peshtol כתב:
hagai_sela כתב:
אם כבר בוסטון, הנה הצעה:
בוסטון מקבלת את קווין לאב וצ'ייס באדינג'ר. מינסוטה מקבלת את ג'ארד סאלינג'ר, ברנדון באס, הבחירה השישית בדראפט 2014, הבחירה של הקליפרס ב 2015, הבחירה של הנטס ב 2016 וטרייד אקספשן של 10.275 מליון דולר מהטרייד על פירס.
מיני מורידים את החוזה המזעזע של באדינג'ר, מקבלים פאוור פותח סביר ועוד מחליף, בחירה מעניינת השנה ועוד בחירה של הנטס עוד שנתיים שיכולה להיות בלוטרי.
ההבדל מהטרייד עם אינדי הוא שהם לא מקבלים סטאר מוכח. מצד שני, יכול להיות שהם יוציאו שניים כאלה מהטרייד הזה.
יש עוד המון אופציות לשלב צעירים ובחירות דראפט של הסלטיקס (אוליניק, עוד שתי בחירות של הנטס, אייברי בראדלי).
זה יוצא טרייד לא משתלם לסלטיקס, ובנוסף אני גם לא חושב שהם יהיו מעוניינים בטרייד כזה.
למה להם להעביר את סאלינג''ר (לאב לעניים) + באס שמסיים חוזה גדול (8 מיל) בשביל לאב שמסיים חוזה בסוף העונה + החוזה המזעזע של באדינג'ר (שעבר פציעה רצינית וטרם התאושש) + מישכון הבחירות העתידיות שאיינג' עבד כל כך קשה כדי להשיג.
עריכה - עכשיו גיליתי שלאב בן 25, אני רואה אפשרות לטרייד בסגנון אבל עם מחיר מעט יותר נמוך (כלומר פחות בחירת דראפט סיבוב ראשון ו/או החוזה של באדינג'ר)
לדעתי אתה לא ריאלי. סאלינג'ר הוא פאוור פותח סביר ותו לא. אני לא רואה אותו מגיע לאולסטאר לעולם. באס הוא סתם פילר. החוזה של באדינג'ר הוא גלולת רעל, אבל לא קריטי לסלטיקס כי ממילא אם הם לוקחים את לאב לא חושב שיהיה להם הרבה קאפ ספייס.
בוא נפרק את נושא הבחירות:
בחירה 6 השנה מספיקה בשביל הרמה השניה של שחקנים בדראפט הזה. אפשר למצוא בה סטארים, אבל הסיכוי לא גבוה במיוחד. רוב הסיכויים לבחור בה שחקן חמישיה טוב.
הבחירה של הקליפרס בשנה הבאה תהיה 20 ומשהו, אלא אם אף שחקן לא יסכים לשחק שם. בדרך כלל שחקנים מבחירות כאלה לא שורדים יותר מדי בליגה, הבסט קייס סצנריו הוא לבחור בה שחקן חמישיה סביר מינוס בקבוצה בינונית או גרועה ומחליפים בקבוצות טובות.
הבחירה של הנטס עוד שנתיים היא הימור. כל עוד פרוחורוב שם ושופך מליונים קשה לי להאמין שהם יגיעו ללוטרי.
מה שיוצא הוא שבמקרה הממוצע לאב עובר בשביל שחקן חמישיה טוב, שחקן חמישיה סביר ועוד שני מחליפים או אפילו פחות מזה. נראה לי סביר לגמרי.