סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 7:13 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
יכול להיות שליאור אליהו הוא המנחוס? הגיע ב06/07.שני גמרים(באחד לא היה פקטור) עזב לקבוצה גדולה יותר עם שאיפות והופ זכינו בגביע אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 7:27 pm 
Junior

היה ב2010 מחוץ למכבי,איפה הגביע שלכם בשנה ההיא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 7:31 pm 
Sophomore

למה אתה קטנוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 7:42 pm 
Junior

http://baloncesto.as.com/baloncesto/201 ... 04986.html

סתימת פיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 8:25 pm 
Sophomore

אבו שוקרי כתב:
אורליאן כתב:
אבו שוקרי כתב:
דווקא אני,בתור אוהד הפועל ירושלים לא חושב שהתגובה של הפועל ת"א פתטית בכלל.

לא מכיר עוד מקום בעולם שמדינה שלמה מגוייסת למען קבוצה. רבאק,היום בבוקר עוד הקדישו שירים ב-88FM למכבי ת"א!
התקשורת עוסקת רק בזה,מדינה שלמה הולכת זחוחה כאילו זה הישג פרטי שלהם.
אני בטוח כשברצלונה זכתה בליגת האלופות התקשורת לא התייחסה במיל לאיך שהתקשורת הישראלית התייחסה. אתה מדמיין לך את הנשיא הספרדי הולך עם עניבה של בארסה יום למחרת?

וחוץ מזה,כל דבר מזה שהנהלת הפועל ת"א פרסמה על מכבי הוא נכון ואמיתי.

אז תגידו שזה פתטי שהנהלת קבוצה כותבת הודעה כזאת,מצד שני, אני לא מכיר עוד קבוצה ששולטת בבריונות ובגסות בכדורסל בארצה (יו"ר המנהלת הוא אוהד מוצהר),ששולטת ככה במדינה (אזרוח זרים מוזרים ומזורזים,כסף ממשלתי שנשפך עליה) כמו מכבי ת"א. באופן כללי אני חושב שקבוצות צריכות להתאגד נגדה.

והמצב היום טוב בהרבה מהעבר.

שמע, אני מסכים שהקרנבל הזה יצא מזמן מפרופורציות, והוא נע על התפר שבין המגוחך למטופש.
אבל מדינה מגוייסת?? זו המילה שבחרת? מה? חילקו צווים? מי משתמטים נעצרו בעוון בגידה למול פני האוייב??

כמו שאני רואה את זה, יש גרעין גדול שמגדיר עצמו כאוהד מכבי ת"א, והוא חוגג. עליו מצטרפים חבורות חבורות של חובבי שמחות, שפשוט באים כדי לחגוג. חלקם בטח לא יודעים את ההבדל בין נבדל ל- 3 שניות.

התקשורת בברצלונה- ובקטלוניה בכלל- חוגגת גם חוגגת את הזכיות של הקבוצה. שאר ספרד פחות חגיגית. אין לי ויכוח איתך שיש טעם לפגם בזה שראש הממשלה והנשיא אצים רצים ומתרפסים כדי להשחיל שתי מילים בשידור חי למאמן הזוכה, שפתאום לא רק מבין בכדורסל, אלא הופך אסטרטג על בשירות רוה"מ.

אבל כל אלה הם תחלואי המדינה, שלא מכבי ת"א אחראית להם, או גרמה להם. כמו שכתבת, מדינה שלמה הולכת זחוחה (כמעט כל המדינה. יש מיעוט שעומד בצד, חלקו מקיא, חלקו מגחך). כנראה שאנחנו מדינה דפוקה בראש, אלא אם כן יש לך הוכחות ששמעון מזרחי שם משהו במים לכולם. יש פה עם דפוק, עם הנהגה רדודה. אז שנחליף עם?? היה מי שחשב על זה ב 77', ולא הסתייע.

אתמול נסעתי באוטו, ושמעתי בגל"צ בשידור חי, את תיאור נחיתת המטוס (כן- נחיתת המטוס ופתיחת הדלתות) של מכבי. זה מגוחך ומטופש. מאז סאדאת לא היה דבר כזה. אבל זו לא בעיה שמכבי ת"א אחראית לה. יש פה עם שלם שצריך פסיכוטרפיה.

או הו, בטח שמכבי אחראית למצב הזה.
מנהליה ומזרחי בפרט גרמו בעקיפין ולא בעקיפין לציבור הרחב לחשוב שמכבי זה נבחרת ישראל ושזאת הצלחה לאומית על כל המשתמע מכך.
זה כבר הרבה מעבר לסתם "גאווה ישראלית",זה כבר מדינה שלמה שמגוייסת. איך תקרא להתעסקות של התקשורת במכבי בזמן הפיינל פור? או לצבא האוהדים (חלקם הגדול טרמפיסטים,ולא שיש לי בעיה עם זה-אבל זה מראה על כוחה של מכבי)?

אז מזרחי כן שם לנו משהו במים...
הבנתי.

אתה בעצם טוען שמכבי ת"א דאגה לסמם את ההמונים? מה זה "גרמו בעקיפין ולא בעקיפין"? היפנטו את המדינה? סימום באמצעות מלאך?

או שהם פשוט זכו בששה גביעים אירופאים, משהו שאף קבוצה ישראלית אחרת לא עשתה בשום ענף, וזה מתחבר טוב מאד לקהל הישראלי, שאוהב הצלחות מהירות ומתחבר להצלחות. בעיני זה קצת כמו קקה שנדבק לספינה ואומר "הפלגנו", אבל מילא.

אני בז לתופעה, ואפילו נבוך ממנה, אבל להאשים את מכבי בזה? אתה מבין מה עשית? אתה מאשים את מכבי ת"א, בזה שעמך ישראל הוא עמך ישראל? אתה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 8:45 pm 
Freshman

לא רק שמזרחי לא "אשם" בזה, אני חושב שהפרס היחידי שמגיע למזרחי לקבל זה איש השיווק של המאה.
המיתוג של מכבי כקבוצה של המדינה זה מהלך מבריק של מזרחי שהכניס למכבי הון עתק
מזרחי ממש לא אשם שאנשי תקשורת התבלבלו ובגדו בציבור. רפאל נאה דוגמא מצוינת לכך
כל העיתונאים שאמרו שידעו על פרשת פאנן ולא דיווחו
מזרחי גם לא אשם שהערוץ הציבורי בחר להעביר למכבי החל משנת 99 ועד שנת 2005 26 מיליון דולר.
ואני לא יודע כמה כסף עבר שם קודם.
מזרחי עשה מה שטוב לקבוצה שלו וכל זמן שלא עבר על החוק {כמו במקרה השופט חריפאי שאותו מזרחי שיחד} אין לי טענות אליו בנושא הזה
יש לי טענות לכל האנשים שתבלבלו בדרך.
ויש לי טענות לאנשים שבוחרים לשמר את המצב ולא לתקן אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 9:02 pm 
Freshman

alma כתב:
לא רק שמזרחי לא "אשם" בזה, אני חושב שהפרס היחידי שמגיע למזרחי לקבל זה איש השיווק של המאה.
המיתוג של מכבי כקבוצה של המדינה זה מהלך מבריק של מזרחי שהכניס למכבי הון עתק
מזרחי ממש לא אשם שאנשי תקשורת התבלבלו ובגדו בציבור. רפאל נאה דוגמא מצוינת לכך
כל העיתונאים שאמרו שידעו על פרשת פאנן ולא דיווחו
מזרחי גם לא אשם שהערוץ הציבורי בחר להעביר למכבי החל משנת 99 ועד שנת 2005 26 מיליון דולר.
ואני לא יודע כמה כסף עבר שם קודם.
מזרחי עשה מה שטוב לקבוצה שלו וכל זמן שלא עבר על החוק {כמו במקרה השופט חריפאי שאותו מזרחי שיחד} אין לי טענות אליו בנושא הזה
יש לי טענות לכל האנשים שתבלבלו בדרך.
ויש לי טענות לאנשים שבוחרים לשמר את המצב ולא לתקן אותו

אתה מתכוון שילם על זכויות שידור , כדאי לדייק מידי פעם .

אני בטוח שלהעביר את הכסף לכדורגל הישראלי על הרייטינג החד סיפרתי שלו הרבה יותר משתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 9:04 pm 
Junior

וזה ביום שמדווח שרשות השידור משקיעה 4 מליון דולר באירוע ספורט אחד בלבד (מונדיאל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 9:23 pm 
Junior

אם כבר לדייק מר עדן יוסי, אולי כדאי להרחיב ולהזכיר שמנכ״ל הערוץ הראשון בכבודו ובעצמו הודה שחתר והצליח להגדיל את תשלומי זכויות השידור מתוך אג׳נדה אישית להעצים את הקבוצה הפרטית על חשבון כסף ציבורי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 9:25 pm 
Freshman

שכחתי להוסיף שבנוסף לשמונה מיליון הדולר בעונה שבחר הערוץ הציבורי להעביר למכבי,
סכום שאני בספק גדול אם ערוץ אחר באירופה שילם אי פעם עבור המוצר הזה,סכום שאף ערוץ טלוויזיה מסחרי מעולם לא הציע למכבי אפילו משהו שקרוב אליו. מלבד כל זה נתן הערוץ הציבורי את כספי החסויות למכבי.
הערוץ הציבורי שחשב שהמוצר שווה סכום אדיר של שמונה מיליון דולר בשנה לא חשב שראוי שהחסויות למשחק יכסו חלק מהעלות.
גם חומרי הארכיון לשידורים שהערוץ העביר תמורת שמונה מיליון דולר בעונה שייכים מתוקף ההסכם למכבי תל אביב.
שחיתות שלטונית ממדרגה ראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 9:44 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
אם כבר לדייק מר עדן יוסי, אולי כדאי להרחיב ולהזכיר שמנכ״ל הערוץ הראשון בכבודו ובעצמו הודה שחתר והצליח להגדיל את תשלומי זכויות השידור מתוך אג׳נדה אישית להעצים את הקבוצה הפרטית על חשבון כסף ציבורי.

רק למען הדיוק- הכוונה שלך היא למנכ"ל רשות השידור.
אגב, ה-1 שהעביר למכבי סכום שחצה את המליון לעונה היה מוטי קירנשבאום, בחוזה שהם חתמו עם מכבי ב-194 כמדומני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 10:19 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רק אני שמתי לב לזה שבסרט הזכייה הרשמי של היורוליג, מישהו מאלה שמצלמים את השחקנים בחדר ההלבשה אחרי המשחק אומר "יא שרמוטות מגעילות" על החברות שלהם?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 11:45 pm 
Sophomore

זה אדיר מילר ורן שריג. (אבל תביא לינק בכ"ז).
אגב, רק היום נפל לי האסימון שגבי בר נתן, האוהד ההזוי עם הקסקט שנוסע לכל משחק חוץ, זה אבא של רועי בר נתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 8:21 am 
Hall of Famer

האייטם הראשון באזור הוידאו של אתר היורוליג.
קודם כל הסרט עצמו מעניין, כל מיני צילומים מאחורי הקלעים לפני, תוך כדי ואחרי המשחק.
האמירה המדוברת ב-5:24.

בינתיים, אולימפיאקוס במחווה יפה מאד, ונשיא צסק"א לא מתאפק ונשפך על מסינה - וגם נותן רמז לבאות.
http://sports.walla.co.il/?w=//2748261

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 11:26 am 
Sophomore

בהחלט נשמע משונה שמישהו ידבר ככה בפנים שלהם ( לפחות לנדסברג בארץ מספיק זמן בשביל להבין קללות). הייתי מהמר על איזה סוג של דאחקה על השחקנים עצמם, אבל אם לא זה באמת גועל נפש.
אגב הזכייה בגמר- בלינק הרצ"ב מפורט כמה אלקטרה נדפקו מהזכייה (בטח חשבו שההסכם הזה מעולה להם).
http://www.globes.co.il/news/article.as ... lders_2605

המידע הכי מעניין - לא ידעתי שנדב ויתר החברים שמקפידים על הכינוי אלקטרה, בעצם דואגים לשלומו של הסכם החסות ולהצלחתו, בניגוד לתקשורת האדומה שמתעקשת על מכבי כדי לדפוק אותה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 11:28 am 
Hall of Famer

וחייבים לומר שהבלונדינית הזאת.... :twisted:
אבל ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 11:59 am 
Hall of Famer

זה נשמע כאילו זה בא ממישהו שעומד בצד ומצלם. אוהד או צלם תקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 12:33 pm 
Sophomore

אורליאן
עמי הוא עמי,אבל מישהו מינף את זה ועשה מהלכים כשרים אך מסריחים.
הדברים שלובים זה בזה, מכבי ע"י שליטה מוחלטת בתקשורת גם באמצעים עוינים (כתבים שלא כתבו בעד מכבי או חלילה נגדה פוטרו או הופעלו עליהם לחצים)
סיממה את ההמונים. לדעתי זה עוורון לאמר שלמכבי אין יד בדבר הזה.

ראי, אמרת ששמעון פרס לא עבר את הגבול האדום ושלא אכפת לך נכון?
תראה את זה: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 69379.html

פרס: "אתם השגרירים הכי טובים. פרס נובל מקבלים אלפים, גביע כזה רק מעטים. אתה מבין? פרס נובל<זכייה ביורוליג
וכמו כן הוא מבקש מבלאט ודייויד בלו להשאר במכבי!

גם עכשיו תגיד שזה בסדר ואובר רגישות מצידי.

אורליאן- הדברים האלה הם מסוג הדברים שמסממים את ההמונים ולמכבי ועוד איך יש יד באנשי השררה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 12:38 pm 
Hall of Famer

כן, אני עדיין חושב שזה אובר רגישות. פוליטיקאים מנסים למנף כל הישג להם ועבורם, וזה היה קורה באופן דומה עם כל אחד שהיה מביא הישג כזה.
אם לי לא מפריע שהיה קורה דבר כזה עם הפועל למשל, אז כן, אובר רגישות. כשירושלים זכתה ביול"ב היה סביבה פסטיבל גדול, הוא נעצר לרוע מזלם כיוון שמכבי זכתה 3 שבועות אחר כך ביורוליג בצורה שזכתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 1:47 pm 
Sophomore

אתה משווה בכלל את הפסטיבל שהיה בהפועל ירושלים לזה? אתה רציני?
אמרות כאלה של נשיא המדינה מפריעות לי, וזה חצה בהרבה מאוד את גבולות הטעם הטוב.

נשיא שקורא לשחקנים להשאר בקבוצה? אין לך בעיה עם זה? וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 1:48 pm 
Sophomore

אם משפט חנפנות מצוי (אווילי למדי וגם לא נכון- יש יותר זוכי יורוליג בשנה מזוכי פרס נובל), חסר חשיבות, שנועד לצרכי סמול טוק של ארוע יחצנות של כל המעורבים בדבר ושאפילו ילד בן 12 מבין שאין בו כלום, אז נראה לי שההמון היחיד שסומם פה הוא אתה.
מצד שני ייתכן שגם פרס ואולמרט (כרוה"מ) סוממו כי תראו מה שני המשתפי"ם עם מנגנון החושך התמנוני של דני קליין אמרו להפועל כשזכתה בגביע!
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3509583,00.html ("סימלתם את ישראל"! לאומנות! פאשיזם!)
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3508245,00.html (ראש הממשלה מצהיר על עצמו שהוא שותף של קבוצה! איפה הממלכתיות?)
כמו כן, במידה והרשימה של העיתונאים שפוטרו והופעלו עליהם לחצים כדי שלא יכתבו נגד מכבי לא מוחזקת במרתפי השב"כ והתעדכנה מאז אריה מליניאק בשנות ה-90 נשמח אם תעניק לנו את הזכות לשמוע על אחד או שניים מביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 1:50 pm 
Hall of Famer

כן, אין לי בעייה עם זה. אפשר לחשוב, כשהוא בקבלת פנים על הישג בינלאומי. ביג פאקינג דיל.
והפסטיבל של ירושלים היה גדול מאד בזמנו, אבל מאד קצר לצערם - בגלל ההישג של מכבי זמן מאד קצר אחרי זה והצורה שבה הגיע.

עריכה: יפה הורטון, אני אפילו לא חיפשתי. עד כדי כך זה חשוב.

עריכה שנייה: שים לב הורטון, פרס לובש עניבה אדומה בקבלת הפנים של ירושלים!! בזיון!! חוסר ממלכתיות!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:00 pm 
Hall of Famer

בושה. קבלת פנים אצל הנשיא אחרי זכיה בגביע המדינה, מול קבוצה אחרת? זה אפילו לא היה ניצחון מול הגויים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:01 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
כן, אין לי בעייה עם זה. אפשר לחשוב, כשהוא בקבלת פנים על הישג בינלאומי. ביג פאקינג דיל.
והפסטיבל של ירושלים היה גדול מאד בזמנו, אבל מאד קצר לצערם - בגלל ההישג של מכבי זמן מאד קצר אחרי זה והצורה שבה הגיע.

עריכה: יפה הורטון, אני אפילו לא חיפשתי. עד כדי כך זה חשוב.

עריכה שנייה: שים לב הורטון, פרס לובש עניבה אדומה בקבלת הפנים של ירושלים!! בזיון!! חוסר ממלכתיות!!

שורה תחתונה , תן לפוליטיקאי הזדמנות לתפוס טרמפ ,הוא יקפוץ עליה בשתי ידיים.השאלה רק כמה כלי תקשורת הוא יזמין איתו :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:01 pm 
Sophomore

המתנה לישיבה שמתעכבת... חיפשתי איזה קבלת פנים אצל קצב אחרי היול"ב והגעתי לזה (אולי העלימו את הידיעה על קצב...) לא יודע אם זה כזה חשוב אבל אם נציל קצת את אבו שוקרי מהחשיבה הקונספירטיבית על סימום המונים ושתילת מחשבות שליליות במוח הציבור דיינו.

עריכת אוףטופיק- התמונה של אולמרט ממשמש את הגביע היא פרייסלס. בודק אותו כמו שמאי מומחה שמנסה לראות אם יש שם קצת זהב... גם הציטוט של דני קליין על השאיפה לראות את אולמרט עוד שנים רבות כמנהיג נראה היום משונה משהו

נערך לאחרונה על ידי אד הורטון בתאריך ד' מאי 21, 2014 2:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 37 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: