סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פרסי סוף העונה NBA
הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 12:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כל השנה אני עוקב אחרי הנ.ב.א, והרגע לסיכום האחרון הגיע. מבחינתי, המעקב אחרי השליש, החצי ושלושת הרבעים די מעניין, ויש אפילו כמה תפניות מאד מעניינות בסוף.

MVP:
שליש – דוראנט
חצי: דוראנט
4\3: דוראנט
סופי: קווין דוראנט –
יש מה להגיד? השחקן המוביל של הקבוצה השניה בטיבה בליגה, עונה התקפית חסרת תקדים, שיפור בכל פרמטר התקפי שיש. ולא, אין לו 50-40-90 גם בסוף העונה, אבל הוא בהחלט דגדג את הסטטיסטיקה הזאת. הוביל את הקבוצה למקום השני בליגה גם (אם כי יש כאלה שיגידו בגלל) כשווסטברוק פיספס עשרות משחקים, וספולושה פיספס עוד כמה עשרות, ולמרות המאמן הכי מחורבן בליגה. הוא עדיין לא גאון הדור, אבל הוא תמיד היה פנומן.

חמישייה ראשונה:
שליש – אלדרידג', דוראנט, לברון, ווסטברוק, פול
חצי: אלדרידג', דוראנט, לברון, ג'ורג', קארי
4\3: גריפין, דוראנט, לברון, ג'ורג', קארי
סופי: גריפין, דוראנט, לברון, ג'ורג', הארדן
בלייק גריפין כי הוא כנראה היה השחקן היותר חשוב של הקליפרס השנה (והפחות פצוע) עם כל הכבוד לפול, ועשה שידרוג יפה בכל פרמטר. סופרסטאר של ממש. דוראנט ולברון כי דוראנט ולברון. ג'יימס הארדן עוקף את סטף קארי, כי הוא שיחק בקבוצה ברמה של הקבוצות הטובות של המזרח, והתחושה שלי היא שפול ג'ורג' יקבל יותר קרדיט על אינדיאנה למרות רבע עונה אחרון לא משהו בכלל, מקארי יקבל על גולדן סטייט. האם מגיע לו יותר מקארי? לא יודע, למעשה גם לא בטוח בכלל שמגיע לו יותר מפול. אבל אני לא יכול לשים שני שחקנים מהקליפרס בחמישייה.

חמישייה שניה:
שליש – האוורד, לאב, ג'ורג', הארדן, קארי
חצי: האוורד, גריפין, לאב, פול, הארדן
4\3: אלדרידג', לאב, נוביצקי, הארדן, דראגיץ'
סופי: נואה, אלדרידג', נוביצקי, פול, קארי
נואה שעד כה לא הוזכר בכלל באף אחת מהחמישיות שפרסמתי, נתן סוף עונה אול אראונדית מרשימה והשאיר את שיקגו במקום השלישי או הרביעי (עוד כמה שעות נדע). אלדרידג' הוא השחקן המוביל של אחת הקבוצות המפתיעות ביותר על הנייר בליגה. נוביצקי בכל זאת ממרומו גילו ובלי ריבאונד לקח (יחד עם מונטה אליס הזכור לטוב) את דאלאס לפלייאוף אחרי היעדרות קצרה. פול וקארי כי הם לא נופלים באמת מהארדן וג'ורג'. והם מבחינתי השישי והשביעי כאן, הרבה לפני שלושת הגבוהים\פורוורדים.

חמישייה שלישית:
שליש: הורפורד, גריפין, נוביצקי, לילארד, פארקר
חצי: בוש, נוביצקי, מלו, לילארד, פארקר
4\3: אל ג'פרסון, האוורד, דרוזן, לילארד, פול
סופי: ג'פרסון, לאב, דרוזן, לילארד, דראגיץ'
ג'פרסון מבחינתי גם מפלרטט מול נואה על מקום בחמישייה הראשונה, אבל נואה באמת נתן סיום יפה. ג'פרסון הוא הסנטר ההתקפי הטוב בליגה, והוא לראשונה סחב די בעצמו קבוצה לפלייאוף. אמנם במזרח, ועדיין, מאזן חיובי שאי אפשר להתעלם ממנו. לאב אולי לא בפלייאוף, אבל 25 נקודות ו-13 ריבאונדים זאת סטטיסטיקה שלא נראתה מאז שאקיל בעיקרון, מה גם שמיני לא היתה כזאת רעה ואפילו היתה מתברגת בפלייאוף המזרחי, אילו. דרוזן כי הוא הכוכב של הקבוצה שהכי לא שמים לב אליה בליגה, ובכל זאת הכי יש לה יתרון ביתיות בסיבוב הראשון של הפלייאוף.
הבעיה שלי היתה עם שני הגארדים, עם בדבוקה הראשונה של גארדים בליגה יש אפילו יותר (הארדן, קארי, ג'ורג', פול) אז בדבוקה השניה יש בכלל חמישה, השניים שנכנסו, וגם ג'ון וול שלקח קבוצה לפלייאוף, מונטה אליס. וקצת מאחוריהם שניים שהיו פצועים מדי בשביל להיכנס, ווסטברוק ודווין וויד. בסופו של דבר בחרתי בדראגיץ' שהיה השחקן העיקרי של קבוצה שכמעט והגיעה לפלייאוף, וחשוב יותר – לא היתה רחוקה מחמישים נצחונות. ובלילארד שהוא קלעי של 20+ בקבוצה שכן הגיעה לחמישים נצחונות. אז הם.

רוקי השנה:
שליש: MCW
חצי: MCW
4\3: MCW
סופי: MCW,
אלא מי, אבל הרבה פחות מרשים משהיה יכול להיות לו הקבוצה שלו לא היתה כזאת חרא. בכל מקרה, סביר מאד להניח שיש לו עתיד גדול, אם רק פילי תדע לשים לידו את השחקנים הנכונים. מוביל את כל הרוקיז גם בנקודות, גם בריבאונדים, גם באסיסטים וגם בחטיפות (שם הוא גם בצמרת הליגה בלי קשר).

חמישיית הרוקיז:
שליש: אוליניק, אולדיפו, ברק, מקלמור, MCW
חצי: אוליניק, אולדיפו, ברק, קלדוול-פופ, MCW
4\3: אוליניק, קלי, אולדיפו, ברק, MCW
סופי: אוליניק, פלאמלי, אולדיפו, ברק, MCW
אוליניק גם כי הוא מגניב, וגם כי הוא חצי שחקן. פלאמלי כי הוא כנראה הגבוה היותר טוב בסופו של דבר, במחזור לא משהו, וגם בגלל שהוא בניגוד לכל האחרים משחק בקבוצה ששווה קצת. אולדיפו היה היחיד פרט ל MCW (ודיינג שנזכר מאוחר מדי) שהראה ניצוצות של מישהו שיכול להיות משמעותי פעם. אבל האמת היא שאני בספק אם התקרה שלו הרבה יותר גבוהה מאשר זו של חברו לקו האחורי של אורלנדו, אפללו. ברק מצא מקום ביוטה, ואין ספק שהוא בלט יותר מאשר רוב שאר חבריו למחזור הבינוני הזה. מקווה שלא יחזור עלינו בשנה הבאה.

חמישית הרוקיז השניה:
שליש: פלאמלי, קאלדוול פופ, סנל, הארדוואי ג'וניור, וולטרס
חצי: מקלמור, אנטטוקומבו, סנל, קלי, אנטיץ'
4\3: פלאמלי, אנטיץ', אנטוטוקומבו, הארדוויי ג'וניור, סי.ג'יי. מקאלום
סופי: דיינג, אנטיץ', קלי, מקלמור, הארדוויי ג'וניור,
ואם דיינג רק היה מתחיל להיות שחקן חודש קודם, הוא היה מעמיד את רוקי השנה של MCW בכמה וכמה סימני שאלה. יצוין לטובה עוד רוקי אחד שהתלבטתי אם להכניס, והוא קודי זלר של שארלוט.

שחקן ההגנה:
שליש: סטיבנסון
חצי: סטיבנסון
4\3: סטיבנסון
סופי: נואה.
כן, לא סטיבנסון שכמו הקבוצה כולה סיים את העונה לא משהו, אלא הכוכב הגדול של הקבוצה שספגה הכי מעט בליגה, ונראה לי שמגיע לו לגמרי, ולמעשה בשני צדדי המגרש. חתיכת קפיצה היתה לבחור השנה. סטיבנסון? למעשה גם אחרי ג'ורדן ואולי עוד כמה כשחושבים על זה. ירד בסוף השנה כמו כל הקבוצה שלו.

חמישיית ההגנה:
שליש: היברט, איבקה, לברון, סטיבנסון, פול
חצי: היברט, נואה, לברון, בראדלי, סטיבנסון
4\3: נואה, ג'ורדן, לברון, ג'ורג', סטיבנסון
סופי: נואה, ג'ורדן, לברון, לאונרד, סטיבנסון
האמת היא שאני לא בטוח אם סטיבנסון באמת טוב מג'ורג' בהגנה והאמת היא שאני גם לא יכול להכניס עוד סנטרים לשם כי יש מצב שהייתי מכניס, אבל כך זאת נראית לי כמו חמישיית הגנה מוצדקת ומאוזנת למדי.

חמישיית הגנה שניה:
שליש: דיאנדרה ג'ורדן, לאונרד, ג'ורג', בראדלי, טוני אלן.
חצי: דיאנדרה ג'ורדן, בוגוט, איבקה, לאונרד, ג'ורג'
4\3: היברט, מרק גאסול, איבקה, טוני אלן, בראדלי
סופי: דאנקן, איבקה, ג'ורג', באטלר, פול.
מה שאומר ששחקן ההגנה של העונה שעברה בחוץ. רוי היברט הגדול והמאיים בחוץ. האיש שעד לא מזמן היה שם נרדף לשחקן ההגנה הטוב בליגה – דוויט האוורד, בחוץ למרות עונה סבירה מאד. שני הגארדים ההגנתיים הטובים של השנים האחרונות (בראדלי ואלן) בחוץ. חדגבה בחוץ בעיקר בגלל יותר מדי תחרות בין הגבוהים ובגלל שניו אורלינס לא משהו. ולצערי גם בוגוט בחוץ, למרות שקצת מגיע לו, אבל יש גבול לכמה גבוהים אפשר להכניס. מה כן יש? יש שחקנים מקבוצות ההגנה הטובות בליגה. שניים מאינדי, שניים מהספרס, שניים משיקגו ושניים מהקליפרס.

שחקן משתפר:
שליש: אריק בלדסו
חצי: דראגיץ'
4\3: דראגיץ'
סופי: דראגיץ'.
נמשיך ללכת איתו, האיש בכל זאת נמצא בחמישייה השלישית שלי, ועם קצת יותר מזל היה גם מוצא את עצמו מוביל קבוצה לפלייאוף. מה רע?

[u]שחקן שישי:[/u]
שליש: ג'מאל קרופורד
חצי: ג'מאל קרופורד
4\3: ג'מאל קרופורד
סופי: ג'מאל קרופורד.
כי עם כל הכבוד לניק יאנג, או לטיירק אוונס, הכי מגיע לשחקן שקלע 18 נקודות למשחק בקבוצה השלישית בטיבה בליגה. בהחלט, הכי מגיע, ובקלות.

מאמן השנה:
שליש: פרנק ווגל
חצי: ווגל
4\3: הורנאסק
סופי: גרג פופוביץ'
והאמת היא שלמרות שזה לא היה ברור לאורך כל העונה, בסוף העונה אני לא חושב שיש אפילו ספק או שאלה. הקבוצה הטובה בליגה עשתה את זה עם רוטציה רחבה ובלי כוכב אחד בשיא, כשפארקר עצמו בירידה. והיא עשתה את זה רק בגלל שהיא לגמרי ולחלוטין ועדיין קבוצה של שיטה. וכשאני אומר שיטה אני מתכוון לפופוביץ'. הרבה מאמנים טובים היו השנה, הורנאסק וווגל כמובן, ודוק ריברס שהתגבר על לא מעט וטרי סטוטס שהפתיע מאד, ות'יבודו שלא וויתר לרגע. אבל מעל כולם. הרבה מעל כולם, פופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פרסי סוף העונה NBA
הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 12:12 am 
Hall of Famer

בשחקן השישי מדברים הרבה על טאז' גיבסון

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 1:00 am 
מנהל פורום

קרופורד פתח כל כך הרבה שקשה לי לקרוא לו שחקן שישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 1:01 am 
Hall of Famer

אבל בהגדרה הוא כן. (פתח בפחות ממחצית ממשחקיו בקבוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 10:05 am 
Junior

אחלה סיכום נורטון!
אתן את הבחירות שלי, בלי התייחסות למה שאני לא יודע (רוקיז... אין לנו בהיט כאלו :) )

MVP - דוראנט.
לא נראה לי שיש ספק העונה. השחקן הטוב בליגה השנה היה דוראנט בלי ספק, שסחב את הקבוצה עם יכולת התקפית משופרת בכל תחום למקום השני במערב כאשר השחקן השני בטיבו בקבוצה נעדר כמחצית עונה.
הראנר אפ לדעתי יהיה לברון ( כי הוא עדיין לברון, למרות עונה סופר בינונית במונחים שלו) ואחריו גריפין.

חמישיה ראשונה -
לברון, דוראנט, פול , ג'ורג' ונואה.

איך גריפין השלישי בMVP ולא בחמישיה הראשונה? כי הוא פורוורד ולכן המשבצת שלו כבר תפוסה על ידי 2 השחקנים הטובים בליגה.
נואה השנה היה הסנטר הטוב בליגה בעייני, ושלט בצורה מרשימה בהגנה הטובה בליגה. לא רואה סיבה לא לפרגן שצריך לפרגן.
ג'ורג' בשליש אחרון זוועה של העונה, אבל עדיין זה הכוכב של מוליכת המזרח וסך הכל מרבית העונה הוא היה סופרסטאר לכל דבר וענין.
פול, שחקן שאני לא אוהב במיוחד (אובר רייטד לטעמי) ייכנס כי הוא עדיין הרכז הטוב בליגה... אולי לקארי מגיע יותר, אבל אני אני מהמר שפול ייכנס

חמישיה שנייה -
קארי, הארדן, גריפין, אולדריג' וג'פרסון.
אם בחמישיה הראשונה היו לנו 2 SF בפורווד, בחמישיה השני יש לנו 2 PF בפורווד.
לא חושב שיש פה הרבה מה להרחיב...

חמישיה שלישית -
וול, דראגיץ', דמאר דרוזן, נוביצקי, ו(?!)

אין לי מושג מי יכול להיות סנטר בחמישיה השלישית. בהנחה שלאב לא סנטר ושגם אי אפשר לעשות משחקים עם העמדה של גריפין (פורוורד מובהק) אז אין לי פשוט מי לשים בסנטר בחמישיה השלישית. עמכם הסליחה
לא זדרוזן בדיוק פורוורד כן? אבל דרוזן הרבה יותר עמדה 3 מאשר לאב/גריפין 5... לשם לא הצלחתי להתגמש
ובכל מקרה, לא רוצה להכניס את לאב לאחת החמישיות... סטטיסטיקה זה טוב ויפה שזה בא עם הישג כלשהו. מיניסוטה אומנם לא פח אבל היא קבוצה אנדר אצ'יברית בטירוף. לא יכול להיות שחודשיים לפני סוף העונה היא כבר מחוץ למירוץ לפלייאוף.
היחיד שנכנס שאינו בפלייאוף זה דראגיץ', ומהסיבה ההפוכה שהוא הפך את פיניקס (בעזרת בלדסו והורנסק) מקבוצה פח לקבוצה שנאבקה על הכניסה לפלייאוף עד הדקה האחרונה ונתנה כדורסל מהנה מאוד.

שחקן ההגנה -
נואה
כמו שרשמתי - השומר המוביל של קבוצת ההגנה הטובה בליגה.

חמישיית ההגנה -
בברלי , סטיבנסון, לאונרד, איבקה ונואה.

הייתי אולי מחליף את לאונרד בג'ורג', כי הוא שומר אישי נפלא, אבל אין סיבה לתת לאינדאנה 2 נציגים בחמישית העונה.
בברלי פה כי הוא הרכז השומר הטוב בליגה, לא רואה סיבה לא לתת לו.
ואיפה לברון? בתור אחד שראה לא מעט משחקים של ההיט העונה אני יכול להגיד שלברון שומר במקרה הטוב בחצי כוח בעונה הסדירה. שהוא מחליט לשתק מישהו הוא כנראה יצליח, אבל הוא לא תמיד רוצה. עם העייפות של 82 משחקים וחוסר התועלת שלהם והעומס ההתקפי אפשר להבין למה הוא מזייף בהגנה שלא חייבים, אבל לא צריכים לתת לו פרס על זה.

שחקן משתפר -
אנתוני דיוויס.

דארגיץ'/בלדסו הוא גם תחליף מוצלח, אבל אני חושב שדיוויס עשה קפיצה מרשימה ( גם אם טיוויאלית לשחקן במעמדו) משחקן טוב לכוכב בקבוצה עולה... עם אנדרסון בסגל ואם (חתיכת אם) גורדון בריא יש פה בסיס מצוין.

מאמן העונה -
פופ

כמו שכתבתי בת'רד אחר. עצם זה שפופ עם 2 מאמן העונה עד היום זה עוול. המאמן הכי טוב בעשור וחצי האחרונים ( אולי בצוותא עם ג'קסון, נתון לויכוח...).
מילה של כבוד גם לת'יבודו, שלא משנה כמה שחקנים יקחו לו, הוא עדיין ישיג את יתרון הביתיות.
וגם ריספקט להורנסק, אחלה סיפתח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 12:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שקי, כסנטר בחמישייה השלישית הייתי מכניס את דאנקן או האוורד. האוורד נתן ונה סטטיסטית יותר טובה אבל דאנקן הוא עדיין העוגן של הקבוצה הטובה בליגה שאפשר לצפר אותה במקום אחד בחמישייות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 5:36 pm 
Hall of Famer

סיכום העונה מבחינת סטט':
נקודות - דוראנט 32 נק', כרמלו 27.4, לברון 27.1.
ריבאונד - ג'ורדן 13.6, דראמונד 13.2, לאב 12.5
אסיסטים - פול 10.7, מארשל 8.8, וול 8.8, לוסון 8.8
חטיפות - פול 2.5, רוביו 2.3, ת'אד יאנג 2.1. ג'ימי באטלר עם 1.9 במקום הרביעי, וכנ"ל פול ג'ורג' והרוקי מק"ו שהוביל את הרשימה לאורך חלקים נרחבים מהעונה. בלט בהעדרו רונדו
חסימות - אנתוני דיוויס 2.8 (אחרי שרוב העונה היה מעל 3 חס' למשחק, המשחקים האחרונים שהוא שיחק פצוע קצת הורידו את הממוצעים), איבאקה 2.7, דאנדרה ג'ורדן 2.5. מדהים בהימצאו - דאנקן במקום 5 עם 1.9 חס' למשחק.
אחוזי עונשין - בריאן רוברטס (אקס גליל) 94%, נוביצקי 89.9%, רג'י ג'קסון 89.3%
שלשות - קורבר 47.2%, פריג'יוני 46.4%, מייק מילר 45.9%.
אחוזי שדה - ג'ורדן 67.6%, דראמונד 62.6%, הווארד 59.1%. מיד אחריהם לברון עם 56.7%, כשוייד עם 54.5% ובוש עם 51.6%.
איבודים - סטפן קארי 3.8, ווסטברוק 3.8, הארדן 3.6

אם לצאת קצת החוצה מענייני המספרים, אין ספק שהעונה הזאת הייתה בסימן פציעות הכוכבים. דרק רוז, קובי, וייד (שאו שהיה פצוע או שסתם נח 30 משחקים), ברוק לופז, אל הורפורד, ניק ווצ'ביץ', ניקולה פקוביץ', אריק בלדסו, ריאן אנדרסון, ג'יי ג'יי רדיק, ג'רו הולידיי. אני לחלוטין נגד קיצור הליגה ושינוי מתכונת המשחקים הנוכחית, ולו מטעמים היסטורייים. אגב, הפציעה של בלדסו לדעתי אחת המשמעותיות בהיסטוריה של פיניקס מאז תקופת נאש, ואני לא אתפלא אם גם תקופת השיקום כאן התקצרה לעומת מה שהיה צפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 7:44 pm 
Hall of Famer

הרשימה שלך היא לא רשימת כוכבים אם ווצביץ או רדיק מופיעים בה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 10:05 pm 
Hall of Famer

מפתיע שפט בברלי לא מוזכר באף מקום כמועמד לשחקן ההגנה. האיש פשוט לוחץ ומאמלל כל המשחק את הרכז היריב. לדעתי השומר הכי טוב בעמדה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2014 11:28 am 
Junior

בחירות קלות... MVP: דוראנט. משתפר: דראגיץ'. רוקי: MCW. שחקן שישי: קרופורד. הגנה: נואה. מאמן: פופ.

החמישיות הרבה יותר קשות ואני אבחר אחר כך.
רק מילה: אין שום סיכוי ושום סיבה בעולם שפול ג'ורג' יבחר לחמישיה ראשונה. ספק אם הוא סופרסטאר בכלל. אני מסופק אם הוא צריך להיבחר לאחת החמישיות, כי העונה של גריפין, אלדרידג', נוביצקי היתה פשוט טובה יותר, כמעט אותו מספר נצחונות, סטט' טובות יותר מג'ורג' (דירק עם פחות נצחונות בקבוצה הרבה פחות טובה). הם פשוט שחקנים מסוכנים וטובים יותר. יחד עם לברון ודוראנט, אלו חמישה פורוורדים. ג'ורג' יהיה אולי השישי, למרות שאישית-גם הייתי נותן לקווין לאב בעונת קרירה, את הבחירה לפניו. ושימו לב שכל שנה נבחרים בדיוק 6 פורוורדים לחמישיות ללא יוצא מהכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2014 12:41 pm 
Hall of Famer

איכשהו, בכל עונה, הפלייאוף משנה את הדעה של אנשים על העונה הסדירה.
כך היה גם השנה עם היברט וג'ורג', שכולם חשבו שהולכים לטרוף את הליגה ובפועל, היברט נראה כמו חתלתול לא מזיק, וג'ורג' פתח טוב אבל נחלש מאוד בהמשך.
אני חושב שלג'ורג' יש פוטנציאל להיות סופרסטאר. אבל הוא רחוק כמה רמות משם בשלב הנוכחי של הקריירה שלו, בעיקר בהיבט הקליעה וניהול המשחק.
מהיברט תמיד ציפיתי ליותר ואיכשהו קיבלתי פחות. פריים מצוין לביג מן, אבל חסר יסודות בסיסיים של ריבאונד ומשחק פוסט אפ, מה גם שאינדיאנה לא מנסה לפתח את זה אצלו בכלל, ונותנת לו בעיקר לזרוק ג'אמפרים מרחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2014 3:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
בחירות קלות... MVP: דוראנט. משתפר: דראגיץ'. רוקי: MCW. שחקן שישי: קרופורד. הגנה: נואה. מאמן: פופ.

רק מילה: אין שום סיכוי ושום סיבה בעולם שפול ג'ורג' יבחר לחמישיה ראשונה. ספק אם הוא סופרסטאר בכלל. אני מסופק אם הוא צריך להיבחר לאחת החמישיות, כי העונה של גריפין, אלדרידג', נוביצקי היתה פשוט טובה יותר, כמעט אותו מספר נצחונות, סטט' טובות יותר מג'ורג' (דירק עם פחות נצחונות בקבוצה הרבה פחות טובה). הם פשוט שחקנים מסוכנים וטובים יותר. יחד עם לברון ודוראנט, אלו חמישה פורוורדים. ג'ורג' יהיה אולי השישי, למרות שאישית-גם הייתי נותן לקווין לאב בעונת קרירה, את הבחירה לפניו. ושימו לב שכל שנה נבחרים בדיוק 6 פורוורדים לחמישיות ללא יוצא מהכלל.

וואו איזו הגזמה לגבי ג'ורג'... למה לעזאזל לבחור את קווין לאב ש(מעולם) לא הצעיד את הקבוצה שלו לפלייאוף (עם כל הכבוד למספרים שלו) על פני ג'ורג' שהוא המנהיג של מובילת המזרח? שלא לדבר על ההבדל העצום בהגנה בינו לבין שאר הפורוורדים שהזכרת (לאב, נוביצקי, אלדריג' וגריפין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2014 3:39 pm 
Hall of Famer

אני גם לא בטוח במה סטיבנסון באמת מתופקד כגארד יותר מאשר ג'ורג'. שניהם משחקים פחות או יותר על אותה עמדה, כשאם כבר ג'ורג' מרכז יותר (אבל גם סטיבנסון, ככה זה כשהרכז הפותח הוא לא לגמרי רכז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2014 4:01 pm 
Hall of Famer

סטיבנסון דווקא מרכז יותר.
למעשה החלוקה היא שג'ורג' נותן את המסירות ה"פשוטות". את המהלכים המסובכים יותר, החדירות לסל והוצאה החוצה או הורדה לגבוהים, את זה עושה סטיבנסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2014 4:57 pm 
Junior

sir charles כתב:
FLASH כתב:

וואו איזו הגזמה לגבי ג'ורג'... למה לעזאזל לבחור את קווין לאב ש(מעולם) לא הצעיד את הקבוצה שלו לפלייאוף (עם כל הכבוד למספרים שלו) על פני ג'ורג' שהוא המנהיג של מובילת המזרח? שלא לדבר על ההבדל העצום בהגנה בינו לבין שאר הפורוורדים שהזכרת (לאב, נוביצקי, אלדריג' וגריפין)

"המנהיג של מובילת המזרח". כולה 56 נצחונות, וזו קבוצה סופר מאוזנת.
גם גריפין ואלדרידג' יכלו להיות "המנהיגים של מובילת המזרח", אם הם היו במזרח.
כמו שצ'ונסי היה המנהיג של דטרויט מובילת המזרח, וזה לא זיכה אותו ביותר מבחירה אחת לחמישיה שניה ובחירה אחת לחמישיה שלישית.
כך גם ג'ורג', שנתן עונה מדהימה, אבל יש עוד פורוורדים שנתנו עונה אישית טובה יותר (לברון דוראנט אלדרידג' גריפין לאב ודירק), ורובם הרשימו אותי לא פחות בהישגים מג'ורג' באינדי, ביחס לסגל.

קווין לאב סופרסטאר שלם בקבוצה חלשה מדי לפלייאוף מערבי. ההתלבטות בינו לבין אלסטאר מעולה בקבוצת צמרת היא אכן קשה... להוציא את לאב אחרי כזו עונה מהחמישיות זה בעייתי, כמו להוציא את ג'ורג', אבל מלעשות-מישהו מהם (או מהשמות האחרים) כנראה ישאר בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2014 6:05 pm 
מנהל פורום

נראה לי שרשמתי כבר, אבל שיהיה
דוראנט mvp
משתפר דראגיץ׳
רוקי קרטר ויליאמס
שישי קרופורד
מאמן פופ
הגנה אני מסרב לבחור באופן מסורתי, אבל הפעם זה נראה באמת כמו נאוה שהפך את העונה של הבולס החל מהאמצע
חמישייה ראשונה: פול, סטף/הארדן, לברון, דוראנט, נואה
חמישייה שנייה: הארדן/סטף, וול, גריפין, ג׳ורג׳, ג׳פרסון
חמישייה שלישית: דראגיץ׳, לילארד, למרקוס, אנתוני דיוויס, הווארד

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2014 6:10 pm 
Junior

חמישיה ראשונה: פול, קארי, דוראנט, לברון, נואה.
חמישיה שניה: פארקר, הארדן, גריפין , אלדרידג' , דאנקן.
חמישיה שלישית: וול, לילארד, נוביצקי , לאב, ג'פרסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 19, 2014 3:16 pm 
Junior

חמישיה ראשונה: קארי, ג׳ורג׳, דוראנט, לברון, נואה.
חמישיה שניה: פול, הארדן, נוביצקי, גריפין, קאזינס.
חמישיה שלישית: לילארד, דרוזן, כרמלו, אולדרידג׳, דיאנדרה 3000

נערך לאחרונה על ידי קיופיפלו בתאריך ש' אפריל 19, 2014 3:23 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 19, 2014 3:17 pm 
Hall of Famer

קיו, זה ממש לא הציטוט של פלאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 8:38 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
טוב, אז הנה הבחירות שלי. יש סיכוי טוב מאד שהן יעצבנו את כל הפורום פרט לפלאש.

MVP
בחירה ותחזית: קווין דוראנט
לברון לא השאיר ברירה. הוא עדיין השחקן הטוב בליגה והיחיד שהיה יכול לקרוא תיגר על דוראנט העונה, אבל הוא פשוט בחר לא לעשות את זה. גם במקום שבו תמיד היה לו את האדג' על דוראנט - הגנה - הוא פשוט לקח צעד אחורה העונה. לדוראנט העונה הסטטיסטית הטובה בליגה, הקבוצה שלו עשתה יותר, קרב האלפא דוג עם ווסטברוק כבר לא קיים. אין לו תחרות אמיתית על הפרס הזה.

ROY
תחזית: מייקל קארטר וויליאמס
בחירה: מייסון פלאמלי
נאמר כבר מספיק על מחזור הרוקיז המזעזע הזה. אני לא מתלהב במיוחד מהעונות של MCW ושל אולדיפו, שני הפייבוריטים של המדיה. MCW נותן את המספרים הנחמדים שלו בקבוצה מביכה, ובאחוזים לא מרשימים בכלל. אולדיפו נותן מספרים קצת פחות מרשימים בקבוצה רק קצת פחות מביכה. אני מעדיף שחקן שאשכרה נותן אימפקט בקבוצה שאשכרה משנה משהו.

6MA
תחזית: ג'מאל קרופורד
בחירה: מאנו ג'ינובילי
אני לא אוהב את הפרס הזה שנוטה ללכת לשחקני "חמישיה על הספסל" - שחקנים שבעצם משחקים דקות של שחקן חמישיה, אבל מתחילים טקטית על הספסל. קרופורד הוא כזה העונה וכנראה יקבל את הפרס. ג'ינובילי היה פעם כזה, אבל העונה משחק דקות מוגבלות באמת ונותן אימפקט מאד ויזיבילי. גם בלעדיו הספרס היא קבוצה מצויינת. אבל איתו על המגרש היא שירה בתנועה. שאוט-אאוט לטאג' גיבסון שעושה גם הוא עבודה מצויינת אצל תיבודו. אבל לדעתי זה מגיע למאנו.

MIP
תחזית: גוראן דרגיץ'
בחירה: אנטוני דייויס
הפרס הכי קשה לבחור, לחזות וגם לא הכי נעים לקבל, בהתחשב בקללה שצמודה אליו.

DPY
תחזית: ג'ואקים נואה
בחירה: אנדרה איגואלה
עוד פרס שקשה לי מאד לבחור כי להגנה, מה לעשות, קשה לשים לב. הלכתי עם איגודאלה כי גולדן סטייט היא קבוצת ההגנה הטובה במערב, ולאיגי יחד עם בוגוט יש מנייה ענקית בעניין - בעיקר כי שאר החברה בחמישיה שחקני הגנה לא משהו בכלל. נואה כנראה יקבל את הפרס והוא בהחלט ראוי לכל שבח.

COY
בחירה ותחזית: פופוביץ'.
אז נכון, אמרתי פה קבל עם ופורום שלא יכול להיות מישהו אחר מתיבודו לפרס הזה. אז אמרתי. הספרס פשוט ניצחו וניצחו וניצחו וניצחו ואז כולם נזכרו: אה, זה פופוביץ'. זה תמיד פופוביץ'. זה תמיד יהיה פופוביץ'.

EOY
תחזית: דריל מורי
בחירה: בילי קינג
בחירה קצת קונרובורסלית שלי אבל כזו שעשיתי כבר בתחילת העונה. היה את טרייד הצל"ש או טר"ש הזה שהוא עשה, בתחילת העונה זה נראה כמו טר"ש, ועכשיו זה קצת יותר לכוון הצל"ש. אבל חוץ מזה קינג עשה המון מהלכים קטנים העונה שעלו יפה: הבחירה בדראפט של פלאמלי, הפיאקפים הזולים של ליבינגסטון, אנדרסון, ובעיקר הטרייד על מרכוס תורנטון שהפך לאחד השחקנים החשובים שלהם לקראת סיום העונה. מורי לדעתי היה צריך לקחת בעונה שעברה - העובדה שהוא קיבל את הווארד העונה זה יותר מהלך של הווארד ממהלך שלו. כל העבודה שהפכה את זה אפשרי היתה בעונה שעברה. אבל המצביעים אוהבים קצת יותר מדי להסתכל על הרקורד שהם בוחרים את הפרס הזה.

JWK
נבחר כבר ולא ידעתם: לואול דנג
גם אני לא ידעתי עד שהתחלתי לעשות את הריסרץ' לקראת הפוסט הזה. דנג נבחר על העזרה שלו לסודן הדרומית.

NSA
תחזית: מייק קונלי
בחירה: אנערף
הפרס הזה, שהיה פעם הכי איזוטרי, נבחר מבין שישה פיינליסטים על ידי שחקני ה-NBA. הפיינליסטים השנה הם ג'ף גרין, מייק דנליבי, ברדלי ביל, דמיאן לילארד, צ'נינג פריי ומייק קונלי. משום מה נראה לי שקונלי יקח.

TOY
תחזית: סטיב נאש
בחירה: נובמת.
אבל החל מהעונה שעברה יש פרס עוד יותר איזוטרי ! לפרס הזה יש 12 פיינליסיטים, שאין לי מושג מיהם כי אולי עדיין לא נבחרו (הם נבחרים על ידי פאנל אגדות NBA) או כי הליגה לא טרחה לפרסם את זה. בעונה שעברה נבחר צ'ונסי בילאפס, לדעתי העונה יבחר עוד פוינט גארד מזדקן.

AN1
תחזית:
פול, הארדן, דוראנט, לברון, נואה
בחירה:
קארי, הארדן, דוראנט, גריפין, נואה
שוד ושבר ! לברון לא בחמישיה ? כן. אני כידוע בוחר חמישיות לפי עמדות קשיחות. אבל רגע, טענתי פה הלוך וחזור שלברון פאוור ? אז זהו, שככל שהעונה התקדמה מיאמי שיחקה יותר ויותר חמישיות איתו ועם בוש-האסלם, ביסלי-אנדרסן, כאלו דברים. הוא עדיין משחק המון פאוור...אבל קצת קצת יותר סמול. דהיינו, העונה הוא סמול והוא מגורש לחמישיה השנייה.

AN2
תחזית:
קארי, וויד, לאב, דירק, הווארד
בחירה:
פול, וויד, לברון, גריפין, דאנקן

AN3
תחזית:
דראגיץ', לאורי, ג'ורג', דאנקן, ג'פרסון
בחירה:
דרגיץ', דרוזן, ג'ורג', אולרידג', הווארד

AD1
תחזית:
פול, בוורלי, ג'ורג', איבאקה, נואה
בחירה:
רוביו, ג'ימי באטלר, איגודלה, איבאקה ,נואה

AD2
תחזית:
כריס פול, טוני אלן, לאונרד, איגודאלה, היברט
בחירה:
בוורלי, טוני אלן, ג'ורג', ננה, דאנקן
מאד קשה לבחור את החמישיות האלו, כנראה הכי קשה לחזות מכל הבאלוט כי המאמנים בוחרים כאן ויש להם ראש קצת אחר מהעיתונאים (כמו שראינו עם מארק גאסול בעונה שעברה).

AR1
תחזית:
MCW, אולדיפו, ברק, הרדוואי, פלאמלי
בחירה:
MCW, הארדאווי, אטטנקומפו , זלר, פלאמלי

AR2
תחזית:
מקלמור, אוליניק, רייאן קלי, אטטנקומפו, וולטרס
בחירה:
אולדיפו, מקלמור, תומפסון, אוליניק, דיאנג
העמדות הקשיחות בדרך כלל מושכות הכי הרבה חיצים שאני בא לבחור את החמישיות האלו. העונה יש סמולים די מסריחים (אם כי, יחסית לכל המחזור, לא נורא). כמו כן, ההתעקשות של אורלנדו לשחק את אולדיפו בפוינט מורידה אותו לחמישיה השניה. החמישיה הראשונה של הליגה ככל הנראה תכלול שלושה רכזים.

נערך לאחרונה על ידי Amos Gueta בתאריך א' מאי 25, 2014 6:21 am, נערך 9 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 8:49 am 
מנהל פורום

פפפפפחחחחח
בחירות סוף עונה, כשהשחקן הטוב ביקום כבר 5-7 עונות נמצא בחמישייה השנייה של העונה...
אתה אוהב להיות שונה שזה משהו!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 8:53 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא אוהב ולא שונא, אני פשוט עובד לפי כללים מאד קשיחים שאני עושה את הבחירות האלו. לפעמים זה יוצא שונה. לפעמים לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 9:01 am 
מנהל פורום

תמיד זה יוצא עקום,חבל שלא הבנת את זה מזמן...
טריי ברק ככל הנראה יסיים כראנר-אפ ברוקי העונה, והוא אפילו לא בשתי החמישיות שלך

אבל הכי מצחיק זה שהכנסת את וייד לחמישייה השנייה ואתה גם חושב שבאמת יבחרו אותו שם.
על מה ולמה? אחרי היעדרויות כאלו ארוכות+עונה בינונית לחלוטין, לא רואה איך זה קורה, ולא רואה אותו לפני לילארד ו-וול

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 9:45 am 
Hall of Famer

מסכים עם עודד

גם משתמע מהבחירות שאתה עושה הסתמכות נרחבת על סטט' והרבה פחות על מראה עיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 11:29 am 
Junior

נראה כמו הבחירות המוזרות בכוונה שעושים אתרים למיניהם רק כדי לעורר מחלוקת שתגרור רעש-תגובות-טראפיק.

גם אם אפשר איכשהו לקבל את ההיגיון של מי שמחליט לבחור לפי עמדות קשיחות בניגוד לכל העולם בערך,
כאן קשה מאוד להבין את היגיון המשורר, שאומר בעצמו שלברון, למשל, שיחק כמעט חצי מזמנו כפאוור. גם לפי ההיגיון הזה, לברון לכל הדיעות היה הפאוור הטוב העונה, גם אם הוא שיחק קצת יותר כסמול.
כנ״ל לגבי אולדיפו, אמנם שיחק לא מעט כרכז, אבל בערך אותו דבר כשוטינג. אין ספק שהוא היה השוטינג-רוקי הטוב ביותר העונה.

ולגבי פלאמלי כרוקי השנה - בדיחה לא מצחיקה. כנראה הכותב שוכח שמדובר במשחק קבוצתי, ולא מק״ו או אולדיפו סיימו בתחתית הליגה, אלא קבוצתם החלשה שמורכבת מ-14 שחקנים נוספים. פלאמלי התחיל נחמד את העונה אבל עם הזמן נראה אבוד והדקות וההשפעה שלו ירדו מאוד.
מי שחושב שפלאמלי היה הרוקי הטוב ביותר העונה - או שלא ראה יותר מדי (אותו ואת שני הרוקיז הבכירים העונה) או שלא עקב יותר מדי, או שפשוט יכל להיכנס בסוף העונה, לעשות קורלציה בין דקות לנצחונות ולבחור אוטומטית, בלי שום קשר ליכולת שהציגו השחקנים.

ומשפט אחרון לגבי העמדות, יכול להיות שלפני עשור או שניים היה היגיון לבחור לפי עמדות קשיחות.
בימינו, כשהגבולות בין התפקידים הטשטשו כמעט לחלוטין, זה כבר נראה מוזר ודווקאי.
הבחירה צריכה להיות לפי הקבוצה הטובה ביותר שניתן לבנות, לפי יכולת השחקנים וההשפעה שלהם במהלך העונה.
ברור לי שהמחבר היה בוחר לקבוצתו את דוראנט ולברון לפני כל פורוורד אחר, וברור לי (לפי הודאתו) שאף ידוע לו שלברון שיחק דקות רבות כפאוור, אז מכאן גם ברור לי שהיה רצון להיות שונה מהבחירות האחרות ולגרור ביקורות. בזה הצליח, אין ספק.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, d.k., מנחם ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה