחסטן 2 - בלגיה 1. במלמנס ורוכוס משאירים את בלגיה בחיים ב-4 מערכות על גולובב וקוקושקין.
טומי האס ירום הודו אכן עלה לזוגות יחד עם קולשרייבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2014 10:25 pm 
Hall of Famer

עדכון השבת:
גרמניה 3 - ספרד 0. אחרי 4 מערכות קשות (3 שוברי שוויון) קולשרייבר והאס עושים את העבודה מול ורדסקו ומררו. ספרד הולכת לפלייאוף, שם אולי תביא כוכב או שניים. גרמניה ברבע הגמר, שם תפגוש את...
צרפת 3 - אוסרליה 0. הקפטן הצרפתי מעלה את גסקה וצונגה גם לזוגות, והם עושים את העבודה חד וחלק. צרפת תארח את גרמניה ברבע הגמר.
סרביה 0 - שווייץ 3. ואוורינקה ופדרר ישבו בצד ושמחו לראות את לאמר וקיודינלי מסדרים להם יום חופש, מול זוג סרבי שסבל מיום חלש במיוחד של ננאד זימוניץ'. את רבע הגמר, מול בלגיה או קזחסטן, שווייץ בכל מקרה תארח.
צ'כיה 2 - הולנד 1. כמובן ברדיך וסטפאנק גם בזוגות, אלא מה...
כרגע מתקיים קרב אדירים בין איטליה וארגנטינה, שלוש המערכות הראשונות הלכו כולם לשו"ש, בוללי ופוניני לקחו שתיים מהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 2:56 am 
Hall of Famer

yanivmus כתב:
לא יודע למה, הולך דווקא על צרפת. הלב רוצה פדרר כמתנת פרישה.

לא מגיע לו.
הבנאדם זלזל בתואר הזה בריש גלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 10:14 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
זה לא משנה. השחקנים הם לא רובוטים. אם הוא "נחשב בסבב" (כלומר, הרבה שחקנים חושבים כך) שהוא טיפוס מגעיל, אני לא רואה אותם מבצעים בהמוניהם את ההפרדה הזו שנה אחר שנה אחר שנה ונותנים לו פרס שהוא כולו הצדעה לצורת התנהגות והתנהלות.
הפרס נקרא Stefan Edberg Sportsmanship Award (אני כבר רואה מה הולך לבוא), והוא חלק מפרסי ה-ATP שמוענקים בכל שנה ע"י הסבב (כלומר השחקנים, הם אלה שמצביעים). זה הסבב הזה שהוא נחשב בו לכל מיני דברים. הוא זכה בפרס הזה 9 פעמים ב-10 השנים האחרונות, פרט לשנה אחת (2010) שנדאל זכה.

מטבע הדברים שחקנים בסבב לא נוהגים ללכלך אחד על השני למעט מקרים בודדים, נניח ראדק סטפאנק, ככה שקשה לי לתת לינקים לדוגמאות למעט העובדה שכמעט בכל פעם שהוא מפסיד אני לא זוכר ממנו איזשהו פרגון אמיתי מכל הלב, זה תמיד סוג של תירוץ או "הוא היה טוב אבל היו לי הזדמנויות" או כאלה. בנוסף, אני משוטט הרבה בפורומים של טניס וזה הרושם שאני מקבל על פדרר מכל מיני ציטוטים וחצאי ציטוטים. בכל זאת מבדיקה ממש שטחית לא חסרות דוגמאות..יש כאן כמה:

מקרה להתנהגות לא הכי ספורטיבית (מה שלא הפריע לו להבחר לשחקן ההוגן בשנה לאחר מכן)..

http://sport-psychology.blogspot.co.il/ ... -post.html

פה תומאס ברדיץ מסביר למה הצביע לרפאל נדאל ולא לפדרר לתואר השחקן ההוגן:
http://tennischeck.blogspot.co.il/p/ste ... voted.html

יש כמובן את ההתבטאות המפרגנת ומלאת הקלאסה שלו אחרי התבוסה 0:5 בדיוויס לארה"ב בשנת 2012: "שיחקתי טוב, חבל שווארינקה לא שיחק טוב".

פה הוא נקנס על זה שקילל את השופט באליפות ארה"ב הפתוחה:

http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis ... efeat.html

כאן דיון על עוד התבטאות חסרת קלאסה שלו אחרי ההפסד לג'וקוביץ באליפות ארה"ב הפתוחה לפני שנתיים שג'וקוביץ יצא משני מאצ' פוינטס:

http://www.huliq.com/10061/ugly-side-ro ... k-djokovic

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 11:14 am 
Hall of Famer

אתה יכול להביא פה לינקים מהיום עד מחר, בעיקר משעשע אותי הלינק של ברדיך על "למה הוא לא הצביע בעדו". חבל רק שברדיך הוא במיעוט ב-9 מתוך 10 השנים האחרונות, אה?
בשורה התחתונה, הפרס ל-sportsman of the year נבחר ע"י השחקנים עצמם. לא על ידי בלוגרים, ואפילו לא ע"י מי שמצטט בלוגרים בסלניוז. השחקנים הם אלה שנמצאים הכי קרוב אליו מבין אלו, אוכלים איתו באותם מקומות, משחקים איתו באותם טורנירים, הם מכירים את התנהלותו והתנהגותו יותר מכל בלוגר. אם הם בוחרים אותו לפרס הזה בצורה כל כך עקבית על פני כמעט עשור שלם - יותר מכל שחקן אחר בהיסטוריה, יש לציין, כולל סטפן אדברג שהפרס נקרא על שמו - זה מבחינתי סוגר את הסיפור.
פה המקום לציין, בהקשר למה שכתבת קודם, שהתרגום של שם הפרס ל"השחקן ההוגן" הוא לא תרגום טוב ולא קולע למטרה. הפרס נקרא sportsman of the year, כלומר תרגום יותר טוב יהיה "בעל הרוח הספורטיבית של השנה", על כל המשתמע מכך. השחקנים - אלה שהכי קרובים לדעת ממקור ראשון, אלה שכביכול אמורים להיפגע מהתנהלותו השחצנית והפוגענית - מצביעים עליו כבעל הרוח הספורטיבית הכי בולט של השנה, 9 מתוך 10 שנים. מ.ש.ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 11:24 am 
Hall of Famer

נו באמת ראי. הדבר הכי מוזר בפרס הזה הוא שבאופן מפתיע כל הזוכים בו (כמעט אבל בטח בעשור האחרון) הם השחקנים הטובים בעולם, ואפילו כשפדרר לא זכה, היה זה נדאל. ובעיניי זו קורלציה מוזרה עד בלתי הגיונית שדי מעקרת את הפרס ובעיקר מעלה תהיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 11:27 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אתה יכול להביא פה לינקים מהיום עד מחר, בעיקר משעשע אותי הלינק של ברדיך על "למה הוא לא הצביע בעדו". חבל רק שברדיך הוא במיעוט ב-9 מתוך 10 השנים האחרונות, אה?
בשורה התחתונה, הפרס ל-sportsman of the year נבחר ע"י השחקנים עצמם. לא על ידי בלוגרים, ואפילו לא ע"י מי שמצטט בלוגרים בסלניוז. השחקנים הם אלה שנמצאים הכי קרוב אליו מבין אלו, אוכלים איתו באותם מקומות, משחקים איתו באותם טורנירים, הם מכירים את התנהלותו והתנהגותו יותר מכל בלוגר. אם הם בוחרים אותו לפרס הזה בצורה כל כך עקבית על פני כמעט עשור שלם - יותר מכל שחקן אחר בהיסטוריה, יש לציין, כולל סטפן אדברג שהפרס נקרא על שמו - זה מבחינתי סוגר את הסיפור.
פה המקום לציין, בהקשר למה שכתבת קודם, שהתרגום של שם הפרס ל"השחקן ההוגן" הוא לא תרגום טוב ולא קולע למטרה. הפרס נקרא sportsman of the year, כלומר תרגום יותר טוב יהיה "בעל הרוח הספורטיבית של השנה", על כל המשתמע מכך. השחקנים - אלה שהכי קרובים לדעת ממקור ראשון, אלה שכביכול אמורים להיפגע מהתנהלותו השחצנית והפוגענית - מצביעים עליו כבעל הרוח הספורטיבית הכי בולט של השנה, 9 מתוך 10 שנים. מ.ש.ל.

הבאתי לך ציטוטים וידיעות חדשותיות (ויכולתי להביא עוד עשרות כאלה, אין לי זמן וכוח) על התנהגות חסרת קלאסה לחלוטין ואתה ממשיך לטמון את הראש בחול עם הפרס הזה, שדרך אגב טרם מסרת לי כמה הצביעו לו, כמה השתתפו בכלל, מי הצביע לו.
הדוגמא של ברדיץ היא קלאסית, וגם הציטוט האחרון על התגובה לאחר ההפסד מול ג'וקוביץ. הרבה קלאסה מחוץ למגרש אין לשחקן הזה. מה שטענתי שאין בו קטע של פרגון וזה בהחלט קשור לרוח ספורטיבית. וכן, הוא רחוק מלהיות השחקן האהוב בסבב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 11:32 am 
Hall of Famer

הצבעה של הסבב, הסבב זה השחקנים. לא מעניין אותי ספציפית מי הצביע נגדו (או בעד מישהו אחר) ומי הצביע בעדו, גם אלה וגם אלה הם שחקני הסבב. הם יודעים יותר טוב מכל עיתונאי ומכל בלוגר. ואחרי כל מה שטענת על חוסר פרגון וחוסר רוח ספורטיבית, הם עדיין מצביעים בעדו בצורה עקבית. אז הבאת לי ציטוטים, בסופו של דבר השחקנים מצביעים ממקור ראשון. ולאורך עשור שלם שבו הם חיים לידו בטורנירים, מדברים איתו, אוכלים איתו ושותים איתו ונמצאים איתו, אני מניח שהם לומדים להכיר אותו יותר מכל בלוגר או יותר מכל מסקנה שכותב בפורום סלניוז מסיק מתקרית ספציפית כזו או אחרת. והרי אם הוא כזה לא מפרגן ושחצן, אז הם הראשונים שאמורים להיפגע, לא? או במינימום לחשוב שיש שחקנים עם רוח ספורטיבית גדולה משלו, לא? ועובדה שזה לא קורה. אז מי שטומן ראשו בחול זה לא אני.

בקיצור, אני מניח שבין שחקני הסבב לבין בלוגרים וכותב בפורום סלניוז אני חושב שאבחר במה שהשחקנים ברובם אומרים בהצבעותיהם, למרות שאני מודה שההתלבטות פה הייתה קשה מנשוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 11:38 am 
Hall of Famer

והתשובה לתהייה שהעליתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 11:41 am 
Hall of Famer

ובינתיים עדכוני דייויס:

ארה"ב 1 - בריטניה 2. לאור התוצאות ביחידים, בריטניה מקריבה את הזוגות ונותנת לאנדי מארי לנוח. קולין פלמינג עולה לזוגות עם דומיניק אינגלוט האלמוני, הם לוקחים מערכה מהבראיינים, אבל זה הכל.

ומשחק ראשון מהיום:
יפן 3 - קנדה 1. פרנק דנסביץ' פורש אחרי מערכה אחת מול נישיקורי, יפן ברבע הגמר.

נשארנו עם 4 משחקים שעדיין חיים. באחד מהם, בין קזחסטן לבלגיה, משוחק כבר משחק 4 בין גופן וקוקושקין. קוקושקין מוביל 4:3 עם שבירה בראשונה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' פברואר 02, 2014 11:47 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 11:43 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
והתשובה לתהייה שהעליתי?

ובכן, הזוכה לפני פדרר (שנתיים ברצף) היה פרדורן סריצ'פאן. הוא היה אחלה שחקן, שהבליח לזמן קצר לקצה התחתון של הטופ-10 אבל היה בדרך כלל שחקן באזור ה-20-30 בעולם. לפני סריצ'פאן זכה בפרס פטריק ראפטר, כולל ב-2000 וב-2001 כשהדירוג שלו הידרדר קשות (אני חושב שב-2001 הוא אפילו יצא מהמאייה הראשונה).
גם זוכים קודמים, כמו אלכס קורצ'ה או טוד מרטין, לא היו מעולם השחקנים הטובים בעולם. ג'ון פיצג'רלד, עוד זוכה, היה בעיקר ספציאליסט זוגות.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' פברואר 02, 2014 11:54 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 11:53 am 
Hall of Famer

אני יודע ולכן דיברתי על העשור האחרון. אני בכל מקרה לא מאמין היום לפרס הזה, בין התהייה שהעליתי ובין הלינקים שלאומית הביא עולים יותר מדי שאלות. הכל שם פשוט ״נח״ מדי ונשמע לי מופרך. הרבה יותר הגיוני לי שיש כאן עוד שיקולים או לחץ או לא יודע מה.

אגב נוסף, זה מתחבר קצת לעובדה שגם המשטחים עברו סטנדרטיזציה לבדיוק מה שמתאים לארבעת הגדולים בעשור האחרון. כל הסבב תכלס די מסריח לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 11:57 am 
Hall of Famer

קודם כל לא דיברת רק על העשור אחרון. אמרת גם שכמעט כל הזוכים בפרס לאורך ההיסטוריה שלו כולה היו השחקנים הטובים בעולם. הראיתי לך שזה שטויות.

"העשור האחרון" זה עדיין זוכה אחד. אז תבסס את דבריך על משהו אמיתי ולא על זוכה אחד, שבמקרה היה גם השחקן הטוב בעולם, שאגב, זכה בפרס גם בשנה שעברה כשהוא כבר ממש לא היה השחקן הטוב בעולם. ההיסטוריה של הפרס דווקא מוכיחה את ההיפך מהתיזה שלך, אז אם אתה חושב שעם הזוכה הספציפי האחד הזה התפתחו "שיקולים", אנא פרוס אותם לפנינו עם ביסוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 12:48 pm 
Freshman

אני לא מבין את הוויכוח. מן הסתם שאפשר למצוא ציטוטים פחות מוצלחים של פדרר, בן אדם שמתראיין בממוצע כל 5 דקות, לעיתים אחרי ניצחונות מרגשים ולעיתים אחרי הפסדים מתסכלים, אבל יש פה עובדה שלא משתמעת לשתי פנים - פדרר זכה בפרס השחקן ההוגן (או השחקן בעל הרוח הספורטיבית לפי התרגום של ראי), פרס שניתן ע"י השחקנים, ב9 מ10 השנים האחרונות. בהתחשב בעובדה שהפרס לא ניתן בגלל הוצאת כדור לחוץ כששחקן יריב נפצע, הרי שהפרס ניתן על כל ההתנהלות של השחקן והרוח הספורטיבית שהוא מפגין ועם כל הכבוד למר לאומית ולכמה בלוגרים שחושבים שיודעים הכל, אני מניח שהשחקנים עצמם מכירים את פדרר הרבה יותר טוב מאיתנו ויכולים להעביר ביקורת על ההתנהלות שלו, לטובה או לרעה, הרבה יותר טוב מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 1:14 pm 
Hall of Famer

ראי, אמרתי במיוחד בעשור האחרון. ע״ע שם. בשנה האחת שפדרר לא זכה, נדאל זכה.

אין לי אגב תיאוריה חלופית. לא יודע. אולי לחץ כזה או אחר מגורם כלשהו שזהותו איננה ידועה לי. אבל הצבעתי על כמה סרחונות שמעלים תהיות מבחינתי. (הלינקים של לאומית, הקורלציה התמוהה וסטנדרטיזציית המשטחים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 1:21 pm 
Hall of Famer

אז זהו, ש"העשור האחרון" = זוכה אחד. לא בדיוק מדגם סטטיסטי מנצח.
בכל ההיסטוריה של הפרס אין קורלציה למעט הזוכה האחד הזה (וגם היא כבר לא הייתה קיימת בשנה שעברה). זה שהוא נבחר לאורך עשור שלם לא עומד כנגדו, אלא בעדו.
ועם המשפט האחרון אני מסכים, אין לך תיאוריה חלופית. יש לך ספקולציה לא מבוססת על כלום חוץ מתחושות.

אני אוסיף לדברים של עמרי מה שכבר אמרתי: לא רק שהשחקנים הם אלה שמכירים אותו הכי טוב מכל מושאי הדיון כאן, אלא שהשחקנים הם הראשונים להפגע ממנו אם הוא כזה מתנשא, שחצן וחסר פרגון. ועובדה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 1:52 pm 
Hall of Famer

עדכון שעות למי שרוצה לחפש לינקים על המשחקים שעדיין חיים.
קזחסטן - בלגיה (קוקושקין - גופן) כאמור משוחק עכשיו, קוקושקין מוביל 2:1 במערכות, הרביעית 5:4 לגופן עם הסרב.
צ'כיה - הולנד (ברדיך - האסה) 14:00 שעון ישראל
ארגנטינה - איטליה (ברלוק - פוניני) 16:30
ארה"ב - בריטניה (קוורי - מארי) 21:00

עדכון: רובין האסה נפצע ולא ישחק מול ברדיך, תיימו דה באקר יחליף אותו. לא שהיה להולנדים סיכוי מי יודע מה גם לפני זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 3:16 pm 
Hall of Famer

קזחסטן 2 - בלגיה 2. וואו, איזה מהפך. גופן שובר בגיים האחרון של הרביעית ומשווה, ואז לא מסתכל אחורה. בייגל מוחץ בחמישית, והטיי יוכרע בין גולובב ובמלמנס במשחק חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 4:54 pm 
Hall of Famer

קזחסטן 3 - בלגיה 2. גולובב מפרק את במלמנס כאילו הוא לא קיים, קזחסטן תזכה לכבוד להתארח אצל ואוורינקה ופדרר ברבע הגמר.
צ'כיה 3 - הולנד 1. ברדיך לא מתקשה מול דה באקר, עוד כוכב ג'וניורס שזרח לרגע בבוגרים ונעלם. צ'כיה מול יפן ברבע הגמר, הביתיות בהגרלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 5:09 pm 
Hall of Famer

ואחרי הפרסומות המצויינות של מסי וקובי לטורקיש איירליינס, קבלו את מסי ופדרר לג'ילט.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... c7oa-e3Blg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2014 10:04 pm 
Hall of Famer

ארגנטינה 1 - איטליה 3. פוניני סוגר עניין על ברלוק.
איטליה בכל מקרה תארח את ארה"ב או בריטניה.
בהגרלה נקבע שהמשחק בין יפן וצ'כיה יהיה ביפן.
אז תמונת רבע הגמר:
יפן - צ'כיה
צרפת - גרמניה
איטליה - בריטניה/ארה"ב
שווייץ - קזחסטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 322 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 50 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: