סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 31, 2014 7:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
חוצפן חיובי כתב:
עמוס לב כתב:
חוצפן חיובי כתב:
אני לא חושב שנכון לנקז את כל העונה לתוך פלייאוף-גביע-אירופה, כשלמעשה חלק גדול מהעונה שאותו לא ממש ספרתם מורכב מהליגה הסדירה שבה ירושלים נתנה את הקמפיין הכי טוב שלה לפחות בחמש השנים האחרונות.

מעניין שכשהיה מדובר בקבוצה שלך, אז הפסדי הפלייאוף הגדירו את העונה ככישלון טוטאלי של אדלשטיין. רק נציין שהתגובה שלך נכתבה לפני הניצחון של י-ם ותרחיש של סוויפ היה מאד הגיוני.

אני לא מבין את אוהדי ירושלים שמדברים על כך שזה היה המשחק האחרון במלחה. חיפה לא קבוצה גדולה והסדרה בהחלט יכולה לחזור למשחק גורלי במלחה. ואפילו זה לא חייב להיות משחק הסיום של מלחה.

מעניין שאתה ממציא לי דעות. איפה ומתי בדיוק כתבתי שהעונה הייתה כישלון טוטאלי של אדלשטיין?

צודק, מתנצל, זה היה אוהד אחר שדיבר על כך שהפועל כישלון העונה, בגלל הפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 31, 2014 9:40 pm 
Sophomore

קצת באיחור כי הגעתי הביתה דקה לפני שבת ובכל זאת:

1. מלחה היה אתמול בשיאו, תצוגת עידוד ודחיפה בשורה אחת עם המשחקים הגדולים של המועדון וזה חילחל יפה מאוד לשחקנים על הפרקט, בניגוד למשחק 1 שהתאפיין במה שנקרא בעגה הצבאית 'אס"ק'. מעבר לנוסטלגיה ולרומנטיקה שהייתה מסביב, השעה 15:00 בשישי בצהריים שוב עושה את שלה. בעיניי שישי בצהריים זו משבצת מעולה לכדורסל, והגיע הזמן לחשוב על זה לא רק כשיש סופת שלגים בירושלים או אירועים בסגנון.

2. התלונות על השיפוט מוגזמות לחלוטין. היה שיפוט לא טוב (גם גילי כהן אמר את זה בכנות מרשימה בפוסט בפייסבוק), עם שריקות נקודתיות פה ושם שהלכו אלינו אבל לא מעט שריקות גבוליות שגם הלכו לכיוון הירוק. חיפה קבוצה שמשחקת הגנה סופר אגרסיבית (אני בכוונה נמנע בשימוש מהמילה אלימה, כי זה לחלוטין לגיטימי), משתמשת יופי בפאולים כדי למנוע סלים קלים וכל מאבק מיקום מול דונטה/קוז'י/הנינג הוא מלחמת עולם. אי אפשר מצד אחד להתפאר בזה שחיפה משחקת כמו גברים וירושלים משחקת בצורה רכרוכית ואז להתלונן על כמות העבירות שנשרקות נגד חיפה לעומת ירושלים.

3. אני מתקשה להבין את הדיבורים על מהפך אפשרי בסדרה.
חיפה שיחקו אתמול באמת משחק איום ונורא ועדיין היו רחוקים 2 דקות של פוקוס מלקחת את העסק כשהפועל שיחקה על שאריות אדי הדלק. רק יום קליעה מטורף מ-3 יכול להשאיר את המשחק חי, בכל קונסטלציה אחרת לטעמי זה 15-20 לפני הרבע האחרון. מצד שני - לא האמנתי שאפשר לקחת גם את המשחק הזה, והלחץ עכשיו נמצא כולו על הצד הירוק.

4. אם יש דבר אחד טוב שיצא משרשרת הפציעות בהפועל זה הדקות לאדם אריאל. הרגליים עדיין כבדות, אבל הילד בנוי יופי מבחינה פיזית, תוקף בלי פחד את הטבעת [כמה ילדים בגילו רואים את דונטה סמית' מולם והולכים עד הלוח?] גם אחרי איבוד כדור, ובמגבלות היכולת ההגנתית שלנו מכניס לא מעט אנרגיה. תענוג לראות אותו, וחבל שרק בלית ברירה גרינברג זורק אותו למים בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 31, 2014 11:35 pm 
Junior

