סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 12:59 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
ראובן כתב:
למען הפרוטוקול, אני מאוד מקווה שגרינברג ימשיך. בימים האחרונים גם התחלתי להגג באפשרות של ציוות גרינברג-אדלשטיין (יתרון אחד יהיה לזה, שפיני גרשון כנראה יפרשן משחקים של הפועל בצורה פחות מגעילה).

כן, עוד ציוות משעשע. רק לחשוב על כמות הטכניות וההרחקות שיעופו שם.

דווקא אדלשטיין הוא המאמן שמקבל הכי מעט טכניות בליגה, קיבל אחת כל העונה, ולמען האמת שדי בצדק. ייאמר לזכותו שהוא לא משתולל על הקווים, חופר לשופטים אבל כל הטענות שלו ענייניות. כמובן שגם היח"צ בתקשורת והמינוי לנבחרת לא מזיקים.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 1:00 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

היתה חגיגה גם ביציעים

כבר חצי שנה אני חולם על חצי גמר מול הפועל "מגדל קלפים " ירושלים

4 נצחונות שלנו בארבעה חצאי גמר מ2009 ועד היום נגדם

שבוע וחצי ללא שינה מחכה לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 1:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Avishai כתב:
תרשו לי לא להיכנס לחבורת התוקפים חזיתית את יותם הלפרין על התפקוד במאני טיים, ולהאשים בעיקר את מצבו הפיזי הירוד.
הבחור נראה במשך כל הפלייאוף תשוש ושחקו לחלוטין. הרגליים כבדות, הזריקות הולכות תמיד קצר מדי כי הרגליים פשוט לא מתכופפות, הגוף בקושי דוחף את עצמו קדימה. חנוך מינץ אמר עליו בקיץ [לא זוכר את הציטוט המדויק] שהגוף שלו זקן בהרבה מגילו האמיתי, תוצאה של עומס אדיר במשך שנים של עונה-נבחרת-עונה-נבחרת ללא התאוששות אחת (ותקנו אותי אם אני טועה - אפילו ללא פציעה אחת שתשבית את הגוף שלו לפרק זמן משמעותי), והפלייאוף די הוכיח את זה. הדיבורים על מנטליות והכל הם באוויר, מי שעוקב אחריו בפלייאוף רואה פשוט בנאדם עם גוף מפורק והיכולת בהתאם.

בוא לא ניסחף. נכון שגוף צריך לפעמים מנוחה ארוכה, אבל בוא לא נגזים עם "העומס המטורף" שהלפרין חווה במשך שנות הקריירה שלו. בחלק משנותיו במכבי הוא שיחק מעט, באולימפיאקוס שיחק 20 דקות למשחק בליגה ובערך 15 ביורוליג, גם בעונה שעברה בבאיירן היה לו "זמן לנוח" לאורך תקופה בה ירד משמעותית בדקות שלו (נדמה לי שהיו לו כמה משחקים רצופים עם כמות דקות חד ספרתית או קרוב לזה).
אם אתה מחפש סיבה למצבו הפיזי הירוד, כמו שאתה מגדיר אותו, אני מפנה אותך לדבריו של אמיר מוטאפצ'יץ' שציטטתי למעלה.

והדיבורים על מנטליות הם לא באוויר. הם תוצאה של מראה עיניים על פני 10 שנות קריירה.
תיקון. 11. גם השנה, עוד לפני הפלייאוף, היה גביע והיה נובגורוד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 8:43 am 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ראובן כתב:
למען הפרוטוקול, אני מאוד מקווה שגרינברג ימשיך. בימים האחרונים גם התחלתי להגג באפשרות של ציוות גרינברג-אדלשטיין (יתרון אחד יהיה לזה, שפיני גרשון כנראה יפרשן משחקים של הפועל בצורה פחות מגעילה).

כן, עוד ציוות משעשע. רק לחשוב על כמות הטכניות וההרחקות שיעופו שם.

דווקא אדלשטיין הוא המאמן שמקבל הכי מעט טכניות בליגה, קיבל אחת כל העונה, ולמען האמת שדי בצדק. ייאמר לזכותו שהוא לא משתולל על הקווים, חופר לשופטים אבל כל הטענות שלו ענייניות. כמובן שגם היח"צ בתקשורת והמינוי לנבחרת לא מזיקים.

כל הטענות שלו ענייניות? נובמת. ראיתי מספיק משחקים של הפועל העונה. יכול להיות שהוא לא משתולל ולא מקלל, אבל הוא רואה את השריקות מזווית של מאמן כמו כל אחד, וממש לא כל הטענות שלו ענייניות. למעשה רובן לא.
הנקודה היא שמדובר פה בשילוב מנצח של שני משוגעים שהדבר האחרון שהם יעשו בכל הקשור לשופטים זה להרגיע זה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 9:03 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
Avishai כתב:
תרשו לי לא להיכנס לחבורת התוקפים חזיתית את יותם הלפרין על התפקוד במאני טיים, ולהאשים בעיקר את מצבו הפיזי הירוד.
הבחור נראה במשך כל הפלייאוף תשוש ושחקו לחלוטין. הרגליים כבדות, הזריקות הולכות תמיד קצר מדי כי הרגליים פשוט לא מתכופפות, הגוף בקושי דוחף את עצמו קדימה. חנוך מינץ אמר עליו בקיץ [לא זוכר את הציטוט המדויק] שהגוף שלו זקן בהרבה מגילו האמיתי, תוצאה של עומס אדיר במשך שנים של עונה-נבחרת-עונה-נבחרת ללא התאוששות אחת (ותקנו אותי אם אני טועה - אפילו ללא פציעה אחת שתשבית את הגוף שלו לפרק זמן משמעותי), והפלייאוף די הוכיח את זה. הדיבורים על מנטליות והכל הם באוויר, מי שעוקב אחריו בפלייאוף רואה פשוט בנאדם עם גוף מפורק והיכולת בהתאם.

בוא לא ניסחף. נכון שגוף צריך לפעמים מנוחה ארוכה, אבל בוא לא נגזים עם "העומס המטורף" שהלפרין חווה במשך שנות הקריירה שלו. בחלק משנותיו במכבי הוא שיחק מעט, באולימפיאקוס שיחק 20 דקות למשחק בליגה ובערך 15 ביורוליג, גם בעונה שעברה בבאיירן היה לו "זמן לנוח" לאורך תקופה בה ירד משמעותית בדקות שלו (נדמה לי שהיו לו כמה משחקים רצופים עם כמות דקות חד ספרתית או קרוב לזה).
אם אתה מחפש סיבה למצבו הפיזי הירוד, כמו שאתה מגדיר אותו, אני מפנה אותך לדבריו של אמיר מוטאפצ'יץ' שציטטתי למעלה.

והדיבורים על מנטליות הם לא באוויר. הם תוצאה של מראה עיניים על פני 10 שנות קריירה.

גם ירידה לכמות דקות חד-ספרתית בשלב מסוים בעונה לא משנה את זה שהגוף שלו לא קיבל מנוחה ארוכה מגיל 16 בערך. אפילו פציעה, שהייתה יכולה במובן מסוים לשרת את המטרה הזאת, לא עברה עליו למיטב זכרוני.
אני מסתכל על המשחקים האחרונים, והדבר שהכי בולט לי לעין הוא שכל הזריקות שלו הולכות קצר. היד מדויקת, אבל הרגליים פשוט לא מתכופפות והכדור תמיד פוגע בחלק הקדמי של הטבעת. זה לא מנטליות, זה גוף מפורק. אני מקבל את מה שאומר מוטאפצ'יץ', גם העניין המנטלי הוא לא דבר שאפשר להתעלם ממנו [אבל הוא בהחלט דבר שיכול בערב מאני טיים גדול אחד להשתנות, ואני מאמין בזה], אבל אי אפשר לבטל את הסיפור של המצב הפיזי שלו בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 9:12 am 
Hall of Famer

ריי אלן, אני רק אומר

אני פשוט לא סובל את התירוץ של עייפות באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 9:20 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה זאת אומרת? לא העלו את זה כאן כתירוץ, נתנו כאן הסבר (שבמפורש עומד לגנותו של השחקן), שאולי הוא נכון ואולי הוא לא. יש סיבה למה ריי אלן משחק בNBA ויהיה ביום מן הימים הול אוף פיימר ולמה יותם הלפרין נמצא איפה שהוא נמצא.

בכל אופן, כנראה שזה גם וגם וגם. הלפרין הוא גם שחקן טוב אבל גם חלש ופיזית וגם לא בדיוק חיית משחק וגם לא מתאים להיות רכז (מה שאולי היא הנקודה הכי רלוונטית). אני בספק אם הפועל תביא את דגן יבזורי (שהוא בערך ההיפך הגמור מהלפרין בכל מה שקשור לתעוזה ולחוצפה) ותצפה ממנו לרכז היא תקבל תוצאה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 10:21 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Avishai כתב:
אני מסתכל על המשחקים האחרונים, והדבר שהכי בולט לי לעין הוא שכל הזריקות שלו הולכות קצר. היד מדויקת, אבל הרגליים פשוט לא מתכופפות והכדור תמיד פוגע בחלק הקדמי של הטבעת. זה לא מנטליות, זה גוף מפורק. אני מקבל את מה שאומר מוטאפצ'יץ', [גם העניין המנטלי הוא לא דבר שאפשר להתעלם ממנו אבל הוא בהחלט דבר שיכול בערב מאני טיים גדול אחד להשתנות, ואני מאמין בזה], אבל אי אפשר לבטל את הסיפור של המצב הפיזי שלו בסוף העונה.

