סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 9:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני חושב שעד עכשיו נראה שהוא עושה דווקא ולכן הוא כושל, אבל אי אפשר להתעלם ממה שפאנוש כתב, ובכל אופן - כמו הפרוייקט של אורי אלון שטענתי שמוקדם הרבה יותר מדי להודיע שכולו נכשל - גם פרוייקט סיעת עוז עדיין בעיצומו, הוא אפילו די בחיתוליו ואולי מוקדם מדי לשפוט אותו.. בסך הכל הוא הצליח לבנות אופוזיציה לוחמת באיגוד בזמן קצר מאד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 9:51 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
אני חושב שעד עכשיו נראה שהוא עושה דווקא ולכן הוא כושל, אבל אי אפשר להתעלם ממה שפאנוש כתב, ובכל אופן - כמו הפרוייקט של אורי אלון שטענתי שמוקדם הרבה יותר מדי להודיע שכולו נכשל - גם פרוייקט סיעת עוז עדיין בעיצומו, הוא אפילו די בחיתוליו ואולי מוקדם מדי לשפוט אותו.. בסך הכל הוא הצליח לבנות אופוזיציה לוחמת באיגוד בזמן קצר מאד.

ראי אתה מתאר פה עסקן.עושה דווקא ועסוק בלהקים אופוזיציה.
מאיש מקצוע הייתי מצפה לעסוק בעשייה. ואני בטוח שיש כמה דברים שהוא היה יכול לקדם לטובת הכדורסל גם עם חלוץ וקופל
במקום זה הוא עסוק במלחמות פנימיות באיגוד ולא בקידום הענף.
עסקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 9:54 am 
Hall of Famer

השאלה היא כמה חלוץ וקופל שאפו לקדם משהו באיגוד כדורסל. לא לכל דבר צריך להסכים ו"להשפיע מתוך הממשלה", בטח לא כשאתה רואה תופעות שאתה לא מסכים איתן ברמה הבסיסית שלא לומר מושחתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 9:58 am 
Freshman

נכון מאוד. אבל אף אחד לא אמר לשרף להיות בממשלה.
רבין אמר שנלחם לשלום כאילו אין טרור ונלחם בטרור כאילו אין שלום.
צביקה שרף היה יכול לקדם נושאים מקצועיים כאילו אין שחיתות ולהילחם בשחיתות כאילו אין דברים מקצועיים.
בתכלס, הוא לא עשה לא את זה ולא את זה.
יותר מזה, השותף שלו למלחמות בשחיתות זה שאול איזנברג.מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 10:19 am 
Hall of Famer

מוזר מוזר. אייזנברג הוא גם השותף של צביקה ליבר, שנדמה לי שרצית אותו כיו"ר האיגוד. מוזר? מוזר. לא הכל מושלם בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 10:22 am 
Freshman

רציתי את ליבר כי כרגע זה הכי פחות גרוע להפועל. אני לא אקבל מצב שהפועל תהייה חלק מעוז עם איזנברג
ושוב, מה קידם שרף במלחמה בשחיתות ומה הוא קידם בצד המקצועי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 10:30 am 
Hall of Famer

נו, מה זה משנה מה הסיבות. רצית את ליבר ואת חבריו לעוז כולל אייזנברג. כאמור, לא הכל מושלם בחיים ואתה לא יכול להחזיק את המקל בשני הקצוות.
אני כן חושב שעוז, או לפחות ליבר ושרף כשהיה שם, כן ניסו לקדם שקיפות, דבקות בתקנונים ומנהל תקין במינויים באיגוד. מן הסתם לא בהכל הצליחו, אבל הם רק התחילו. את קופל וחלוץ, שנדמה לי שאיש פה לא יגן עליהם, הם הצליחו לכופף וגם להעיף. כמה זמן בכלל קיימת סיעת עוז? ושרף היה שם עוד פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 7:33 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אלטרנטיבה nonetheless. וכמו שאורן אמר בצדק, דווקא ברדיו לא נבח.

רק כדי להבהיר, לא אמרתי שאין אלטרנטיבה. שאלתי "מה האלטרנטיבה" מתוך ידיעה שהוא יכול לחזור לפרשן/לנבוח באיזשהו מקום (לא שמעתי אותו ב103, בשאר המקומות שכן הוא נבח. אז נניח ששם הוא אשכרה מפרשן). אם הוא מעדיף לשבת בצד ולבקר אחרים במקום לעשות, שיבושם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 9:09 pm 
Sophomore

alma, אתה לא מדייק כי שרף לא יושב ב"ממשלה" ולא בקואליציה, סיעת עוז היא אופוזיציה לוחמת באיגוד.

מה לעשות שכדי לשנות באמת בענף אתה צריך להיות חלק מהגוף שקובע את כללי המשחק ולהשיג בו דריסת רגל כדי לצבור בו כח. אני לא מצליח לחשוב על דרך לשנות את מה שאתה חושב שלא בסדר בכדורסל שלא באמצעות הגופים הפוליטיים. אתה יכול לארגן הפגנה כמו ברקוביץ' שתביא 20 איש ולכתוב טורים לוואן ולדבר על זה בערוץ הספורט, אבל הכלבים נובחים והשיירה עוברת ברוב המקרים. שרף השיג כח לא מבוטל בפרק זמן דיי קצר ושני יושבי ראש של האיגוד כבר עפו אחרי שעוז עשתה להם צרות. ועם מעט הכבוד שנותר לי לכל הנשמות הטובות באיגוד ובמנהלת, צביקה הוא אחד האנשים שאני מאמין בכוונות שלו ליצור פה משהו טוב יותר והייתי רוצה שיהיה לו משקל בקבלת החלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 10:15 pm 
מנהל פורום

alma כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ראי אתה מתאר פה עסקן.עושה דווקא ועסוק בלהקים אופוזיציה.
מאיש מקצוע הייתי מצפה לעסוק בעשייה. ואני בטוח שיש כמה דברים שהוא היה יכול לקדם לטובת הכדורסל גם עם חלוץ וקופל
במקום זה הוא עסוק במלחמות פנימיות באיגוד ולא בקידום הענף.
עסקן.

לא שאני כזה מעריץ גדול של שרף, אבל כנראה שאיך שאתה מגדיר את המושג "עסקן" ואיך שאנחנו פה בפורום בדרך כלל נהגנו להגיר, זה שני דברים שונים.

השימוש במילה הזו מתייחס למישהו כמו אייזנברג, כמו האחים ורשביאק, כמו אמסלם. אנשים שלא היו קשורים לספורט, שהספורט עצמו לא באמת מעניין אותם, שהם משתמשים בו לעשות עוד קצת גרושים, ישירות או בעקיפין. לפי הגרה כזו, מאמן לא יכול להיות עסקן. שרף הוא איש כדורסל, שחיי ונושם כדורסל ורוצה [בדרכו שלו] לקדם את הכדורסל. אולי הוא הולך בדרכים של פוליטיקה ודילים והתחברות לעסקנים כאלה ואחרים, אבל הוא עדיין איש כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 12:31 am 
Freshman

לדעתי הוא איש כדורסל לשעבר שהפך לעסקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 1:55 am 
Sophomore

וממש במקרה עסק באימון בחודשים האחרונים? של קבוצה שקטנה עליו בכמה מספרים? דווקא התקופה בראשון, כשהוא כבר לא בשיאו אחרי כל המלחמות בוץ באיגוד מראה כמה שרף באמת אוהב את האימון, במקום להתעסק בכל הקקה מסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 9:16 am 
Hall of Famer

ראשון קטנה עליו? למה? מה בדיוק הוא עשה בשנים האחרונות שראשון קטנה עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 10:57 am 
Freshman

אני חושב שהסיבה האמיתית שהוא לא ממשיך בראשון כי הוא נכשל מקצועית, עם כל החיזוק שהוא הביא (שנגס מהתקציב של עונה הבאה) הוא היה אמור לסיים במקום גבוה יותר.
לגבי היותו עסקן... לדעתי הוא לא נופל בהגדרה הזו היות והוא לא מתפרנס מהאיגוד ולא עושה לביתו בזכות העיסוק שלו באיגוד
הוא מונע בעיקר מאהבה שלו לכדורסל הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 12:41 pm 
Sophomore

נדב, מאמן בקאליבר שלו שאימן במועדונים מפוארים באירופה, בצמרת הכדורסל הישראלי ובמשך שנים רבות באימפרית כדורסל כמו מכבי ת"א, זכה בתארים ואימן שנים אינספור את נבחרת ישראל - זה מאמן בכיר. מאמן בכיר שמגיע לקבוצה חסרת יומרות ואנמית שכל מטרתה היא לשרוד בליגה מול אשדוד ונתניה, כמו ראשון של העונה, זה שינמוך משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 3:52 pm 
Hall of Famer

פאנוש כתב:
נדב, מאמן בקאליבר שלו שאימן במועדונים מפוארים באירופה, בצמרת הכדורסל הישראלי ובמשך שנים רבות באימפרית כדורסל כמו מכבי ת"א, זכה בתארים ואימן שנים אינספור את נבחרת ישראל - זה מאמן בכיר. מאמן בכיר שמגיע לקבוצה חסרת יומרות ואנמית שכל מטרתה היא לשרוד בליגה מול אשדוד ונתניה, כמו ראשון של העונה, זה שינמוך משמעותי.

רק ששכחת להוסיף את אלמנט הזמן, שהופך אותו למאמן בכיר לשעבר.

האליפות האחרונה של שרף כמאמן בישראל היתה ב1997. בחו"ל הוא מעולם לא לקח אליפות. הגביע האחרון של שרף בישראל היה ב1991, ולמעט גביע עם סט.פטרבורג ברוסיה-הוא מעולם גם לא לקח גביע בחו"ל. בדרך הוא לקח פרוייקטים מרובי רעש כמו ירושלים ב2000/2001 ודינמו מוסקבה- ב2004/5, בזבז הרבה כסף, ולא זכה בכלום. בסט.פטרבורג היתה לו קבוצת חלומות ברמת היורוצ'לנג', עם דומרקאנט, פרו אנטיץ', פטריק בוורלי ופונקראשוב (כן כן, 2 שחקני NBA לעתיד)-והוא הצליח לסיים במקום הרביעי במפעל הצנוע הזה. מ2011 ועד ראשון הוא לא אימן. לא נראה לי שזה קרה בגלל בררנות יתר מצדו לגבי הצעות ששבו והונחו לפתחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 4:54 pm 
Hall of Famer

בחו"ל הוא לקח גם גביע אירופה למחזיקות גביע כמדומני, עם אריס סלוניקי ב-93'. סתם תיקון היסטורי בלי קשר לויכוח.
הוא ניצח בגמר את אפס פילזן שהדיחה בחצי את גליל עליון שזכתה באליפות הדובדבנים בסיום העונה. זה היה אחד ממשחקי הכדורסל הנוראים שיצא לי לראות, אני חושב ששתי הקבוצות לא עברו את ה-50 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 7:16 pm 
מנהל פורום

נגמר 50-48
נדמה לי שבאותה העונה אריס שיחקה בבית ביחד עם הגליל, ואפילו הפסידה את המשחק שהתקיים בכפר בלום.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 7:40 pm 
Hall of Famer

את זה אני לא זוכר, אבל אני זכור ששנה אחרי זה היא באה כמחזיקת הגביע לשחק מול הפועל גבעתיים, בית-חוץ, ועברה את גבעתיים בהארכה רק בגלל שבסוף הזמן החוקי השופטים עשו להם מערוף רציני שאיפשר להם להישאר בשוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 8:42 pm 
Hall of Famer

המשחק עם פילזן נגמר בהתפרעות כללית . הגמר אגב היה בטורינו, איפה שהייתה אליפות אירופה המיתולוגית שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 07, 2014 9:34 am 
Junior

טוב היה לו את רוי טארפלי אז שכמה שהוא היה מסומם ודפוק בראש עדיין הוא היה גדול על אירופה. וכשהיה בפאוק ואחד פז׳ה סטויאקוביץ אם אני לא טועה שדווקא היה קלעי חביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, uriel17, נורטון, עמוס לב ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: