shmueliki כתב:
קוף ירוק כתב:
שמוליקי, אתה מפריז בסכומים ולכיוון התחתון לא העליון. כל הזרים של ירושלים ביחד השנה מרוויחים בסביבות המיליון דולר ברוטו. הם מרוויחים שכר לא גבוה יחסית בכלל, דאנקן מרוויח הכי הרבה בסיביבות ה200 אלף דולר.
דונטה לבד אמור לעלות משהו בסביבות 600 אלף דולר ברוטו במקרה הטוב ו900 אלף דולר במקרה הרע. שלא לדבר על דמיי השבחה (20 אחוז מהברוטו) שיצטרכו לשלם לחיפה גם יוסיפו למחיר איזה 100 אלף דולרלפחות.בנוסף החוזה של אליהו בשנה הבאה גדול משמעותית (זה לא חצי עונה זה שנה שלמה עכשיו) הבדל של עוד 300 אלף דולר לפחות כבר.להשאיר את פרחובסקי וקיצ'ן כנראה יצטרכו לפחות להכפיל את השכר וזה משמעותי. בקיצור תוספת של 2-3 מיליון דולר לפחות לתקציב שחקנים. ואני אומר שלא בטוח שהתקציב שם יגדל בכלל ולא הייתי קונה את הקישקושים בתקשורת, יאמין שהתקציב גדל שנתחיל לראות החתמות שמראות את זה. עד היום לא הייתה החתמה כזאת אלא רק החתמות שם "גניבה" ובתקציב דומה לתקציבים של השנים האחרונות.
חוץ מזה אתה מציע את בלייזר לחצי ליגה פה אבל הוא בכלל חתום בהרצליה. אני מניח שאתה בונה על זה שלא תהיה שם קבוצה בשנה הבאה?
אצל ירושלים מסובך לחשב תקציב עם כל השחקנים שעברו שם השנה ...
למשל לגבי אליהו , בדיוק בגלל זה לא כללתי את ההוצאה של כדיר השנה , ואני מניח שזה לא רחוק מלהתקזז .
לא הבנתי איך הגעת לתוספת של 2-3 מיליון דולר ( או שלא דיברת על הסגל שרשמתי ?! ) , הרי בסופו של דבר "הבאתי" 4 שחקנים חדשים ( שניים מהם זולים ) + שידרוג לשלושה קיימים ( כולל אליהו נניח ) שזה בפני עצמו בקושי מגיע לסכום שציינת , וזה מבלי להתייחס לשחקנים שלא ימשיכו .
אני כמובן מעוניין שבלייזר ימשיך בהרצליה , אבל פשוט חושב שהוא אופציה טובה מאוד לכמה מקבוצות הצמרת .
לא מסובך בכלל. שחקנים שעזבו הרוויחו גרושים מלבד כדיר.
כדיר לא מתקזז כי אילת לקחו את כל החוזה שלו ככה שאליהו עלה השנה לירושלים סכום יחסית נמוך (כדיר הרוויח בירושלים 180 אלף דולר נטו). בשנה הבאה הוא יעלה תוספת של איזה 400 אלף דולר ברוטו לעומת מה שכדיר היה אמור לעלות.
איך הגעתי לתוספת של 2-3 מיליון דולר? רק ההחתמות של אליהו (מתחילת העונה) + השידרוגים לפרחובסקי וקיצ'ן + פישר זה משהו כמו 1.5 מיליון דולר. וזה לפני שדיברנו על סמית והסכום שהוא עולה.
לא הבנתי איך בלייזר הוא אופציה טובה לקבוצות הצמרת כשיש לו חוזה בהרצליה? אלא שוב אם אתה חושב שלא תהיה קבוצה בהרצליה בשנה הבאה. גם רוזנפלד הוא אופציה טובה אבל יש לו חוזה בחולון. מסכים שהוא היה יכול להיות מעניין במידה ולא אבל אם תהיה קבוצה בהרצליה למה בדיוק שהם ישחררו אותו לקבוצה אחרת? חיפה, ירושלים או כל קבוצה.