אבו שוקרי כתב:
דווקא אני,בתור אוהד הפועל ירושלים לא חושב שהתגובה של הפועל ת"א פתטית בכלל.
לא מכיר עוד מקום בעולם שמדינה שלמה מגוייסת למען קבוצה. רבאק,היום בבוקר עוד הקדישו שירים ב-88FM למכבי ת"א!
התקשורת עוסקת רק בזה,מדינה שלמה הולכת זחוחה כאילו זה הישג פרטי שלהם.
אני בטוח כשברצלונה זכתה בליגת האלופות התקשורת לא התייחסה במיל לאיך שהתקשורת הישראלית התייחסה. אתה מדמיין לך את הנשיא הספרדי הולך עם עניבה של בארסה יום למחרת?
וחוץ מזה,כל דבר מזה שהנהלת הפועל ת"א פרסמה על מכבי הוא נכון ואמיתי.
אז תגידו שזה פתטי שהנהלת קבוצה כותבת הודעה כזאת,מצד שני, אני לא מכיר עוד קבוצה ששולטת בבריונות ובגסות בכדורסל בארצה (יו"ר המנהלת הוא אוהד מוצהר),ששולטת ככה במדינה (אזרוח זרים מוזרים ומזורזים,כסף ממשלתי שנשפך עליה) כמו מכבי ת"א. באופן כללי אני חושב שקבוצות צריכות להתאגד נגדה.
והמצב היום טוב בהרבה מהעבר.
שמע, אני מסכים שהקרנבל הזה יצא מזמן מפרופורציות, והוא נע על התפר שבין המגוחך למטופש.
אבל מדינה מגוייסת?? זו המילה שבחרת? מה? חילקו צווים? מי משתמטים נעצרו בעוון בגידה למול פני האוייב??
כמו שאני רואה את זה, יש גרעין גדול שמגדיר עצמו כאוהד מכבי ת"א, והוא חוגג. עליו מצטרפים חבורות חבורות של חובבי שמחות, שפשוט באים כדי לחגוג. חלקם בטח לא יודעים את ההבדל בין נבדל ל- 3 שניות.
התקשורת בברצלונה- ובקטלוניה בכלל- חוגגת גם חוגגת את הזכיות של הקבוצה. שאר ספרד פחות חגיגית. אין לי ויכוח איתך שיש טעם לפגם בזה שראש הממשלה והנשיא אצים רצים ומתרפסים כדי להשחיל שתי מילים בשידור חי למאמן הזוכה, שפתאום לא רק מבין בכדורסל, אלא הופך אסטרטג על בשירות רוה"מ.
אבל כל אלה הם תחלואי המדינה, שלא מכבי ת"א אחראית להם, או גרמה להם. כמו שכתבת, מדינה שלמה הולכת זחוחה (כמעט כל המדינה. יש מיעוט שעומד בצד, חלקו מקיא, חלקו מגחך). כנראה שאנחנו מדינה דפוקה בראש, אלא אם כן יש לך הוכחות ששמעון מזרחי שם משהו במים לכולם. יש פה עם דפוק, עם הנהגה רדודה. אז שנחליף עם?? היה מי שחשב על זה ב 77', ולא הסתייע.
אתמול נסעתי באוטו, ושמעתי בגל"צ בשידור חי, את תיאור נחיתת המטוס (כן- נחיתת המטוס ופתיחת הדלתות) של מכבי. זה מגוחך ומטופש. מאז סאדאת לא היה דבר כזה. אבל זו לא בעיה שמכבי ת"א אחראית לה. יש פה עם שלם שצריך פסיכוטרפיה.