אתה באמת מאמין שערב מאני טיים גדול אחד יהפוך קריירה שלמה של אנמיות? ליותם היה ערב כזה בתבוסה בנוקיה, מה קרה לי-ם מאז כולנו יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 11:51 am 
מנהל פורום

גם בקריירה יש לו לפחות משחק אחד שהוא ניצח במאני טיים (ניצחון החוץ של מכבי במדריד שהביא אותה להצלבה). לא עבד, אם כי סידר לו חוזה באולימפיאקוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 11:56 am 
Sophomore

sir charles כתב:
Avishai כתב:
אני מסתכל על המשחקים האחרונים, והדבר שהכי בולט לי לעין הוא שכל הזריקות שלו הולכות קצר. היד מדויקת, אבל הרגליים פשוט לא מתכופפות והכדור תמיד פוגע בחלק הקדמי של הטבעת. זה לא מנטליות, זה גוף מפורק. אני מקבל את מה שאומר מוטאפצ'יץ', [גם העניין המנטלי הוא לא דבר שאפשר להתעלם ממנו אבל הוא בהחלט דבר שיכול בערב מאני טיים גדול אחד להשתנות, ואני מאמין בזה], אבל אי אפשר לבטל את הסיפור של המצב הפיזי שלו בסוף העונה.

אתה באמת מאמין שערב מאני טיים גדול אחד יהפוך קריירה שלמה של אנמיות? ליותם היה ערב כזה בתבוסה בנוקיה, מה קרה לי-ם מאז כולנו יודעים.

זה לא היה ערב מאני טיים. ראית בעצמך מה הערב הזה שווה בסוף העונה.
מה כן? התעלות אחת במעמד מכריע שתביא להפועל ירושלים תואר אולי לא תשכיח קריירה שלמה, אבל בהחלט תאיר אותה באור שונה קצת. לא בונה על זה, אבל זה לא מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 1:45 pm 
Sophomore

אני מכיר אישית בעל תפקיד בבאיירן, והוא טוען שיותם עבר פציעות בברך שהרגו לו את הרגליים. וזה ניכר מאוד. בעבר, יותם היה הרבה יותר מכדרר וחודר לסל. כיום הוא מסתפק בלזרוק מחצי מרחק ומשלוש. ברוב המקרים, הוא לא מצליח לעבור את השומר שלו בכדרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 2:28 pm 
Hall of Famer

Avishai כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
Avishai כתב:

גם ירידה לכמות דקות חד-ספרתית בשלב מסוים בעונה לא משנה את זה שהגוף שלו לא קיבל מנוחה ארוכה מגיל 16 בערך. אפילו פציעה, שהייתה יכולה במובן מסוים לשרת את המטרה הזאת, לא עברה עליו למיטב זכרוני.
אני מסתכל על המשחקים האחרונים, והדבר שהכי בולט לי לעין הוא שכל הזריקות שלו הולכות קצר. היד מדויקת, אבל הרגליים פשוט לא מתכופפות והכדור תמיד פוגע בחלק הקדמי של הטבעת. זה לא מנטליות, זה גוף מפורק. אני מקבל את מה שאומר מוטאפצ'יץ', גם העניין המנטלי הוא לא דבר שאפשר להתעלם ממנו [אבל הוא בהחלט דבר שיכול בערב מאני טיים גדול אחד להשתנות, ואני מאמין בזה], אבל אי אפשר לבטל את הסיפור של המצב הפיזי שלו בסוף העונה.

כשהפניתי אותך למוטאפצ'יץ' התכוונתי לא למצב המנטלי שלו דווקא. מוטאפצ'יץ' מדבר בפירוש על זה שהוא לא דואג לגוף שלו ולא עושה מה שצריך עבורו. ומוטאפצ'יץ' ראה אותו בשנה אחת של אימונים, אני מניח שהוא מדבר על סמך שיגרת העבודה שהוא ראה. את ההיסטוריה מן הסתם הוא מכיר פחות.
ודבר נוסף, היו לו גם היו קייצים של מנוחה. היו שנים שמוקדמות אליפות אירופה שוחקו תוך כדי העונה ולא בקיץ.
וכל זה כאמור כשחלק נכבד מהעונות שלו לא היו מי יודע מה עמוסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 2:42 pm 
Hall of Famer

אזהרה - משפט לפנתיאון בדרך!
מתוך YNET, אפרת עמורבן. היא במקרה אוהדת שהפכה לכתבת?
שימו לב לקלאסיקה הבאה:

ציטוט:
הירושלמים לא תירצו את ההדחה בחסרונם של פרחוסקי ואליהו שנפצעו, אם כי דאגו להשמיע זאת בכל עת.

גדול. אין דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 2:45 pm 
מנהל פורום

עלדעתי היא בכלל מסתלבטת על הפועל ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 2:49 pm 
מנהל פורום

Bozzy כתב:
אני מכיר אישית בעל תפקיד בבאיירן, והוא טוען שיותם עבר פציעות בברך שהרגו לו את הרגליים. וזה ניכר מאוד. בעבר, יותם היה הרבה יותר מכדרר וחודר לסל. כיום הוא מסתפק בלזרוק מחצי מרחק ומשלוש. ברוב המקרים, הוא לא מצליח לעבור את השומר שלו בכדרור.

אני לא זוכר מתי הלפרין כידרר וחדר לסל. גם בעתודה הוא הביא את הנבחרת לגמר בעיקר עם זריקות לשלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 2:58 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
עלדעתי היא בכלל מסתלבטת על הפועל ירושלים

לא נראה לי. היא הכתבת שמסקרת אותם כל העונה. מי היא באמת? מישהו מכיר אותה?
גם מהקונטקסט בידיעה עצמה נראה שהיא ניסתה להוציא אותם טוב ויצא לה מה שיצא. פשוט משפט אחד הגדולים.
למעשה נראה לי חתימה-worthy.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 3:18 pm 
Hall of Famer

מכיר אותה בערך. התחילה בספסל אצל סביר ופרי, במקור מאיזור ראשל"צ כמדומני. לא זכורה לי כאוהדת ירושלמית דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 3:21 pm 
Hall of Famer

אוקיי, לא מכיר אותה. רק העונה שמתי לב לשמה. בכל אופן, משפט לפנתיאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 5:37 pm 
Hall of Famer

הלפרין תמיד היה מבחינתי שחקן של חצי חדירה ועלייה מהמקום מחצי מרחק (וכמובן שלשות). חדירות? אני ממש לא זוכר יותר מדי כאלה, גם בשיאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 6:57 pm 
Hall of Famer

וגם חצאי החדירות לא היו איזה פאוור מוב שהצריך כוח רגליים גדול, אלא היו בעיקר אחרי פיקנרול שבו הוא קודם כל חיפש את המסירה לגבוה שחסם לו, ואם קו המסירה נסגר ולא היה מולו שחקן הוא היה זורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 7:01 pm 
Sophomore

באופן ספציפי, את נבחרת העתודה של הלפרין ליוויתי מקרוב (מאוד), אז ארשה לעצמי גם להשיב.

הלפרין היה בצעירותו שחקן שסוחט המון עבירות מכדרור. הוא היה מסוגל להתגבר על השחקן שלו בכדרור ולנצל מצוין את הפיק אנד רול כדי להגיע לטבעת.

התפיסה שהלפרין תמיד היה שחקן של שלשות וחצי מרחק היא לא נכונה בעליל, בעיניי. ליצור מכדרור ולהגיע לטבעת לא בהכרח היה הכלי העיקרי שלו, אבל הוא בהחלט היה מסוגל לזה.

היום - ממה שאני מבין מגורמים בבאיירן - הוא לא מסוגל, מבחינה פיסית. הוא נאלץ להסתפק בזריקות מחצי מרחק או בשלשות מכדרור.

באופן טבעי, זה מוריד מהאפקטיביות שלו כשחקן, מכיוון שגם אם שומרים אותו קרוב, הוא לא בהכרח מסוגל לנצל את זה כמו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 7:12 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה הוא עשה ברמת נבחרת העתודה. אבל אני זוכר מה הוא עשה במכבי, שזה אני מניח רמה קצת יותר גבוהה, ולפני הפציעות ולפני שהוא היה מבוגר ולפני הכל. ולא, החדירה ממש לא היתה הנשק הראשון או אפילו החמישי שלו. מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 7:13 pm 
Hall of Famer

עצם העובדה שמתייחסים ליותם כאל מבוגר מעצביה מאוד. האיש בסה"כ בן 30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 7:15 pm 
Senior

יש הבדל די גדול בין הרמה של הרמה של ההגנות בנבחרות עתודה למיניהן לבין הרמה בבוגרים. שלא לדבר על זה שבאליפויות האלה אין שחקנים אמריקאים והרמת אתלטיות נמוכה מביורוליג או אפילו מליגה כמו הליגה הגרמנית(ששם יש מספר לא מוגבל של שחקנים אמריקאיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 8:10 pm 
מנהל פורום

קראתי באיזה מקום שיותם עשוי או עלול לעבור ניתוח בשתי הרגליים בקיץ הקרוב

כן אני יודע שהרמתי להנחתה, תתאפקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], Hacohen, uriel17, עופר האדום ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: