למה ללכלך ? לא כל העונה הדוג הוביל, היו לי איזה שבועיים בטופ...
יש לי סיכוי לא רע לנצח את השבוע, למרות שאתמול היה יום מזעזע כשהלכתי לישון עם 7 נקודות והתעוררתי עם 2. איבודים ושתי קטגוריות האחוזים מבטיחים לאלון 3 נקודות, משמע הוא צריך רק עוד 2. למזלי, מבעוד מועד הקרבתי את וויד וטיג, כך שאני מגיע ליום האחרון עם סגל מלא ומכוון מטרה אל הקטגוריות הדרושות. הטעות היא שזה לא בוצע כבר יום לפני, ואתמול, ביום המכריע שהפך סדרי עולם, הייתי עם 4 חורים בהרכב.
נקודות, 70 הפרש לטובת אלון, סביר להניח שיישאר אצלו אבל יש סיכוי קטן, בעיקר מפני שלאלון, מתוך תשעה שחקנים, יש 4 שצפויים להישאר על חד ספרתי. שלשות יישאר אצלי, 9 הפרש כשיש לי מספר שלשיונרים מובילים כמו מיקס ולאורי אמור להספיק. מהאסיסטים אני לא חושש כלל, 2 הפרש לאלון כשהמוסר המצטיין להיום הוא שון ליבינגסטון, ואצלי משחקים בלאדסו, מרשל, רוביו ולאורי. ריבאונדים גם יישאר אצלי, הפרש של 17 כשיש לי יותר משחקים, יותר גבוהים, ולאלון אין אף ריבאונדר באמת מאיים שיכול לקחת 15+ בערב נתון. חטיפות גם כן אני מניח שיילך אליי, שוויון כרגע כשלי יש יותר משחקים ואת החוטף הטוב בעולם.
לכן, לדעתי, ההכרעה הולכת ליפול על החסימות. זה ייגמר 5-4 לאחד הצדדים, ינצח מי שיחסום. 3 הפרש לאלון, וזו ההזדמנות להזכיר שהטיי-ברייק לפלייאוף, במידה ויהיה שוויון בקטגוריות, מוכרע על ידי המאזן במפגשים בין שתי הקבוצות במהלך העונה הרגילה. אם גם שם היה שוויון, אז מנצחת הקבוצה שדורגה גבוה יותר. במפגש האחרון בינינו ניצחתי את אלון 2-7, אבל במפגש לפני הוא ניצח 2-7. במחזור הראשון של העונה אלון ניצח 3-6, לכן הטיי-ברייק למפגש הזה שייך לו, כלומר אני חייב לנצח את היום ב-4 חסימות ומעלה. המעודד הוא שהחוסם הכי יציב אצל אלון הערב הוא דריימונד גרין. כל השאר, כולל הגבוהים, חוסמים יום כן - יומיים לא. מתוך 11 המשחקים האחרונים, סאלינג'ר לא חסם בשבעה מהם. מתוך ה-5 האחרונים, מארק גאסול לא חסם בשלושה מהם. ג'רמיין אוניל קיבל 34 דקות במשחק האחרון נגד ממפיס בגלל הפציעות של בוגוט ולי, ולא חסם אף כדור.
הבעיה ? גם אצלי, אין אף חוסם שאפשר לסמוך עליו. סקרה קיבל 28 דקות בממוצע בשלושת המשחקים האחרונים, ולא חסם פעם אחת. פלאמלי 21 דקות בשלושת המשחקים האחרונים, גם כן לא חסם פעם אחת. בלאטצ' והמפריז חסמו לפחות אחד בשלושת המשחקים האחרונים, אבל לך תסמוך על שני אלה.
בקיצור, דוג, תתכונן למלחמה שאני הולך לתת לך על מדליית הארד.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|