חיפה משחקת מאוד אגרסיבי ולכן התלונות על השריקות לעבירות הרבות מוגזמות, להיפך אני חושב שעובד כאן הכלל של תעשה 100 עבירות וישרקו רק 50. בסך הכל לא היה שיפוט טוב והיו טעויות לשני הצדדים, אבל ההתבכיינות החיפאית (וגם של כמה מכביסטים פה) ממש מוגזמת.
בירושלים מסתבר עכשיו עד כמה היבוש של מנקו ואריאל פגע בקבוצה. מנקו ובמידה מסוימת גם אריאל פחדו לקחת זריקות ואם אריאל עוד חדר כמה פעמים ובסך הכל נתן משחק לא רע, מנקו לא ממש סיפק את הסחורה, אבל האשמה היא בעיקר של גרינברג שבחודשים האחרונים פשוט ייבש אותם.
בסופו של דבר אני לא רואה את הפועל לוקחת את המשחק ביום שני, בטח לא עם הרוטציה הקצרה שיש לה. מעבר לזה קשה לי להאמין שחיפה יוכלו להחטיא שוב כל כך הרבה.

ושאלת חוקה לסיום - משהו כמו שלושים שניות לסוף היה פסק זמן של הפועל ואחריו הפועל הוציאה את הכדור מאחורי הסל שלה, האם בשתי הדקות האחרונות לא אמורים להוציא בצד של היריבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 12:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אלו מכביסטים בדיוק התלוננו על השיפוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 12:23 am 
Hall of Famer

Dovi, Itai, וכמובן, הדובדבן שבקצפת, לפטופ. אני כותב מהטלפון, אז אין כוח ללנקק להודעות האלה. חפש במעלה הת'רד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 12:32 am 
Junior

sir charles כתב:
אלו מכביסטים בדיוק התלוננו על השיפוט?

תלך לדף 12

ובינתיים אני רואה שאורן ענה לך, ועל זה נאמר שיש מי שמלאכתם נעשית בידי אחרים :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 12:38 am 
Senior

רוב טעויות השיפוט לדעתי לא היו בשריקת העבירות לחיפה, אני חושב שדיי ברור שבקבוצה מאד אגרסיביים (לדעתי אפילו הנינג היה צריך לצאת מוקדם יותר הוא מרביץ חופשי במאבקי מיקום) אלא לחוסר אחידות בולט, עבירות ומגע שנשרק בצד אחד לא נשרק בצד השני. ירושלים הלכו לקו הרבה מאד על עבירות מגע קטנות שבצד השני לא נשרקו. זה בנוסף לעוד כמה שריקות גבוליות במהלכי מונמטום כמו צעדים של רוט שלא היו, העניין עם החילוף, עבירה תוקף של הנינג וכו' בהחלט גרמו להרגשה הצודקת שהשיפוט היה ביתי. זה לא כמות העבירות שנשרקות לחיפה וזה אף פעם גם לא המדד, זה העיניים של בערך כל מי שראה את המשחק (וניסה באמת להיות אובייקטיבי). במשחק צמוד כזה שהרמה נמוכה לכמה שריקות לצד השני יש אימפקט מאד גדול. במיוחד שההרגשה הייתה שהשריקות האלה מגיעות רק בצד אחד ותמיד שהקבוצה שבצרה צריכה אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 12:42 am 
Hall of Famer

"ההרגשה הצודקת". אהבתי.

וכל עוד תמשיכו להעלות את הקשקוש הזה עם החילוף לפני הזריקה של רוט, טענת ה"מנסה להיות אובייקטיבי" תיראה יותר ויותר, איך לומר בעדינות, אמינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 1:00 am 
Junior

בכלל די מפליא שקבוצה שעלתה לחצי הגמר בזכות טעות שיפוט - ואני מתכוון לזה שלא שרקו לעבירה של רנדל על הניקאט שניה לסיום ההארכה במשחק החמישי שהיתה שולחת אותו לקו עם אפשרות לנצח את המשחק - מתלוננת על שיפוט. מעבר לזה ולא ראיתי שמישהו העיר על זה, פרנקו היה צריך לקבל טכנית על ההתנהגות שלו ולא משנה בכלל אם הוא צדק או לא בטענה שלו למזכירות. יש גבול למה שמותר למאמן לעשות לטעמי הוא חצה אותו בצורה ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 1:08 am 
מנהל פורום

נו באמת על כל פעם שפרנקו יצא מהקווים הגרינברג שלנו יצא שלוש פעמים
השיפוט נטה לנו חסד במשחק הזה
לא בוטה סטייל משחק מכור אבל בעיקר לא שרקו לנו עבירות שביצענו.

זה בלי קשר לעובדה שאני מסכים וגם הקוף מסכים שחיפה מרביצה 100 פעמים כדי לקבל רק 50 שריקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 1:18 am 
Junior

uriel17 כתב:
נו באמת על כל פעם שפרנקו יצא מהקווים הגרינברג שלנו יצא שלוש פעמים
השיפוט נטה לנו חסד במשחק הזה
לא בוטה סטייל משחק מכור אבל בעיקר לא שרקו לנו עבירות שביצענו.

זה בלי קשר לעובדה שאני מסכים וגם הקוף מסכים שחיפה מרביצה 100 פעמים כדי לקבל רק 50 שריקות

אני לא מדבר על יציאה מהקווים אלא על כמה מחוות גוף כלפי השופטים - מעבר לכך אני בהחלט לא אוהב את ההתנהגות של גרינברג והויכוחים האין סופיים עם השופטים. אני חושב שזה רק פוגע בהפועל. ובכלל אני חושב שגרינברג הוא אחת מהחוליות החשות בהפועל של השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 2:44 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
בליגה הישראלית לא צריך יותר מגבוה וחצי. למעשה עדיף ככה, שאריאל ודופרי ישחקו 4 מצידי. .

לא מאמין שנכתבה פה הצעה שאדם אריאל ישחק 4 , וזה עבר מתחת לרדאר .
על מי הוא ישמור בדיוק ?!

לא ראיתי את משחק 3 ( בניגוד לשניים הראשונים ) , אבל לא הופתעתי מהניצחון של ירושלים . כפי שהוזכר פה , גם ב-NBA רואים לא אחת קבוצת שבאה למשחק חוץ עם יתרון משמעותי בסידרה , ומפסידה לקבוצת הבית שנותנת "פוש" אחרון לעיני הקהל שלה .
אני אופתע אם משחק מספר 4 ייגמר בהפרש חד-ספרתי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 10:57 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

מגדל רוכשים כרטיסים ליציעים של חיפה אבל נודע לי שהם פשוט לא יוכנסו להיכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 10:59 am 
מנהל פורום

אין מקום ביציע ארבע אז אין ברירה
למה שלא יכניסו? הם יבואו בירוק ורק אחרי שהמשחק יתחיל יחליפו לאדום, אף אחד לא יסלק אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 11:17 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
אין מקום ביציע ארבע אז אין ברירה
למה שלא יכניסו? הם יבואו בירוק ורק אחרי שהמשחק יתחיל יחליפו לאדום, אף אחד לא יסלק אותם

לפי חוקי המנהלת מגיע לירושלים 500 כרטיסים
אם הם קונים יותר הם "תופסים" את המקומות של הקבוצה המקומית
אני יודע שבכדורגל לא מאפשרים דברים כאלה בוודאות
בכדורסל פחות מקפידים אני חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 11:19 am 
Hall of Famer

מושבע, גם בכדורגל עם קצת תרגילים ותעוזה מצליחים, ע"ע ההסתננויות הקבועות של אוהדי מכבי בדרבים לשער 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 11:20 am 
מנהל פורום

הדבר היחיד שאתם יכולים לעשות זה לבקש תעודת זהות עם כתובת באיסוף הכרטיסים ומי שבא מירושלים לא יקבל כרטיס אבל זה יסרבל מאוד אאת קניית הכרטיסים ורוב האוהדים של הפועל בכלל לא גרים בירושלים

שטויות, תגלו רוחב לב של מנצחים, את הסידרה כבר ניצחתם, מה נישאר לנו? קצת פוזה ביציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 11:24 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
הדבר היחיד שאתם יכולים לעשות זה לבקש תעודת זהות עם כתובת באיסוף הכרטיסים ומי שבא מירושלים לא יקבל כרטיס אבל זה יסרבל מאוד אאת קניית הכרטיסים ורוב האוהדים של הפועל בכלל לא גרים בירושלים

שטויות, תגלו רוחב לב של מנצחים, את הסידרה כבר ניצחתם, מה נישאר לנו? קצת פוזה ביציע?

חחח אוריאל ..אתה מנסה להרדים אותנו ?
במילא אין לכם סיכוי בגמר עם הרכב כזה קצר. תגלו אחווה של שונאי מכבי ת"א
תשאירו את האוהדים בבית ,נסגור על 10 הפרש מכובד ודי, מה לא ככה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 11:29 am 
מנהל פורום

תנו לנו קצת מקומות ואנחנו ניתן לכם את רייט ודאנקן לגמר נגד מכבי

הולך?
ברור שאתם בנויים הרבה יותר מאיתנו להתמודד מול מכבי, תשאירו את יציע ארבע לאדומים, נבוא לעודד אותם גם נגד תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 11:37 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
תנו לנו קצת מקומות ואנחנו ניתן לכם את רייט ודאנקן לגמר נגד מכבי

הולך?
ברור שאתם בנויים הרבה יותר מאיתנו להתמודד מול מכבי, תשאירו את יציע ארבע לאדומים, נבוא לעודד אותם גם נגד תל אביב

חחחח ,על הטרייד אני מסכים
נגד ת"א אם נגיע, לא צריכים חיזוק ביציעים .זה הדאגה האחרונה שלי

ולאוהדי מגדל :

שימו לב, לפי הנחיות משטרת ישראל ובעקבות מקרי עבר, לא תתאפשר כניסתם של אוהדי הפועל ירושלים ליציעים 9-10 ו-23-24. בנוסף, לא יתאפשר מעבר בין יציעים.
במידה ונרכשו כרטיסים ליציעים לא נכונים, נא להתקשר למשרדי הקבוצה בדחיפות, 077-2008777 בשביל לשנות את מיקום הכרטיס.
למען הסר הספק, מי שיימצא עם כרטיס למיקום לא נכון, יישאר מחוץ לאולם גם אם ברשותו כרטיס כניסה.

נערך לאחרונה על ידי juror13 בתאריך א' יוני 01, 2014 11:50 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 11:49 am 
Sophomore

במשחק 2 היו לא מעט קרחות ביציעים שנראו היטב בטלוויזיה. מה הלחץ הגדול עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 11:54 am 
מנהל פורום

מה זה אוהד הפועל ירושלים?
לבוש באדום? שר "הפועל עולה?" תגדיר אוהד הפועל
אהדה זה בלב, מי יכול להיכנס ללב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 11:57 am 
Sophomore

המושבע ה-13 כתב:
uriel17 כתב:

ולאוהדי מגדל :

שימו לב, לפי הנחיות משטרת ישראל ובעקבות מקרי עבר, לא תתאפשר כניסתם של אוהדי הפועל ירושלים ליציעים 9-10 ו-23-24. בנוסף, לא יתאפשר מעבר בין יציעים.
במידה ונרכשו כרטיסים ליציעים לא נכונים, נא להתקשר למשרדי הקבוצה בדחיפות, 077-2008777 בשביל לשנות את מיקום הכרטיס.
למען הסר הספק, מי שיימצא עם כרטיס למיקום לא נכון, יישאר מחוץ לאולם גם אם ברשותו כרטיס כניסה.

פתח נפלא לקבוצה כמו מכבי שלא רוצה "מסתננים" אדומים ביציעים שלה במשחקי גביע וכדו. האם היו מקרי אלימות קיצוניים בעבר בין שתי הקבוצות שמצדיקים את ההוראה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 11:58 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודם כל כן, אוריאל, אני מניח שאלה אמצעי זיהוי אמינים למדי.
שנית, אני מתאר לעצמי שניתן להוציא אוהדים גם במהלך המשחק אם אלה הוראות המשטרה. אוהדי ירושלים יכולים כמובן להיכנס בלבוש ניטראלי ולשתוק כל המשחק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2014 12:08 pm 
מנהל פורום

תשמע אם לא יוצרים גוש אפקטיבי מעודד ביציעים ירוקים אין טעם להפגין את היותך אוהד הפועל
אם הייתי מאחר ביום ברכישת הכרטיס קרוב לודאי שגמני הייתי צריך לקנות ביציע ירוק
מה הייתי עושה? לובש משהו חצי אדום כזה, בלי כיתוב של הקבוצה, מוחא כפיים כשיש דברים יפים מהקבוצה שלי, סותם ת'פה כשאנחנו חוטפים (מה שקרוב לודאי יקרה רוב המשחק)
ממה שאני יודע קנו בסביבות 150 כרטיסים ביציעים ירוקים קבוצות ספורדיות לא משהו מאורגן רק בגלל שלא היו יותר כרטיסים ליציע ארבע
לפחות 30 מתוכם אני יודע שמדובר במשפחות עם ילדים, לא איזה גוש מעודד שיצור פרובוקציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 83 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: